–Naurattaa, kun äiti sanoo minun näyttävän resupekalta. Kun ei näytä siistiltä! Mutta ne ovat edes Hugo Bossia ja Dieseliä, äidin kanssa päivittäin soitteleva Jaajo sanoo.

Suomen suosituin radiojuontaja Jaajo nousi julkkikseksi ohjelmista, joissa nakuiltiin ja sekoiltiin. Nyt entisen raikulipojan illat menevät kotona kaksosvauvat kainalossa. – Lapset ovat maailman makein juttu. Otan paineita siitä, millaisia ihmisiä kasvatan, Jaajo sanoo.

Radiokopin nurkassa istuu lippispäinen mies, jolla on takanaan taas yksi vähäuninen yö.

Jari Linnonmaa, 37, lempinimeltään Jaajo, istuu aina sillä paikalla, josta lähetystä ohjataan. Viitenä aamuna viikossa Suomen suosituin radiojuontaja on äänessä Aamylypsy-ohjelmassa Suomipopilla. Kotona hän hoitaa puolivuotiaita kaksostyttäriään, jotka viime yönäkin valvottivat.

Parhaimmillaan Jaajolla, Anni Hautalalla ja Juha Perälällä on puoli miljoonaa kuulijaa.

– Jos haluan kiittää bussikuskia, saan seuraavana päivänä terveiset, että perille tuli. Radiossa kerrotut tarinat tavoittavat aina oikean henkilön, Jaajo kertoo.

– Aamu on arkaa aikaa. Ei silloin jaksa tutustua uusiin ihmisiin, vaan haluaa istua aamiaispöydässä tuttujen tyyppien eli meidän kanssamme.

Jaajo on palkittu Suomen suosituimpana radiojuontajana viisi kertaa. Muutama vuosi sitten hän päätti lopettaa radiotyöt, mutta yleisö vaati häntä takaisin kymmenien tuhansien tykkäyksien Facebook-kampanjalla.

– Toki omasta työstä on aina kiva saada tunnustusta, mutta enemmän iloinen olen itse ohjelman suosiosta, Jaajo sanoo.

Aamulypsy on viihdettä, jossa puhutaan vaikkapa makaronilaatikon valmistuksesta tai juontajille sattuneista noloista jutuista. Välillä jutuissa totuus venyy.

– Moneen tarinaan pitää panna itsensä päähenkilöksi. Jos kerron, mitä eräälle ystävälleni kerran kävi Barcelonassa, tarina ei aukea. Mutta jos kerron, että minä Jaajo Linnonmaa olin häämatkalla Barcelonassa…

Ei, Jaajo ei ole ollut häämatkalla Espanjassa, mutta naimisissa hän on, lääkärin kanssa. Kaksostytöt syntyivät viime jouluaattona.

Asiat ovat muuttuneet: 2000-luvun alussa Jaajo oli raikulipojan maineessa ja veti kaapeli-tv:n yöohjelmia, joissa nakuiltiin ja sekoiltiin.

Silloin hän olisi neuvotellut pomon kanssa palkankorotuksista. Nyt neuvotellaan, voisiko kesälomille jäädä vähän aiemmin, tyttärien takia. Heistä Jaajo puhuu radiossakin. Siitä, kuinka he kasvavat noin viisi senttiä viikossa, ja vaatteet jäävät jatkuvasti pieniksi.

– Elämänarvot ovat menneet uusiksi. Kaikki on mennyt nappiin, mistä olen tosi kiitollinen. Nyt ymmärrän tosissaan, miksi sanotaan, että ihan sama tuleeko poika vai tyttö, kunhan on terve, Jaajo sanoo.

– Äitinikin on sanonut: Ensin jännitystä kestää 18 vuotta. Kun lapsi muuttaa kotoa, se muuttuu vielä hirveämmäksi, kun et enää tiedä, missä hän menee.

 

Jaajon juontama Aamylypsy alkaa joka arkiaamu kuudelta. – Toivon todella, että radiojuttuni ovat muuttuneet alkuajoista. Silloin oli tärkeää kertoa, missä ravintoloissa olin ollut ja minkälaisia muijia oli. Nyt on ihanaa, kun ei tarvitse stressata sellaisista.

