Sarista ja Antista tuntui heti, että he olisivat tunteneet toisensa aina. Nyt umpirakastunut Ensitreffit alttarilla -pari odottaa perheenlisäystä. – On vain ihmeellistä ja ihanaa, että tämä on tapahtunut näin luonnollisesti ja nopeasti, Sari sanoo.

The best is yet to come, eteisen sisustustaulussa lukee. Viereen on kehystetty hääkuva, jonka sadattuhannet suomalaiset ovat nähneet tänä syksynä televisiosta.

Kuva on kaunis ja tunnelmallinen, eikä siitä arvaisi, että pari on tavannut ensimmäistä kertaa vasta hetkeä ennen sen ottamista.

– Meillä on ollut ensihetkestä lähtien sellainen olo, kuin olisimme tunteneet jo aikaisemmin. Kaikki on ollut hirveän luonnollista, Sari sanoo.

Hänen ja Antin rakkaustarina sai alkunsa vajaa puoli vuotta sitten Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

Ohjelman asiantuntijat, psykoterapeutit Maaret Kallio ja Mikael Saarinen ja pastori Kari Kanala, muodostivat ohjelmaan hakeneiden sinkkujen joukosta kolme toisilleen sopivaa paria. Parit tapasivat alttarilla, menivät naimisiin, kävivät häämatkalla ja kokeilivat sen jälkeen yhteis­eloa viiden viikon ajan.

Niin kävi myös Sarille ja Antille – onnekkain seurauksin.

Ensikohtaamisen jälkeen kaikki on edennyt nopeasti. Viisi ja puoli kuukautta yhdessä ollut pari odottaa esikoistaan. Laskettu aika on keväällä.

Nyt Sari hörppää kahvia yhteisen kodin tyylikkäässä keittiössä.

– Tämä kaikki on vain niin mahtavaa. Olemme tahoillamme haaveilleet perheestä kymmenen vuotta, ja sitten se kaikki tarjotaan kerralla. Kysytään vain, otatko vastaan vai et. Miksi emme ottaisi? Sari miettii.

– Olen joskus pitänyt käsiä ristissä ja toivonut, että tapahtuisi sellaisia asioita, kuin nyt on tapahtumassa, Antti lisää.

– Kaikki, mitä halusimme saavuttaa, annettiin lähes kerralla.

Huojennus alttarilla

Ennen ensikohtaamista Sari ja Antti eivät tienneet toisistaan mitään. Oli vain kirjeet, jotka he olivat kirjoittaneet toisilleen.

Sari halusi kirjoittaa tulevalle sulhaselleen, miten täysillä oli lähtenyt projektiin mukaan. Antti siteerasi voimabiisiään, Elastisen versiota Oo siellä jossain mun -kappaleesta.

– Kuuntelin sitä aina, kun ajoin Hartolasta Helsinkiin. Tiesin, että jossain on joku minulle, ja tulee päivä, kun hän henkilöityy, Antti sanoo.

Luki Antin kirjeessä muutakin. Sari muistaa lauseen hyvin: olen tukenasi, olet vahvimmillasi tai heikoimmillasi. Sari liikuttuu, kun hän muistelee lukemaansa nyt.

Lause kiteytti sen, mitä molemmat ajattelivat. Olemme tässä yhdessä.

– Tunsin Antin läsnäolon jo ennen kuin kohtasimme. Se oli rauhoittava tunne. Halusin, että tehdään tästä yhdessä hyvä juttu, ja se toteutui.

Alttarilla Sarin ensimmäinen ajatus oli huojennus.

– Katsoin vain, että tuollainen ihanan näköinen mies. Antin hymy loisti kilometrin päähän. Ajattelin, että kyllä se taitaa minustakin vähän tykätä, Sari nauraa.

– Olin aidosti tosi häkeltynyt siitä, miten kaunis Sari oli. Nopeasti syntyi tunne, että onpa upea ihminen, Antti kertoo.

Kemian huomasivat myös katsojat. Rakkautta ensisilmäyksellä, kaikkialla hehkutettiin. Ei yhtään huomaa, että tapasitte tänään ensimmäisen kerran, moni häävieras sanoi.

Ensimmäiset kolme viikkoa tuore pari puhui taukoamatta. Kun kamerat sammuivat, tutustuminen alkoi. Miltä sinusta tuntui? Miten sinä tämän koit, he kyselivät toisiltaan.

– Sari on verbaalisesti taitava ja fiksu. Tajusin heti, että tuleepa kivat keskustelut, kun alamme tutustua, Antti sanoo.

Keskustelut venyivät niin, että yöunet jäivät usein kolmen tunnin mittaisiksi.

– Se oli hirveän intensiivistä tutustumista. Tuli paljon yhteisiä ahaa-elämyksiä. Olimme esimerkiksi molemmat tunteneet toisen läsnäolon jo ennen kuin tapasimme, Sari sanoo.

Pari huomasi pian, että heitä yhdistävät samanlaiset arvot. Niistä tärkein on myönteinen elämänasenne.

Ennen ohjelmaan hakemista Sari luki paljon positiivisesta ajattelusta. Opit kuuluvat puheissa. Sari ja Antti eivät halua listata toisen ärsyttäviä puolia, vaan kysyvät mieluummin, miksi emme onnistuisi.

– Onnellisuus yhdistää meitä. Joku voisi sanoa, että arvoista tärkein on terveys. Minun ja Sarin maailmassa tärkeintä on olla onnellinen, vaikka olisi sairas, Antti sanoo.

Tämäkö on se oikea?

Sarin ja Antin ei tarvinnut kauan miettiä, jatkavatko he yhdessä ohjelman kuvausten jälkeen. Antti vitsaili aiheesta jo pari päivää häiden jälkeen, kun pari oli häämatkalla Barcelonassa.

– Sanoin, että minun puolestani voisi soittaa jo Kari Kanalan paikalle. Emmeköhän me ole valmiita tämän päätöksen kanssa, Antti nauraa.

Vaikka pariskunta vitsaili aiheesta, taustalla oli aina varmuus. Yhdessäolo tuntui hyvältä.

– Meillä ei ollut b-suunnitelmia. Pelasimme all in, Antti sanoo.

Mitä enemmän Sari ja Antti puhuivat, sitä useammin he huomasivat ajattelevansa samoin. Haaveet menivät yksiin, mutta silti toisessa oli jotain mielenkiintoista ja erilaista.

"On aika hienoa, kun tuntee koko ajan, että Sari on maailman upein ja kaunein ihminen."

Moni elämäntapajahkaaja voisi kadehtia paria. He kuulostavat varmoilta toisistaan, vaikka eivät ole tunteneet puolta vuottakaan. Mistä he tietävät, että tässä on se oikea?

– Siitä, miten me katsomme toisiamme ja miltä toisen kosketus tuntuu. Toisen luona on turvallinen ja hyvä olla, Antti sanoo.

– On aika hienoa, kun tuntee koko ajan, että Sari on maailman upein ja kaunein ihminen.

Se tunne näkyy. Sari ja Antti katsovat toisiaan vastarakastuneen lempeydellä, vitsailevat lyhyestä tuntemisajastaan ja täydentävät usein toistensa lauseita.

He uskovat, että onnistuneessa liitossa tarvitaan myös tahtoa: halua olla juuri tämän ihmisen kanssa. Sitä heillä molemmilla oli, ja vahva usko siihen, että tästä tulee hyvä juttu. Sari sanoo uskovansa kohtaloon ja intuitioon usein muutenkin.

– Luotin siihen, että jos olen mukana ohjelmassa, niin on tarkoitettu. Oli oikea aika ja hetki, Sari sanoo.

– Olemme molemmat ajaneet kiville ja siitä huolimatta nousseet ja löytäneet itsemme. Kymmenen vuotta nuorempana samanlaiseen ruljanssiin olisi suhtautunut vähän eri lailla, Antti pohtii.

