Miia Ezen meni naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2014, mutta liitto ei kestänyt. Kuva: Milka Alanen
Miia Ezen meni naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2014, mutta liitto ei kestänyt. Kuva: Milka Alanen

Ensitreffit alttarilla -sarjan Miia Ezen kirjoittaa blogissaan salaperäisestä ”Ruusumiehestä”.

Miia Ezen ei löytänyt rakkautta Ensitreffit alttarilla -tv-ohjelmasta, ja sen jälkeenkin hän pohti, missä on vika, kun oikeaa miestä ei tule vastaan. Nyt Miia kuitenkin kirjoittaa blogissaan uudesta rakkaastaan.

– Ruusumies eli uusi parisuhteeni on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja se on syy ”kiireille”, hän selittää.

Innokkaasti bloggaava ja sosiaalisessa mediassa oleva Miia on sopinut miehen kanssa, ettei paljasta tämän nimeä tai kasvoja. Jotain hän kuitenkin saa kertoa. Blogissa vilahtaa myös kuva vaaleasta miehestä takaapäin.

– Hän on hyvin huomaavainen, reipas, iloinen ja komea. Voisinko sanoa, että joka naisen unelma! Ainakin omasta mielestäni. Olen onnentyttö! Miia hehkuttaa.

Miia avioitui Olli Laineen kanssa Ensitreffit alttarissa -ohjelmassa kesällä 2014. Pari erosi noin vuotta myöhemmin, ja Olli haki avioeroa syyskuussa 2015.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Ehken ymmärtänyt vitsiä.

Ensitreffit alttarilla -Miialla uusi rakas: ”Hän on hyvin huomaavainen, reipas, iloinen ja komea”

Vierailija kirjoitti: Miia on useaan kertaan ja selväsanaisesti toivonut, ettei media tarttuisi hänen blogikirjoituksiinsa. Eikö tätä voisi kunnioittaa? Vitsailetko? Hän on tosi-tv:stä tuttu jonka blogia tuskin kukaan lukisi ilman tätä taustaa. Hyvällä onnella kävijävirtaa on siten, että blogin avulla jopa tienaa. Tosi-tv-julkkuna nyt vaan saa tottua siihen että kun julkaisee juttuja julkisessa blgissaan, niihin tartutaan. Muu on hurskastelua. Yksi vaihtoehto voisi olla aloittaa anonyymi blogi?
Lue kommentti

Jotkut kommentoijat ovat nähneet presidenttiparin yhteiskuvassa lämpöä ja lempeä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, 69, on viime aikoina kertonut kiitettävästi kuulumisiaan niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Ja niin hän teki myös tänä viikonloppuna. Sauli Niinistön Facebook-sivuilla on julkaistu kuvasarja, joista yhdessä presidentti on NHL-pelissä puolisonsa Jenni Haukion, 40, kanssa. Yllään presidenttiparilla on Minnesota Wild -joukkueen paidat, joihin on kirjailtu molempien sukunimet.

– Matka Minnesotaan - tai Finnesotaan ja FinnFestiin oli täynnä kokemuksia ja kohtaamisia. Upeaa miten 100-vuotiasta Suomea juhlitaan eri puolilla maailmaa ja miten suomalaisuus säilyy sukupolvesta toiseen! Niinistö on kirjoittanut kuvasarjaan.

Suurimman suosion kuvasarjasta on saanut presidenttiparin yhteiskuva. Jotkut kommentoijat ovat nähneet kuvassa lämpöä ja lempeä.

– Kuvaan taltioitu rakkautta, leikkimielisyyttä ja niin välittämistä. Ihana kuva! yksi kommentoija kirjoittaa.

– Rakkautenne puhuttelee, ettekä voi sitä kätkeä! toinen ihastelee.

– Ei voisi edes kuvitella jotain toista näihin otoksiin – niissä on sitä jotain aitoa, kolmas kommentoi.

Tietysti presidentti tapasi matkallaan myös suomalaisia NHL-pelaajia, Mikael Granlundin (oik.) ja Mikko Koivun (vas.). Molemmat pelaavat Minnesota Wild -joukkueessa.

Presidenttiparin julkaisemista kuvista suurimman some-suosion on yleensä saanut parin Lennu-koira. Ilmeisesti Lennu ei tällä kertaa päässyt mukaan matkalle – häntä kun ei kuvissa näy.

Alman ja jenkkiräppärin tuoretta biisiä mainostetaan näyttävästi New Yorkin Times Squarella.

Muusikko Alma, 21, eli Alma-Sofia Miettinen on ollut pari vuotta hehkutetuin suomalaisartisti. Hän on päässyt tekemään musiikkia arvostettujen, ulkomaalaisten tuottajien kanssa ja kesällä hänen hittinsä Chasing Hights nousi Britannian singlelistalla sijalle 18. Nyt Alma riemuitsee Instagramissa siitä, että on päässyt isoon mainostauluun keskeiselle paikalle New Yorkissa. Hän on julkaissut Instagramissa kaksi kuvaa Times Squarelta.

– Katso äiti, se olen minä, Alma on kirjoittanut englanniksi toiseen kuvaan.

 

look mom thats me! 😱😱😱😱

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

Toisessa kuvassa Alma kiittää Spotifytä. Mainos liittyy Alman ja jenkkiräppäri French Montanan yhteistyöprojektiin. Räppäri vierailee Alman Phases-sinkulla, joka julkaistiin viime perjantaina.

– MITÄÄÄÄ?!?!? TIMES SQUARE?!?!? SPOTIFY, KIITOS, KIITOS, KIITOS! TÄMÄ ON MIELETÖNTÄ! Alma on kirjoittanut toiseen kuvaan englanniksi.

Alma on kertonut Me Naisten haastattelussa, että hänen elämässään on paljon vastoinkäymisiä, mutta on päättänyt, ettei anna enää minkään lannistaa.

”Uskon luovuuteni kumpuavan siitä, että olen ikäisekseni kokenut paljon.”

– Olen itsepäinen tyyppi, en anna periksi ja haluan aina ylittää itseni. Kiusaamisen jälkeen elämä voi jatkua kahdella tavalla: joko ottaa kokemansa vahvuudekseen tai jää sen painon alle. Itse onnistuin ensimmäisessä. Kiusaaminen opetti, etten anna kenenkään sanella, mitä teen.

– Takana ei tarvitse olla traagista kohtaloa, mutta uskon luovuuteni kumpuavan siitä, että olen ikäisekseni kokenut paljon, Alma kertoi viime joulukuussa.

 

@frenchmontana PHASES OUT TODAY! Whos exited?😈😈😈

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

Alma ja French Montana.