Terveysnipoilijana tunnettu Gwyneth ei sanokaan ei pastalle, perunalle tai kahville? Kuva: Reuters

Täydellisenä naisena pidetty terveysguru ei eläkään ihan niin ehdottomasti.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 42, on lifestyleguru, joka elää superterveellistä elämää ja venyy itsekurissaan äärimmäisyyksiin. Näin on ainakin tähän päivään asti luultu.

Nyt Gwyneth on antanut Women’s Health -lehden kesäkuun numeroon haastattelun, jossa hän yhtäkkiä väittääkin noudattavansa ”mikään ei ole kiellettyä” -ruokafilosofiaa.

– Jos lapseni haluavat syödä jäätelöannoksen, jota koristaa radioaktiivinen kirsikka, antaa palaa, hän sanoo.

Siis mitä? Mitä tapahtui sille naiselle, jonka taipuvaisuus nipoiluun on sanottu olevan yksi syy avioeroon Chris Martinista? Sille, jonka ruokavalioita jopa ravintoterapeutit ovat kritisoineet liian tiukoiksi?

Viime vuonna toimittajamme kokeili Gwynethin suosimaa detox-kuuria, jota hän suositteli muun muassa Goop.com-sivustollaan. Kolmessa päivässä kuuri sai toimittajan lähes pyörtymään: häntä oksetti ja korvissa kohisi.

Keittokirjojakin kirjoittaneen Gwynethin on tähän asti sanottu välttelevän visusti esimerkiksi gluteenia, kananmunaa, lehmänmaitoa, soijatuotteita ja koisokasviksia kuten tomaatteja ja munakoisoa ja nauttivan puolestaan reilusti luomuvihanneksia ja kalaa. Aamiaiseksi hän on aiemmin kertonut nauttivansa viheää teetä sekä mantelimaidosta ja mustikoista valmistettua proteiinipirtelöä.

Nyt Gwyneth sanoo, ettei hänen aamunsa käynnisty ilman kahvia.

– Minä ilman kahvia en ole hyvä näky.

Gwynethin on väitetty kieltäneen lapsiltaan hiilihydraatit tyystin, mutta tuoreessa haastattelussa Oscar-palkittu näyttelijä pudottaakin todellisen pommin:

– Useimpina iltoina syön lasten kanssa pannulla paistettua kanaa ja parsakaalia tai pastaa tai perunoita.

Eli Gwyneth on sittenkin ihan, no, ihminen.

Lähde: People

Lue myös:

Gwyneth Paltrow hurahti alapääkylpyihin – gynekologit tyrmäävät

Hollywood-tähtien dieetti- ja treenivinkit

Gwyneth Paltrow – liian täydellinen ollakseen totta

Helena Petäistöllä oli vain muutama päivä aikaa hankkia asu Linnan juhliin. Nyt pukukriisi on kuitenkin selätetty.

Toimittaja Helena Petäistöllä, 65, on ollut epäonnea Linnan juhliin liittyen. Apu-lehden mukaan posti hukkasi Petäistön kutsun. Se oli lähetetty jo marraskuun alkupuolella, mutta Petäistö sai sen vasta viime viikon torstaina. Hänellä on ollut siis vain muutama päivä aikaa valmistautua.

– Teen tietysti kaikkeni, että pääsen paikalle. Ongelmallista on, että kaikki sopivat pukuni ja koruni ovat Pariisissa, kunniamerkkejä myöten. En ehdi niitä nyt hakemaan. Jokainen nainen ymmärtää, että asioiden järjestäminen tällaisella aikataululla ei ole helppoa, varsinkin kun puhutaan näin arvokkaasta tilaisuudesta. Joko sopiva puku löytyy nopeasti tai sitten ei löydy, Petäistö harmitteli perjantaina Avulle.

Petäistön onneksi pukukriisi on nyt ratkaistu. Tosin puku valmistuu todennäköisesti vasta tänään, päivää ennen juhlia. Petäistön kaksiosaisen, tummansinisen asun on suunnittellut Muotikuun suunnittelija Jaana Varkki-Terho. Tiedotteen mukaan Petäistö ehti itse vaikuttaa siihen, ja niinpä siinä näkyy hänen viehtymyksensä ranskalaiseen kulttuuriin. Kaksiosainen asu on tummansinistä doupion-silkkiä, joka on kudottu perinteiseelä menetelmällä. Pitsi on valmistettu Ranskassa.                            

Petäistön 35 vuotta kestänyt ura MTV:n kirjeenvaihtajana päättyi syksyllä, kun hän sai aivoinfarktin. Hänen oli tarkoitus jäädä eläkkeelle vuodenvaihteessa, mutta sairastumisen takia eläkkeelle jääminen aikaistui.

Johanna kertoo saaneensa Tähdet, tähdet -ohjelmasta lisää itsevarmuutta. – Ylitin itseni monta kertaa.

Sunnuntaisessa Tähdet, tähdet -finaalissa toiseksi tullut Johanna Försti, 42, sai ohjelmasta roppakaupalla suitsutusta. Ohjelman tuomaristo muun muassa povasi Johannalle kansainvälistä uraa.

Johanna raottaa tulevaisuudensuunnitelmiaan toistaiseksi sen verran, että hän aikoo tehdä uuden levyn. Myös pesti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun laulajana Sami Pitkämön bändissä jatkuu ensi keväänä.

– TTK on minulle paluu arkeen. Se, että teen taas töitä tutun työyhteisön kanssa tuntuu vähän samalta kuin tulisin loman jälkeen kouluun. Ohjelman aloittamisesta on jo yhdeksän vuotta, joten sen tekeminen on minulle jouhevaa ja sujuu kuin itsestään, Johanna kertoo.

Johanna on tiennyt Tanssii tähtien kanssa -pestistään pitkään, sillä se piti lyödä lukkoon jo ennen kuin häntä pyydettiin osallistumaan Tähdet, tähdet -kilpailuun.

”TTK:ssa en ole niin framilla kuin Tähdet, tähdet -ohjelmassa.”

– TTK:ssa en ole niin framilla kuin Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Se on minulle yksi työpaikka muiden joukossa, freelancerina työskentelevä Johanna sanoo.

Koskettava tulkitsija

Johanna tulkitsi Tähdet, tähdet -finaalissa koskettavasti Celine Dionin All by myself -kappaleen. Johanna kertoo aloittaneensa kappaleen treenauksen vasta finaaliaamuna.

– Lauloin kappaleen sunnuntaiaamuna ensimmäistä kertaa. Kaikki tähdet olivat onneksi kohdallaan ja se meni hyvin. Moni on kiitellyt esitystä jälkikäteen. Kappale on ihana, sillä siinä ei ole turhia krumeluureja, vaan sanoma on ytimekäs, Johanna sanoo.

Johanna hävisi finaalissa niukasti Pete Parkkoselle. Johannan mukaan heidän välillään ei ollut kilpailuasetelmaa, vaan molemmat halusivat tehdä finaalista mahdollisimman hyvän ja näyttävän.

– Kumpaakaan meistä ei jännittänyt. Kaikki muut ympärillämme kyselivät paineista, mutta me vain naureskelimme yhdessä.

Seuraavaksi joulukiertue

Johanna kertoo saaneensa Tähdet, tähdet -ohjelmasta paljon lisää itsevarmuutta sekä muusikkona että ihmisenä, sillä ohjelman aikana hän pääsi haastamaan itsensä niin monta kertaa. Hän ei ollut koskaan aiemmin laulanut räppiä tai oopperaa eikä treenannut koreografioita.

”Ylitin itseni monta kertaa.”

– Ylitin itseni monta kertaa, mikä antoi onnistumisen elämyksiä, Johanna iloitsee.

Johanna ei ehdi jäädä lepäilemään, sillä hän starttasi juuri Tuliset tenorit & suloiset sopraanot -joulukiertueen yhdessä Maria Lundin, Tomi Metsäkedon ja Pentti Hietasen kanssa.

– Tämä on jokavuotinen traditio ja viides vuosi, kun kierrämme laulamassa joululauluja tällä porukalla. Mukana on yllätyksiä, kuten minä soittamassa viulua ja Maria konserttiharppua, Johanna vinkkaa.

Suomalaislaulaja tervehtii faneja lentokentällä ja esiintyy illalla Helsingin Senaatintorilla.

Britannian X Factor -ohjelmassa kisaava Saara Aalto, 29, saapuu pian Suomeen. Hän tervehtii faneja kello 13.30 Helsinki-Vantaan lentokentän T2-terminaalissa, ja illalla kello 19.00–19.30 Saara esiintyy Helsingin Senaatintorilla Tuomiokirkon portailla.

Saara on nyt julkaissut Instagram-tilillään hauskan kuvan, jossa poseeraa Finnairin matkustamohenkilökunnan kanssa.

”Suomi, olemme tulossa!” Saara kirjoittaa kuvan yhteydessä. ”Finaaliviikko alkakoon!”

Myös Saaran kihlattu Meri Sopanen on jakanut Instagramissa kuvan, jossa hän ja Saara ovat lähtötunnelmissa Lontoon Heathrow'n lentokentällä.

”Väsyneenä mutta hyvin onnellisena kohti Suomea”, Meri kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Vierailulla kuvataan materiaalia X Factoriin.

Saara on kertonut sosiaalisessa mediassa, että ”huhun mukaan” ohjelman juontaja Dermot O'Leary tulee hänen mukanaan Suomeen.

 

Huomio #SUOMI! Ensinnäkin mitä just tapahtui... Oon FINAALISSA 😭 Toiseksi, apua... Lennän huomenna Suomeen tekemään X Factorin virallisen "home coming"-reissun! 😱 Kaikki te jotka haluatte tulla moikkaamaan mua TERVETULOA! Yksi mahis on tulla vastaan lentokentälle tai Senaatintorille, missä esiinnyn myöhemmin illalla 😍 Eli ma 5.12: Klo. 13.30 Helsinki-Vantaa –lentokentällä, T2 terminaalissa lähtevät lennot, tapaamispaikka merkattu terminaalissa ------ Klo. 19.00 - 19.30 Esiintyminen Senaatintorilla / Tuomiokirkon portailla ------ Tulossa niin hullu pikavisiitti, toivottavasti olette kaikki mukana! Näytetään kaikille X Factorin katsojille, miten Suomessa juhlitaan!! 🎉❤ Lupaan laulaa sydämeni kyllyydestä kiitokseksi teille kaikille ❤ + Huhun mukaan mun mukaan tulee myös meidän X Factorin ihana juontaja Dermot O'leary !! #saaraaalto #xfactor #suomi #finland #helsinki

Kuva, jonka Saara Aalto (@saaraaalto) julkaisi

Juttua päivitetty 5. joulukuuta kello 10.33: lisätty Meri Sopasen Instagram-kuva.

Brittilehdet ovat jo aiemmin uutisoineet, että suomalaisfanit ovat keksineet tavan äänestää Saara Aaltoa Britannian ulkopuolelta.

Britannian X Factorin yleisöäänestyksen ei pitäisi onnistua Britannian ulkopuolella. Ohjelmassa kisaavan Saara Aallon, 29, suomalaisfanit ovat kuitenkin keksineet tavan kiertää säännön.

Brittilehti The Sun väittää sunnuntaina ilmestyneessä jutussaan, että ohjelman tuotanto on aloittanut tutkinnan siitä, onko Saaran menestys porsaanreiän avulla annettujen äänten ansiota. Lehden mukaan telkkaripomot ovat paniikissa asian vuoksi. Jutussa mainitaan myös, että viime viikonlopun lähetykset näytettiin ensimmäistä kertaa suorana Suomen televisiossa.

Saara Aallon fanit neuvovat esimerkiksi Facebookin ryhmissä, miten äänestää Suomesta käsin ohjelman sovelluksen avulla. Myös muut brittimediat ovat aiemmin kirjoittaneet äänestystempusta.

”Kilpailun alussa Saara oli kahden huonoimmin pärjänneen joukossa, mutta nyt hänestä on tullut suosikki.”

– Kilpailun alussa Saara oli kahden huonoimmin pärjänneen joukossa, mutta nyt hänestä on tullut suosikki, sisäpiirin lähde kertoo The Sunille.

– Kukaan ei sano, ettei hänellä ole loistava ääni, ja sen vuoksi tuomarit ovat pitäneet hänet mukana ohjelmassa – hänen esiintymistensä tähden. Mutta se ei poista kysymystä siitä, kuinka moni ääni Suomesta pääsee läpi, vaikka vain tässä maassa pitäisi pystyä äänestämään.

X Factorin tuomari Louis Walsh sekoitti soppaa puhumalla suomea lauantain tuloslähetyksessä.

– Äänestäkää Saaraa, hän sanoi.