Jos Janina Frostell olisi jatkanut työtään vakuutusvirkailijana Porvoossa, hänen maailmaansa voisi nyt kuulua oma koti, mukava mies ja muutama lapsi. Kaikkea tätä Janina toivookin tulevaisuudeltaan, mutta vasta muutaman räväkän mutkan jälkeen.
Artikkeli julkaistu Me Naiset -lehdessä vuonna 2002.

Artikkeli julkaistu Me Naiset -lehdessä vuonna 2002.

Vakuutusyhtiö Pohjolan Porvoon konttori on kokenut rajun muodonmuutoksen. Pitkä tiski, jonka vierellä seisten vakuutuksia ennen hoidettiin, on saanut lähtöpassit. Tilalle on pystytetty yksilölliset loosit tuoleineen ja virkailijoille uudet tietokoneet sekä virkanimikkeet. Tupakan tuoksu on väistynyt savuttomasta konttorista.

– Mutta on täällä sentään jotain tuttuakin, nuo pallolamput, neuvotteluhuone, kaapinovet ja työkaverit, Janina Frostell, 28, sanoo ja halaa kymmenen vuoden takaisia esimiehiään.

Ohikulkevat pojat ovat vähällä nyrjäyttää niskansa bongatessaan Suomen ykköskaunottaren Pohjolan toimistossa. Heille tulee syytä tepastella konttorin ohi pian uudelleen ja vielä kerran. On se Janina!

Pohjolan palveluneuvoja Gunnevi Haglundia ja asiakaspalvelija Mirjami Erikssonia tuttu käytös huvittaa. Vuosien 1992 ja -93 aikana Pohjolassa yksi jos toinenkin herra-asiakas tunsi yllättäen suurta mielenkiintoa vakuutusasioitaan kohtaan, kun Janina ilmestyi virkailijarivistöön.

– Kyllä Ninna oli jo silloin niin kaunis, että iho nousi kananlihalle. Kun hän tuolta tiskin takaa touhuissaan nousi jotain kyselemään, niin ihmiset vain unohtuivat katselemaan häntä, Mirjami muistelee.

Janina pääsi vakuutusyhtiön leipiin pian merkonomiksi valmistuttuaan. Ala sopi hyvin opiskelujen jatkoksi ja Janina nautti työelämästä. Elämä oli huoletonta ja rutiineja oli helppo pitää. Töiden jälkeen kuntosalille, pyöräillen kotiin ja vapaa-ajalla poikaystävän kanssa ulos.

– Pidin itseäni hirmu kypsänä tuolloin. Tulin hyvin toimeen aikuisten kanssa ja uskoin istuvani joukkoon. Silloiset muotikäsitykseni olivat ensimmäinen juttu, josta huomasin olevani eri sukupolvea, Janina kertoo.

Konttoriin pukeuduttiin silloin, kuten nytkin, asiallisesti. Asiakkaita ei kohdattu farkuissa eikä liioin piukoissa pohjepituisissa trikoissa, joihin Janina sonnustautui mielellään. Hän närkästyi ensin esimiehensä antamasta kommentista, mutta suostui lopulta lähtemään kotiin vaihtaakseen vaatteensa. Myös Janinan seuraajia on hienovaraisesti ohjattu vaatekauppaan.

– Minusta oli hienoa, kun tulit pyytämään anteeksi käytöstäsi. Se vasta aikuismaista olikin. Sen jälkeen olemmekin aina tulleet hyvin juttuun, Gunnevi hymyilee.

– Niin, kavereita olimme koko ajan, vaikka välillä taidettiin olla vähän tätejäkin, Mirjami lisää.

Janinan nykyinen look ei läpäisisi konttorin vaatimuksia. Vaikka farkut ovat tätä päivää, niitä ei kelpuutettaisi työasuiksi.

– Urallani vallitsee nyt toisenlainen yrityskulttuuri. Musabisneksessä on hauskaa, kun mielikuvitusta saa ja pitääkin käyttää niin paljon kuin uskaltaa, Janina selittää.

– Silloin kymmenen vuotta sitten et varmaan osannut kuvitella, että maailmasi olisi nyt sellainen kuin on, Gunnevi hymyilee.

Opin pitämään puoleni

Vaikka toimistovirkailijan työ herkästi kuulostaa tylsältä, Janina viihtyi pestissään mainiosti. Missäpä muualla saa kuulla uskomattomia tarinoita tosielämästä kuin vakuutusyhtiössä? Janina muistaa edelleen koskettavia tarinoita liikenneonnettomuuksista tai lemmikkikoirien seikkailuista.

– Esimerkiksi henkivakuutuksen myyminen oli minulle aina jotenkin tukala tilanne. Miten puhua suunnitelmista asiakkaan kuoleman varalle ja olla samalla hienovarainen, Janina kertoo.

– Mutta sinä et olekaan kylmä ihminen vaan aina hyvin empaattinen, Gunnevi huomauttaa.

– Niin, Janina myöntää, mutta se ei olekaan aina hyvästä. Myöhemmin olen saanut oppia kovaksi ja pitämään puoleni, viihdebisneksessä liikkuu myös hyväksikäyttäjiä, jotka ajattelevat vain omaa hyötyään. Joskus minun on oltava vähän bitch, aina en voi suostua kaikkeen ja tanssia muiden pillien mukaan. Tykkään pitää ohjat käsissäni ja jos joku ilkeyttään yrittää pilata suunnitelmani, myrkkynuoli lähtee heti hänen suuntaansa.

Mallintöistä hän tykkää edelleen, mutta kokee edenneensä alalla liiankin helposti. Hän soimaa alkuaikojen liian löyhästä itsekurista ja olisi kaivannut takapuoleen potkijaa. Vuosien mittaan itsekriittisyys on kasvanut ja nyt Janina löytää kaikista kuvistaan parannettavaa.

– En usko, että yksikään malli olisi jokaiseen kuvaansa täydellisen tyytyväinen, Janina tuumii.

Malli Janinasta tuli ihan uteliaisuuttaan. Pikkutyttönä hän oli haaveillut lentoemännän ammatista ja musiikkiluokilla rakenteli suunnitelmia koulubändien kanssa. Pohjolan tiskin takaa hän innostui kokeilemaan millainen kokemus missikisat voisivat olla. Miss Suomi -mittelössä ei tullut suurta menestystä, mutta Suomen Neidossa tärppäsi voitto.

– Miss Maailma -kisa oli hyvä kokemus. Niiden kolmen viikon aikana opin alasta enemmän kuin koskaan. Suomesta lähteviä tyttöjä ei kouluteta riittävästi kansainvälisiä kisoja varten. Jos niiden viikkojen aikana en olisi imenyt vaikutteita ja toimintamalleja ympäriltäni, tuskin olisin sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon, Janina muistelee.

Porvoolaistytön menestys ei yllättänyt työkavereita Pohjolassa, naiset vakuuttavat tienneensä aina, että Janinasta kuultaisiin vielä.

– Vaikka Ninna teki jo silloin kuvauksia, ei hän laihduttanut, vain pullansyönnin taisi lopettaa. Kuvauspäivinä hänellä oli erityinen meikkisalkku mukanaan, vieläkö sinulla on se?

– Joo, mutta beauty-boksini on sittemmin kutistunut. Kunpa olisin silloin tiennyt, että kahden tunnin tuhraamisen sijaan vetävän ilmeen saa varttitunnissakin, Janina virnistää.

Yksi asia Gunnevia ja Mirjamia askarruttaa. Mallinuransa alussa Janina oli vakuuttanut, ettei poseeraisi alastonkuvissa. Panos Emporion kenkämainoksessa hän kuitenkin istui pallotuolissa vain korkokengät jalassaan.

– Kuvauksissa minulla oli stringit jalassa, mutta pöksyjen naru on käsitelty näkymättömiin, Janina paljastaa.

Varauksella uuteen suhteeseen

Janina on syntyjään porvoolainen, mutta sanoo viihtyvänsä parhaiten siellä missä ovat läheiset ihmiset ja eniten tekemistä. Toimistotöiden jäätyä hän muutti silloisen kihlattunsa Peter Bäckblomin kanssa Helsingin Laajasaloon lähemmäs töitä. Hyvämaineinen seutu oli sittenkin liian rauhallinen nuorelle menijälle.

– Naapurusto oli täynnä lapsiperheitä ja kotiäitejä, joilla oli täysin erilainen elämänrytmi kuin minulla. Lapsettomana keikkatyöläisenä olin kummajainen siinä joukossa. Tajusin tulleeni tienhaaraan, jossa minun oli valittava perustaisinko perheen vai kokeilisinko uran luomista. Edelleenkin toivon saavani lapsia jonain päivänä, mutta tuolloin valitsin työt. Uskoin, että perheen ehtisin perustaa myöhemminkin, enkä halunnut polttaa kynttilää molemmista päistä.

Vuosia kestäneen suhteen aikana Janina oli kasvanut aikuiseksi ja erottuaan hän oli ensimmäistä kertaa oman elämänsä rouva. Muutto Helsingin keskustaan ja vilkas sosiaalinen elämä tekivät hänestä kiinnostavan sinkkutytön, jonka kumppaneista pidetään yhä lukua.

– Miesten suhteen olen enemmän katsastelija, en koskaan oikein haku päällä. Miesmakuni on muuttunut vuosien mittaan. Kundin pitää toki olla järkevä, mutta hänestä pitää löytyä myös rock'n'rollia ja särmää. Liian silotellut miehet eivät ole tyylisiäni. Mies saa olla myös kypsä aikuinen, joka on vahva persoona. Yksityiselämäni pitää olla mukautuvaa, hän summaa.

Janina ei ole miesrintamalla helppo nakki, vaan suhtautuu uusiin miestuttavuuksiin varauksella. Monet näkevät hänessä vain kurvit tai julkisuudesta muodostamansa kuvan.

– Kiinnostavienkin tyyppien kohdalla on mietittävä pelottaako heitä asemani julkisuudessa. Tunnettuus asettaa paineita suhteen rakentamiseen, kun jo ensimmäisetkin treffit päätyvät kaikkien tietoon ja pian vieraat ihmiset alkavat kertoa kaverista juttuja, joita minun ei edes tarvitsisi tietää.

Janina uskoo, että ihmisillä on hänestä yksipuolinen kuva pelkkänä uhkeana kuorena. Hänelle poseeraaminen bikineissä tai keikisteleminen alusvaatemallistonsa keulakuvana on luonnollinen osa mallintyötä, jota hän ei koe alentavana, olivat vaatteet miten pieniä tahansa. Mainoskuvissa hän esittelee tuotetta, ei itseään.

– Olisiko kivempi, jos vaatteet kuvattaisiin ennemmin lattialla kuin ihmisen yllä? Janina huikkaa.

Laulu-ura toivottavasti tuo muutosta ennakkoluuloihin, kun yleisö kuulee, että tyttöhän oikeasti osaa, eikä vain paljasta ihoaan. Janina tietää, ettei voi miellyttää kaikkia, mutta vannoo tekevänsä parhaansa musiikin parissa.

– En tarkoita, että minusta täytyisi tulla valtakunnan vaikuttajanainen, mutta yleisön vilpitön, asiallinen kiinnostus ilahduttaa. Perhana, olen mä nyt vähän enemmän kuin kaksi tissiä!

Investoin itseeni

Janinalle laulajanuran luominen on ollut varsinainen haaste ja kunnianhimon herättäjä. Musiikkiuralle lähtö tapahtui pitkän harkinnan jälkeen ja Janina puhkuu voimaa levyä varten treenatessaan. Hän on laulanut aina, treenannut kuoroissa, viisivuotiaana esittänyt Abban Chiquititaa sukulaisilleen kyllästymiseen saakka. Monen mutkan jälkeen hän on pääsemässä kiinni teinivuosiensa unelma-ammattiin.

Janina on saanut oman yhtyeen, jonka kanssa hän keikkailee säännöllisesti. Levyntekoon ei ole kiire ja esiintymiset ovat parasta harjoitusta saumattoman yhteissävelen löytymiseen.

– Rimani on nykyään korkealla, ja kun johonkin uuteen ryhdyn, en tahdo tyriä siinä. Olen myös vuosien aikana saanut paljon sontaa niskaan ja selvinnyt siitä, joten minulla on uskallusta kohdata hankalatkin haasteet. Kortit on katsottava loppuun saakka. Jos joku yrittää astua päälleni, minulla on voimaa antaa takaisin. Olen onnekas saatuani taakseni levy-yhtiön, joka antaa artisteilleen aikaa kypsyä, treenata ja löytää oman tyylinsä.

Janinan rima on noussut muussakin kuin työelämässä. Hän on laatutietoisempi ja vaativampi kuin ennen menestystä.

– Minulla ei ole tapana laittaa rahaa jemmaan, mutta en liioin tuhlaa pröystäilläkseni. Pikemminkin investoin itseeni ja työhöni, sillä kroppani, ulkonäköni ja ääneni ovat tärkeimmät työkaluni. Jos tarvitsen esiintymisvaatteita, uuden metronomin, toimivamman mini-discin tai paremman kosketinsoittimen, ne on hankittava, Janina luettelee.

Sama kynnys pätee ulkonäkökysymyksissä. Janina treenaa rankemmin kuin koskaan ja kuvailee olevansa endorfiinikoukussa. Hän lähtee ihmisvilinään asiallisen näköisenä ja tietoisesti välttää erikoisia tilanteita, jotka synnyttäisivät lisää turhia juoruja.

– Kun lähden ovesta ulos, minulla on oltava humppa kasassa. En koskaan lähde keskelle taistelutannerta valmistautumatta. Roskapussini sentään vien koti-lookissani, hän naurahtaa. Musiikkiuran luominen tuli Janinan elämään sopivassa vaiheessa, kiireinen elämänrytmi ja keikkaelämä ovat hänelle mieluisia. Vaikka viihtyy hiljaisuudessa ja yksinkin, Janina ei jaksa kauan paikoillaan. Sielu on toistaiseksi sen verran levoton, ettei perheen perustamiseen juuri nyt ole kiirettä.

– Kyllä elämässä pitää olla vipinää ja uutta tekemistä. Nyt tunnen eläväni!

Jare Tiihonen kertoo Kuukausiliitteen haastattelussa kärsineensä pahoista masennuskausista. Rankin romahdus tapahtui Los Angelesissa stadionkeikkojen jälkeen.

Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, 34, kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa avoimesti mielenterveysongelmistaan.

Haastattelun mukaan Jarella on ollut elämänsä aikana useita masennuskausia, tuskatiloja ja paniikkihäiriöitä. Syksyllä 2009 Jare voi niin huonosti, että hoippui psykologin vastaaanotolle. Tämä suositteli käyntiä psykiatrilla. Siellä Jare sai kohtauksilleen diagnoosin: kaksisuuntainen mielialahäiriö. Psykiatri määräsi Jarelle Ketipinor-mielialakääkettä ja suositteli, että tämä kävisi terapiassa kerran viikossa.

Jaren mukaan hänen pahin romahduksensa tapahtui stadionkeikkojen jälkeen vuonna 2014. Cheek oli vuokrannut Los Angelesissa talon, jossa hänen oli tarkoitus äänittää biisejä Alpha Omega -albumilleen. Jare huomasi, että räppääminen ei onnistu, kun sanat eivät tulleet ulos suusta. Hän vajosi itseinhoon ja epäuskoon. Hän makasi iltapäivän studion lattialla, sikiöasentoon käpertyneenä.

"Jo pitkään olen voinut oikein hyvin."

Myöhemmin Jare arveli, että paha romahdus johtui lääkeannoksen pienentämisestä. Viisi vuotta aikaisemmin hän oli pienentänyt lääkkeen annostusta oma-aloitteisesti ilman lääkärin lupaa. Suomessa Jare hakeutui uudestaan psykiatrin puheille, ja annostusta nostettiin roimasti. Sen jälkeen hän kertoo voineensa hyvin.

– Jo pitkään olen voinut oikein hyvin.

– Ainoa huono puoli on se, että lääkkeiden takia en koskaan enää herää virkeänä. Käyntiin pääsemisesä menee aina vähintään tunti, Jare kertoo Kuukausiliitteessä.

Cheekin elämäkerta JHT Musta lammas ilmestyy ensi viikolla.

 

Uniikin Instagram-kuvista selviää, että Mikael Gabrielilla oli ystäviensä kanssa Vain elämää -kisakatsomo 300-neliöisessä omakotitalossaan.

Mikael Gabriel, 26, odotti somen perusteella innoissaan, että hänen Vain elämää -päivänsä tulisi televisiosta. Ja sieltähän se tuli perjantai-iltana. Kesällä kuvatussa jaksossa Mikaelilla oli tunteet pinnassa ja itkukin herkässä, mutta perjantaina tunnelma oli hiukan kevyempi räppäri Uniikin julkaisemista kuvista päätellen. Instagram-kuvista selviää, että Mikael oli järjestänyt kotiinsa kisakatsomon ja katsoi ohjelmaa parinkymmenen kaverinsa kanssa.

– Kisakatsomo Miklulla. Huh, miten kovia biisejä, Uniikki kirjoitti kuvatekstiin.

 

Kisakatsomo miklulla👌🏼 huh miten kovii biisejä!!🔥🔥🔥 #vainelämää

A photo posted by Uniikki (@daniuniikki) on

Mikael fiilisteli Vain elämää -päiväänsä kavereidensa kanssa. Kuvan perusteella hänen seuranaan oli Uniikin eli Jan Tolppasen lisäksi muun muassa moottoripyöräjengi Cannonballin johtaja Janne "Nacci" Tranberg.

Vain elämää -jaksossa Miklu kertoi, miten onnekas hän, kun hänellä on niin paljon ystäviä, jotka rakastavat häntä. Hän iloitsi myös maallisissa asioista, kuten Espoossa sijaitsevasta, 300-neliöisestä omakotitalostaan.

– Mulla on aika iso omakotitalo. Meille kerrostalopojille tollanen kolmekerroksinen omakotitalo näyttää aika kartanolta. Mulla on poreamme, sauna ja grilli.

"En ole rikastanut, mutta minulla on varaa hankkia kaikenlaista."

Me Naisten haastattelussa Mikael kertoi hiljattain, että teki talokaupat viime syksynä nopeasti sen jälkeen, kun oli nähnyt kuvia Uniikin talosta.

– Sain pankista lainaa ja tein ja kaupat samantien. Äidin mielestä se on ensimmäinen fiksu päätös elämässäni. En ole rikastunut, mutta minulla on varaa hankkia kaikenlaista.

– Talo on kodin ja työpaikan välimaasto. Ensimmäinen talvi oli vaikea, kun koko ajan paloi sulakkeita, ja yksi vesivahinkokin oli. Siinä oli Malmin kerrostalopoika ihmeissään, Mikael kertoi haastattelussa.

Uniikki kirjoitti Instagram-kuvaansa olevansa ylpeä ystävästään.

– Tänään on pojan päivä! Mikael Gabriel, huikeet suorittamista, jäbä on tullu pitkän matkan tähän pisteeseen, hieno fiilis että oon saanu olla osana sitä. Faija on ylpee.

Mikael katsoi jaksoa kotisohvallaan, mutta muisti myös some-seuraajiaan ja kyseli heidän mielipiteitään. Suurin osa kommentoijista ylisti räppäriä tämän avoimuudesta.

Katsoitko jakson? Kenen tulkinta oli paras? Katso kaikki esitykset ja äänestä täällä!

Nainen 27v

Ihan turha jätkä. En vaan tykkää liian rajusta ulkonäöstä, voisi mennä -pimp my ride tyylisen ohjelman vetäjänä, tatuointiliikkeen omistajana tai jonkun jengin pomona...hui...
Cheek on mun mielestä ihanampi! ♥

Näyttelijä Alina Tomnikov uskoo, että luvassa on enemmänkin rooleja Venäjällä.

Muun muassa Rölli-elokuvista tuttu näyttelijä Alina Tomnikov on rakentanut viime vuodet menestyksekästä uraa Suomessa. Hiljattain suomalais-venäläinen näyttelijä sai näkyvän roolin myös isosta venäläistuotannosta. Hän pääsee mukaan keisarinna Katariina Suuresta kertovaan tv-sarjaan, joka sijoittuu 1700-luvulle. 

– Kyseessä on ihan jäätävän suuri rooli, jonka sain sen ansiosta, että puhun venäjää toisena äidinkielenäni. Reissasin koko kesän ja alkusyksyn Venäjällä, ja sarjasta tuli minulle tosi rakas. Oli ihanaa, että pääsin viimein käyttämään toista äidinkieltäni työssäni, Alina kertoi Pahan kukat -elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

Alina näyttelee sarjassa katalaa ja manipuloivaa prinsessa Wilhelminaa, joka oli naimisissa Katariina Suuren pojan Paavali I:n kanssa ja kietoi hovin jäsenet nopeasti pikkusormensa ympärille.

”Ensimmäinen työ on aina kaikkein vaikein saada, mutta sen jälkeen sen pitäisi käydä helpommaksi.”

Teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2013 valmistunut Alina on jo pidemmän aikaa havitellut ulkomaille ja erityisesti Venäjälle. Hän uskoo, että läpimurto poikii tulevaisuudessa enemmänkin töitä itänaapurista. 

– Olen aivan varma, että luvassa on muitakin rooleja. Ensimmäinen työ on aina kaikkein vaikein saada, mutta sen jälkeen sen pitäisi käydä helpommaksi. Agentilleni on jo tullut useita kyselyjä, ja olen tosi hyvällä ja luottavaisella fiiliksellä.

Temperamentti ja kiihko pinnassa

Vaikka näytteleminen on pääosin samanlaista Venäjällä kuin Suomessa, sikäläinen kulttuuri lyö Alinan mukaan leimansa myös näyttelijäntyöhön. Venäjällä näyttelijällä on lisäksi takanaan paljon isompi tiimi ja taustaorganisaatio. 

– Temperamentti ja kiihko ovat Venäjällä paljon enemmän pinnassa kuin Suomessa. Tunteet käyvät kuumina ilman, että niihin liittyy minkäänlaisia aggressioita. Se on aivan mahtavaa!

– Venäjällä minulla oli myös omat vankkurit ja neljä assistenttia koko ajan käytössäni. Se tuntui aluksi oudolta, sillä Suomessa olen tottunut siihen, että huolehdin hyvin itsenäisesti omista aikatauluistani, Alina hämmästeli.

Koko ikänsä Suomessa asunut Alina tunnistaa itsessäänkin monia venäläisiä piirteitä.

– Uskon, että minussa on paljonkin venäläistä. Olen itsekin aika temperamenttinen ja tunnen monet asiat ja tunteet hyvin vahvasti ja kehollisesti. Varsinkin silloin, kun olen paikalliskielen ja -kulttuurin ympäröimänä, minusta tuntuu, kuin olisin kokonaan eri ihminen. Se on ihana tunne!

Mikael Gabriel ja Triana Iglesias hempeilevät yhteiskuvissa ja hehkuttavat toisiaan avoimesti.

Tämän illan Vain elämää -jakson jälkeen räppäri Mikael Gabriel, 26, nousee viimeistään kansansuosioon, mutta jotain ohjelmassa jää myös kertomatta. Kuka on se upea nainen, joka on viime aikoina kulkenut Mikaelin rinnalla?

Triana Iglesias Holten, 34, on norjalainen näyttelijä, juontaja ja malli – ja Instagram-kuvapalveluun kirjoittamansa ansioluettelon mukaan myös dj, burleskiartisti ja täyspäiväinen merenneito. Iglesias-sukunimi tulee Trianan espanjalaisen äidin puolelta.

Kotisivujensa mukaan Triana on poseerannut sekä Playboyn eri maiden kansissa että muissakin miestenlehdissä. Viime vuosina Triana on myös juontanut Norjan Paratiisihotelli-ohjelmaa.

Mikaeliin nainen törmäsi töiden merkeissä.

– Tapasimme vuosi sitten Gumball-rallissa Tukholmassa, ja kai voi sanoa, että olen rakastunut päästä varpaisiin, Mikael kertoi tuoreessa haastattelussamme.

”Kai voi sanoa, että olen rakastunut päästä varpaisiin.”

Myös Triana on puhunut Mikaelista ja parin suhteesta kauniisti norjalaislehdissä ja kehuu rakastaan avoimesti Instagramissa.

– Hänen mielensä ja sielunsa ovat yhtä kauniita kuin ulkokuorensa, hän kirjoittaa tänään julkaisemassaan kuvassa Mikaelista.

Lue myös: Mikael Gabriel: ”En ole ikinä hajonnut niin pahasti kuin Vain elämää -kuvauksissa”

Eilen Mikael ja Triana edustivat yhdessä Pahan kukat -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä. Räppäri näyttelee lähiönuorista kertovassa elokuvassa, jonka on ohjannut Antti J. Jokinen.

Triana Iglesias ja Mikael Gabriel poseerasivat onnellisen näköisinä eilisessä kutsuvierastilaisuudessa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Triana Iglesias ja Mikael Gabriel poseerasivat onnellisen näköisinä eilisessä kutsuvierastilaisuudessa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Vaikka suhde on kestänyt vasta vuoden verran ja kaksikolla on eri kotimaat, on Triana ehtinyt jo muuttaa Mikaelin elämää.

– Triana on vaikuttanut maailmankatsomukseeni muun muassa sillä, että hän on kasvissyöjä. Kun hän tulee, meillä on kasvisviikot. Kaveritkaan eivät erota Trianan tekemää pastakastiketta bolognesesta, Mikael kehui haastattelussamme.

”Kaveritkaan eivät erota Trianan tekemää pastakastiketta bolognesesta.”

Kun pari ehtii olla yhdessä, söpöläiset myös jakavat silloin tällöin rakkaudentäyteisiä kuvia faneilleen sosiaalisessa mediassa.

 

THIS... ❤️ #LoveSpam

Kuva, jonka Triana Iglesias (@trianaiglesias) julkaisi

Triana nähdään myös hempeissä tunnelmissa Mikaelin kanssa miehen Helium-musiikkivideolla. Maaliskuussa julkaistu video on kuvattu räppärin kotona.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.