Antti Tuisku ei sano juuta eikä jaata seksuaalista suuntautumista koskeviin kysymyksiin. Kuva: Lasse Lecklin
Antti Tuisku ei sano juuta eikä jaata seksuaalista suuntautumista koskeviin kysymyksiin. Kuva: Lasse Lecklin

”Minulle merkkaavat ihan muut asiat”, Antti Tuisku toteaa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Poptähti Antti Tuisku kertoo tiistain Helsingin Sanomissa tapaavansa kerran viikossa jonkun, joka kyselee häneltä yhtä asiaa: oletko kiinnostunut naisista vai miehistä – vai molemmista?

Tuiskun vastaus seksuaalista suuntautumista koskeviin kysymyksiin on pysynyt kiertelevänä. Haastattelussa hän paljastaa, miksi vaikenee edelleen aiheesta. 

– Miksi mie itse lähtisin kursivoimaan ja alleviivaamaan sitä? Kun mie yritän koko ajan omalla esimerkilläni levittää ihmisille ajatusta, ettei sillä ole mitään merkitystä. Minulle ei ainakaan ole. Minulle merkkaavat ihan muut asiat, Tuisku toteaa HS:ssa.

Hän on puhunut viime aikoina julkisuudessa siitä, miten vapautui ennen En kommentoi -levyä ja onnistui singahtamaan huippusuosioon olemalla oma itsensä. 

Nuorille ei merkitystä

Tuisku myös kertoo haastattelussa, että nuorelle yleisölle homoudella tai heteroudella ei vaikuta olevan suurta merkitystä. Hän arvelee, ettei koko asia lopulta ole kovin kiinnostava, mutta vaikeneminen on herättänyt ihmisten uteliaisuuden. 

Hän ei pidä kommentoimattomuutta pelkuruutena, vaan läheisten ja oman yksityisyyden kunnioittamista.

– Minulla on lähipiiriä, joka ei oikeasti halua julkisuutta. 

Jorma-Elli

HS: Kerran viikossa joku kysyy Antti Tuiskulta, onko hän homo – kertoo nyt, miksei vastaa kysymykseen

Kaapppi kirjoitti: Aika paljon merkitystä sillä tuntuu olevan jos ei sitä voi jakaa. Vaikka Tuiskulla lienisi hyvä aikomus tämän takana niin enemmän hyvää hän saisi aikaan olemalla avoin tässä asiassa. Tottakai tämä on hänen henkilökohtainen asiansa jota ihmisten pitäisi kunnioittaa enemmän Tämä kommentti on tosi hyvä! Ja koska se on pahasti ristiriidassa itsensä kanssa, on se ihan huono.
Lue kommentti

Tuore pari, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén, pääsevät pian asumaan samassa kaupungissa.

Fitnessurheilija Eevi Teittinen, 28, kertoo blogissaan muuttavansa Turkuun, jossa hänen kumppaninsa, vapaaottelija Teemu Packalén, 30, asuu.

– Punnitsimme kaikki vaihtoehdot. Jäisinkö Helsinkiin vai menisinkö Turkuun. Vuokraisinko varaston, toimiston vai toisen asunnon. Ei siis mikään kovin simppeli ja yksinkertainen pakkaa kamat laatikoihin homma! Kun tavaraa on kertynyt enemmän, ei ihan pieni häkkivaraston vuokraaminen ihan riitäkään. Tavarani eivät tule mahtumaan Teemun kotiin ikipäivänä. Eli uusi asunto it is! Eevi kertoo MiniFitness-blogissaan.

Kuvassa Teemu Packalen ja Eevin koira Lola. ”Lounaalla koko perheen voimin”, Eevi kirjoitti Instagram-kuvaansa syyyskuussa. Teemu on Suomen yksi kovimmista vapaaottelijoista. Hänellä on sopimus arvostetun Ultimate Fighting Championship -organisaation kanssa. 

Kesäkuussa Eevi kertoi blogissaan, että rakkaus yllätti hänet täysin. Eevi kuvaili tuolloin Teemun vieneen häneltä jalat alta. Lue myös: Vastarakastuneen onni on niin söpö: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén hempeilevät lomakuvissaan

Myös muutosta tuli ajankohtaista aikaisemmin kuin Eevi oli ajatellut.

– Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että saisin sieltä järjestettyä asunnon näin pikaisella aikataululla. En tosiaan ajatellut, että muutto olisi jo näin pian. Mutta tässä on kivasti mahdollisuuksia nyt ja kaikki tiet avoinna. Se on aika siistiä. Luotan taas ihan täysillä siihen, että kaikki järjestyy.

Eevi seurusteli vuosia räppäri Uniikin eli Dan Tolppasen kanssa. Ex-pari sai hiljattain myytyä hulppean designtalonsa, josta pyydettiin lähes 900 000 euroa. Katso kuvat Helsingin Oulunkylässä sijaitsevasta asunnosta.

– Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi Pöysti kirjoittaa Instagramissa.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, on raskaana. Hän kertoo perheenlisäyksestä Instagramissa ja sanoo, että raskautta varjostaa pelko aikaisempien keskenmenojen takia.

– Pelko. Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Usko. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi. Rakkaus. Hän on täydellinen, odotettu ja rakastettu. Meidän oma rakas joululahja 2017, Essi on kirjoittanut julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi keskenmenosta Instagram-tilillään lokakuussa 2016.

– Kuukausi sitten, yllättäen, saimme tietää, että elämä sinussa oli sammunut. Nähtiin sinut, itkettiin, sovittiin, että näin oli tarkoitettu. Elämä jatkuu. Silti olet ikuisesti osa meitä. Aina pieni enkelivauvamme, Essi kirjoitti.

Essillä ja koripalloilija Ville Mäkäläisellä, 32, on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 Essi kertoi, että Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola