Jolie-Pittin perheessä on yhteensä kuusi lasta.

Angelina Jolie on maailman seuratuin filmitähti. Suurperheen äidiksi ryhtynyt näyttelijä on jättänyt itsetuhoisen elämän taakseen. Lapset ovat kaikkein tärkeintä hiljattain ennaltaehkäisevän rintaleikkauksen läpikäyneelle Angelinalle, jonka äiti kuoli syöpään 2007. Hän ei halua kasvattaa lapsiaan oman geenivirheensä pelossa.

Näyttelijä Angelina Joliella näyttäisi olevan kaikkea: tyrmäävä ulkonäkö, muhkeat tulot, puolisona Hollywoodin ykköshurmuri Brad Pitt, suloiset lapset ja paljon cooleja harrastuksia, kuten lentäminen ja laskuvarjohyppy.

Hänet on valittu yhdeksi maailman seksikkäimmistä naisista. People-lehti nimesi Angelinan pesueen vuonna 2006 maailman kauneimmaksi perheeksi, ja hänen huulensa on äänestetty universumin kuumimmiksi pusuhuuliksi.

Angelinalla on kasapäin ihailijoita, jotka kiirehtivät elokuvateattereiden lippuluukuille
heti, kun kaunottaren nimi edes vilahtaa leffassa.

Lara Croftin rooli teki hänestä kerralla nuorten miesten päiväunien kohteen. Lähes kaikki hänen miespuoliset vastanäyttelijänsä ovat ylistäneet hänen karismaansa ja älykkyyttään.

Ja Angelina on myös taitava näyttelijä: siitä ovat todisteina himoittu Oscar-pysti ja
muut elokuva-alan palkinnot. Ja kaiken tämän päälle Angelina tunnetaan avokätisenä hyväntekijänä, joka on adoptoinut kolme orpolasta ja kiertää ahkerasti kolmansissa maissa YK:n hyväntahdon lähettiläänä.

Kuulostaako liiankin ruusuiselta?

Kenenkään elämä ei ole täydellistä – ei edes Angelina Jolien. Hän on kokenut myös elämän aallonpohjat. Teini-iässä Angelina kamppaili syömishäiriön ja itsemurha-ajatusten kanssa. Hän viilteli vartaloaan ja tapaili itseään tuplasti vanhempia miehiä. Hän alkoi keräillä veitsiä, joita käytti villien seksileikkiensä yhteydessä. Hän tapetoi pornokuvilla asuntovaununsa, jossa asui Vuosi nuoruudestani -elokuvan kuvausten ajan.

Hän on ollut aina kiinnostunut verestä ja kivusta.

Tatuointejakin löytyy lähes kaksikymmentä.

Angelinaa on haukuttu laskelmoivaksi miestennielijäksi, joka vamppaa häikäilemättömästi muiden puolisoita. Väitteet saivat tulta alleen, kun Angelina iski kyntensä Bradiin tämän ollessa vielä naimisissa Jennifer Anistonin kanssa. Angelinan ja Billy Bob Thorntonin suhde puolestaan alkoi, kun mies kosiskeli näyttelijä Laura Derniä.

Angelina on ristiriitainen persoona ja rohkea oman tiensä kulkija, ja siksi hän kiehtoo niin monia.

Nuoruus jätti arvet

Angelina Jolie Voight syntyi kesäkuun 4. päivänä 1975. Hän kasvoi etupäässä ranskalaisen äitinsä, malli-näyttelijä Marcheline Bertrandin hoteissa, koska hänen näyttelijäisänsä Jon Voight häipyi omille teilleen Angelinan ollessa vielä vauva. Jon petti vaimoaan avioliiton aikana, ja Angelina on myöntänyt sen olleen yksi syistä, miksi yhteys isään katkesi vuosiksi.

Isä ja tytär ovat nykyään puheväleissä, mutta suhteen viileydestä kertoo se, ettei Jon
ole koskaan tavannut lapsenlapsiaan. Vuonna 2002 Angelina haki oikeudelta päätöstä jättää sukunimestään pois isänsä nimi Voight.

Jo lapsena kauneudestaan kehuja saanut Angelina kasvoi Los Angelesissa ja New Yorkissa. Äiti-Marcheline luopui näyttelijänurastaan kasvattaakseen Angelinan ja tämän kaksi vuotta vanhemman veljen, myös muhkeat megahuulet perineen James Havenin.

Angelina on kertonut varhaislapsuutensa olleen varsin onnellinen.

– Mutta sitten hauskuus loppui. Kolmetoistavuotiaana en enää halunnut elää. Se oli aikaa, jolloin elämän raadollisuus alkoi selvitä minulle.

Isän lähdön takia olen aina kärsinyt hylätyksi tulemisen pelosta. En ole enää vihainen hänelle, mutta veri ei tee perhettä. Perheyhteys pitää ansaita, hän on todennut.

– Minulla ei ole nukkeja, leluja, valokuvia – ei mitään, mikä muistuttaisi lapsuudestani. Hävitin kaiken, koska tavarat vain pitäisivät minut kiinni menneessä.

Vaikka suloinen Angelina pääsi ensimmäiseen elokuvaansa jo viisivuotiaana, hän ei suunnitellut seuraavansa vanhempiensa jalanjälkiä.

– Itse asiassa halusin hautausurakoitsijaksi. Pidin kaikesta pimeästä ja tuonpuoleisesta. Aloin kerätä vampyyrikirjoja. Kun toiset tytöt halusivat tulla balettitanssijoiksi, minä halusin olla vampyyri. Pukeuduin mustaan ja värjäsin hiukseni violetiksi.

Angelinan viehtymys vereen on säilynyt.

Hän asteli ensimmäisen aviomiehensä, Trainspotting-leffasta tutun brittinäyttelijän Jonny Lee Millerin kanssa alttarille mustassa silkkipaidassa, johon oli kirjoittanut Jonnyn nimen omalla verellään.

Angelinalla ja hänen toisella aviomiehellään Billy Bob Thorntonilla oli kaulassaan riipukset, joissa he säilöivät toistensa verta. He myös allekirjoittivat avioehtosopimuksen verellään.

Ensimmäisenä hääpäivänä Angelina antoi silloiselle rakkaalleen lahjaksi ikioman, yhteisen hautapaikan Louisianasta. Liitto lopahti kuitenkin pian ja yhteiset suunnitelmat sen myötä.

Tummaverikön viaton lapsuus päättyi lopullisesti 14-vuotiaana, kun hänen ensimmäinen poikaystävänsä muutti hänen perheensä luo asumaan. Suhde kesti pari vuotta, kunnes Angelina alkoi viillellä itseään.

– En kyennyt tuntemaan minkäänlaisia tunteita sisäisesti, joten halusin tuntea edes jotain ulkoisesti. Kokeilin kaikkea! Olin pitkään mukana sadomasokistipiireissä. Minulla on arpia käsivarsissani, vatsassani ja kaulassani. Halusin testata rajojani miesten kanssa, koska silloin tunsin itseni kaikkein seksikkäimmäksi. Joitakin asioita olisin voinut kyllä jättää väliin, hän on myöntänyt jälkeenpäin.

Itsensä etsimisen aikaa

Levoton Angelina hinkui maailmalle ja muutti 16-vuotiaana omaan asuntoon. Hän alkoi tehdä mallintöitä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hän esiintyi myös musiikkivideoissa muun muassa Meat Loafin, Lenny Kravitzin ja The Rolling Stonesin kanssa.

Mallina keikistely ei jaksanut kuitenkaan sitoutumiskammoista kaunotarta kauan innostaa.

Angelina oli aina ihaillut äitinsä elokuvia, ja niistä hän sai alkusysäyksen aloittaa näyttelijänopinnot maineikkaassa Lee Strasbergin teatteri-instituutissa ja New Yorkin yliopistossa.

Hän aloitti näyttelijän uransa esiintymällä pienissä rooleissa b-luokan elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Läpimurto tapahtui vuonna 1997, kun Angelina nappasi Golden Globe -palkinnon kuvernööri George Wallacen elämään pohjautuvasta tv-elokuvasta.

Foxfire-leffan kuvauksissa Angelina rakastui ensimmäisen kerran naiseen. Hän oli 25-vuotias, ja tunteiden kohteena oli kollega Jenny Shimizu.

– Huomasin katselevani häntä samalla tavalla kuin miehiä. Se oli uusi ja upea kokemus. En ollut koskaan kuvitellut, että kiinnostuisin naisista 

Angelina alkoi herätä muutenkin kuin biseksuaalisuutensa suhteen. Näytellessään heroiiniin menehtyneestä supermalli Gia Carangista kertovassa elokuvassa hän tajusi kulkevansa itse samaa tietä.

– Olen kokeillut kokaiinia, heroiinia, ekstaasia, kaikkea. Vihaan heroiinia, koska se vetää minua puoleensa, Angelina tilitti tuolloin haastattelussa.

Työ ei kylläkään yhtään auttanut kaunottaren sopeutumista normaalielämään. Luunkerääjässä hän näytteli psykopaattia sarjamurhaajaa metsästävää poliisia. Vuonna 1999 valmistuneessa elokuvassa Vuosi nuoruudestani hän oli mielisairaalaan suljettu, sekopäinen sosiopaatti.

Angelina uppoutui rooliinsa niin uskottavasti, että sai leffasta parhaan naissivuosan Oscarin.

Vasta Tomb Raider -elokuvan filmaukset Kambodzassa vuonna 2000 pysäyttivät Angelinan. Hän järkyttyi lasten hädästä ja kärsimyksistä.

– Kyllästyin itsekeskeiseen elämäntapaani. Nykyään tunnen kiitollisuutta hyvin yksinkertaisista asioista, osaan tyytyä vähempään ja arvostaa vapauksiani.

Matkan innoittamana hän adoptoi Kambodzasta pienen Maddox-pojan vuonna 2002. Etiopialaisen Zahara-tyttären äidiksi hän tuli vuonna 2005. Samana vuonna Angelinan elämään astui maailman naisten palvonnan kohde.

Brad rauhoitti rämäpään

Kassamenestykseksi nousseen elokuvan Mr. & Mrs. Smithin tuottajien villeimmistä fantasioista tuli totta, kun leffaan palkatut Angelina ja Brad Pitt kuumenivat kuvauksissa oikeasti toisistaan.

Täydelliseksi luullussa avioliitossa Jennifer Anistonin kanssa olleen Bradin ja vamppi-Angelinan salaromanssi päihitti kalleimmatkin mainoskampanjat. Koko maailma halusi nähdä kohuparin käsinkosketeltavan kemian.

Suhde vakavoitui niin nopeasti, etteivät juorulehdet olleet pysyä perässä. Brad haki Angelinan adoptiolasten huoltajuutta. Lasten sukunimeksi muutettiin Jolie-Pitt. Toukokuussa 2006 pari sai ensimmäisen biologisen lapsensa Shiloh Nouvelin, jonka New York Magazine nimesi heti tuoreeltaan maailman odotetuimmaksi vauvaksi sitten Jeesuksen. Pikku-Shiloh on myös ensimmäinen vauva, josta on tehty näköisnukke Madame Tussaudin vahakabinettiin New Yorkiin.

Hollywoodissa kärkkyviä paparazzeja kammoksuva Angelina halusi synnyttää tyttärensä medialta piilossa, joten hän matkusti Bradin kanssa Namibiaan, johon oli ihastunut kuvatessaan elokuvaa Yli rajojen. Maa sai tempauksesta hurjasti julkisuutta ja pari lahjoitti synnytyssairaalalle 300 000 dollaria kiitokseksi.

Angelina on näreissään amerikkalaislehtien ilkeistä kommenteista, joiden mukaan hän välittäisi eniten biologisesta lapsestaan.

– Se on naurettavaa! En kuuntele tuollaisia puheita. Synnytys ei muuta ihmistä, muutoksen tekee äitiys. Olen hulluna kaikkiin lapsiini.

Unelmaparin lapsikatras kasvoi keväällä 2007, kun Angelina ja Brad adoptoivat pienen Pax Thien -pojan Vietnamista. Helmikuussa 2008 pariskunta kertoi medialle jymy-yllätyksen: Angelina odottaa kaksosia. Knox Léon ja Vivienne Marcheline syntyivät saman vuoden heinäkuussa Ranskassa.

Rikkinäisen taustansa takia Angelina haluaa taata lapsilleen rauhallisen ja turvallisen ympäristön.

Huhtikuussa hän osti Bradin kanssa hulppean 15 miljoonan euron talon Ranskan maaseudulta Provencen maakunnasta. Angelinan mielestä 1500 asukkaan pikkukylässä sijaitseva talo on ihanteellinen paikka lapsille: ympäriltä löytyy vuoristoa, merta ja kumpuilevaa maaseutua. Hän suunnitteli palkkaavansa taloon ranskalaisen palvelusväen, jotta koko perhe oppisi puhumaan ranskaa.

Pariskunnalla on kiinteistöjä myös Kaliforniassa, New Orleansissa, Berliinissä ja Kambodzassa, mutta historiaa henkivä Ranskan-koti on Angelinalle kaikkein rakkain. 

Ranska on vienyt ison osan Angelinan sydämestä: hänen ranskalainen äitinsä menehtyi syöpään tammikuussa 2007, ja kaunotar haluaa kunnioittaa äitinsä muistoa tutustumalla tämän synnyinmaahan.

Angelina on puhunut haaveestaan muodostaa monikulttuurinen perhe. Sitä kohti seestynyt suorasuu onkin mennyt vauhdilla.

– Äitiys on elämäni tärkein rooli. En ole koskaan siivonnut enkä ryöminyt lattialla yhtä paljon. Enkä vaihtaisi tätä mihinkään!

Lue myös: Angelina Jolie leikkautti rintansa ehkäistäkseen syövän – oletko kokenut saman?

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti