Kuva Panu Pälviä

Amerikkalainen Sonia Choquette ennusti ihmisille jo lapsena. Nyt henkinen valmentaja kiertää maailmalla vakuuttamassa, että jokaisen elämällä on tarkoitus.

Kun Sonia Choquette on 11-vuotias, hän alkaa ennustaa korteista piristääkseen äitiään. Ensimmäisillä kerroilla pakasta nousee kolme ässää.

– Sinä saat uudet kauniit kengät, ne ovat lahja, Sonia selittää korttien kertomaa.

– Ihanko totta, milloin? äiti kysyy.

– Pian, tosi pian.

– Hyvä juttu, minäpä kirjoitan tuon muistiin.

Tätä nykyä yhdysvaltalainen Sonia, 54, kiertää ympäri maailmaa kertomassa ihmisille, miten he voivat elää täydempää elämää sen sijaan, että jäisivät kärvistelemään ongelmiinsa. Toissa viikolla oli vuorossa Ranska, sitten Saksa, Englanti ja Turkki. Toukokuun alussa hän kävi jo kolmatta kertaa Suomessa.

Sonian mukaan meillä jokaisella on kuudes aisti, ja intuitiotaan kuuntelemalla jokainen voi löytää oman polkunsa ja elämänsä tarkoituksen. Jotkut uskovat näihin henkimaailman juttuihin, toiset pitävät aivan huuhaana. Joka tapauksessa vielä muutama vuosikymmen sitten Sonialla oli kuulijoita vain kourallisia, nyt hän puhuu sadoille ja tuhansille ihmisille.

– Joukossa on jopa asiantuntija­miehiä, jotka yleensä ovat viimeisenä nousemassa näihin juniin, hän kertoo.

Sonia ennustaa, että kymmenen vuoden kuluttua ihmisten tietoisuus näkymättömästä maailmasta on aivan toista luokkaa kuin nyt. Epäluuloisille hän toteaa, että eihän kukaan aikoinaan
uskonut sitäkään, että maapallo on pyöreä.

– Usko tai et, joku joka tapauksessa ohjaa ja pitää sinusta huolta.

Henkien talossa

Sonian katolisessa lapsuudenkodissa Yhdysvaltojen Denverissä oli paljon iloa ja naurua, vilskettä ja vipinää. Siellä pitivät majaa paitsi seitsenlapsinen perhe, myös kaikki jelppimään tulleet henget ja enkelit – ei tarvinnut kuin pyytää, ja nämä kiiruhtivat hätiin, oli päivä tai yö. Kun kodissa oli joskus kireä ilmapiiri tai kenellä tahansa vähän huono hetki, paikalle pölähti pellehenki Jolly Joe, joka viljeli elämänfilosofiaa tyyliin "kun elämä antaa sitruunoita, tee siitä simaa".

Henkimaailman ansiosta äiti tiesi heti senkin, kun Sonia ja hänen veljensä Bruce pöllivät lähikaupan edessä olleesta jakeluautosta limpparipullot. "Onko teillä jotakin kerrottavaa, vai kerronko minä, mitä henget minulle sanoivat. Nyt on aika tunnustaa, ennen kuin isänne tulee kotiin", äiti totesi kaksikon palattua reissultaan.

Kodin ulko-ovi kävi entistä tiuhempaan, kun äiti alkoi ennustaa ystävilleen ja tutuilleen. Useimmat heistä olivat hänen tapaansa Euroopasta tulleita siirtolaisia.

Ja mitä äiti edellä, sitä tytär perässä.

– Olin alkanut nähdä asioita jo ennen kuin edes tajusin, mistä on kysymys. Kaikki oli hyvin luonnollista ja itsestään selvää, Sonia sanoo.

Yksi syy ennustusinnostukseen oli romanialaissyntyisen äidin piristäminen. Sonian äiti oli joutunut toisen maailmansodan aikana vain 12-vuotiaana eroon perheestään ja saksalaisten vankileirille kolmeksi vuodeksi.

– Osasin aavistaa senkin, mitä äiti ei koskaan kokemuksistaan kertonut. Minä tunsin hänen tuskansa ja halusin helpottaa hänen oloaan. Luulen, että onnistuinkin siinä. Suhteeni häneen on hyvin erikoinen, erilainen kuin muilla lapsilla, ei läheisempi, mutta sain hänet tuntemaan, että häntä ymmärretään, Sonia kertoo nyt 83-vuotiaasta äidistään.

– Isäni ja veljeni kuolivat taannoin lyhyen ajan sisällä, ja se oli todella raskasta äidilleni. Kaikesta läpi käymästään tuskasta huolimatta hän on rakastavin ja anteliain ihminen, jonka tunnen. Äiti kieltäytyy olemasta negatiivinen tai katkera. Hän tietää, että kysymys on elämänkokemuksesta, ja ainoa asia mitä pitää tehdä, on rakastaa ja antaa anteeksi.

Ei mikään enkeli

Sonia itsekin opettelee parhaillaan anteeksiantoa, sillä äskettäin hänen pitkäaikainen työkumppaninsa yhtäkkiä otti
ja lähti.

– Se hankaloitti työkuvioitani, ja egoni otti sen hyvin henkilökohtaisesti. Hän ei syyttänyt minua, mutta minä syytin itseäni, koska luulin, että olen vastuussa kaikesta. Se onkin minun heik­kouteni, otan enemmän vastuuta kuin pitäisi.

Tapaus on Sonian mielestä hänelle itselleen jälleen kerran kasvun paikka. Vaikka hän opettaakin nyt muita kuuntelemaan sisäistä ääntään ja askeltamaan oikeaan suuntaan, hän on yhtä lailla itse elämän oppilas.

– Kukaan ei ole perillä, tai ehkä joku Dalai Lama on. Me opettajat olemme viestin tuojia. Näemme joitakin asioita mutta emme kaikkea.

Kaikesta tietämyksestään huolimatta Soniakaan ei siis saa loihdittua elämästään sataprosenttisen täydellistä ja harmonista.

– Voin olla todella kärsimätön ja auttamatta, jos en halua auttaa. Minun mieheni olisi ensimmäisenä sanomassa, etten todellakaan ole mikään enkeli. Mutta olen tietoinen noista puolistani, tajuan, kun teen virheitä ja osaan pyytää anteeksi. Onnellisinta on se, ettei rakkaudesta ole puutetta. Välillämme on ehkä erimielisyyksiä, mutta ei koskaan muuria. Minulla on kaunis elämä.

Julmat ihmiset

Kun Sonia oli 12-vuotias, hän alkoi ennustaa myös muille kuin äidilleen – ensiksi tämän ystäville, sitten tuttujen tutuille ja vieraille ihmisille. Se oli paitsi kutkuttavan innostavaa, toisinaan myös pelottavaa.  Pelottavaksi sen tekivät ihmiset, eivät henkimaailman olennot tai näyt. Välillä Soniasta tuntui kuin hän olisi tehnyt työtä ihmissielujen ensiapu­asemalla.

– En minä henkiä pelkää, he ovat ystäviäni. Sen sijaan ihmiset olivat joskus julmia ja kriittisiä. He tulivat kuulemaan vain sen, mitä halusivat kuulla. Keskustelu koski sitä, mitä tulee tapahtumaan heidän elämässään, ikään kuin heillä itsellään ei olisi mitään tekemistä asioiden kanssa, ja jos sanoin jotain poikkeavaa, heidän oli vaikea ymmärtää sitä. Kaikista pelottavinta oli kokea joidenkin ihmisten raskasmielisyys, viha ja katkeruus, he eivät nähneet elämällään merkitystä. Minä en halunnut olla kuten nuo ihmiset.

Yksi ratkaisevista kokemuksista oli, kun Sonia joutui 16-vuotiaana taloon, jossa oli juuri murhattu pariskunta. Sinne hänet houkutteli kaksi todellista hörhöä, joita poliisi oli pyytänyt auttamaan rikoksen selvittämisessä. Sonia kertoo aistineensa murhatun naisen pelon, ja kun hän näki tämän läheisten tuskan ja odotukset, hän pakeni paikalta.

