Seuraavassa Supertähdet-jaksossa Eva Wahlström viettää Anaheim-päivää muun muassa surffaten. Kuva: Nelonen
Seuraavassa Supertähdet-jaksossa Eva Wahlström viettää Anaheim-päivää muun muassa surffaten. Kuva: Nelonen

– Enkä ole ikinä ollut lihava, sanoo nyrkkeilijä Eva Wahlström.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo Supertähdet-ohjelmassa, että hän on saanut ulkonäöstään rankkaa palautetta – varsinkin uransa alussa.

Yksi valmentaja on erityisesti jäänyt Evan mieleen kommenteillaan. Eva muistelee tilannetta, jossa hän oli teininä juossut sortsit ja toppi yllään.

– Minua otettiin poskista kiinni, että onko tullut vähän lisää. Yksi valmentaja sanoi minulle, että en ole ikinä nähnyt noin lihavaa maailmanmestaria, Eva sanoo.

– Enkä silloin siis ollut vielä mikään mestari. Mutta sillä tavalla, että minusta ei koskaan edes tule, jos olen noin ’lihava’. Enkä ole ikinä ollut lihava.

”Minua otettiin poskista kiinni, että onko tullut vähän lisää.”

Supertähdet keskustelevat neljännessä jaksossa myös ruokavalioistaan. Eva myöntää, että hänen on pakko noudattaa tiettyä dieettiä. Hänen mukaansa se on ”lajissa tosi paska juttu”, koska monet nuoret joutuvat liian aikaisin tekemään samoin.

– Totta kai, jos haluu olla huippu, niin täytyy olla tarkka, mutta myös painoluokan takia.

2979622

Supertähdet nähdään Nelosella sunnuntaisin kello 20.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.