Johnny Depp tunnetaan paitsi näyttelijänä myös ohjaajana,­ käsikirjoitta­jana ja muusikkona. Ja maailman seksikkäimpänä miehenä.

Vasta kihlautunut näyttelijä Johnny Depp uskoo, että todellisen rakkauden voi kohdata vain kerran tai korkeintaan kaksi elämässään. Tähti uskoo ikuiseen nuoruuteen mutta odottelee jo eläkepäiviä kaukana julkisuudesta.

Näyttelijä Johnny Deppin, 50, vasemmassa­ nimettömässä­ kiiltää timantein koristeltu kihlasormus. Hän osti sen rakkaalleen, näyttelijä Amber Heardille, 28, mutta kuten monet miehet, ei tiennyt naisensa  sormen kokoa. Koska rinkula oli Amberille liian suuri, Johnny hankki tälle
uuden ja sujautti alkuperäisen omaan sormeensa.

– Kyllähän monet sitä hieman ihmettelevät, Johnny toteaa ja kohauttaa olkiaan. Hän vähät välittää, mitä muut ajattelevat hänen timanttisormuksestaan.

Amberille liian iso kihlasormus siirtyi Johnnyn sormeen.

Johnnylla ja hänen kihlatullaan on ikäeroa 23 vuotta, mutta sitä ei heti huomaa. Viime vuonna pyöreitä täyttänyt Johnny vaikuttaa huomattavasti nuoremmalta kuin moni muu viisikymppinen.

– Ajatus ikuisesta nuoruudesta on kiehtova, ja uskon, että tietyllä tavalla se on mahdollista. Tunnen monia ihmisiä, joilla on vielä eläkeiässä paljon energiaa ja samanlainen uteliaisuus kuin lapsilla. Mielen säilyttäminen nuorena on tärkeää. Toisaalta nautin myös vanhenemisesta. Haluan eläkeiässä katsella maailman menoa kuistiltani, juoda viiniä ja polttaa tupakkaa, tähti suunnittelee.

Johnnyn nuorekkuus johtuu kenties rennosta ja epäsovinnaisesta elämänasenteesta mutta myös tyylistä. Haastatteluun Beverly Hillsin kupeessa sijaitsevaan hotelliin hän saapuu yllään vaalea pikeepaita, 50-luvun tyylinen violetti­valkoinen takki ja löysät farkut, joiden vyölenkistä roikkuu hänen tavaramerkikseen muodostunut huivi. Vaalea­kehyksisten silmälasien linssit ovat siniset. 

Johnnyn uusi­ rakas on yhdysvalta­lainen malli ja näyttelijä Amber­ Heard.

Vaikka tähti on tullut puhumaan Trancendence-elokuvastaan, tuore kihlaus kiinnostaa kaikkia. Amber ja Johnny tapasivat Rommipäiväkirja-leffan kuvauksissa vuonna 2011, ja pian sen jälkeen päättyi Johnnyn 14 vuotta kestänyt suhde laulaja-näyttelijä Vanessa Paradis’n kanssa.

Vanessan kanssa Johnny ei koskaan kihlautunut vaikka pari sai kaksi lastakin: Lily Rose täyttää toukokuussa 15, ja Jack on 12-vuotias.

Kuuluisia näyttelijätyttöystäviä Johnnylla on ollut ennenkin. Hänen käsipuolessaan ovat kulkeneet muun muassa Jennifer Grey, Sherilyn Fenn ja Winona Ryder, jonka vuoksi Johnny jopa tatuoi käteensä­ Winona forever -tekstin. Ennen­ Vanessaa Johnny heilasteli huippumalli Kate Mossin kanssa.

Tosirakkauden Johnny uskoo olevan harvinaista herkkua.

– Todellinen rakkaus tulee vastaan kerran tai korkeintaan kaksi kertaa elämän aikana, jos on onnekas. Uskon, että avioliitto voi kestää koko elämänkin. Kun pariskunta viettää 75-vuotishääpäiväänsä, se on uskomattoman hienoa.

Kadotettujen sielujen ystävä

Vaikka Johnny on useita kertoja valittu maailman seksikkäimmäksi mieheksi, hän ei ole koskaan suosinut perinteisiä prinssi- tai sankarirooleja. Hänet on nähty Saksikäsi Edwardina, elokuvaohjaajana Ed Woodina, Pirates of the Caribbean -elokuvien ketkuna
merirosvokapteenina ja suklaatehtailija Vili Vonkkana.

– Jos näyttelisin aina samanlaisia rooleja sekä katsojat että minä kyllästyisimme. Valitsemani hahmot ovat aina olleet tavalla tai toisella kadotettuja sieluja. Jostain syystä altavastaajat vetoavat minuun, sillä tunnen heidät omikseni.

Depp valitsee roolinsa huolellisesti. Saksikäsi Edward aloitti ohjaaja­ Tim Burtonin ja Johnnyn yhteistyön.

Uudessa Transcendence-elokuvassaan Johnny hurahtaa tekoälyyn.

Alun perin Johnny haaveili muusikon urasta ja riehui nuorempana kapinallisen rocktähden tyyliin.­ Muutama hotellihuonekin meni juhlimisen vuoksi remonttiin. Hän soittaa edelleen kitaraa joka päivä, usein Willie Nelsonin ja Alice Cooperin kanssa.

Alice on jopa ottanut osaa Johnnyn lasten kasvatukseen, sillä hän kielsi Lily Rosea laittamasta liian paljastavia vaatteita kouluun, kun isän sana ei tepsinyt.

Kuorsausta kuvauksissa

Johnnyn uusin elokuva on tieteisleffa Transcendence, jossa hän esittää tekoälyn tutkijaa, tohtori Will Casteria. Willin tavoitteena­ on luoda kone, joka yhdistää­ älykkyyden ja tunteet. Koska teknologian vastustajat yrittävät estää häntä, Will päättää kopioida tietoisuutensa tietokoneelle. Tekoälyn luominen näyttää kuitenkin johtavan kontrolloimattomaan vallanhaluun.

– Minua ei lainkaan arveluttaisi siirtää rakastamani ihmisen tietoisuutta tietokoneelle, mutta omastani en olisi niin varma, Depp naurahtaa.
Hän pitää Wally Pfisterin ohjaaman elokuvan tulevaisuusvisiota vaarallisena.

– Jos jokaisella olisi samanlainen tulevaisuus­ kuin roolihahmollani, se olisi sama kuin kaikille annettaisiin käsiase. Jotkut sekoaisivat ja toiset ajattelisivat, ennen kuin käyttäisivät sitä. Jos elokuvan tekoälyvisio toteutuu,­ toivon, että pääsen ikuiseen oopiumitiputukseen seuraamaan maailman räjähtämistä.

Ajatuksia herättävästä aiheesta huolimatta Transcendencen kuvauksissa otettiin myös rennosti. Lounastauot venyivät­ jammailusessioiden takia, ja kerran­ Johnny jopa torkkui kesken töiden.

– Nukahdin kohtauksessa, jossa minun­ piti esittää nukkuvaa. Ohjaaja ei herättänyt minua vaan jatkoi kuvaamista, kun kuorsasin, kuolasin ja puhuin unissani. Se on paras elokuvasuoritukseni, Johnny naureskelee.

Mitä tekniikkaan tulee, Johnny myöntää taitamattomuutensa.

– Olen surkea tietokoneiden ja älypuhelimien kanssa. Lapseni ovat sen verran fiksuja, että eivät kysy minulta mitään tietokoneisiin liittyvää. Jos kysymys koskee historiaa tai musiikkia, pystyn olemaan avuksi.

Kunniaintiaani ei pelkää kuolemaa

Tuore tieteiselokuva on saanut Johnnyn  miettimään omaa kuolevaisuuttaan.

– Mietin välillä sitä, tuntisinko eläneeni täysipainoisen elämän, jos aikani tulisi­ nyt täyteen. Pitääkö minun vielä saavuttaa jotain? Ei, sillä minulla on kaksi upeaa lasta ja elän hyvin etuoikeutettua elämää. Olen siis valmis. En pelkää kuolemaa, sillä pelko lamaannuttaa pelkän olemisen tasolle, sen sijaan­ että eläisi jokaisen päivän täysillä.

– Jos pystyisin, vähentäisin stressin, huolten ja pelon määrää maailmassa, sillä ne ovat suurimpia ennenaikaiseen kuolemaan johtavia syitä, Johnny sanoo.

Johnnyn ja Vanessan suhteesta syntyivät Lily Rose­ Melody ja John (Jack) Christopher III.

Entäpä elämä kuoleman jälkeen. Uskooko­ tähti siihen?

– Ei, en usko. Kyse ei ole siitä, ettenkö olisi kiinnostunut henkisistä asioista, mutta en ole vakuuttunut yhdestäkään uskonnosta. Silti minusta jokainen saa uskoa mihin haluaa. Raamatussa on paljon hyvää, samoin buddhalaisuus tarjoaa ajattelemisen aihetta. Toivottavasti voin vielä yllättyä positiivisesti. Jos päädyn mahtavaan paikkaan, missä soi musiikki täysillä, olen onnellinen. Se olisi ehdottomasti toivotumpi päätepysäkki kuin multa ja madot, Johnny naurahtaa.

Vuodesta 2012 Johnny on ollut coman­che-­intiaaniheimon kunniajäsen, sillä hänessä on pisara intiaaniverta. Inti­aani­kulttuurien­ tavoin Johnnylla on luonnonuskontoon pohjautuva käsitys jumalasta.

– Kun lapseni olivat pieniä, he kysyvät minulta, mikä jumala on. Sanoin heille, että katsokaa puita, ruohoa, taivasta ja pilviä. Katsokaa myös peiliin, jumala on kaikkialla. 

Vaikka Johnny kertoo ajatuksistaan avoimesti, hän vaikuttaa ujolta, puhuu samettisen hiljaisella äänellä ja hymyilee vienosti. Häntä kauhistuttaa julkisuus, jota hän välillä pakenee Bahaman-piilopirttiin.

– Käytän rahani ostaakseni yksityisyyttä, sillä en ole voinut lähes koko aikuisikänäni­ käyttäytyä normaalien ihmisten tavoin.

– Olen googlannut itseni, mutta kaduin­ sitä välittömästi. Haluan pysyä erossa kaikesta turhasta itseeni liittyvästä. Pidän yksinkertaisesta elämästä.

Lue myös:

Johnny Deppin lasten äiti on Hollywoodin oudoin eksä

Johnny Deppin kihlattu esitteli sormuksensa

Laulaja Mikko Kuustonen kertoo Isän tyttö, tytön isä -kirjassa vanhemmuuden hetkistä, jotka olisi voinut hoitaa paremminkin.

Muusikko Mikko Kuustonen, 56, tunnusti eilisillan Yhden illan juttu -ohjelmassa terapeutti Maaret Kalliolle raivostuneensa helposti tyttärilleen, kun nämä olivat teini-ikäisiä.

– Koin siitä suurta epäonnistumista. Jotenkin, että mun hermot meni aina ensimmäisenä, hän kertoi jaksossa.

– Kun lapsi menee siihen teiniangstiin, niin mä menin samaan, enkä säilyttänyt aikuisuutta.

Muusikko kertoo myös tänä vuonna ilmestyneessä Isän tyttö, tytön isä -kirjassa (Otava) siitä, millaista on ollut kasvattaa tyttöjä. Mikolla ja hänen ex-vaimollaan on kaksi tytärtä, Iina, 32, ja Minka, 31. Molemmat Kuustosen siskokset ovat näyttelijöitä.

Kirjan toinen kirjoittaja on juontaja Jenni Pääskysaari. Hän mainitsee tekstissään somessa vastaan tulevat meemit, joissa suojelevat isät vitsailevat kaivavansa aseen esiin pitääkseen tytärtään lähestyvät pojat loitolla. Vaikka kyse on huumorista, asetelma on väärä. Meemeillä isät ajattelemattomuuttaan tukevat ajatusmallia siitä, että joku muu kuin tytär itse päättäisi kehostaan.

Mikko Kuustonen myöntää sortuneensa aikoinaan samaan.

– Sain lahjaksi puolustusvoimien ”Miinoitettu”-suojanauhaa jolla reunustin pihapolun tytärten sulhasille. Omasta mielestäni tuolloin ensiluokkaista faijailua. Nyt jättäisin väliin, hän kertoo kirjassa.

”Omasta mielestäni tuolloin ensiluokkaista faijailua. Nyt jättäisin väliin.”

Nuorekas isä? Mission impossible

Muutenkaan Mikko ei ole aina onnistunut tekemään vaikutusta Iinan ja Minkan poikaystäviin.

– Olin aina ajatellut olevani jotenkin nuorekas isä kunnes tajusin että se on mission impossible.

– Huomasin erityisesti tytärten ensimmäisten poikaystävien kanssa muuttuvani jostain syystä isäni kaltaiseksi. Yritin liikaa ja halusin tehdä vaikutuksen.

”Yritin liikaa ja halusin tehdä vaikutuksen.”

Mikko antaa esimerkiksi kommelluksen, joka hänelle sattui Minkan ja tämän uuden poikaystävän kanssa. Isosisko Iina oli palaamassa purjehdukselta, ja isä halusi lähteä porukalla vastaan. Hänen ohjaamansa moottorivene kuitenkin karahti liian innokkuuden vuoksi kiville.

– Lopputulos oli legendaarinen: poliisi hinaa paattiani, takapenkillä istuu Minka hiljaisen poikaystävänsä kanssa ja viereisessä veneessä Iina seurueineen puistelee päätään. Isi tuli vastaan, Mikko kertaa kirjassa.

Isän suojelunhalusta huolimatta kaikki poikaystävät ovat kuitenkin olleet tervetulleita Kuustosten kotiin.

– Muutaman lähtöäkin olen tervehtinyt ilolla, Mikko Kuustonen heittää kirjassa.

Koomikko Sami Hedbergin, 35, unelma toteutui, kun hän sai pääosan The Office- eli Konttori-sarjan suomalaisversiossa.

Kaikkia valinta ei miellyttänyt. Vähiten toimittaja Kaarina Hazardia, joka kritisoi Hedbergin valintaa rooliin lokakuun Image-lehteen kirjoittamassaan kolmen sivun mittaisessa jutussa.

– Hedbergin huumori. Miten sitä oikein kuvailisi? Se on sille nauramista, että ruotsinlaivalla juodaan viinaa. Että viron kieli on vähän kuin suomi, mutta kuitenkin eri. Joltakulta näkyi pikkupöksyt.

Tämänhän jo tiedämme: Hedbergin huumori jakaa mielipiteet. Hazard kuitenkin jatkaa tylytystään.

– Hedberg on se vaaraton, pullea poika, ylikasvanut pikkuveli, joka häissä sahtipäissään lyö reisiinsä ja hokee Otetaans taas! ja jota ei kenenkään tarvitse pelätä eikä haluta.

Mutta että pullea poika, jota kenenkään ei tarvitse haluta?

Hazardin mukaan ongelma on, että Hedberg on jo suuri tv-persoona ja valmis hahmo omana itsenään, mikä vesittää alkuperäisen sarjan myötähäpeästä ja lohduttomuudesta ammentavan huumorin.

Mutta että pullea poika, jota kenenkään ei tarvitse haluta? Voisiko Sami Hedberg vitsailla keikkasetissään Kaarina Hazardista pulleana tyttönä, jota kenenkään ei tarvitse haluta?

Hazard pojittelee ja kutsuu lihavaksi ja seksittömäksi miehen koomikkopersoonaa, mutta onko se Sami Hedbergin tapauksessa mitenkään erotettavissa itse Samista?

andy k

Onpa hienoa, kun missimittainen ( XD ) ja jo aikaisemmin yhden JSN:n langettavan tuomion ( Ludvig Borga 2010 ) saanut kvasiälykkö Hazard katsoo asiakseen puuttua stand up -koomikko Sami Hedbergin substanssiin ja habitukseen. Menisi "Liian paksu perhoseksi" -Kaarina ihan vain peilin eteen, katsoisi itseään ja muistaisi kirjoittelu-uransa varjoisampia hetkiä. Vaan kun omahyväisyys on mitä on, niin voi näemmä kirjoittaa mitä tahansa. En seuraa Hedbergiä, mutta Hazard on luokattoman törkeä :(

Lääkkeet!

andy k kirjoitti:
Onpa hienoa, kun missimittainen ( XD ) ja jo aikaisemmin yhden JSN:n langettavan tuomion ( Ludvig Borga 2010 ) saanut kvasiälykkö Hazard katsoo asiakseen puuttua stand up -koomikko Sami Hedbergin substanssiin ja habitukseen.

Kivasti tuo Hazardin langettavan tuomion saanut kolumni on vielä Iltalehden nettisivuilla saatavissa. Tästä ( http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2010011310917932_k9.shtml ) sopii itse kunkin lukaista ja pohtia mitä yhteistä on Pasila televisiosarjan Rauno Repomiehellä sekä Kaarina Hazardilla. Ehkä jonkun olisi taas aika huutaa se maaginen taikasana.

Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin treenaa viisi kertaa viikossa kiivetäkseen ensi kesänä Euroopan korkeimmalle vuorelle.

Televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin on hurahtanut kiipeilyyn. Entisen kilpapyöräilijän tavoite onkin korkealla.

– Kävin juuri kiipeilemässä Mont Blancilla ja nyt olen innostunut projektista ”valkoisen valloitus”. Lähden ensi kuussa harjoittelemaan Chamonix'iin ja uutena vuotena kohteena on Kilimanjaro. Ensi vuoden heinä-elokuussa on tarkoitus huiputtaa Mont Blanc, Mira kertoi keskiviikkona helsinkiläisen ravintola Salven avajaisissa.

Harrastuksessa turvallisuus tulee ennen kaikkea.

– Jos säät sallivat, ensin huiputetaan 4 000 metriä ja siitä sitten jatketaan eteenpäin.

Mont Blanc on Euroopan korkein vuorenhuippu, joka sijaitsee Alpeilla Italian ja Ranskan rajalla. Se ylettyy 4810 metrin korkeuteen.

”Kiipeily on hyvää treeniä henkiselle puolelle.”

Miran kiipeilykunnosta ja ruokavaliosta huolehtii personal trainer, jonka opastuksella hän treenaa viisi kertaa viikossa. Mira kirjoittaa treenistä myös nettisivuillaan

– Kiipeily on paitsi urheilua, myös hyvää treeniä henkiselle puolelle. Se on erittäin kasvattava laji, johon olen täysin hurahtanut.

Kaksi vuotta sitten avioitunut pariskunta ilmoitti tänään erostaan. Sinä aikana Lauri teki kansainvälisen läpimurron mutta jättäytyi sitten musiikkibisneksessä taka-alalle. Paulasta taas kasvoi yksi Suomen kysytyimmistä esiintyjistä.

Muusikkopariskunta Paula Vesala, 34, ja Lauri Ylönen, 37, ilmoitti tänään, että he ovat päättänet erota.

– Olemme yhdessä tehneet surullisen mutta vääjäämättömän päätöksen erota. Eroon ei liity mitään draamaa tai yllättäviä käänteitä, vaan pitkä parisuhde tuli päätökseensä, kaksikko kertoi Iltalehdelle lähettämässään viestissä.

Aivan kuten Angelina Jolie ja Brad Pitt, Paula ja Lauri olivat yhdessä 10 vuotta ennen kuin sinetöivät suhteensa vihkivalalla. Kaksikko meni naimisiin Las Vegasissa loppuvuodesta 2014.

Pitkän suhteen aikana parille syntyi Julius-poika vuonna 2008. Mutta myös molempien uralla on ehtinyt tapahtua paljon.

2003

Kuvat: handout
Kuvat: handout

Paula ja Lauri alkoivat seurustella 2000-luvun alkupuolella. Tuolloin Laurin bändi The Rasmus oli ollut jo vuosia yksi Suomen menestyneimpiä yhtyeitä. Vuonna 2003 Laurilla meni lujaa, kun Rasmus teki kansainvälisen läpimurtonsa albumillaan Dead Letters. Samoihin aikoihin Paula karisti yltään Popstars-leiman perustamalla Mira Luodin kanssa PMMP-yhteen. Heidän kesähittinsä Rusketusraidat oli menestys, ja debyyttialbumi Kuulkaas enot myi hyvin. Kaksikko palkittiin Emma-gaalassa vuoden tulokas -palkinnolla.

2005

Kuvat: Reuters ja Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen
Kuvat: Reuters ja Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen

Vuonna 2005 Rasmus lähti puolitoista vuotta kestänneelle kiertueelle ja keikkaili 38 maassa. Samoihin aikoihin PMMP teki todellisen läpimurtonsa Suomessa Kovemmat kädet -albumillaan. Paula ja Mira nappasivat lukuisia Emma-pystejä ja olivat vuosia yksi kysytyimmistä festariesiintyjistä.

2006

Lauri tienasi 2000-luvun puolivälissä enemmän kuin moni yritysjohtaja.

2008/2009

Kuva: Sanoma-arkisto / Juhani Niiranen
Kuva: Sanoma-arkisto / Juhani Niiranen

Paula ja Mira olivat vuosia erottamaton kaksikko, kuin kattila ja kansi. He tekivät ensimmäiset lapsensakin samaan aikaan.

Laurin elämään lapsi toi ryhtiä.

– Ennen saatoin valvoa aamuseitsemään, mutta nyt herään samaan aikaan leikkimään lapseni kanssa. Lopetin myös alkoholinkäytön. Tajusin, että on minun vastuullani hoitaa pojalleni yhtä hieno lapsuus kuin itsellänikin oli, Lauri kertoi Me Naisten haastattelussa vuonna 2010.

2010

2010-luvulla Paulan monilahjakkuus alkoi tulla ilmi. Hän teki ensimmäinen leffaroolissa Prinsessa-elokuvassa vuonna 2010. Sittemmin hän oli myös pääroolissa elokuvassa 3 Simoa.

2011

Paula ja Lauri harvinaisessa yhteiskuvassa Jussi-gaalassa vuonna 2011. Paula aloitti samana vuonna dramaturgian opinnot Teatterikorkeakoulussa.

Vuonna 2011 Paula julkaisi myös levyn viulisti Pekka Kuusiston kanssa. Lauri puolestaan julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa New Worldin.

2012

Kuva: Sanoma-arkisto / Ismo Henttonen ja handout/ Kaapo Kamu
Kuva: Sanoma-arkisto / Ismo Henttonen ja handout/ Kaapo Kamu

Rasmus ilmoitti jäävänsä pitkälle tauolle vuonna 2012. Samana vuonna Lauri ja Paula kampanjoivat ahkerasti, jotta Pekka Haavistosta olisi tullut presidentti. Vuonna 2012 ilmestyi myös PMMP:n toiseksi viimeinen albumi Rakkaudesta, mutta Paula keikkaili myös Kerkko Koskinen Kollektiivi -kokoonpanon kanssa.

2013

PMMP ilmoitti panevansa pillit pussiin ja järjesti laajan jäähyväiskiertueen.

Lauri nähtiin vuonna 2013 Idols-tuomarina. Hän julkaisi tuolloin myös toisen sooloalbuminsa.

2014

Paulan sooloalbumia alettiin odottaa kiihkesäti vuonna 2014, sen jälkeen kun hän oli hurmannut kaikki Vain elämää -ohjelmassa.

2014/2015

 

We had cool Finnish saturday at our house, Lauri & Paula and SMO ;) #korvapuusti#ilua#friends

A photo posted by JY (@yrcfinland) on

Paula ja Lauri muuttivat Los Angelesiin, kun Paula aloitti opiskelemaan näytelmäkirjoittamista UCLA:ssa.

Lue myös: Paula Vesala elämästään Los Angelesissa: "Puoli vuotta meni sumussa"

Kuva: Oikotie.fi
Kuva: Oikotie.fi

Elokuussa 2015 Lauri myi 6,5 miljoonalla perheen Helsingin Karhusaaressa sijaitsevan asunnon. Lauri suunnitteli ja rakennutti 500-neliöistä taloa vuosia.

Lue myös: Tältä näyttää Lauri Ylösen miljoonatalo

2016

Kuvat: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen ja Jonna Öhrnberg
Kuvat: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen ja Jonna Öhrnberg

Paulan odotettu soololevy Vesala ilmestyi viimein kesäkuussa 2016, ja albumia ylistivät niin kriitikot kuin yleisökin. Kuvassa kaksikko on Ruisrockissa, Paula esiintymässä, Lauri yleisössä.

Tällainen on Paula Vesalan sooloalbumi

Lauri on viime aikoina keskittynyt suunnittelemaan taloja. Hän saa MTV3:lle oman ohjelman. Kesäkuussa kanava tiedotti, että Lauri suunnittelee kakkoskodin perheelleen sekä talot kolmelle julkkikselle. Ruudussa ohjelma nähdään vuonna 2017. Lue lisää täältä.