Cake-elokuvasta on povailtu Jennifer Anistonin ensimmäistä Oscar-ehdokkuutta. Kuva: MV Photos

Cake-elokuvasta ennustettiin Jennifer Anistonille, 45, ensimmäistä Oscar-ehdokkuutta. Toisin kävi.

Musta, lyhyt nahkahame, valkoinen silkkipusero ja puna-oranssit avokkaat, joissa on kullanvärinen korko.

Asiallinen ja leikittelevän seksikäs – sellainen on näyttelijä Jennifer Anistonin tyyli, kun hän kävelee reippaasti sisään Beverly Hilton -hotellin konferenssihuoneeseen Beverly Hillsissä.

Aivan toisenlaisena hänet nähdään elokuvassa Cake, joka saa ensi-iltansa helmikuussa. Elokuvasta ennustettiin Jenniferin ensimmäistä Oscar-ehdokkuutta. Siinä hän on mukana myös tuottajana.

– Se on mielestäni luonnollinen kehityskaari. Haluan olla mukana prosessissa muutenkin kuin vain rooliin palkattuna näyttelijänä. Tuottajana saan olla vastuussa koko elokuvasta alusta lähtien. Se on hyvin tyydyttävää.

Cakessa Jennifer näyttelee Claire Simmonsia, joka kärsii auto-onnettomuuden jälkeen kroonisesta kivusta. Clairella on suuri arpi kasvoissaan, eikä hän piittaa ulkonäöstään. Roolia pidetään Jenniferin uran rohkeimpana.

– Minusta oli äärettömän vapauttavaa ja ihanaa näytellä ilman meikkiä, Jennifer sanoo.

– Meillä naisilla on paineita näyttää aina hyvältä, olemme sitten valokuvissa tai kaupan pakastealtaalla. Totuus on kuitenkin se, että emme ole aina parhaimmillamme. Emme koko ajan keikaroi korkokengissä hiukset laitettuina ja meikattuina.

– Claire ei välitä ulkonäköpaineista, sillä joinakin aamuina hänen on vaikea nousta ylös sängystä. Mielestäni kauneuden voi löytää kivusta, surusta tai jopa gaalatapahtumasta, kertoi Jennifer Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla syyskuussa.

”Miehiä kohdellaan eri tavalla”

Resepti kuulostaa tutulta: rooli, jossa näyttelijä nähdään epäviehättävänä, herättää heti Oscar-kuhinan. Cake toi Jennifer Anistonille Golden Globe- ja SAG-näyttelijäkillan palkintoehdokkuudet. Hän on kiitollinen saamastaan huomiosta, mutta näkee tässä myös kritisoitavaa: Hollywood on edelleen täynnä seksismiä ja epätasa-arvoa.

– Naisnäyttelijöitä arvostetaan vasta sitten, kun he tekevät itsestään fyysisesti epäviehättäviä, ja etenkin silloin, kun he näyttelevät ilman meikkiä. Miehiä kohdellaan eri tavalla, Jennifer sanoi Alluressa.

Clairen roolia varten Jennifer antoi painonsa nousta ja jätti normaalit liikuntarutiininsa väliin. Joogaa ja juoksemista harrastava näyttelijä on normaalisti intohimoinen kuntoilija ja hyvin tarkka ruokavaliostaan. Viisi viikkoa kestäneiden kuvausten aikana näyttelijä ei kaivannut smoothie-pirtelöitä tai salaatteja edes kotona.

– Annoin itseni repsahtaa fyysisesti, mikä oli tärkeää myös henkisesti roolia ajatellen, Jennifer kertoo.

– En edes ehtinyt ajatella joogaa kuvausten aikana. Jouduin käymään fysioterapeutilla viikonloppuisin, sillä olin jäykkä ja tunsin tiettyjen hermojen olevan puristuksissa roolin fyysisyyden takia. Kun palasin kotiin iltaisin, halasin koiriani ja sulhastani ja menin nukkumaan.

Häät, jotka jäivät kiireessä

Se sulhanen, näyttelijä-käsikirjoittaja Justin Theroux, on kulkenut Jennifer Anistonin rinnalla reilun neljän vuoden ajan. Ennen tätä näyttelijän rakkauselämässä myrskysi: hänen entisiä poikaystäviään ovat muusikot Alan Duritz ja John Mayer sekä näyttelijät Vince Vaughn ja Tate Donovan, jonka kanssa hän oli kihloissa 1990-luvun lopulla.

Näyttelijä Brad Pittin kanssa Jennifer meni naimisiin vuonna 2000. Unelmaliiton uskottiin kestävän ikuisesti, mutta rakkaus karahti kiville viisi vuotta myöhemmin. Brad Pitt rakastui Angelina Jolieen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Nyt Jenniferin vasemmassa nimettömässä kimaltaa suuri timanttisormus, jonka hän sai Justin Theroux’lta 2012. Pari ehti tuntea toisensa vuosia, kunnes rakkaus syttyi Wanderlust-komedian kuvauksissa 2010. Häitä suunniteltiin jo 2013, mutta niitä päätettiin siirtää työkiireiden vuoksi.

– Justin on kenties hauskin ihminen, jonka olen koskaan tavannut, Jennifer sanoo.

– Olen todella onnekas, että saan nauraa hänen kanssaan joka päivä.

Painostusta perheenlisäyksestä

Jennifer Aniston kasvoi näyttelijäperheessä. Hänen kreikkalainen isänsä John Aniston on näytellyt saippuasarjassa Päivien viemää vuodesta 1965 lähtien. Äiti Nancy Dow tunnetaan sarjasta Beverly Hillbillies. Lisäksi Jenniferin kummisetä on televisiosarjasta Kojak kuuluisaksi tullut Telly Savalas.

Jenniferin ja hänen äitinsä välit ovat viileät. Nancy Dow menetti tyttärensä luottamuksen, sillä hän kirjoitti hänestä paljastuskirjan jo 15 vuotta sitten.

Näyttelemisen Jennifer aloitti mainoksista sekä pikkurooleista lyhyiksi jääneissä televisiosarjoissa, kunnes sai Rachel Greenin roolin Frendit-sarjassa. Sarjasta tuli huikean suosittu, ja se toi Jenniferille muun muassa Emmy- ja Golden Globe -palkinnot. Viimeisellä tuotantokaudella Jennifer sekä muut sarjan päänäyttelijät saivat miljoona dollaria jokaisesta kuvatusta jaksosta. Sarjassa näytelleet Matthew Perry ja Courtney Cox ovat yhä Jenniferin parhaita ystäviä, ja Courtneyn tytär on hänen kummilapsensa.

Omia lapsia Jennifer Aniston ei ole saanut. Hänen on useita kertoja väitetty olevan raskaana, ja kun juorut ovat osoittautuneet vääriksi, näyttelijää on haukuttu itsekeskeiseksi uranaiseksi.

Jenniferille asia on raskas.

– Jo sen mainitseminen saa minulle palan kurkkuun, hän sanoi vastikään Allure-lehdessä.

– En pidä tästä painostuksesta. Minun on sanottu olevan liian urakeskeinen ja itsekäs, minkä takia en haluaisi tulla äidiksi. Mielestäni tällainen mustamaalaaminen on epäoikeudenmukaista. Vaikka vaginastasi ei olisi tullut yhtään lasta, ei se tarkoita, ettetkö olisi äidillinen – vaikkapa koiria, ystäviä, ystävien lapsia kohtaan.

Vitamiiniruiskeita ja kuivia martineja

Katkeruus ei kuitenkaan kuulu Jennifer Anistonin elämänasenteeseen. Raskaina hetkinä häntä auttavat ystävät, jooga ja työ.

– Elän onnellista elämää, joka on tietoinen valinta, näyttelijä sanoo.

– Olen kiitollinen pienistä asioista joka päivä. En pelkää tulevaisuutta tai stressaa asioista, joihin en voi vaikuttaa, Jennifer vakuuttaa ja pyörittelee kihlasormusta sormessaan.

Jennifer tuntuu aina ottavan uudet haasteet vastaan intoa puhkuen. Hän nauraa herkästi ja on valmis vitsailemaan omalla kustannuksellaan. Energisyyden – sekä nätisti kuultavan ihon – salaisuus saattaa löytyä tähden ruokavaliosta, johon kuuluu pääasiassa vähärasvaista proteiinia, kasviksia ja hedelmiä.

Ja sitten on pari muutakin jippoa:

– Kaikkein tärkeintä on saada tarpeeksi unta, se on kaikki kaikessa urheilun lisäksi, hän sanoo.

– Myös B12-vitamiinipistokset ovat tärkeitä. Ja kuivan martinin nauttiminen silloin tällöin!

Lue lisää:

Jennifer Aniston suhteestaan: Mies ostaa jopa farkkuni

Ei enää puhuta Jennifer Anistonin raskaudesta, eihän

Jennifer Aniston täyttää 45!

Jennifer Aniston

Näyttelijä syntyi 11.2.1969 Sherman Oaksissa, Kaliforniassa.

Kihloissa Justin Theroux’n kanssa.

Tunnetuimpia elokuvia Kiltti tyttö, Bruce – taivaanlahja, Polly tuli kuvioihin, The Break-Up, Marley & Me ja Millerit.

Asui lapsena isänsä kotimaassa Kreikassa.

Vanhemmat erosivat Jenniferin ollessa 9-vuotias.

Kaameat pomot 2 elokuvateattereissa nyt. Cake ensi-illassa 6.2.2015.

Mikaelin ja norjalaisen Triana Iglesiaksen suhde syvenee koko ajan, vaikka yhteistä aikaa ei paljon ole.

Vain elämää, musiikin tekoa, tv-dokumentti ja valmistautuminen ensi vuoden kiertueelle. Siinä muutamia juttuja, joilla räppäri Mikael Gabriel, 26, on täyttänyt ja täyttää kalenteriaan.

Lisäksi miehellä on melko tuore parisuhde norjalaiseen juontajaan ja malliin Triana Iglesiakseen, 34. Pari on seurustellut reilun vuoden, ja kesällä Mikael sanoi Me Naisten haastattelussa olevansa rakastunut päästä varpaisiin.

– Yhteistä aikaa ei ole mitenkään ihan hirveän paljon. Silloin kun hän on täällä, minä olen aika paljon palavereissa ja studiolla. Sitten näemme iltaisin, Mikael kertoo.

”Yhteistä aikaa ei ole ihan hirveän paljon.”

Mikaelin mukaan Trianallakin riittää kiireitä, sillä nainen on esimerkiksi lanseeraamassa omaa alusvaate- ja kosmetiikkamallistoaan. Hän on juontanut jo yhdeksän kautta Norjan Paratiisihotelli-ohjelmaa, ja seuraavan kauden kuvaukset alkavat pian Meksikossa.

– Olen ollut aina vähän semmoinen, että jos rakastun, sitten mun pitää olla koko ajan sen ihmisen kanssa niin pitkään, että taas kyllästyn, Mikael kertoo.

Nyt tilanne on kuitenkin toinen.

– Nyt en todellakaan pääse olemaan hänen kanssaan niin paljon kuin haluan, niin nyt tässä ei tule ainakaan kyllästymisiä. Sitten kun taas näemme, se on aina spessua. Se on toiminut meille tosi hyvin.

”Kun näemme, se on aina spessua.”

Mikael kertoo Trianan tukeneen häntä Vain elämää -ohjelman mukanaan tuomassa pyörityksessä ja iloinneen siitä, että muutkin näkevät sen Mikaelin, jonka Triana tuntee.

Triana myös tiesi, että ohjelma tulee olemaan räppärille iso juttu.

– Mä olin vähän että katotaan nyt, toivottavasti en mokaa koko hommaa, Mikael muistelee.

Parisuhteeseen suosio ei ole vaikuttanut.

– Ei se ole muuttunut mitenkään. Tai miten suhteemme nyt muuttuu ylipäänsä, niin menemme vain koko ajan syvemmälle parisuhteeseen.

Sunnuntaina Antti Ketonen esiintyy satiinissa ja liehulahkeissa. – Toivon vain, ettei minua puettaisi painitrikoisiin!

Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpailevalle Antti Ketoselle, 38, torstai on treeniviikon jännittävin päivä. Silloin paljastuu, mitä puvustamo on valmistanut Antille seuraavaan lähetykseen.

– Toivon vain, ettei minua puettaisi painitrikoisiin, Antti virnistää.

Tämän sunnuntain lähetyksessä Antti nähdään liehulahkeissa, jotka sopivat hänen esittämänsä Kung Fu Fighting -biisin tyyliin ja itämaisia taisteluliikkeitä seuraavaan koreografiaan.

– Taisteluliikkeiden ja laulamisen yhdistäminen on ollut haastavinta, Antti kertoo.

– Minulla ei ole kokemusta itämaisista taistelulajeista. Kerran kävin jujutsu-kurssin tutustumistunnilla, mutta se homma jäi heti siihen yhteen kertaan.

Sunnuntain lähetykseen Antti sai valmentajakseen kungfumestari Zhang Fangin.

– Kyllähän tässä ajetaan äijää epämukavuusalueelleen: on vieraat biisit, koreografiat ja suoran lähetyksen jännitys, Antti heittää.

– Olen silti tosi tyytyväinen suoritukseeni, mitään en ole hävennyt.

Epäröimättä mukaan

Tähdet, tähdet -ohjelma on Antin ensimmäinen kokemus isosta tv-tuotannosta ja livelähetyksestä.

 –Minua ei tarvinnut suostutella, hyppäsin mukaan saman tien. Tässä ollaan aidosti musiikin äärellä.

Antti on jo muutaman lähetyksen jälkeen huomannut ohjelman tuoneen uutta yleisöä ja lisää kiinnostusta Neljänsuora-yhtyeelleen. Aktiivisesti keikkailevalle bändille on muodostunut läheinen ja aktiivinen faniporukka.

– Faniemme kesken on tiivis henki, ja heissä on syntynyt ystäväporukoita. Tietenkin toiveissani on, että se porukka vain kasvaa.

Perjantaina Neljänsuora julkaisi kokoelmalevyn, johon on paketoitu yhtyeen 13-vuotinen levytyshistoria. Materiaalia oli niin paljon, ettei ryhmä saanut karsittua suosikkejaan suunniteltuun 20 kappaleeseen.

– Onneksi saimme sitten tehdä tuplalevyn ja valita 40 biisiä. Siihenkin pääseminen tarkoitti kinaamista ja kiivaita keskusteluja. Lopputulos on kyllä yksimielisesti hyväksytty, ainakin melkein…Antti nauraa.  

Väliaikaiskoti Helsingissä

Tähdet, tähdet -ohjelmasta huolimatta Neljänsuora keikkailee koko ajan. Antille se tarkoittaa tiukkaa aikataulutusta. Kun muu bändi esimerkiksi risteilykeikan jälkeen jäi nukkumaan laivaan Tukholmassa, Antilla oli tunti aikaa siirtyä satamasta lentokentälle ja edelleen paluulennolle Helsinkiin.

Ohjelman takia Antti on muuttanut Salosta väliaikaisesti Helsinkiin. Mies suhaa nyt kaupunkia ristiin rastiin polkupyörällään.

– Helsinki tuntuu viihtyisältä, kun täällä on sopivasti vilinää ja elämää. Olen lomamatkoillanikin sellainen, että viihdyn hyvin suurkaupungeissa.

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla sunnuntaisin 19.30. Neljänsuoran kokoelma Suurimmat hitit 2003–2016 julkaistiin 21.10.

Stefan Richter sai avopuolisonsa Riikan kanssa pojan.

Julkkiskokki Stefan Richteristä, 44, on tullut isä. Hän iloitsi perheenlisäyksestä julkisilla Facebook-sivuillaan ja julkaisi esikoisestaan videon ja kuvan.

– Lupasin itselleni, etten julkaise vastasyntyneestä pojastani kuvia. Mutta en malta olla näyttämättä koko maailmalle, miten suloinen hän on – ja miten uskomaton hänen äitinsä on. Tässä on Ilmari Franz Richter, Stefan kirjoittaa Facebookissa.

Stefan ja lapsen äiti Riikka Vikmanin, 28, ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta.

Stefan tuli tunnetuksi USA:n Top Chef -ohjelmasta, jossa hän sijoittui toiseksi. Lisäksi Stefan ollut mukana myös vierailevana tuomarina Suomen Top Chef -ohjelmassa ja etsinyt itselleen naista Richterin asteikko -ohjelmassa. Tällä hetkellä hänellä on ravintoloita muun muassa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Stefanin Liisa-äiti oli suomalainen ja isä saksalais-tšekkiläinen. Stefan muutti vuonna 2014 Los Angelesista takaisin Suomeen 35 vuoden jälkeen.

Lapsen syntymästä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Supertähdeksi noussut Sanni aikoo lopettaa virheiden pelkäämisen ja tulla jälleen omaksi itsekseen.

Kolmessa vuodessa sinusta on tullut iso tähti. Mikä on konkreettisin muutos arjessasi?

– Isoin muutos on, kun lähden kauppaan, saan ottaa samalla yhteiskuvia. Mutta totta kai käyn kaupassa itse! Vaatteita tilaan paljon ulkomailta tai ostan matkoilta. Saan niin siistimpiä vaatteita.

Entä isoin muutos pään sisällä?

– Olen yrittänyt pitää pääni samanlaisena kuin 2013, jolloin minulla ei vielä ollut mitään statusta. Tuntuu, että olen sama tyyppi – elämänkokemusta on toki enemmän ja koheltamista vähemmän. Olen oppinut, että minulla on lupa palautua. Voin viettää sunnuntain katsomalla sarjoja Netflixistä enkä lähde enää salille keikkareissun jälkeen. Kotona minun ei tarvitse piiskata itseäni. Keskityn mielen tasapainottamiseen huippujen ja laskujen välissä.

Sinun kohdallasi nuoren naisen vapaa suhtautuminen seksiin on puhuttanut. Mistä se sinusta kertoo?

– Se kertoo siitä, että maailma on kaksinaismoralistinen, ja siihen on tärkeää tuoda naisen ääntä. Vahinko-biisin videosta noussut kohu oli väsyttävä, mutta sen jälkeen minusta tuntui, että roolini vaikuttajana selkiytyi ja ihmiset alkoivat keskittyä enemmän biiseihini ja siihen, millainen artisti olen. Eikä Vahinko ole mikään seksibiisi. Sehän kertoo ihastumisesta ja heittäytymisestä. Jos siinä olisi laulettu, että haluatko harrastaa mun kanssa seksiä kerran, silloin se olisi ollut lasten kannalta kyseenalainen.

”Myöhästyn usein, koska en löydä sukalle paria. Sitten pistän eriparit jalkaan.”

Olet ollut lapsesta saakka hyvä siinä, mihin olet ryhtynyt. Missä olet erityisen hyvä?

– On vaikea antaa itselleen selkääntaputuksia mistään. Saavutuksen, kuten Emma-patsaan tai platinalevyn, jälkeen olen yleensä, että hyvä, mutta mitä seuraavaksi. Olen tullut ihan eteväksi tarinoiden kirjoittamisessa. Osaan teknisesti luoda kontrasteja ja jännitteitä. Haluan kehittyä niin, että yksi biisi voi olla kuin trilleri. Anssi Kela, Maija Vilkkumaa tai J. Karjalainen tekevät sitä tosi hyvin. On mahtavaa pystyä tekemään biisejä, jotka ovat tanssittavia ja samalla jopa itkettäviä.

Missä olet surkea?

– Olen surkea pitämään asioita järjestyksessä! Uuden laukun kanssa olen, että ihanaa, täällä ei ole mitään, ja laitan sinne lompakon, kännykän ja avaimet. Viikon päästä laukku on täynnä piuhaa ja paperia. Myös kotona asiat ovat epäjärjestyksessä. Myöhästyn usein, koska en löydä sukalle paria. Sitten pistän eriparit jalkaan.

Olet kouluiästä saakka lukenut paljon tunteista ja ihmissuhteista. Mitä olet oppinut rakkaudesta?

– Apua, en tiedä, olenko oppinut mitään, sillä kaikki suhteet ovat olleet hyvin erilaisia. Olen oppinut, että rakkauden edessä olen tosi paljas ja haavoittuvainen. Vaikka kuinka olen artisti-Sanni, se ei ole mikään juttu silloin, kun puhutaan oikeasti tunteista. Silloin olen ihan yhtä haavoittuvainen ja pieni, satutettavissa ja höynäytettävissä kuin kuka tahansa.

Entä ihmissuhteista?

– He, jotka puhuvat minulle muustakin kuin työstäni, ovat säilytettäviä ihmisiä. Muutama hyvä ystäväni sekä perheeni ovat ankkuri-ihmisiäni. On tosi tärkeää, että on joku, jonka kanssa peilata, miksi jokin asia tuntuu joltakin.

Miten pidät itsesi fyysisesti kunnossa?

– Käyn hot joogassa ja kävelyllä. Vielä viime vuonna kävin salilla neljä viisi kertaa viikossa. Kun keikkoja oli paljon, lopetin ylimääräisen rehkimisen. Keikat ovat minulle pääurheilua, loput on kehon kuuntelua.

Entä henkisesti kunnossa?

– Siinä tärkeintä ovat ystävät, perhe ja pienten asioiden arvostaminen. Koetan saada jokaiseen päivääni seikkailua. Esimerkiksi niin, että kahvinkeiton sijaan käyn hakemassa sen jostakin. Mitä pienemmistä asioista löydän iloa, sitä helpompaa minun on olla tyytyväinen.

”Rakkaus itsessään on oleellista, on sen kohde kuka hyvänsä.”

Sinua on arvosteltu myös liian laihaksi. Mitä siitä ajattelet?

– Kaikki minut tuntevat tietävät, ettei mulla ole ongelmia kroppani kanssa. Jos läheiseni sanoisivat olevansa huolissaan minusta, hätkähtäisin, mutta he tietävät, ettei syytä huoleen ole. Minusta koko asia tuntui klikkikalastelulta.

Biisissä nimeltä SANNI kuittailet eksälle. Mikä sinusta on paras keino toipua ihmissuhdekolhuista?

– SANNI on biisieni naljailevimmasta päästä, mutta pointtina on itseironia. Vaikka olisin mitä, se ei päde, kun olen saanut pakit. Artisti-Sanni on super ja mahtava, mutta eihän mikään status suojaa sellaiselta. Minusta eksästä pääsee yli niin, että antaa aikaa. Naljailu kertoo siitä, että ei olla vielä päästy yli.

Olet pienten tyttöjen idoli. Haluatko ottaa etäisyyttä siihen K18-sanoituksilla?

