20-vuotias Alma esiintyy kesän aikana muun muassa Flow-festivaaleilla. Kuva: Satu Kemppainen.
20-vuotias Alma esiintyy kesän aikana muun muassa Flow-festivaaleilla. Kuva: Satu Kemppainen.

20-vuotiaan Alman Karma-hitti soi ensi viikolla Elton Johnin omassa ohjelmassa.

Muusikko Alman hittisingle Karma soi ensi viikolla poplegenda Elton Johnin ohjelmassa. 

Elton John kuuli 20-vuotiaan Alman kappaleen ja piti siitä niin paljon, että valitsi sen soitettavaksi omaan Elton John’s Rocket Hour -ohjelmaansa, jota hän pitää Apple Musicin Beats1 -kanavalla. Karma on ensimmäinen suomalainen kappale, joka ohjelmassa soitetaan.

Voit käydä kuuntelemassa Karman täältä

Levy-yhtiön tiedotteen mukaan Alma itse ei voinut uskoa tapahtunutta todeksi. 

– Ei vitsi, miten siistiä! Niin iso kunnia tollaselta legendalta! hän iloitsee.

Karma kuullaan ensi maanantain ohjelmassa 18.7. Ohjelma esitetään Suomen aikaa klo 5.00 tiistaina 19. heinäkuuta, ja se on kuultavissa iTunesissa myöhemmin.

Elton John’s Rocket Hour on Elton Johnin oma show Apple Musicin Beats 1 Radio -kanavalla. Artistin mukaan ohjelmassa soitetaan eri tyylejä edustavia, vanhoja sekä uusia kappaleita hänen lempiartisteiltaan. 

Aikoinaan Idolsissakin nähty Alma on kovassa nosteessa: hän tehnyt kuluneen vuoden aikana kansainvälisen levytyssopimuksen kolmen eri levy-yhtiön kanssa ja musiikkia Amy Winehousen sanoittajan kanssa. Karma-single julkaistiin kesäkuun alussa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.