 

Tuki kotoa on tärkeää

”Rehellisesti sanottuna rakastuin vaimossani ensin ulkonäköön. Näin katuvalon katveessa hänen takapuolensa. Jos siitä käännyt ja olet naamasta edes minkään näköinen, on pakko kokeilla, ajattelin.

Vaikka olenkin suupaltti ja funny-funny-man, en ole oikein uskaltanut jutella tytöille. Kun hän kääntyi ja oli kaunis kuin mikä, tein poikkeuksen. Verkkokalvoillani näkyy edelleen rakastuminen ensi­silmäyksellä.

Siitä on 15 vuotta. Vaimo oli silloin 18, näyttää siltä edelleen. Naimisiin menimme 2013. Vuosien varrella olemme olleet myös erossa.

Vaimoni on aina tukenut minua: hän on se järjen ääni. Hän sanoo suoraan, jos ei pidä jostain vaikka show’ssani ja arvostan sitä. Joskus piiloudun sen verhon taakse, että sä et tiedä viihteen tekemisestä mitään, sä pelastat henkiä.

Rivitalopihamme edessä Espoossa käyskentelee metsäkauriita ja siilejä. Anoppi asuu ihan vieressä, ja ekstrakäsistä on ollut apua kaksosten kanssa. Nyt he eivät enää pelkästään makaa leikkimatolla, vaan vaativat ihanan paljon huomioita.

En muista viime yöstä hetkeä, jolloin olisin nukkunut. Kun viidettä kertaa kävin hakemasta toista lasta sänkyyn syömään, totesin vain, että kello on viisi, enköhän voi nousta tästä jo ylös.

Joskus tuon vauvan, joka on juuri syönyt. Kuulen, että toinen itkee, mutta kun menen huoneeseen, kummatkin ovat hiljaa, enkä tiedä, kumpi huusi. Otan vain toisen ja huomaan, että hän olikin väärä.

Vaimo sanoi jo ennen lasten syntymää tienneensä, että minusta tulee hyvä isä. En ole pettänyt odotuksia.

Lapset ovat maailman makein juttu. Otan paineita siitä, minkälaisia ihmisiä kasvatan. Vaimoni on itse kaksonen, ja olen vuosia katsonut hänen ja hänen siskonsa hienoa kemiaa. En ainoana lapsena tiedä, millaista se on.

 

 

Ärräviasta viis

Kun olin pieni, toisella puolella tietä asuivat kaikki diplomaatit ja rikkaat. Asuimme kerrostalossa Helsingin Kulosaaressa ja mietin, että olisi makeaa muuttaa kotiin, jossa on uima-allas. Vaikka nykyinen pesti onkin tilipussissa näkynyt, ei allasta edelleenkään ole eikä tarvitse tullakaan.

Pihalla leikki aina hirveästi lapsia. Se oli mahtavaa, sillä minulla ei ole sisaruksia. Sitä tyhjiötä yritin varmaan täyttää kavereilla. Olen aina yrittänyt olla kaikkien kaveri, enkä nytkään muista, milloin olisin viimeksi ollut yksin.

Olen edelleen ystävä monien hiekkalaatikkotyppien kanssa, esimerkiksi Luokkakokous-elokuvan tuottajan Jesse Fryckmanin.

Minulla oli ärrävika. Yritin myydä äidille ja mummolle mainoslehtiä kolmivuotiaana – minussa oli jo silloin kauppamiehen vikaa. Keräsin kolmipyöräisen takalavalle mainoslehtiä ja ajoin olohuoneeseen huutaen ’Täältä tulee Jaajo’. Jari-nimi vääntyi siihen muotoon.

Minut on kasvatettu hyvin. Vaikka olen ollut rasavilli, fyysisesti minua ei ole koskaan kuritettu. Siitä iso kiitos vanhemmilleni. Siksi en ole ikinä naista lyönyt enkä ole tainnut miestäkään, enkä koskaan aio lyödä omia lapsiani. Puhumalla selviää kaikesta.

Reissuvihkoni paljasti, että heitin koulussa vitsiä ja häiritsin opiskelua. Mutta kevätjuhlassa olin aina ensimmäisenä käsi pystyssä näytelmiin. Tein omaa radio-ohjelmaa c-kasetille 13-vuotiaana, ja kuvasimme poikien kanssa vhs-nauhalle sotaelokuvia.

Jääkiekkoakin pelasin, mutta olin lähinnä pukukopin hauskuuttaja. Ei minulla ollut pelillisesti hirveästi annettavaa.

Pidin jo pienenä kiinni sovituista asioista. Viidennellä luokalla allekirjoitin äitini kanssa sopimuksen, että saan tietyllä koulukeskiarvolla Commordore 64 -tietokoneen. Kun pääsin hilkulle, mutta kone jäi silti saamatta, ymmärsin, että asioita ansaitakseen pitää tehdä töitä. Seuraavana vuonna vetäisin keskiarvon 8,2:een, roimasti yli sovitun, ja sain koneen.

Oma lapsuuteni oli vähän varakkaampi kuin äidilläni ja isälläni. Isällä on urheiluvälineiden maahantuontiyritys, ja äiti on ollut markkinointihommissa it-yrityksissä Nokialla ja muualla.

Jälkeenpäin on ymmärrettävää, että minusta tuli yrittäjä. Pikkupoikana seurasin tarkkaan, kun äiti järjesti työtapahtumia ja reissasin isän työmatkoilla.

15-vuotiaana menin töihin isän firmaan: ajatus oli, että jatkan sitä jonain päivänä. En olisi koskaan saanut itse sanottua isälle, etten halua jatkaa.

Kun olin parikymppinen, tyttöystäväni lopulta rykäisi illallispöydässä, että Jaajoa kiinnostaa muuten viihdemaailma. Sitten juotiin vielä yksi viinipullo. Äiti ja isä antoivat puoli vuotta aikaa etsiä itseäni. Jos mitään varsinaista ei synny, palaat perheyritykseen, he sanoivat.

 

 

Kaksivuotias Jaajo poseeraa pyörän kanssa.

Poreammeesta kuuluisaksi

Halusin näyttää vanhemmilleni, että minusta on johonkin. Raapustin nopeasti kasaan idean Hymypoika-elokuvasta, jonka piti perustua löyhästi omaan elämääni. Lopulta se olikin jotakin ihan muuta. Minulle tarjottiin 5000 markkaa, mutta halusin vain nimeni alku- ja lopputeksteihin.

Elokuva oli katastrofaalisen paska. Vähän outo, sanoi äitikin.

Päädyin juontamaan kaapelikanavalle Räsypokka-tv-ohjelmaa, jossa osallistujat riisuivat alasti. Huomasin, että pystyn tekemään tunnin tv-lähetyksen ilman, että jännitän. Se valmisti tulevaan radioammattiin.

Räsypokan suosion myötä sain oman talk show’n, Jaajon Jaccuzzin, jossa istuin kumipuvussa poreammeessa ja haastattelin kuuluisuuksia, kuten Marco Bjurstömia ja Ruben Stilleriä. Altaan vesi oli kylmää, eivätkä poreet olleet päällä. Välillä ohjaaja huusi, että tauko, juontajan huulet ovat niin siniset.

Pulssi-tv-ohjelman juontajana 2004 kiersin Suomen yökerhoissa järjestämässä tanssikilpailuja. Se oli aikamoista juhlimista, mutta silloin olin vielä nuori ja jaksoin. Kaikkihan ottavat nuorena reippaammin.

Enää en jaksa tulla krapulassa töihin. Jos seuraavana aamuna on duunia, lähden ravintolasta aikaisin. Jotkut luulevat, että olen räävitön ja aina ryyppäämässä. Se ei haittaa, mutta on väärä kuva minusta. Olen silti kansan syvien rivien mies, en mikään elitisti.

Pulssi-sarja tarjosi reitin radioon, jonka tekemisen opin tekemällä. Koulutusta minulla ei siihen ole. Plakkarissa on vain yo-merkonomin tutkinto matkailualalta. Muistan, kuinka 18-vuotiaana ajelin töissä pakettiautolla ja kuuntelin radiosta Henkka Hyppöstä. Tuota voisin tehdä, ajattelin jo silloin.

Aluksi juonsin yksin iltapäivissä ja illoissa. Sitten aloitin Juoppohullun päiväkirjan kirjoittajan Juha Vuorisen kanssa, ja meistä tuli parhaita kavereita. Koimme aikamoisia seikkailuja, sillä tunsin Juhan silloin, kun hän vielä käytti alkoholia.

Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän arvostan työnjälkeäni. Kuuntelen joka päivä lähetyksen jälkikäteen ja mietin, mikä oli hyvää ja mikä huonoa. Haluan vuosienkin jälkeen tulla paremmaksi.

Minussa on aina ollut myyntimies Mynttistä. Olen tehnyt kaljakonsultin hommaa ruotsinlaivan taxfreessä ja ollut karkkimaskottina huvipuistossa. Järjestän juoksutapahtuma Extreme Runia ja pyöritän ravihevostallia. Äskettäin lähdin mukaan luomuolutbisnekseen.

Lapissa itseään etsimässä

Vuonna 2011 tuntui, etten kehittynyt radiossa. Lopetin ja lähdin Lappiin Ounasvaaraan seuraksi vaimolleni, joka teki lääkärin erikoistumisopintojaan paikallisessa sairaalassa.

Siellä pienessä kelohonkamökissä mietin, mitä haluan tulevaisuudeltani. En halunnut ainakaan mennä siitä, missä aita on matalin.

Liikuin luonnossa, hiihdin ja nukuin. Tein kaikkea sitä, mitä aamujuontaja Helsingissä ei voi. Löysin omat rajani: kaikkeen ei tarvitse sanoa kyllä.

Päätin, että haluan haastaa itseäni. Downshiftaamisen jälkeen palasin Helsinkiin ja Aamulypsyn juontajaksi, mutta yritin jättää pois sen, mitä kuka tahansa juontaja voi tehdä. Aloin pitää luentoja kouluissa siitä, miten minusta tuli minä. Kieltäydyin festivaali- ja juontokeikoista sekä tv-työtarjouksista.

Kyllä sanoin Syke-tv-sarjalle ja Luokkakokous-elokuvalle. En rahasta, vaan koska halusin uutta. Kannustan kaikkia hakemaan elämäänsä uutta näkökulmaa.

Syke-sarjan ambulanssikuski J-P:nä minua näkyy jokaisessa jaksossa noin puolen sadasosasekunnin verran, että ehkei olisi tarvinnut jännittää sitä niin paljon. Ohjaaja kehui, että näytit rooliisi kuuluvasti aidosti järkyttyneeltä, mutta se johtui vain siitä, että olin huolissani, muistanko vuorosanat.

Luokkakokous-elokuvassa toimin kuiskaajana myös elokuvassa näytelleille Sami Hedbergille ja Aku Hirviniemelle. Ennen kuvauksia olin paniikissa opetellut kaikkien repliikit. En kutsuisi itseäni oikeaksi näyttelijäksi, se on oma taiteenlajinsa. Mieletöntä, että radiojuontajana pääsee mukaan kotimaiseen elokuvaan ja hanskaa sen vielä jotenkin hyvin.

Sanotaan, että koomikoilla on synkkä puolensa, mutta tätä en itsessäni tunnista. En unelmoi isommasta talosta tai hienommasta autosta, vaan siitä, että perheessä kaikki pysyisivät terveinä.

Uskon, että jos teet kumppanin onnelliseksi, hän pitää huolen, että itse olet onnellinen. Minä olen.”

Laulaja Suvi Teräsniska kertoo sosiaalisessa mediassa, että perheellä on kaikki hyvin.

Suvi Teräsniska, 27 sai eilen toisen lapsen. Laulaja kertoo ilouutisen sosiaalisessa mediassa.

– Pieni poika saapui maailmaan eilettäin, samana päivänä kun Ouluun satoi ensilumi. Täällä on kaikki hyvin. Ihanaa loppusyksyä teille kaikille! Missä kaikkialla on jo ollut lunta? Suvi kirjoitti vauvasta julkaisemansa varvaskuvan yhteydessä.

Suvin ja hänen aviomiehensä Simo Aallon esikoispoika Terho syntyi viime vuoden maaliskuussa. Pari meni naimisiin kaksi vuotta sitten kesällä.

Suvi on mukana Vain elämää -ohjelman parhaillaan televisiossa pyörivällä kaudella. Hän kertoi raskaudestaan, kun ohjelmaa kuvattiin alkukesällä.

Elokuussa Me Naisten haastattelussa Suvi kertoi ottavansa toisen lapsen odotuksen rennommin kuin ensimmäisen.

– Alkuviikkoina, kun vauvavatsa ei ollut vielä kasvanut eikä liikkeitä tuntenut, saattoi mennä päiviä, etten edes muistanut olevani raskaana. Pitää paikkansa, että toinen lapsi menee vähän vasemmalla kädellä, Suvi nauroi.

– Tarvitsemme elokuvia, joiden sanoma on, että naiset voivat olla ihan mitä vain, Syysprinssi-elokuvan tähti Laura Birn sanoo.

Näyttelijä Laura Birn, 35, on ärsyyntynyt elokuvateollisuuden naisiin kohdistuvasta ikäsyrjinnästä. Miesnäyttelijät ovat valkokankaalla oikealta iältään helposti parikymmentä vuotta vanhempia kuin naiset, jotka esittävät heidän vaimojaan.

– Naisille on tarjolla vähemmän rooleja, ja niidenkin roolien tarjoama kuvasto on yksinkertaisempaa kuin miesten. Tällä hetkellä tuntuu, ettei elokuvissa ole edes olemassa vanhaa naista. Se on todella huolestuttavaa, Laura pohtii.

Laura ei ole itse vielä törmännyt ikäsyrjintään. Häntä vanhemmat, neli-viisikymppiset naiskollegat ovat kuitenkin varoittaneet, että vanhempana rooleja ei vain ole.

– Minusta se tuntuu käsittämättömältä. Ihminenhän muuttuu iän ja elämänkokemuksen myötä koko ajan kiinnostavammaksi.

Naiset normiksi

Aiheen nosti esille Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professori, näyttelijä Elina Knihtilä Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa. Laura iloitseekin, että Elina uskalsi puhua.

–Todella moni naisnäyttelijä huokaisi helpotuksesta, kun Elina sanoi asiat suoraan. Ihailen Elinaa, sillä hän on paitsi rohkea, intohimoinen ja hauska, myös tunneälykäs.

”Elokuvilla on iso merkitys sen suhteen, minkä ajattelemme olevan normaalia.”

Laura haluaa osaltaan jatkaa tuota keskustelua. Hänestä on ongelmallista, että mies on lähes aina tarinan sankari ja nainen esitetään vain suhteessa mieheen.

– Elokuvilla on iso merkitys sen suhteen, minkä ajattelemme olevan normaalia. Se, millaista ihmiskuvaa elokuvateollisuus tarjoaa, näyttäytyy yhteiskunnassamme normina. Ei ole oikein, että vain miesten tarinat pääsevät tuotantoon, ja naisten rooli on olla miesten peili. Tarvitsemme myös elokuvia, joiden sanoma on, että naiset voivat olla ihan mitä vain.

Tällainen projekti on Lauran tuorein elokuva Syysprinssi. Anja Snellmanin menestyskirjaan perustuvassa elokuvassa Laura näyttelee Inkaa, joka on hänen mukaansa kokonainen ja monipuolinen hahmo.

– On mahtavaa, ettei Inka uhraa omaa tietään rakkauden edessä, vaan uskaltaa lentää.

Katse rahoittajiin

Jotta asiat elokuvateollisuudessa voivat muuttua, alalle tarvitaan Lauran mielestä lisää naistekijöitä ja heidän projekteihinsa lisää rahaa.

”Olen varma, että myös miehiä kiinnostaa monipuolisempi naiskuva.”

– Elokuva-alan rahoittajat ja heidän päätöksensä ovat olennaisessa asemassa. Kun elokuvissa näkyy enemmän monipuolista naiskuvaa, siitä tulee uusi normi. Olen varma, että naiskatsojien lisäksi myös miehiä kiinnostaa monipuolisempi naiskuva, Laura huomauttaa.

– Uskon, että meillä naisilla on valta vaikuttaa asioihin ja edistää muutosta. Sitä tapahtuu koko ajan enemmän, eikä feminististä puhetta voi enää hiljentää.

Siksi Laura ei olekaan huolissaan omasta työllisyystilanteestaan ja tulevaisuudestaan alalla.

– Uskon, että kun olen yli nelikymppinen, vinouma naisroolien kohdalla on ehtinyt jo korjaantua.

Lue Lauran koko haastattelu Me Naisten numerosta 43/2016.