– Tajusin, millainen vaikutus minulla voisi olla ihmisiin ja miten haavoittuvaisia he ovat. Ymmärsin, että minun pitää olla todella vastuullinen, jotta en vahingoittaisi ihmisiä vaan auttaisin heitä.

Sonia päättikin suuntautua opettamiseen. Hän haluaa vakuuttaa ihmiset siitä, että nämä saavat maailmankaikkeudelta apua ja että "värähtelyjä" kuuntelemalla he osaavat tehdä rehellisiä ja oikeita valintoja. Hänen mukaansa hommassa tarvitaan paitsi uskoa ja kärsivällisyyttä, myös toimintaa unelmia kohti. Sen sijaan muiden syyttäminen vie viboja väärään suuntaan.

– Ihmisillä on sokeita pisteitä. Kerran eräs nainen valitti, että kukaan töissä ei pidä hänestä. Kerroin hänelle, että siihen on kaksi syytä. Ensinnäkin hän on liian kriittinen. Hän luulee auttavansa muita antamalla heille palautetta siitä, mikä on pielessä. Mutta jos on aina kerrottavana vain huonoja uutisia, miten voi odottaa, että ihmiset innostuvat – välillä pitäisi sanoa, mikä on hyvin. Tämä nainen oli myös varautunut, mikä oli itsepuolustusta. Tuota kaikkea hän ei ollut aiemmin nähnyt itsessään.

Sonian mukaan koko maapallo on tällä hetkellä ikään kuin henkisen kehityksen kesälukiossa, meneillään on todellinen preppauskurssi. Suurimmalla osalla ihmisistä kun ei ole aavistustakaan kuudennesta aistista tai sielujen suunnitelmista. Sonian oman elämän tarkoitus on juuri noiden asioiden opettaminen, ja siitä hän kertoo tehneensä päätöksen jo ennen syntymistään tähän elämään.

– Aina on olemassa ratkaisu, täytyy vain tehdä työtä, jotta sen löytää.

Sonian vinkit

1. Ole avoin intuitiolle ja odota, että se puhuu sinulle.
"Jos mielessä häivähtää esimerkiksi, että isälle pitäisi soittaa, tartu aatokseen heti ja soita, vaikka olisi kiirekin."

2. Ota riskejä, muuten menetät elämäsi.
"Vaaraan ei pidä hankkiutua, eikä aloittaa taloudellisista riskeistä – eläkesäästöihin ei kannata koskea. Kyse on pienistä asioista: sano hei, näe ihmiset, hymyile heille, anna heidän auttaa sinua."

3. Jos olet liian pelokas tekemään jotakin, sano se ääneen.
"Silloin et voi teeskennellä, ettei sinua ohjattaisi, vaan kyse on omasta valinnastasi."

4. Toimi.
"Kun tapasin mieheni Patrickin, soitin ja pyysin hänet illalliselle."


Lue myös: Muuttuuko elämä selvänäkijän ohjeilla. Joka aamu humppaa 3 minuuttia 40 sekuntia?

Sonia Choquette

Selvänäkijä ja henkinen valmentaja on kirjoittanut toistakymmentä kirjaa, joista neljä on suomennettu, viimeisimpänä Herätä sisäinen äänesi (Michael Kirjat). Sonia on syntynyt 10.8.1957 Denverissä Yhdysvalloissa ja asuu Chicagossa. Hänellä ja Patrick Tullyllä on kaksi tytärtä, 23- ja 22-vuotiaat Sonia ja Sabrina, jotka tekevät työtä äitinsä kanssa ja pitävät myös yksityisvastaanottoja. Sonia pitää tanssista, liikunnasta, perhesyömingeistä ja matkustamisesta.

Lue myös

Muuttuuko elämä selvänäkijän ohjeilla. Joka aamu humppaa 3 minuuttia 40 sekuntia?

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti