Johnny Deppin ja Vanessa Paradis'n piti olla se pari, joka todistaa fysiikan lait virheellisiksi ja pysyy onnellisina elämänsä loppuun asti. Vaan ei. Tässä juhlauusintana arkistoista: pariskunnan rakkaustarina.

Lehtikuva

Kumpaa tässä uskoisi? Johnny väittää, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hän näki pariisilaishotellin aulassa vilauksen Vanessasta ja tajusi olevansa mennyttä miestä. Vanessa puolestaan on kertonut, että hän oli tavannut Johnnyn jo muutamaan otteeseen, mutta rakkaus syttyi vasta, kun molemmat olivat vapaita ja hetki oikea.

Joka tapauksessa tiimi Depp-Paradis on pitänyt tiiviisti yhtä jo kahdentoista vuoden ajan, joten ei kai yksityiskohdilla ole niin merkitystä. Mutta ainakin Johnnyn versio tarinasta kertoo jotain olennaista siitä, mikä hän on miehiään: perinpohjainen romantikko.

Ekaksi naimisiin

Johnny Depp on aina ollut kova poika rakastumaan. Eikä Johnnyn rakkaus ole mitään huoneenlämpöistä hissuttelua, vaan siihen on perinteisesti kuulunut pikakihlauksia, käsivarteen tatuoituja tyttöystävän nimiä, samppanjalla täytettyjä kylpyammeita ja muuta ihanaa.

Kelataanpa kunnolla taaksepäin.

Vuonna 1983 20-vuotias Johnny oli juuri mennyt naimisiin. Avioliitto tuntui Johnnysta loogiselta ratkaisulta, koska hän oli tulisesti rakastunut meikkaaja Lori Ann Allisoniin. Kahden vuoden päästä Johnnyn muutti The Kids -bändinsä kanssa Hollywoodiin kokeilemaan onneaan. Vastassa oli pettymyksiä musiikkimaailmassa ja pian myös ero. Itse rikkonaisessa perheessä kasvanut Depp on myöhemmin todennut, että yritti nuoruudenliitollaan ehkä oikaista vanhempiensa virheitä. Johnny halusi näyttää onnistuvansa perinteisessä ydinperhe-elämässä.

– Aikeet olivat hyvät, mutta aika ja ihmiset väärät, hän on kuvaillut.

Ex-vaimo Lorilla on kuitenkin osuutensa siihen, että mies päätyi näyttelijäksi. Lorin tuttavapiiriin kuului näyttelijä Nicolas Cage, joka innostui Johnnyn rockista olemuksesta ja suostutteli agenttinsa tapaamaan pojan. Johnnyn ensimmäinen rooli oli elokuvassa Painajainen Elm Streetillä, jossa hänen roolihahmonsa kohtasi loppunsa sängyn nielaisemana. Ura lähti varsinaisesti nousuun, kun Johnny pestattiin teinisarjaan 21 Jump Street. Eikä aikaakaan, kun nuorukaisesta tuli miljoonan amerikkalaisteinin unelmasöpöliini – rooli, josta hän on sittemmin sinnikkäästi pyrkinyt eroon.

Kihlat? Mikä ettei

Nuoren Johnnyn rakkauselämään kuului myös sarja kihlauksia näyttelijäkollegojen kanssa. Ensimmäinen julkkismorsiamista oli Sherilyn Fenn, johon Johnny tutustui vuonna 1985 lyhytelokuvan kuvauksissa. Leffan ohjaaja kuvaili myöhemmin nuorten kohtaamista hulluksi ja suloiseksi rakastumiseksi: Yksi pitkä katse, ja se oli menoa. "Me lopetimme kohtauksen, he katosivat, ja viiden minuutin päästä näkyi vain heiluva auto", ohjaaja on muistellut.

Johnny ja Sherilyn seurustelivat kolme ja puoli vuotta ennen kuin erosivat. Johnny ei murehtinut pitkään vaan antoi sormuksen Jennifer Greylle, joka muistetaan parhaiten Dirty Dancingin Babyn roolista. Johnnyn ja Jenniferin taru loppui muutamassa kuukaudessa.