– En missään nimessä. Kirjoitan asioista, jotka minua koskettavat, enkä voi olettaa, että samat asiat koskettavat 10- tai 30-vuotiasta. Levy-yhtiössä joku voi kysyä, olenko ihan varma tästä, ja minä vastaan, että olen. Tarkoitukseni ei ole opettaa ketään biiseilläni tai kehottaa heitä mihinkään. Taiteen tarkoitus on kertoa maailman tilasta niin kuin sen kokee. En voi muuttaa omaa todellisuuttani sen takia, että joku saattaa kuulla sen.

Onko rakkaudella mielestäsi sukupuolta?

– Rakkaus itsessään on oleellista, on sen kohde kuka hyvänsä. Minä komppaan kaikkia, kunhan ketään ei satuteta. Chisu sanoi Vain elämää -jaksossaan, ettei sielulla ole sukupuolta silloin, kun kirjoittaa. Se oli tosi hyvin sanottu. Jos mies laulaa biisini, se on ihan yhtä totta.

Sinunkin parisuhdestatuksesi on ollut puheenaihe. Mitä siitä ajattelet?

– En ole koskaan avannut yksityiselämääni mutta en piilottele mielestäni mitään. Se vain ei liity musiikkiini. On se myös suojautumista. En halua, että kaikki asiani ovat muiden nähtävänä, koska milloin tahansa voi tapahtua mitä vain.

”Vaikka kuvastani tykkää 30 000 ihmistä, ei se tee minusta yhtään täydempää.”

Miten olet löytänyt tasapainon ulkoa tulevien vaatimusten kanssa?

– Olen poukkoillut monta vuotta, elänyt muutoksessa ja hukassakin. Nyt tuntuu, että seison omilla jaloillani.

Kakara ku Cara -biisi on keskisormea henkilöbrändäykselle. Kaikki yrittävät näyttää Kylie Jenneriltä ja panikoivat, jos eivät saakaan tykkäyksiä. Haluan olla lapsekas, räävitön ja vapaa ja näyttää finkkua pelkälle poseeraamiselle. Vaikka mun kuvastani tykkää 30 000 ihmistä, ei se tee minusta yhtään täydempää.

Olen pelästynyt sitä, että alan minimoida virheitäni, koska minuun kohdistuu katseita. Haluan takaisin kolisevaan polvikuhmujen elämään, jossa tukka voi olla päin mäntyä. En jaksa perustaa itseäni liikaa toisten funtsimiselle, sillä lopulta ihmiset funtsivat vain sitä, mitä seuraavaksi söisi. Prosessi on kesken, mutta päällä on kova minuksi tulemisen aika.

Moukari-kappaleessa kerrot raiskausuhkauksesta. Oletko joutunut muuttamaan arkeasi uhkausten takia?

– En. Nostin biisiin asioita, joita minulle on sanottu. Somessa huudetaan aivan käsittämättömiä, eikä siitä puhuta tarpeeksi. Järkyttävät, alistavat kommentit satuttavat minua. Vaikka en ota sitä itseeni, alitajuntani ottaa sen minuun. Tulee pelko, että uhka on olemassa, ja kaikista peloista haluaisin päästä veke. Haluan kertoa, miten haavoittavaa huutelu voi olla.

Olet kertonut, että et osaa haaveilla, sillä olet saanut niin paljon. Entä nyt?

– Haluaisin joskus kirjoittaa kirjan ja asua suurkaupungissa, jossa kukaan ei tunne minua. En halua elää sitten kun -elämää, sillä siitä minulla jo on kokemusta. Sitten kun -hetken jälkeisenä aamuna koittaa tyhjyys. Nyt asetan itselleni lyhyen tähtäimen tavoitteita ja opettelen suhtautumaan asioihin vähemmän vakavasti. 

Sanni
  • Muusikko Sanni Kurkisuo syntyi 26.5.1993 Lohjalla, asuu Helsingissä.
  • Näytteli Miss Farkku-Suomi -elokuvassa 2012.
  • Palkittu vuoden 2015 naissolistin Emmalla.
  • Kolmas levy SANNI ilmestyi lokakuun alussa ja myi platinaa jo ennakkoon.