Muut ohjelman parit epäröivät liittoaan monta kertaa ja päätyivät lopulta eroon. Sari ja Antti eivät jahkailleet kuvausten aikana kertaakaan.

– Ajattelimme aika positiivisesti kaikesta ja halusimme nähdä esteiden ja vastoinkäymisten yli, Antti sanoo.

Toisesta ei ole paljastunut suuria yllätyksiä kuvausten päätyttyäkään.

– Kyllähän tämä rohkeutta vaatii. Jos hirveästi pelkää ja miettii kauhuskenaarioita, ei tule onnistumaan. Ei elämässä saa mitään, jos pelkää, Sari sanoo.

Arjessa riitoja tulee, mutta toistaiseksi melko mitättömistä pikkujutuista. Niistä selvitään nauramalla. Sari on päättänyt, että riidoissa ei mennä nukkumaan.

Antti sanoo huomanneensa jo varhain, miten positiivinen ihminen Sari on.

– Maailmassa pitäisi olla enemmän samanlaisia ihmisiä kuin Sari. Silloin tämä olisi paljon parempi paikka.

 

 

Haaveista totta

Ensimmäinen ajatus oli vau, sitten oho. Saria alkaa itkettää, kun hän muistelee hetkeä, jona sai kuulla odottavansa lasta.

– Olen haaveillut perheestä ja varsinkin siitä, että on joku, jonka kanssa jakaa se. Olin jo ajatellut, että ehkä se ei ole minun juttuni, ehkä se ei ole mahdollista, Sari kertoo.

– Läheiset ystäväni ovat silti aina sanoneet, että kyllä sinusta tulee vielä äiti. Oli aika pysäyttävää, kun sain tietää, että nyt on se hetki. Ja kun tiesin, että tässä on vielä tällainen mukavan oloinen isähahmo vierellä. On onnellinen olo, Sari sanoo ja pyyhkii kyyneleitä.

"Lapsen saaminen on suuri ihme. Se ei ole itsestäänselvyys."

Sari oli ollut ohjelmaan lähtiessään sinkkuna viisi kuukautta, Antti yhdeksän. Molemmat olivat haaveilleet omasta perheestä jo kauan, mutta oikeaa ihmistä ei ollut löytynyt.

Esikoisen laskettu aika on keväällä. Tarkemman ajankohdan ja lapsen sukupuolen Sari ja Antti ovat kertoneet vain lähimmilleen.

– Lapsen saaminen on suuri ihme. Se ei ole mikään itsestäänselvyys nykypäivänä, Sari sanoo.

– Tiedän pariskuntia, jotka edelleen odottavat sen tapahtuvan. On tosi kiitollinen olo, että saan kokea tämän.

Vaikka pari on avioitunut tv-kameroiden läsnä ollessa, vauva-arkeaan he eivät halua esitellä julkisesti.

– Tällä hetkellä tuntuu siltä, että meistä ei tule mitään somevanhempia, Antti sanoo.

Antti muistaa hyvin, mikä oli psykoterapeutti Maaret Kallion ensimmäinen kysymys, kun tämä haastatteli häntä ensimmäisen kerran kameroiden edessä. Millainen isä sinusta tulisi, Maaret kysyi. Antti hämmentyi ensin kysymyksen suoruudesta, mutta vastasi sitten, että varmaan ihan hyvä.

– Jos nyt hyppäisi aikakoneeseen ja matkustaisi siihen hetkeen, voisi hymyillä vähän leveämmin, Antti sanoo.

– Haluaisin olla isä, joka pitää lastaan kädestä kiinni ja näyttää, miltä maailma näyttää.

Samansuuntaisesti ajatteli Sari tahollaan.

– Taisin sanoa Maaretille, että haluan sellaisen miehen, joka pitää lapsista.

Sellaisen hän sai. Sari ja Antti uskovat, että heistä tulee vanhempia, jotka viettävät lapsen kanssa paljon aikaa.