Kun Johnny ja Winona Ryder alkoivat seurustella vuonna 1989, leffamaailma kohahti kunnolla. Winona oli viaton 17-vuotias, Johnny taas oli ehtinyt jo kerätä mainetta julkkisbileiden pahana poikana. Omien sanojensa mukaan Johnny "aloitti tupakoimisen 12-vuotiaana, menetti poikuutensa 13-vuotiaana ja oli 14-vuotiaana kokeillut kaikkia kuviteltavissa olevia huumeita".

Johnnyn siviilielämää seuranneet näkivät hänessä ennen kaikkea intohimoisen, tähteytensä yllättämän kaverin, jonka oli vaikeaa hahmottaa iskemisen ja kihlautumisen välistä eroa.

Suuri yleisö toivoi Winonan ja Johnnyn jutulle kaikkea hyvää mutta pelkäsi pahinta. Nuoret itse olivat tosissaan. Vakuudeksi Johnnyn käsivarteen ilmestyi tatuointi "Winona Forever". Sitten pari erosi.

Samaan aikaan Ranskanmaalla

Sillä aikaa, kun Johnny Depp opetteli elämään Hollywoodissa kuin elokuvatähti, yhdeksän vuotta nuorempi ranskalainen Vanessa Paradis oli jo kokenut julkkis. Laulamisesta ja tanssimisesta innostunut tyttö pääsi 14-vuotiaana levyttämään kappaleen Joe Le Taxi, josta tuli vuoden 1986 megahitti. Hetkessä koko maailma tiesi tytön, joka notkahteli musiikkivideolla diskomuuveja pinkki jätticollege päällään.

Vanessa vaikutti teininä ikäistään kypsemmältä­ ja valmiilta julkisuuteen, mutta suosiolla oli kääntöpuolensa. Moni arvosteli
Vanessan lolitamaista tyyliä ja pikkuruista nauruääntä. Tähti itse oli epävarma kyvyistään ja koki olevansa ruma.

– Tunsin hirvittävää alemmuutta, jopa murrosikäisen mittapuulla, Vanessa on muistellut.

Hän on jälkeenpäin kertonut tulleensa koulukiusatuksi Joe Le Taxin aikoihin, mikä osaltaan vaikutti päätökseen lopettaa koulu 16-vuotiaana ja keskittyä uraan.

Vanessan toiselle levylle kirjoitti kappaleita itse Serge Gainsbourg, ja musiikin lisäksi Vanessa kokeili näyttelemistä. Leffassa Noce blanche 17-vuotias Vanessa esitti narkkaria, jolla on suhde vanhempaan professoriin. Tällä kertaa kriitikot yllättyivät positiivisesti, ja rooli palkittiin Ranskan Oscarilla, Cesar-palkinnolla. Pienen nymfin näköinen Vanessa keksittiin myös Chanelin mainoskasvoksi.

Täysi-ikäistyttyään Vanessa suunnitteli uutta maailmanvalloitusta musiikin alueella. Apulaisena projektissa toimi Lenny Kravitz, jonka tuotti ja kirjoitti suuren osan englanninkielisen levyn kappaleista. Lenny ja Vanessa myös rakastuivat, mutta vaikka levyltä Vanessa Paradis (1992) irtosi pari isoa hittiä, maailmanvalloitus ja romanssi hiipuivat suurempia jälkiä jättämättä.

Kate Lontoosta

Kun 90-luku eteni, Vanessa palasi Ranskaan. Kotimaassa riitti kysyntää lahjakkaalle näyttelijä-laulajalle, jolla oli lapsenomainen ääni ja tavaramerkkinä veikeä rako etuhampaiden välissä.

Johnny puolestaan teki uraansa Hollywoodissa ja viihtyi lööpeissä. Uusin elämää suurempi rakkaus oli brittiläinen huippumalli Kate Moss. Yhdessä pariskunta oli oikea paparazzien unelma: hyvännäköinen, rankasti bilettävä
ja myrskyisästi riitelevä. Milloin Johnnyn kerrottiin täyttäneen Katelle kylpyammeen samppanjalla, milloin mies joutui poliisikuulusteluun tuhottuaan hotellihuoneen.

