Miia Ezen meni naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2014, mutta liitto ei kestänyt. Kuva: Milka Alanen

Ensitreffit alttarilla -sarjan Miia Ezen kirjoittaa blogissaan salaperäisestä ”Ruusumiehestä”.

Miia Ezen ei löytänyt rakkautta Ensitreffit alttarilla -tv-ohjelmasta, ja sen jälkeenkin hän pohti, missä on vika, kun oikeaa miestä ei tule vastaan. Nyt Miia kuitenkin kirjoittaa blogissaan uudesta rakkaastaan.

– Ruusumies eli uusi parisuhteeni on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja se on syy ”kiireille”, hän selittää.

Innokkaasti bloggaava ja sosiaalisessa mediassa oleva Miia on sopinut miehen kanssa, ettei paljasta tämän nimeä tai kasvoja. Jotain hän kuitenkin saa kertoa. Blogissa vilahtaa myös kuva vaaleasta miehestä takaapäin.

– Hän on hyvin huomaavainen, reipas, iloinen ja komea. Voisinko sanoa, että joka naisen unelma! Ainakin omasta mielestäni. Olen onnentyttö! Miia hehkuttaa.

Miia avioitui Olli Laineen kanssa Ensitreffit alttarissa -ohjelmassa kesällä 2014. Pari erosi noin vuotta myöhemmin, ja Olli haki avioeroa syyskuussa 2015.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Ehken ymmärtänyt vitsiä.

Ensitreffit alttarilla -Miialla uusi rakas: ”Hän on hyvin huomaavainen, reipas, iloinen ja komea”

Vierailija kirjoitti: Miia on useaan kertaan ja selväsanaisesti toivonut, ettei media tarttuisi hänen blogikirjoituksiinsa. Eikö tätä voisi kunnioittaa? Vitsailetko? Hän on tosi-tv:stä tuttu jonka blogia tuskin kukaan lukisi ilman tätä taustaa. Hyvällä onnella kävijävirtaa on siten, että blogin avulla jopa tienaa. Tosi-tv-julkkuna nyt vaan saa tottua siihen että kun julkaisee juttuja julkisessa blgissaan, niihin tartutaan. Muu on hurskastelua. Yksi vaihtoehto voisi olla aloittaa anonyymi blogi?
Lue kommentti

57-vuotias tähti ilmoitti Instagramissa, että hän haluaa olla mukana odotetussa Top Gun -elokuvassa.

Tom Cruise kertoi tällä viikolla, että elokuvaklassikko Top Gun saa jatkoa. Vuonna 1986 ilmestyneen leffan jatko-osaa aletaan kuvata todennäköisesti ensi vuonna.

Yksi alkuperäisnäyttelijöistä eli Val Kilmer on jo ilmoittanut haluavansa mukaan elokuvan kakkososaan.

Top Gunin Iceman-roolistaan tuttu Kilmer julkaisi keskiviikkona sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa aurinkolasit päässä. Hänen t-paidassaan on Icemanin kuva ja Cool as ice -teksti.

– Olen valmis, Tom, hän muun muassa kirjoitti Instagram-kuvassaan.

Kilmer näytteli alkuperäisessä elokuvassa Tom ”Iceman” Kazanskia. Hän kertoi toukokuussa Reddit-sivustolla, että hän sairastaa syöpää, mutta on taistelussa on paremmalla puolella.

Kilmerin ja Cruisen tähdittämän Top Gun – lentäjistä parhaat -elokuvan ensi-ilta oli 31 vuotta sitten. Kuva: Sanoma-arkisto
Kilmerin ja Cruisen tähdittämän Top Gun – lentäjistä parhaat -elokuvan ensi-ilta oli 31 vuotta sitten. Kuva: Sanoma-arkisto

Val Kilmer kuvattuna vuonna 2017. Kuva: All Over Press
Val Kilmer kuvattuna vuonna 2017. Kuva: All Over Press

Odotatko jo Top Gun -jatko-osaa?

Oletko innoissasi Top Gun 2 -elokuvasta? Kerro alla olevassa kommenttikentässä, miksi se on kaikkien elokuvien jatko-osa!

Katso videolta, miltä Sunrise Avenuen läpimurtohitti Fairytale Gone Bad kuulostaa, kun se lauletaan suomen kielellä.

Olli Lindholm esittää Samu Haberin Vain elämää -päivässä kappaleen ”Tuhon oma”. Kyseessä on megasuosion kerännyt Fairytale Gone Bad -biisi, jonka Sunrise Avenue -yhtyeen perustanut Samu on itse säveltänyt ja sanoittanut yhdessä Jukka Backlundin kanssa.

2998755

– Mä oon treenannut tätä biisiä aivan hulluna sen takia, että koin, että tää on se mun tähtihetki, Olli sanoo ennen esitystään, ja aloittaa hittikappaleen suomenkielisen version herkällä tunnelmoinnilla:

”Lopultakin tajuan, olemme luoneet sommitelman joka nyt hirviöiksi meitä muuttaa.”

”Turha jäädä nyyhkimään, ei se johda mihinkään. Jos jotain täytyy, täytyy päästä lähtemään.”

Samu ja muut Vain elämää -talon artistit kuuntelevat Ollin kappaletta aluksi erittäin intensiivisesti. Biisin rytmi muuttuu kuitenkin pian rokkaavammaksi ja pöydässä istuvienkin meno äityy villimmäksi viimeistään, kun Olli huikkaa kesken biisin: ”Kädet ylös!”

”Mä oon treenannut tätä biisiä aivan hulluna sen takia, että koin, että tää on se mun tähtihetki.”

Kappaleen jälkeen Samu hehkuttaa Ollin versiota:

– Sä olet hullu! Jumalauta sä lauloit hyvin.

Samun Vain elämää -päivä Nelosella torstaina ja perjantaina 25.–26. toukokuuta kello 20 alkaen.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Justin Trudeaun lenkkikuva inspiroi nyt Photoshop-taitureita.   

Kanadan pääministeri Justin Trudeau ikuistettiin viikonloppuna kuvaan yhdessä juhlapukuihinsa tälläytyneiden nuorten kanssa, kun hän oli juoksulenkillään Vancouverissa.

Kättään heiluttava pääministeri tuskin osasi edes arvata, millaisen suosion hänestä otettu juoksukuva saisi.

Ensin levisi alkuperäinen kuva:

Moi vaan teille! Kuva: Reuters
Moi vaan teille! Kuva: Reuters

Juoksukuva käynnisti myös kuvankäsittelytrendin:

Nyt Trudeau juoksee jo kymmenissä eri kohteissa, sillä alkuperäinen kuva innoitti Reddit-käyttäjiä kuvankäsittelykilpailuun ja nämä muokkaukset ovat levinneet vauhdikkaasti sosiaalisessa mediassa.

 
 
 
 

Mutta koska kyseessä on Kanadan hurmuripääministeri, niin mitä muutakaan kuvilta voi odottaa kuin somesuosiota. Justin Trudeau muistetaan myös näistä hurmaavista kuvista, jotka levisivät aikoinaan vauhdikkaasti netissä:

Vihdoinkin! 30 vuoden odotus palkitaan ja kaikkien aikojen kasarileffasta tehdään jatko-osa.

Tällä viikolla varmistui Top Gun -fanien pitkään odottama asia: elokuva saa jatko-osan! Asiasta kertoi näyttelijä Tom Cruise, jolla oli elokuvassa lentäjä Pete "Maverick" Mitchellin rooli.

Top Gun – lentäjistä parhaat -elokuvan ensi-ilta oli 31 vuotta sitten.  Cruisen lisäksi mukana elokuvassa olivat muun muassa näyttelijät Kelly McGillis, Val Kilmer, Tom Skerritt ja Anthony Edwards.

Cruisen mukaan elokuvan jatkoa aletaan kuvata mahdollisesti ensi vuonna, uutisoi Reuters.

Ketkä näyttelijät ovat sitten mukana elokuvassa? Siitä ei ole kerrottu vielä sanaakaan, mutta ainakin jotkut Cruisen Top Gun -kollegoista saattaisivat olla vapaana jatko-osaan.

Miltä elokuvan alkuperäiset tähdet näyttävät 2010-luvulla?

  1. Tom ”Maverick” Cruise

  2. Kelly ”Charlie” McGillis

  3. Tom ”Viper” Skerritt

  4. Anthony ”Goose” Edwards

  5. Val ”Iceman” Kilmer

Kuvat vuosilta 2014–2017: Reuters, Getty Images ja Shutterstock

Val Kilmerin esittämän Tom Kazanskyn ja Cruisen Maverickin kohtaaminen. Taustalla myös Anthony Edwardsin esittämä Goose, joka elokuvassa lyö päänsä ja kuolee.  Kuva: Sanoma-arkisto
Val Kilmerin esittämän Tom Kazanskyn ja Cruisen Maverickin kohtaaminen. Taustalla myös Anthony Edwardsin esittämä Goose, joka elokuvassa lyö päänsä ja kuolee. Kuva: Sanoma-arkisto

Kysely

Kuka on suosikkisi Top Gunin näyttelijöistä?