Keväällä Satu Tuomisto väsyi niin, että harkitsi ajavansa kolarin. Hetkeen hän ei kehdannut puhua väsymyksestään kenellekään. – Isäni on lähtenyt oman käden kautta masennuksen vuoksi. Pelkäsin, että olen tulossa samaan jamaan.

Malli, juontaja ja yrittäjä Satu Tuomisto istuu makuuhuoneensa muhkealla parisängyllä, kallistaa päätään ja hymyilee kameralle. ”There is no place like home”, valkoisessa koristetyynyssä lukee. Jaloissa makaa lauhkea Leo-koira.

– Leo, nyt sinulla on perse kameraan, Satu sanoo ja koettaa kääntää suurikokoista koiraa.

Sade piiskaa jugend-kerrostalon suuria ikkunoita, mutta Satun olemus on tyyni ja rauhallinen.

– Saatte syyttää tästä säästä minua. Huomenna on kesäni ainoa vapaapäivä, joten tietysti sataa!

Vapaahetket ovat harvassa, sillä Satu paiskii töitä kahdessa omassa yrityksessään. Hän pyörittää kuntosalia Helsingin Töölössä ja tekee juontokeikkoja ja mallin töitä toisen yrityksensä kautta. Päivät venyvät aamusta pitkälle iltaan. Yleensä se ei hetkauta työnarkomaaniksi itseään kutsuvaa Satua.

Aina tilanne ei ole ollut yhtä onnekas. Keväällä Satu uupui pahasti ja harkitsi hetken ajavansa tahallaan kolarin.

– Ajattelin, että voisin sanoa, että näin on käynyt, en pääse huomenna töihin, Satu sanoo.

Viime kuukausien aikana hänen elämässään on myllertänyt muutenkin. Parisuhde ex-jääkiekkoilija Kimmo Pikkaraisen kanssa päättyi hiljattain. Pari ehti seurustella kaksi kertaa.

Nyt Satu on tyytyväinen yksin.

– Yksin eläminen on minulle luontevaa. En pelkää yksinoloa, päinvastoin. Nautin siitä, Satu sanoo.

– Olen tehnyt parisuhteissani uhkarohkeita ratkaisuja, jotka ovat aina kääntyneet oikeiksi. Jos jokin asia häiritsee minua, muutan sen. Minulla on äärettömän hyvä intuitio.

Energiaa antava työ

”Minun täytyy saada tehdä töitä, jotta voin hyvin. Olen vähän adhd, enkä pidä työtä taakkana.

Olen myös ylitunnollinen. Kun töissä hoidan asian hyvin, saan kehuja. Mitä tunnollisempi olen, sitä tyytyväisempiä työpanokseeni ollaan. Se on minulle tosi tärkeätä.

Jos minulla on ylimääräistä aikaa, tulee levoton ja turha olo. Mitäs minä nyt teen? Vapaa-iltana alan siivota kotona vaatekaappia, vaikka olisin tehnyt sen edellisellä viikolla. En osaa vain olla.

Puuhastelu tuntuu terapialta. Omassa työssäni en tee käsillä mitään. Pitelen vain juontomikkiä tai ajan autoa. Siksi tykkään siivota, laittaa ruokaa ja hoitaa pihaa.

Olin 13-vuotias, kun aloin tehdä töitä. Silloin en osannut arvostaa vapaa-aikaa niin paljon. Oli itsestäänselvyys, että viikonloput olivat vapaita. Nyt minulla on vapaa viikonloppu kerran kesässä. Silloin teen juuri sitä, mitä mieleen juolahtaa. Jos haluan nukkua päikkärit yhdeltätoista ja uudelleen kolmelta, teen sen.

Minusta työn tekeminen on etuoikeus. En osaa sanoa, kumpi on kivempaa, vapaa-aika vai työaika.

Kymmenen vuotta olen tehnyt töitä vain itselleni. Yrittäjäksi lähteminen ei ole koskaan pelottanut. Jos en olisi menestynyt tässä, olisin menestynyt jossain muussa. Tiedän, että olen hyvä työntekijä.”