Samppanjajuttu ei Johnnyn mukaan ole totta – "kunpa olisikin", hän on todennut jälkeenpäin – mutta hotellihuonejupakka on. Todisteeksi lehdistöön levisi nopeasti kuva Johnnysta vihreässä villapipossa ja käsiraudoissa.

Monet ovat silti varmoja siitä, että Johnny oli Katen elämän suuri rakkaus. Johnny taas puhuu nykyään Katesta arvostavasti ja ottaa eron omaan piikkiinsä. Parisuhdetta rassasi, että aina oli kysymys vain Johnnyn ongelmista ja Johnnyn urasta.

– Saatan käyttäytyä todella ärsyttävästi. Kate sai tarpeekseen, Johnny on sanonut.

Ehkä yksi syy eroon oli sekin, että Johnny halusi jo perheen. Katea ajatus äitiydestä ei vielä kiinnostanut.

Se ilta

Vuonna 1998 Johnny oli kuvaamassa Ranskassa elokuvaa Yhdeksäs portti (Ninth Gate), kun hän yhtenä iltana näki hotellinsa aulassa jotain ihmeellistä.

– Näin Vanessan huoneen toisella puolella, tai oikeastaan hänen avonaisen selkänsä. Kun hän kääntyi, ajattelin, että herrajumala, mitä nyt tapahtuu, Johnny on muistellut.

Sekä Johnny että Vanessa muistelevat mielellään iltaa, jolloin kaikki loksahti kohtalonomaisesti kohdalleen. Tähteytensä kanssa hukassa ollut Johnny tunsi törmänneensä niin hellään ja myötätuntoiseen naiseen, ettei pystyisi elämään ilman tätä.

– Vanessan kanssa tunsin itseni taas oikeaksi ihmiseksi enkä Hollywood-tuotteeksi, Johnny on kuvannut.

Johnny ei olisi Johnny, jos hän ei olisi tälläkin kertaa todennut olevansa ikuisesti, pohjattomasti ja ainutkertaisella tavalla rakastunut. Harva varmaan uskoi, että uusi romanssi kestäisi paria vuotta pitempään. Mutta kuinkas kävikään? Ei kihlasormusta! Ei tatuointia! Normaalien Depp-kuvioiden sijaan mies osti talon Etelä-Ranskasta, ja pariskunta alkoi saman tien odottaa perheenlisäystä.

– Olin halunnut äidiksi jo pitkään, mutta Johnnyn kanssa se oli väistämätöntä. Hän oli – ja on vieläkin – elämäni rakkaus, Vanessa on kertonut.

Viimeiset paha poika -otsikot Johnnysta saatiin vuonna 1999, kun mies hermostui Vanessan raskausmahaa kuvaaville paparazzeille ja uhkaili heitä laudanpätkällä. Sen jälkeen Johnny on nauttinut rauhallisesta elämästä, seurannut tomaattien kypsymistä puutarhassaan ja leikkinyt lastensa, vuonna 2000 syntyneen Lily-Rosen ja 2002 syntyneen Jackin kanssa.

Äkillinen suunnanmuutos on jättänyt maailman naiset miettimään hämmentyneinä yhtä kysymystä: Miten ihmeessä Johnny Depp saatiin haaviin? Vanessalta ei ole paljon valaisua irronnut. Vai mitä tämä seuraavakin tarkoittaa:

– Väitetään, että minä kesytin Johnnyn, mutta hän taisi olla valmis kesyyntymään. En mielestäni pakottanut häntä mihinkään. Me molemmat vain odotimme kohtaavamme toisemme, Vanessa on kertonut.

Yksi perhe-elämä, kiitos

Vanessa on kuvannut äitiyttä elämänsä kauneimmaksi asiaksi. Mutta kun Johnny päästetään hehkuttamaan lehdistölle perhe-elämänsä onnea, ylisanoista ei meinaa tulla loppua.