– Antin huumorin tuntien lapsella tulee olemaan myös ihan hauskaa. Haluan, että meillä on paljon rakkautta perheessä, että kotimme on avoin ja rakkaudentäyteinen, Sari sanoo.

Lapsen saaminen tuntuu parista luonnolliselta, vaikka ensitapaamisesta on monen mielestä vasta hetki.

– Ajatuksissa ja haaveissa nämä asiat ovat näkyneet koko ajan. On vain ihmeellistä ja ihanaa, että tämä on tapahtunut näin luonnollisesti ja nopeasti, Sari sanoo.

Hän ja Antti sitä paitsi uskovat, että tärkeintä ei ole se, kuinka kauan he ovat tunteneet, vaan se, kuinka syvällistä tutustuminen on ollut.

Sari ja Antti eivät ole käyneet treffeillä kahdesti viikossa vaan asuneet yhdessä ensitapaamisesta lähtien. Kohta edessä on kolmas ulkomaanreissu, ja viikonloppuisin puunataan hirsitaloa Hartolassa. Lisäksi on auto, vene ja ihan hyvät työpaikat.

– Jos ei tietäisi, voisi veikata, että olemme olleet viisi vuotta yhdessä, Sari sanoo.

Lähipiirikin on tsempannut tulevia vanhempia ja sanonut, että juuri näin tämän piti mennä. Olisi typerää kieltäytyä onnesta, kun sitä tarjotaan, Sari ja Antti ajattelevat.

– Meidän tarinamme kiteytyy tähän kaikessa ihmeellisyydessään. En näe tätä puolena vuotena vaan elämän mittaisena projektina. Olemme tietämättämme valmistautuneet tähän, Sari sanoo.

Sormet mullassa mökillä

Pari on ehtinyt asua uudessa kodissaan kolmisen kuukautta, ja sisustaminen on vielä kesken. Sari haluaa löytää juuri oikeat esineet, ei tyytyä ihan kivaan. Keittiön silmäterä on Antin vanhemmilta saatu 1950-luvun lipasto.

Täällä pari elää arkea, joka alkoi todella vasta tv-kameroiden sammuttua neljä kuukautta sitten.

– Enää ei tarvitse aikatauluttaa Ikeassa käyntejä, Antti heittää.

Viikonloppuisin Sari ja Antti kokkaavat, katsovat leffoja ja käyvät kävelyillä ja kirppiksillä. Kotiovi on aina auki ystäville.

– Haluamme molemmat ihmisiä lähellemme. Meidän koti on läheistenkin koti, Sari sanoo.

Joka toinen viikonloppu pariskunta lähtee mökille Hartolaan. Siellä saunotaan, lenkkeillään ja myllätään pihalla. Terassi on laitettu juuri uusiksi, nurmikko istutettu ja ensi kevään sipulit kylvetty.

– Se on sellainen piilopirtti, latautumispaikka, Antti sanoo.

Hartolassa kasvaneesta Antista on ihanaa, että Sarikin viihtyy maalla niin hyvin.

– Laitan sormet multaan tosi mielelläni. Istuttelen kukat, maalaan ja nikkaroin. Ne ovat minulle niin luonnollisia asioita, että on välillä hassua, kun Antti kysyy, tykkäätkö sinä oikeasti, Sari nauraa.

Vaikka Sari ja Antti jakavat yhteiset haaveet ja arvot, he eivät ole toistensa kopioita. Kun he kiipesivät Norjan-reissullaan vuorelle, Sari halusi edetä suin päin, Antti analysoida vaihtoehtoja.

– Sarin oli tosi vaikea rauhoittua ja minun ymmärtää, että joku menee nopsaan, Antti sanoo.

Sarin mielestä molemmissa on vähän kumpaakin, seesteistä ja innostujaa.

– Kun toinen on rauhallinen, toinen saattaa vieressä myllertää, Sari sanoo.

Niin säilyy tasapaino.

– Ihmettelen välillä itsekin, miten kaikki on mennyt niin omalla painollaan.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti