Riipaisevasta rakkaudesta kirjoittava Katja Kettu on kumppanina kiihkeä ja leikkisä. Menestyskirjailija on palannut yhteen kollegansa Mikko Rimmisen kanssa. – Haluamme katsoa rauhassa, mihin tämä suhde on menossa.

Kirjailija Katja Ketulle rakkaus ei tarkoita siirappisia balladeja. Hänelle rakkaus on jotakin, joka saattaa viiltää syvältä ja jättää ikuisen arven. Katjan romaaneissa romantiikka kävelee käsikkäin kärsimyksen kanssa – intohimoa varjostavat pettymykset ja pelko.

Viimeksi Katja tunsi rakkauden karmivan voiman omassa elämässään vuonna 2011. Pari vuotta aiemmin hän oli muuttanut kirjailija Mikko Rimmisen kanssa Eeva Joenpellon kirjailijakotiin Sammattiin. He suunnittelivat häitä.

Suhde kuitenkin päättyi. Katja jäi yksin asumaan isoon kartanoon.

– Ero oli minulle raastava. Kesti monta vuotta selvitä siitä, Katja kertoo nykyisillä kotikulmillaan, merenrannassa Helsingin Eirassa.

Tuskansa Katja purki kirjoittamiseen. Tulosta syntyi: Kätilö-romaani julkaistiin samana vuonna 2011. Pari vuotta eron jälkeen Katja muisteli Mikkoa Me Naisille lämpimästi.

– Kun tapasin ex-kihlattuni, ajattelin, että jos tuon miehen saan, niin toista en vaadi, Katja kuvaili.

Samat sanat hän kirjoitti myös menestyskirjansa päähenkilön suuhun.

– Ero pakotti katsomaan peiliin terveellisellä tavalla. Jouduin opettelemaan pärjäämään itseni kanssa, vaikka ympärillä ei olisi ketään taputtelemassa päähän ja hokemassa lohdutusmantraa, hän kertoo.

Nyt, neljä vuotta myöhemmin, Katja on kirjoittanut jälleen uuden romaanin, Yöperhosen. Rakkaus on tullut takaisin hänen elämäänsä. Katja ja Mikko ovat palanneet yhteen.

– Mikko on minulle se oikea, Katja sanoo.

– Erossa opin arvostamaan kumppanuutta. Nykyään yritän suhtautua kumppaniini aina lempeydellä ennen vihaa. Se näkyy yksinkertaisissa arkipäivän asioissa: jos tulee nälkäisenä kotiin, ei kannata raivostua, vaikka ruoka ei olisi heti pöydässä.

Aikoinaan Katja salamarakastui Mikkoon. Eron jälkeen hän pohdiskeli Me Naisille, että heittäytyminen rakkauteen ei luultavasti olisi yhtä helppoa.

Sama varovaisuus on edelleen läsnä Katjan elämässä.

– Emme halua puhua suhteestamme. Haluamme katsoa rauhassa, mihin tämä on menossa, hän kertoo.

– En enää kaipaa hullua heittäytymistä rakkauteen. Se on kuin ihanaa huumetta, mutta nyt ymmärrän, ettei se vastaa arkea.

 

 

 

Jos kikkailee niin kosahtaa, on Katja Ketun tärkeä oppi rakkaudesta.

 

 

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta rakkaus?

Rakkaus on sitä, että toinen ihminen kannattelee toista. Iän myötä olen alkanut arvostaa yhä enemmän luottamusta ja toisen puolella olemista. Rakkaus tarkoittaa toisen huomioimista. Jos rakastamani ihminen on masentunut, minun kuuluu olla vahva ja kuunnella.

Kuka oli ensirakkautesi?

Ensimmäinen ihastukseni oli ala-astekaverini, jonka kanssa kävimme kirjeenvaihtoa. Hän kirjoitti aina siniselle paperille ja rustasi nimensä väärin. Ensi-ihastukseen liittyi paljon haaveilua ensisuudelmasta. Olimme aivan lapsia, joten leikimme yhdessä kukkulan kuningasta. Raukka oli minua pienempi, joten usein hyökkäsin raivolla puolustamaan häntä, mikä taatusti nolotti toista.

Rakastuin ensimmäisen kerran oikeasti lukioikäisenä taiteilijapoikaan, joka piti itseään vähintään Eino Leinon reinkarnaationa. Olin häntä lapsellisempi, viattomampi ja äärimmäisen romanttinen. Hän jätti minut. Se viilsi syvältä. Minun kesti kauan ymmärtää, ettei torjutuksi tuleminen ole häpeä. Se tarkoittaa ainoastaan, että kaksi ihmistä ei sovi yhteen.

Onko rakkaus maailman suurin voima?

Se on vähintään yksi suurimmista. Rakkaus kykenee tasoittamaan rosoisen mielen samalla tavalla kuin meri silottaa kiven pyöreäksi. Kun ihmisellä on rakkautta, hänen ei tarvitse pelätä mitään.

Voiko rakkaus kadota?

Se voi kadota, jättää ihmisen tai vain lakata olemasta. Minun mielestäni rakkaus voi myös hiipua ja muuttaa muotoaan. Rakastan edelleen entisiä miesystäviäni ihmisinä, mutta se tunne on tyyni ja etäinen. Se ei vaadi läsnäoloa tai aiheuta ikävää.

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?

Rakastuin elämäni rakkauteen ensimmäisellä näkemällä, joten siihen on uskottava. Olen kokenut samanlaisia tunteita muidenkin ihmisten kohdalla, mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään. Varmaksi en siis mene sen toimivuutta vannomaan. Rakkaus voi syttyä monella tavalla. Ystävyydestä syntynyt rakkaus saattaa olla alkujaan vakaammalla pohjalla kuin ensisilmäyksestä syttynyt.

Onko kaikille olemassa ”se oikea”?

En usko, että ihmiselle on vain yksi, oikea puolisko. Mahdollisia rakkauksia on olemassa monia. Minulla niitä on ollut harvassa. En kiinnostu helposti kenestäkään.

Miten kahden kirjailijan suhde toimii?

Sama ammatti voi auttaa ymmärtämään toisen työn luoman epävarmuuden ja vaatimukset. Usein sama työ myös tarkoittaa samankaltaista ystäväpiiriä ja elämänrytmiä.

Minkälainen olet rakastuneena?

Omistautuva, hyvin kiihkeä ja leikkisä. Tykkään rakastuneena seikkailla. Saatan lähteä kumppanini kanssa ex tempore -matkalle sillä tavalla, että illalla löydämme itsemme toisesta maasta.

Mikä erottaa ihastumisen ja rakastumisen?

Ainakin aika. Ihastuminen voi tarkoittaa huumaantua kenestä tahansa ihmisestä, jolla on vahva oma juttunsa. Voin ihastua myös naiseen. Rakkaudessa taas pitää laittaa itsensä alttiiksi. Siinä täytyy todella testata, onko tuo ihminen minulle sopiva arvomaailmaltaan.

Mikä sinulle on tärkeintä kumppanissa?

On aina hienoa, jos ihmisellä on oma juttunsa. Se voi olla mitä vain: musiikki, kuvataide, elokuvat. Sen ei tarvitse olla mitään erikoista, kuten luontokuvausta tai vuorikiipeilyä, mutta ihmisen pitää syttyä jostakin.

Seurustelin pitkään ihmisen kanssa, joka ylpeili sillä, ettei ole lukenut yhtään kirjaa, eikä elämässä mikään ollut hänestä hienoa. Sitä minun oli vaikea ymmärtää. Kumppanini on kyettävä empatiaan ja ymmärrettävä ihmisyyttä samalla tavalla kuin minä. Samanlaisuus ei tarkoita sitä, että hänen täytyy kääntyä kasvissyöjäksi ja kuunnella HC-punkkia. Olisi itserakkautta, jos haluaisi vierelleen itsensä kanssa täysin samanlaisen ihmisen.

Mikä on romanttisinta, mitä sinulle on koskaan tehty?

Olen saanut paljon romanttisia eleitä. Ne ovat harvoin olleet merkityksellisiä, koska en ole rakastunut eleen tekijään. Oli romanttista, kun Mikko kosi minua Roomassa.

Minkälaisen tyypin kanssa et voisi seurustella?

Nuorempana saatoin mennä helpostikin suhteesta toiseen, mutta nykyään olen piintynyt omiin tapoihini. Niitä ja kirjailijuuden vaatimuksia toisen on siedettävä. Kumppanini on kestettävä esimerkiksi se, että matkustelen paljon. En voisi koskaan olla huumorintajuttoman ihmisen kanssa. Myös tietyt fyysiset asiat ovat tosi tärkeitä. Vaikka mies olisi kuinka ihana, mutta en tykkäisi hänen ominaishajustaan, sanoisin ei kiitos.

Millainen olet kumppanina?

Varmaan raivostuttava, koska olen niin naimisissa työni kanssa! Pyrin suhteessa tasa-arvoon. Mielestäni kumppaneiden välillä ei kuulu olla valta-asemaa, jossa toinen dominoi ja toinen alistuu. Joskus aiemmin olen ollut suhteessa juuri väärällä tavalla vahva. Nykyään en kuitenkaan sanoisi olevani mikään vittumainen, dominoiva oinas.

Mikä on ollut suurin opetuksesi rakkaudessa?

Lapissa on sanonta: jos kikkailee, niin kosahtaa. Rakkaudessakin sitä saa mitä tilaa. Olen huomannut, että isoilla asioilla ei kannata leikitellä. Tärkeä oppi on myös se, että saadakseen rakkautta sitä kannattaa antaa.

Miten näytät rakkautta arjessa?

Olen kova halailemaan. Tapa on karannut käsistä, ja saatan halailla tuntemattomiakin. Tykkään järjestää yllätyksiä. Tuon matkoilta pieniä tuliaisia tai teetän valokuvia. Mielestäni kirjeen kirjoittaminen osoittaa aina suurta rakkautta. Kun ystävällä on rankka hetki, pitkä kirje saattaa tuntua suurelta eleeltä.

Miten sitkeä olet parisuhteessa?

Se riippuu kumppanista. Vähäisemmät suhteeni ovat loppuneet esimerkiksi siihen, että mies mankuu kirjoittaessani, voitaisiinko pussailla. Silloin tulee sellainen olo, että menisitkö vaikka tien varteen katsomaan, jos bussi tulisi. Tosipaikan tullen olen valmis tekemään töitä. Uskon, että asiat voivat ajan kanssa muuttua, joten saatan odottaa sitä sinnikkäästi. Mutta jos näen, että nyt mennään perheautolla betoniseinään, olen ehdottomasti erätauon kannalla.

Missä menee pettämisen raja?

Nuorena ajattelin, että kaikki pussaileminen ja halaileminen on ok. Silloinen miesystäväni käytti tätä hyväkseen, mikä usein johti siihen, että minulle tuli paha mieli ja saatoin muuttua todella mustasukkaiseksi. Pettämisen määrittely on vaikeaa. Jos ei puhuta mistään yltiömustasukkaisesta kumppanista, minä ajattelisin pettäväni silloin, kun tietäisin toisen loukkaantuvan tekemisistäni.

Mitä et voisi antaa anteeksi rakastetullesi?

Suhteessa täytyy aina olla tietyt rajat, muuten kunnioitus katoaa. En voisi antaa anteeksi, jos kumppanillani olisi suhde pitkäaikaiseen ystävääni. Silloin romahtaisi niin monta elämän peruspilaria, että jatkaminen olisi mahdotonta. En voisi antaa anteeksi sitä, että toinen osoittaisi täyttä halveksuntaa työtäni kohtaan.

Voiko rakkautta olla ilman seksiä?

Voi, helpostikin! Sen ihmisen kanssa en tosin välttämättä haluaisi elää kumppanina. Parisuhderakkautta se ei siis voi olla.

Ovatko kriitikot aina väärässä, Katja? Katso video menaiset.fi/katjakettu

Lue lisää:

Kirjailija Katja Kettu: Rakkautta ei voi vaatia

Yö Mikko Rimmisen kanssa

 

Katja Kettu

Helsingin Eirassa asuva kirjailija syntyi 12.4.1978 Muhoksella. Aiemmalta sukunimeltään Heikkinen.

Kirjoittanut neljä romaania, novellikokoelman ja antologian. Kirjoittanut kolumneja esimerkiksi Turun Sanomiin, Voimaan ja Vihreään Lankaan.

Uusin teos Yöperhonen julkaistiin tässä kuussa.

Saanut teoksestaan Kätilö vuoden 2012 Runeberg-palkinnon. Tähän mennessä teosta on myyty yli 100 000 kappaletta ja sen käännösoikeudet on myyty 15 maahan. Kirjasta on sovitettu myös elokuva, jonka on ohjannut Antti J. Jokinen.

Jääkiekkoilija-rakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.