Mari Perankosken kanssa avioituneen Jouni Hynysen mielestä seksi kuuluu olennaisesti rakkauteen. – Pelkkä ajatus seksittömyydestä parisuhteessa tuntuu hankalalta.

Muusikko Jouni Hynysen mielestä seksi on olennainen osa kumppanien välistä rakkautta. Hän meni viime syyskuussa naimisiin näyttelijä Mari Perankosken kanssa.

– Pelkkä ajatus seksittömyydestä parisuhteessa tuntuu hankalalta. Kyllähän sitä parin päivän välein pitää päästä bylsimään, muuten siitä aiheutuu kitkaa. Raakaa ajelua pitää olla vähintään parina päivänä viikossa, mielellään monta kertaa päivän aikana. Toki henkinen yhteys on tärkeää, mutta minulla on myös muna pystyssä, Jouni täräyttää.

Hän ihmettelee pariskuntia, jotka pystyvät olemaan vuosikaudet ilman intiimiä kanssakäymistä. Jounilta se ei luonnistuisi.

– Minun on vaikeaa kuvitella, miten jotkut pystyvät olemaan parisuhteessa pitkään ilman seksiä. Toki työkiireet voivat vaikuttaa, mutta sen pitäisi olla väliaikaista. Mitä kumppanuudesta ilman seksiä muka oikeasti tulee?

”On olemassa naisia, jotka käyttävät surutta miesparkoja hyväkseen.”

Jouni on ehtinyt seurata sivusta myös muusikkopiireissä tapahtuvaa sutinaa, sillä hänen Kotiteollisuus-bändinsä on perustettu yli 20 vuotta sitten vuonna 1993.

– Helposti sanotaan, että ukothan panevat mitä vain, mutta on olemassa myös samanlaisia naisia. Heitä pyörii musiikkiympyröissäkin. He käyttävät surutta miesparkoja hyväkseen, vaikka nämä haluaisivat löytää syvemmän yhteyden.

Mari toi uutta varmuutta

Jouni tunnustaa olevansa rakkaudessa romantikko mutta riidellessä realisti. Viime aikoina hän on viettänyt Marin kanssa enemmän aikaa pääkaupungissa töidensä takia. Kotiteollisuus on juuri julkaissut uuden levyn Vieraan vallan aurinko, ja Jouni on kirjoittanut ensimmäisen romaaninsa Kadonnutta tavaraa etsimässä.

Tuore vaimo toimi kirjoitusprosessissa apuna ja tsempparina. Suhde on tuonut Jounille uudenlaista varmuutta.

– Marin tavattuani kelasin, että tässä on minun tyyppini, nyt mennään. Vaihtoehtoja ei ollut, vaan se oli siinä. En voisi kuvitella ketään muuta naista, jonka kanssa voisin jutella yhtä paljon.

Lue lisää Jounin ajatuksia rakkaudesta Me Naisten numerosta 43/2016.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu, poliitikko Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores on valmistunut hiljattain muotisuunnittelijaksi.

Hiustaiteilijana ja kansanedustaja Pekka Haaviston puolisona tunnettu Antonio Flores on viettänyt syksyä uudenlaisen työn parissa.

– Olen valmistunut nyt Helsinki Design Schoolista muotisuunnittelijaksi, ja sain onnekseni suunnitella yhden iltapuvun eräälle vieraalle tämän vuoden Linnan juhliin. Tämä on ensimmäinen virallinen iltapukuni, Flores iloitsi tiistaina muotisuunnittelija Lalli Savolaisen näytöksessä.

Flores on tehnyt tähän mennessä vain yhden hääpuvun ja yhden iltapuvun.

– Mutta nämä olivat tuttavilleni. Katsotaan mitä nyt tapahtuu!

Hän ei voi kertoa, kenelle Linnan juhlien puku tulee, eikä mitään edes materiaaleista.

– Puvun kantaja ei halua, että puhun asiasta, joten se on salaisuus.

Muotisuunnittelun lisäksi Flores on matkustellut tänä syksynä paljon.

– Lähden jälleen parin viikon päästä Bangkokiin ja sen jälkeen lennän Malagaan. Olen tuore kummisetä, sillä siskoni sai hiljattain poikavauvan. Meillä on ristiäiset joulukuun alussa ja samalla vietän joulua pitkästä aikaa äitini ja perheeni kanssa Espanjassa.