Armollisuus itseä kohtaan

”Viime keväänä väsyin, koska olin rullannut niin kauan hypertilassa. Olin lähdössä perjantai-iltana työkeikalta kotiin, istuin autoon ja aloin itkeä. En ikinä itke. Se herätti minut. Säikähdin.

En muista ajomatkasta mitään. Hetken ajattelin oikeasti, että ajan kolarin: en niin, että loukkaan ketään tai itseäni, vaan niin, ettei tarvitsisi mennä töihin. Voisin sanoa, että näin on käynyt, en pääse töihin. Se olisi ainut syy, jonka takia voisin jättää menemättä.

En harkinnut itsemurhaa. Olen tosi tunnollinen työntekijä ja haluan hoitaa hommani. Olen aina etuajassa, en koskaan myöhässä. Ne kerrat, kun olen ollut kipeyden takia pois töistä, pystyy laskemaan yhden käden sormilla ja sormia jää silti yli.

Puolet tunnollisuudestani on sitä, että jos olisin kipeänä kotona, tiedän, että touhuaisin sielläkin koko ajan. En osaa vain olla. On ihan sama mennä töihin.

On normaalia, että joskus väsyttää, mutta keväällä tunsin, että olin todella epäkunnossa. Se oli totaalinen väsymys, joka kesti useita viikkoja. Se oli minulle todella raskasta, koska olen normaalisti niin energinen ja menevä.

Kun mieli on väsynyt, se käy läpi kaikki mahdolliset sairaudet. Pelkäsin esimerkiksi, että minulla on masennus. Isäni on lähtenyt oman käden kautta masennuksen vuoksi, ja pelkäsin, että olen tulossa itse samaan jamaan. Hän kuoli vuonna 2009, kun olin mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Keväällä en saanut nukuttua, ja vaikka olisin nukkunut, se ei piristänyt yhtään. Olin aivan unessa monta viikkoa, mutta tein silti töitä. Pystyn aina laittamaan naamarin naamalle, kun poistun ovesta.

En puhunut uupumuksesta kenellekään. Saatoin vitsailla, että tänään ei huvita mikään, mutta ei kukaan läheisistäni tiennyt. Häpeilin sitä.

En olisi kestänyt yhtäkään syyllistävää, säälivää tai vähättelevää kommenttia. En olisi kestänyt kuulla kenenkään sanovan, että kyllähän sinä aina jaksat. Tai että mehän olemme sanoneet, että älä tee niin paljon.

Ihminen on hyvä huijaamaan itseään. Kun jokin on vialla, syitä etsii ympäristöstä: En ole nukkunut tarpeeksi, syönyt tarpeeksi tai saanut tarpeeksi vitamiineja. Minulla on vääränlainen tyyny, sänky tai vaatteet. Keväällä tajusin, että ulkoisten asioiden muuttaminen ei auta. Minä olen se, joka on epäkunnossa.

Ensin säikähdin, kun tajusin, että tämä ei johdu mistään ulkoisesta. Oli hätkähdyttävää, että olin itse aiheuttanut tämän tilan itselleni.

Helpotus lähti siitä, että myönsin tilanteen. Tajusin, että kyse ei ole mistään vakavasta. Kaikki menee hyvin, kun vain otan happea.

Jätin ylimääräiset työjutut pois ja yritin delegoida kaiken mahdollisen eteenpäin. En käynyt salilla tai juossut. Kävelin vain.

Minulle on tullut samanlainen olo kerran aiemminkin, isän kuoleman jälkeen. Ensin tuli sokki, sitten hyperenergiatila. Kun se lakkasi, alkoi väsymys.

En silti usko, että tunnistaisin väsymystä vieläkään ennakkoon. Osaan niin hyvin valehdella itselleni.”

Perhe ja 20 hyvää ystävää

”Yksi elämäni tärkeimmistä paikoista on vanhimman veljeni koti Pirkkalassa. Siellä minulla on aina tervetullut olo. Näen veljeni lapsia tosi harvoin, mutta kerran vuodessa vietän viikon heillä.

Isän kuoleman jälkeen kokoonnuimme sinne koko perhe. Meillä ei ole enää kotitaloa, ja veljeni koti on paikka, jossa olemme käyneet läpi raskaita asioita.

Isän kuolema oli elämäni vaikeimpia hetkiä, ihan järkyttävän raskas paikka. Puolet oli surua menettämisestä, puolet huolta siitä, miten äiti pärjää. En muista siitä oikein mitään. Olin sokissa monta viikkoa.

Huolehdin muista liiaksikin. Aina kun voin auttaa muita, autan. On se rahallista apua, aikaa tai mitä vain. Se ei ole minulta pois. Ajattelen, että kaikki hyvä tulee takaisin. Se on tullutkin, koska minulla on hyvä olo.

En ikinä riitele ystävieni tai perheeni kanssa. He ovat hengenheimolaisia, joihin voin luottaa. Minulla on 20 hyvää ystävää. Tapaaminen heidän kanssaan on kuin katselisi Kauniita ja rohkeita: vaikka näkisimme vain kerran vuodessa, tarina jatkuu samasta kohdasta.

Olen kotoisin maalta, eikä siellä ollut julkisuuden henkilöitä. Kun minusta yhtäkkiä tuli Miss Suomi ja muutin Helsinkiin, yhteydenpito lapsuudenystäviin jäi. Osa jäi sinne ja perusti perheen. Elämäntilanteemme olivat liian erilaiset.

Ehkä monet ovat ajatelleet, että olen muuttunut tai erilainen.

Olin jo pienenä tosi määrätietoinen. Veljeni riistivät aika paljon vanhempieni hermoja, ja sain varmaan siksi paljon vapauksia.

Vanhempani ovat metsästäjiä, ja isäni nylki aina jäniksiä keittiössä. Olin 11-vuotias, kun hermostuin siihen ja olin kahdeksan vuotta syömättä palaakaan lihaa. Jos päätän jotakin, pidän sen.

Teen edelleen tosi nopeita päätöksiä, uhkarohkeitakin. En ole silti koskaan katunut. Vahva intuitioni koskee myös muita. Olen pelastanut monta ihmistä pahojen miesten kynsistä – ja päinvastoin.

Parisuhteessa tärkeintä on kyky olla yksin. Niin kliseistä kuin se onkin, täytyy löytää onni itsensä kanssa ennen kuin voi olla onnellinen kenenkään muun kanssa.

Suurin osa parisuhteiden ongelmista syntyy siitä, että toinen tai kumpikaan ei osaa olla yksin. Kun on onnellinen yksin, on helppo olla suhteessa.”

 

 

Rauhoittava liikunta

”Minun on vaikea pysyä paikoillani ja olen koko ajan tekemässä jotakin. Liikuntaan voin purkaa energiaani. Kun urheilen, käyn läpi päivän asioita. Se on ainoa oma hetkeni, kun en ole tavoitettavissa puhelimitse.

Koetan liikkua paljon, mutta se ei ole minulle pakkopullaa. Liikun silloin, kun tuntuu hyvältä, ja jos ei tunnu, jätän väliin.

Kärsin nuorempana syömishäiriöstä, ja liikunta oli pakonomaista. Vaikka ei yhtään huvittanut, keksin miljoona syytä, miksi oli pakko lähteä lenkille.

Sairastuin, kun aloin tehdä mallintöitä 16–17-vuotiaana. Tajusin sen vasta vanhempana, kun tietoa alkoi tulla lisää. Muistan, että söin vain puolikkaan omenan päivässä ja ihannoin langanlaihuutta.

Omaksuin ajatusmalleja ystäviltä. Silloin ei ollut Instagramia tai Facebookia. En tiedä, miten olisin pärjännyt tällaisessa maailmassa nuorena ja kasvavana.

Vielä kolme vuotta sitten liikuin ulkonäön takia. Mietin, mistä pitäisi ottaa pois ja mihin haluaisin lisää. Vaikka tein mallin töitä, ei minun olisi tarvinnut liikkua sillä tavalla. Tarve oli oman pääni sisällä.

Kun fitnessbuumi tuli, ulkonäkökeskeisyys meni yli. Seurasin sitä sivusta, ja tuli sellainen olo, että ei hemmetti, mihin tämä maailma on menossa.

Olen itsekin ollut suorittaja, mutta en ole enää. Ei voi olla hyvä olo, jos koko ajan katsoo, mikä itsessä on vialla ja mitä kohtaa pitäisi muuttaa. Se on ikuinen oravanpyörä. Silloin ei ole koskaan tyytyväinen siihen, mitä saavuttaa.

Teen mallinhommia edelleen, mutta koko ajan vähemmän. Urheilen hyvinvointini ja terveyteni takia. Viis veisaan ulkonäöstäni tai siitä, mitä vaaka näyttää.”

Rakas Leo-koira

”Koiran kanssa juokseminen on jokapäiväinen harrastukseni. Jos yritän lähteä lenkille ilman Leoa, siitä ei tule mitään. Kuin olisin jättänyt lenkkarit kotiin.

Leo on kulkenut matkassani melkein kuusi vuotta. Vaikka lemmikki ei ole koko elämä, lemmikki tekee minun elämästäni kokonaisen. Pidämme huolta toisistamme.

Minusta tuntuu, että meillä on jotain erityistä. Kun katsomme toisiamme, tajuamme, mitä toinen ajattelee. Leo on kantanut minua monesti. Se on minulle ystävä, se on minulle kaikki. Nukummekin sylikkäin.

Jos olen kiireinen ja mieli on maassa, Leo tasapainottaa minua. Varsinkin silloin, kun olen pahimmassa ylienergiatilassa ja touhuan koko ajan, Leo havahduttaa minut katseellaan.

Jos reissaan Suomessa, otan Leon melkein kaikkialle mukaan. Se on tosi sopeutuvainen, eikä oireile lainkaan.

Käymme yhdessä lenkillä Kaivopuiston rannassa, kun koko Helsinki vielä nukkuu. Tykkään siitä, että juostessa minun ei tarvitse puhua. Olen aika erakko.

Parhaita hetkiä ovat ne, joita joku sanoo vapaa-ajaksi. Kun kukaan ei saa minua puhelimella kiinni, enkä jää juttelemaan kenenkään kanssa. Kun teemme pitkän lenkin ja jään venyttelemään rantakallioille. On vain meri, pieni tuuli ja aurinko.

Tiedän voivani hyvin, kun minulla on tosi kiire, mutta silti rauhallinen olo. Mieli on luottavainen ja näen kirkaasti tulevaisuuteen.” 

HYVÄ PÄIVÄ

Aurinkoinen päivä.

HYVÄ KIRJA

Lapsuuteni lempikirja Mestaritontun seikkailut.

HYVÄ KAPPALE

Tom Odell: Another Love.

HYVÄ TV-SARJA

Breaking Bad.

HYVÄ IHMINEN

Äiti.

HYVÄ SUHDE

Perhe.

HYVÄ RUOKA

Itse tehty.

HYVÄ PAIKKA

Oma sohva.

Lue lisää:

Satu Tuomisto sairasti vuosia syömishäiriötä: ”Yleensä kalorit jäivät 500:aan päivässä”

Ex-miehensä kanssa yhteen palannut Satu Tuomisto: ”Menee paremmin kuin koskaan”

IL: Satu Tuomisto eroaa miesystävästään – palasivat jo kertaalleen yhteen

Satu Tuomisto
  • Malli, juontaja ja kuntosaliyrittäjä on syntynyt 17. helmikuuta 1986.
  • Kotoisin Akaalta, asuu Helsingissä.
  • Valittiin Miss Suomeksi vuonna 2008.
  • Seurustellut ex-jääkiekkoilija Kimmo Pikkaraisen kanssa. Pari erosi hiljattain.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti