Jari Sillanpää ja kustantamo Tammi kertoivat huhtikuussa, että hänen elämästään kertova uusi kirja ilmestyy elokuussa. Kuva: Sanoma-arkisto
Jari Sillanpää ja kustantamo Tammi kertoivat huhtikuussa, että hänen elämästään kertova uusi kirja ilmestyy elokuussa. Kuva: Sanoma-arkisto

Jari Sillanpää tapasi Ylen musiikkiohjelman kuvauksissa norjalaislaulajan, johon ihastui jo viisivuotiaana.

Laulaja Jari Sillanpää on ollut juhannusviikolla Helsingissä kuvaamassa televisio-ohjelmaa.

Jari julkaisi maanantaina kuvauksista kolme kuvaa Facebook- ja Instagram-tileillään.

Yhdessä kuvassa lippispäinen Jari poseeraa norjalaisen laulajan Anita Hegerlandin kanssa.

 

 

Anita Hegerland ja minä "Nästan unplugged" nauhoituksissa.

Kuva, jonka Jari Sillanpää (@jarisillanpaa) julkaisi

Jos et näe Instagram-kuvaa yllä, voit katsoa sen täällä.

 

Toisessa kuvassa Jari hymyilee pukuhuoneen edessä.

– Onnen päivä! Lapsuusidolini kanssa samalla keikalla. Wow!

 

Onnen päivä! Lapsuusidolini kanssa samalla keikalla. Wow!

Kuva, jonka Jari Sillanpää (@jarisillanpaa) julkaisi

Jos et näe Instagram-kuvaa yllä, voit katsoa sen täällä.

 

Kuvissaan Jari mainitsee Nästan unplugged -nauhoitukset. Ylen viestinnän suunnittelija Heli Vartiainen vahvistaa, että kyseessä on tuttu sarja, Melkein unplugged.

Teossa on nyt toinen kausi, ja Jari Sillanpää on yksi sen artisteista.

– Ohjelma tulee Yle Femiltä vuonna 2017, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole tiedossa, Vartiainen kertoo.

 

Melkein unplugged -sarja kertoo ammattimuusikoiden elämästä ja urista. Sarjan edellinen kausi nähtiin televisiossa vuodenvaihteessa 2014–1015, jolloin mukana olivat muun muassa Linda Lampenius, Irina Björklund ja Geir Rönning. Ensimmäisessä jaksossa artistit saivat kutsua lavalle myös ystäviään.

Lue myös! Jari Sillanpää: Suhteeni alkavat seksistä

Instagram-kuvassa näkyvä Anita Hegerland on yksi Jarin varhaisimmista idoleista. Aikaisemmin Jari on kertonut, että Anita on ollut jopa syy hänen urahaaveisiinsa. 

– Hän oli itse 7- tai 8-vuotias, kun näin kuvan hänestä. Hän istuu kirjekasassa, jossa oli postikortteja myös. Mietin että vau, minäkin haluaisin tuollaiseksi laulajaksi, että saisi noin paljon fanipostia. Olin itse silloin 5-vuotias, kun näin tämän kuvan, Jari sanoi noin vuosi sitten iskelma.fi:ssä.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Emma Nieminen

Jari Sillanpää tv-kuvauksissa: ”Onnen päivä! Lapsuusidolini kanssa samalla keikalla!”

Jari Sillanpää on paras artisti mutta en mä tykkään kuunelunut paljon Jaria ettei se ole mikään yllätys ei halua ottaa syytä Yle Areena ja kuunnella Jaria kohtaan on tunne sulla ihana jari ääni aina silkkiä ja pehmeä ja kaunista kesällä nauttia rakkautta aina romanttista vinkkiä Ajattele miten arvaamaton olet sinä jari sillanpää iskelmän suosikkisi aina hän oli saanut laulaa tosi enemmän kuin koskaan aikaisemmin laulanut paljon tarpeeksi lämmintä vettä ja jätettä
Lue kommentti

Näyttelijä Antti Luusuaniemi ja mainosalalla työskentelevä vaimo Lili Zoe Ermezei ovat perhekeskeisiä työnarkomaaneja.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 37, ja Lili Zoe Ermezei, 29, tapasivat kuusi vuotta sitten Budapestissa mainoskuvauksissa. Ensimmäiseksi Lili ihastui suomalaisnäyttelijän nahkalaukkuun, sitten mieheen.

– Paitsi, että Antilla oli hyvä maku, hän oli myös sympaattinen, komea, antelias ja mukava. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Lili kertoo.

Jo seuraavana kesänä Lili jätti uransa ja rakastamansa työn ja muutti Suomeen Antin luo.

– Olin niin nuori ja rakastunut, etten epäröinyt hetkeäkään, Lili sanoo.

Antin ammatti tosin herätti hänessä epäilyksiä.

– Pelkäsin, että Antti olisi itseään täynnä. Mutta luultavasti hän saa tarpeeksi huomiota näyttämöllä, sillä kun hän tulee kotiin, hänessä ei ole tippaakaan egoismia tai narsismia.

"Pelkäsin, että Antti olisi itseään täynnä."

Kumpikin heistä on sitä mieltä, että mustasukkaisuus vie ihan turhaa energiaa.

– Valehtelisin, jos väittäisin, ettei tunnu missään, kun Antti suutelee muita näyttelijän työssään. En silti tee siitä ongelmaa, sillä Antti osaa erottaa työn ja yksityiselämän. Olemme tiimi emmekä tunne itseämme uhatuksi, Lili sanoo.

Perhekeskeiset työnarkomaanit

Perheen ja uran välillä tasapainottelu onkin Lilin ja Antin elämässä jokapäiväinen haaste. Molemmat suhtautuvat työhönsä intohimoisesti, mutta arvostavat myös perheen yhteistä aikaa.

– Haluan tehdä työni mahdollisimman hyvin, mutta ei se ole sen tärkeämpää kuin muu elämä. Ei elämää ja perhettä voi siirtää syrjään, Antti sanoo.

"Voisin elää työlleni 24 tuntia vuorokaudessa."

– Olen aina ollut työnarkomaani ja voisin elää työlleni 24 tuntia vuorokaudessa, mutta olen oppinut Antilta, ettei se voi olla ihmisen ainoa arvo. Hän muistuttaa minua siitä, että lopussa meillä ei ole kuin perhe, mainostoimistossa strategisena johtajana työskentelevä Lili jatkaa.

Jännittikö Liliä äitipuolen rooli?  Miten Antti ja Lili jakavat  kotityöt? Mikä on ollut  heidän suhteessa vaikeinta aikaa?  Lue lisää Me Naisten numerosta 34/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.

Antin ideoima Red Carpet –leffafestivaali Hyvinkäällä 31.8. – 3.9.

Vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja ja ministeri Suvi-Anne Siimes erosi puolueesta jäätyään pois eduskunnasta. Kuva: Heli Blåfield

Suvi-Anne Siimes on ollut 9 vuotta vanhemman puolisonsa kanssa yhdessä 30 vuotta. – Olisi surkeaa, jos avioliitto kariutuisi siihen, että elämänpiirit erkanevat toisistaan.

Vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja, Työeläkevakuuttajat TELA:n toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes miettii omia eläkevuosiaan vain harvoin.

– Enemmän pohdinta liittyy siihen, että puolisoni on minua yhdeksän vuotta vanhempi. Elämänsuunnitelmaamme kuuluu, että hän jatkaisi töissä mahdollisimman pitkään, jotta elämänpiirimme eivät erkanisi liikaa, Siimes sanoo Me Naisten Tämän olen oppinut haastattelussa.

Siimes on ollut puolisonsa kanssa yhdessä kolmisenkymmentä vuotta.

– Olisihan sen surkeaa, jos avioliitto kariutuisi siihen, että elämänpiirit erkanevat toisistaan.

Politiikka on sotaa

Ministerinä ja kansanedustajan toiminut Suvi-Anne Siimes sanoo, että hänellä oli politiikassa toimiessaan väärä kuva pelin säännöistä.

– Ymmärsin vasta politiikasta poistuttuani, että osa epäonnistumisistani ja vaikeuksistani johtui siitä, että minulla oli täysin väärä kuva politiikasta kun menin sinne, Siimes pohtii.

–Olin lukenut filosofiaa ja kuvittelin, että politiikka toimii keskustelun ja avoimuuden periaatteilla. Sitten ihmettelin ja paheksuin sitä pelaamista, johon törmäsin. Kärsin siitä.

Siimes kuvaa politiikkaa sodaksi, jossa on vain välirauhoja.

– Siellä ei ole mitään onnellista loppua. Tämä oli tärkeää ymmärtää edes jälkikäteen.

Politiikka opetti Siimeskelle, mitä valta on, ja miten sitä käytetään. Ja mitä sen saavuttamiseksi ollaan valmiita tekemään.

Siimes erosi vasemmistoliitosta 2007.

– Olin nuorena puoluetta vailla ollut vasemmistolainen, ja sellainen minusta on tullut vanhempanakin. Minulle on luonnollinen tila olla tällainen hang-around. On kauhean tärkeää, että ihminen voi identifioitua johonkin poliittiseen suuntaan olematta puolueen jäsen. Puolustan oikeutta tällaiseen maailmankuvaan.

Suvi-Anne Siimes kertoo Me Naisten haastattelussa myös, miten oppi jo lapsena, että hänen perheessään on salaisuus, mitä hän ajattelee työstä ja johtajuudesta ja mitä tajusi aikuisen poikansa häissä? Lue koko haastattelu Me Naisten numerosta 34/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.