– Tuntuu kuin olisin kulkenut 36 vuotta sumussa, ja tyttäreni syntymä sai sumun yhtäkkiä hälvenemään. Jos sanoisin, että isyys on hienoin asia, joka minulle tapahtui, se olisi vuosisadan pahin aliarviointi, hän on tilittänyt.

Perheenlisäys on vaikuttanut myös Johnnyn roolivalintoihin. Lasten myötä isyys alkoi aiheena kummasti puhutella. Merirosvo Jack Sparrown roolin Johnny teki, koska lapset saattaisivat tykätä merirosvoleffasta. Pirates of the Caribbean oli ensimmäinen kunnon kassamenestys, jossa Johnny on näytellyt, ja kohderyhmä on kuulemma ollut ilahtunut.

Johnny ei ole nykyisessä parisuhteessaan ainoa osapuoli, jolla on oma ura. Vanessa julkaisi uuden ranskankielisen levyn pian esikoisen syntymän jälkeen, ja levyä seuranneen kiertueen aikana Johnny oli se, joka hoiti keikkabussissa lasta sillä aikaa, kun äiti kävi lavalla. Musiikkiura on jatkunut vuonna 2007, jolloin julkaistulle Divinidylle-albumille Vanessa sävelsi itse osan kappaleista. Levy sai kelpo arviot Suomessakin. Johnny lahjoitti rakkaalleen uuden levyn kunniaksi oman viinitilan.

Johnnyn ja Vanessan suhteen yksi salaisuus näyttäisi kuitenkin olevan se, että Vanessa omistautuu tarvittaessa perheelleen ja seuraa lasten kanssa sinne, minne Johnnyn työt vievät. Ranskassa Vanessa tekee leffaroolin tai Chanel-mainoksen silloin, kun se kiinnostaa ja sattuu sopimaan aikatauluihin. Hollywoodissa hän keskittyy Johnnyn ja muun perheen hoivaamiseen.

Suhteen toinen osapuoli tulee ilmeisen mielellään passatuksi. Johnny on muistellut olleensa hyvin vaikuttunut siitä, että Vanessa kokkasi hänelle ruokaa aamuneljältä, kun hän tuli kotiin ylipitkän työpäivän ja -yön jälkeen.

– Ajattelin, että siinä on nainen, joka ei pelkää olla nainen. Toivottavasti tämä ei nyt kuulosta seksistiseltä, koska se ei ole sitä, Johnny on selvittänyt.

Tänä vuonna Vanessa ja Johnny kuvaavat ensimmäistä kertaa elokuvan yhdessä, ja aiheena ovat juuri naisen ja miehen roolit. Elokuvassa My American Dream Vanessa esittää feministi Simone de Beauvoiria ja Johnny hänen rakastajaansa Nelson Algrenia.

Linnani on kotini

– Nyt tiedän, missä koti on, Johnny on kuvaillut nykyistä, seesteistä elämänvaihettaan.

Niin, Johnnyn ja Vanessan koti. Sehän on Etelä-Ranskassa, ja toinen on Karibialla omalla saarella, yksi on Hollywoodissa, ja sitten on vielä kolme muuta asuntoa. Perhe elää liikkuvaa mutta muuten yksinkertaista elämää, jossa nautitaan omasta rauhasta ja pidetään puhelin pois päältä. Punaisilla matoilla heitä nähdään harvoin, eikä Johnny ole omien sanojensa
mukaan edes kiinnostunut siitä, mitä Hollywoodissa on milloinkin menossa.

Vanessa ja Johnny eivät anna haastatteluja, joissa he kertoisivat yksityiskohtia arjestaan. Joitakin tiedonmurusia on tipahdellut: He eivät juuri juttele työasioista. Heidän mielestään
ystävyys on tärkeä osa parisuhdetta ja juuri ystävyyden säilymiseksi täytyy raivata aikaa olla kahdestaan, jotta pystyisi puhumaan muustakin kuin lapsista. Vanessa on myös kertonut, että pariskunta viettää laatuaikaa katselemalla yhdessä vanhoja elokuvia. Humphrey Bogart, Lauren Bacall ja Alain Delon kuuluvat molempien suosikkeihin.

Toki pariskunnan elämästä kuuluu muitakin juoruja kuin pelkkiä äitelyyksiä. Ilkeät kielet väittävät Vanessan pitävän Johnnyn tiukasti ruodussa ja olevan mustasukkainen. Pyysikö hän tosiaan, että Tourist-elokuvasta poistettaisiin kohtaus, jossa Angelina Jolie ja Johnny pelehtivät suihkussa? Johnny kiisti myöhemmin koko jutun, jonka nimetön lähde vuoti  juorulehtiin.

Herkullisin ja samalla ehdottomasti happamin teoria siitä, mikä liimaa Johnnya ja Vanessaa yhteen, on kuitenkin toisen nimettömän lähteen kertoma sisäpiirin tieto. Sen mukaan kumpikaan ei juuri perusta suihkussa käymisestä. "He ovat löytäneet toisissaan vertaisensa – heidän lähellään on rankkaa olla. Henkilökohtainen hygienia ei ole heidän elämässään ykkössijalla."

Ikuinen avopari

Vanessa on vielä reilun kymmenen yhteisen vuoden jälkeen kertonut katselevansa mielellään Johnnya, kun tämä on syventynyt ajattelemaan tai kun tämä puhuu ihmisten kanssa. Hän korostaa kuitenkin, että charmantin ulkonäön takana on tukuittain sisäistä kauneutta.

– Ihailen Johnnya näyttelijänä, isänä ja miehenä. Hän on fantastinen persoona, kuuluu arvio.

Johnny ja Vanessa eivät missään vaiheessa ole menneet kihloihin eivätkä naimisiin. Kun asiasta on udeltu, molemmat ovat sanoneet olevansa hyvin sitoutuneita toisiinsa ilman vihkitodistustakin. Johnny on antanut myös toisen selityksen:

– Tosiasiassa pelkään sitä, että pilaisin Vanessan sukunimen. Hänellä on niin hyvä nimi. Paradis-Depp kuulostaisi alavireiseltä nuotilta, Johnny on kuitannut.

Johnny Depp

  • Syntynyt 9.6.1963 Owensborossa, Kentuckyssa.
  • Näyttelijä ja basisti, kokeillut myös ohjaamista, tuottamista ja käsikirjoittamista.
  • Tuttu mm. elokuvista Saksikäsi-Edward, Pirates of the Caribbean, Gilbert Grape ja Liisa Ihmemaassa.
  • Asuu Vanessa Paradisin ja lastensa Lily-Rosen, 12,  ja Jackin, 9, kanssa huvilassaan Ranskassa sekä omalla saarellaan Bahamalla.

Vanessa Paradis

  • Syntynyt 22.12.1972 Pariisin esikaupungissa Saint-Maur-des-Fossésissa.
  • Näyttelijä, laulaja ja biisintekijä.
  • Suurimmat kansainväliset hitit Joe Le Taxi (1987) ja Be My Baby (1992).
  • Iso nimi Ranskassa, jossa näytellyt vuodesta 1989 elokuvissa sekä harvakseltaan mainoskasvona.

Lähteet: Nigel Goodall:The Secret World of Johnny Depp, The Sunday Independent, The Times, Daily Mail, Newsweek, Marie Claire,  deppimpact.com, fox411-blogi

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.

Saara Aalto kertoo olleensa jopa hieman mustasukkainen Meri-kihlattunsa fanituksesta.

Saara Aallon kilpailusta Britannian X Factorissa on iloa myös laulajan kihlatulle Meri Sopaselle, joka pääsi viikonloppuna tapaamaan yhtä eniten ihailemaansa naista – ohjelman tuomaria Nicole Scherzingeriä.

Meri jakoi Nicolen kanssa ottamansa yhteiskuvan Instagramissa.

– Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen koko ajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle, Meri aloittaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin.

– Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana, ja kaikki mun tyypit tietää, miten iso juttu tämä mulle on, Meri hehkuttaa.

”Tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi), jota olen oikeasti fanittanut.”

Merin mukaan Nicolen tapaaminen kruunasi huikean sunnuntai-illan, jonka tuloslähetyksessä Saara pääsi suoraan jatkoon laulukilpailussa.

 

Yritän kirjoittaa tähän jotain, mut pyyhin sen kokoajan pois. Koska mulla ei riitä mitkään sanat tälle kuvalle. Niille jotka ei vielä tiedä, tuo nainen on ainut (Saaran lisäksi 😉), jota olen oikeasti fanittanut. Silloin kun tavattiin Saaran kanssa, tämän upeuden kuva oli mm. mun taustakuvana ja kaikki mun tyypit tietää miten iso juttu tämä mulle on 🙈😅❤️ Kohtaaminen oli upea myös siksi, että Nicole muisti mut! (Saara kun on kertonut tästä hänelle 😁) Hän oli super mukava mulle, halasi ja antoi poskisuudelmat, nappas mun puhelimen ja siinä sit napattiin pari selfietä ja kiitin sitä erityisesti siitä että antaa tukea Saaralle😍 Tämä kruunas kyllä eilisen muuten HUIKEAN illan, kun meidän Saara meni kirkkaasti jatkoon!❤️ Kaikki on mahdollista. HUHU! Tämä viikonloppu jää ikuisesti mun mieleen. @saaraaalto 💖 @nicolescherzy 💖 #nicolescherzinger #nicolescherzy #dreamcometrue

Kuva, jonka Meri (@merisopanen) julkaisi

Saara puolestaan kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä, että yksi sunnuntain parhaista hetkistä oli, kun Meri-kihlattu tapasi ”elämänsä rakkauden”.

– Tavatessamme hänellä oli Nicolen kuva lukitusnäytöllään. (Niin paljon hän rakastaa naista, ja minä olin hieman mustasukkainen), Saara kirjoittaa ja kertoo, että nyt kihlatun näytölle on vaihtunut yhteiskuva kolmikosta.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi kanadalaismiehensä netissä. – Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa, Mia kehuu.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen on kihlautunut kanadalaisen rakennusmestari Tim Poustien kanssa. Pari julkaisi uutisen Facebookissa.

– Päällimmäinen fiilikseni on ilo siitä, että olen löytänyt niin hyvän miehen. Ihastuin hänen hyväsydämisyyteensä, älykkyyteensä ja viisauteensa. Oli alusta asti selvää, että tässä tämä nyt on, Mia kehuu.

Pari tapasi loppukeväällä ulkomaisessa nettideittipalvelussa ja alkoi pitää yhteyttä Skypen kautta.

– Etsin netissä itselleni parhaita matcheja. Kun näin kuvan Timistä, ajattelin, että hän on minulle liian hyvännäköinen, enkä pistänyt viestiä. Pian hän kuitenkin viestitti minulle. Sen jälkeen asiat ovat edenneet mutkattomasti.

Toistaiseksi pari asuu vielä eri maissa, mutta tulevaisuudessa Mia aikoo muuttaa miehensä perässä Kanadaan.

– Olen asunut ulkomailla kaksi kertaa aiemminkin, puhun sujuvaa englantia eikä minulla ole lapsia, joiden takia minun pitäisi jäädä Suomeen. Siksi muutto tuntuu hyvältä.

Mia on puhunut aiemmin sinkkuudestaan Me Naisten haastattelussa. Hän iloitseekin uuden rakkauden löytymisestä kypsemmällä iällä.

– Olemme molemmat yli viisikymppisiä. Ei ole itsestäänselvyys, että tässä iässä voi vielä löytää näin hyvän kumppanin. Toki suhteemme on vielä alussa, ja meidän pitää tutustua lisää. Kivaa aikaa tämä silti on.

RitaLi

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kihlautui – edessä muutto Kanadaan

Parikymmenta vuotta nuoremman kokemuksella voisin lahettaa tsemppeja alkavaan koitokseen. Se tunne, kun ajattelee olevansa maailman kansalainen ja elaneensa suurimman osan elamaansa ulkomailla ihan sujuvasti ja yhtakkia huomaakin ikavoivansa kotimaataan ja omaa kotikieltaan aivan suunnattomasti, on aika pysayttava. Kaikkea hyvaa uusiin seikkailuihin.
Lue kommentti