Mallit harjoittelivat kävelyä viime vuoden New Yorkin muotiviikoilla. Tänä vuonna seuraan liittyy Madeline. Kuva: Shutterstock.
Mallit harjoittelivat kävelyä viime vuoden New Yorkin muotiviikoilla. Tänä vuonna seuraan liittyy Madeline. Kuva: Shutterstock.

Madeline Stuart on australialaismalli, jolla on Downin oireyhtymä. Nyt hän on kuumempaa kamaa kuin koskaan.

Australialaisen Madeline Stuartin ura on nousukiidossa. Hän on 18-vuotias kaunis nuori nainen Brisbanesta, joka on aina haaveillut urasta mallina.

Instagramissakin vilkkaasti liikkeistään raportoivalla Madelinella on Downin oireyhtymä.

 

Thank you Erica for putting the team together and taking this amazing photo. You are an artist xxx

Kuva, jonka Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) julkaisi

 

Nyt Madelinen unelmat ovat alkaneet toteutua ja sellaista vauhtia, ettei enemmästä voisi unelmoida. Heinäkuussa hän solmi sopimuksen Manifesta-nimisen urheiluvaatemerkin kanssa. Merkki tekee vaatteita kaikenlaisille vartalotyypeille.

– Ihmiset, joilla on Downin syndrooma, voivat tehdä mitä tahansa. He vain tekevät omassa tahdissaan, Madelinen äiti Rosanne Stuart on kertonut BuzzFeedin haastattelussa. 

– Kun heille antaa mahdollisuuden, suurimmatkin odotukset tulevat ylittymään, sanoo äiti. 

Eikä siinä kaikki: EverMaya-niminen lifestyle- ja muotimerkki on ottanut Madelinen mainoksiinsa, ja hänet nähdään merkin käsilaukkumalliston keulakuvana. Yrityksen johtaja Damian Graybelle on kertonut Mashable-sivustolle, että työskentely Madelinen kanssa oli hänestä mahtavaa sekä ammattimielessä että henkilökohtaisesti.

– En olisi koskaan uskonut, että kampanjallamme Madelinen kanssa olisi ollut niin suuri vaikutus ihmisiin. Olen puhunut monien vanhempien kanssa, sellaisten, joiden lapsilla on erityistarpeita. He ovat kertoneet, että yhteistyömme Madelinen kanssa on muuttanut heidän näkemystään siitä, millainen heidän lastensa tulevaisuudesta tulee, Graybelle sanoo.

Tässä Madeline poseeraa EverMayan laukun kanssa:

 

Madelinen löytää Instagramista nimellä madelinesmodelling_. Pari viikkoa sitten malli postasi sinne yhteiskuvan laulaja Paula Abdulin kanssa:

 

Paula Abdul yessss

Kuva, jonka Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) julkaisi

 

Ja saavutukset vain jatkuvat: Madeline työskentelee New Yorkin muotiviikkojen catwalkeilla nyt syksyllä.

Aiemmin siellä on nähty myös näyttelijä Jamie Brewer, jolla on niin ikään Downin syndrooma. 

Lähde: Hello Giggles

Normaalia

Down-mallin ura nousukiidossa – sai huippusopimukset, esiintyy New Yorkin muotiviikoilla

jokaisella meistä on omat vikamme, mulla pään alapuolelle kertynyt läski. Se on loppupeleissä oma vika. Estääkö se mua elämästä? Ei. Pitäisikö mut sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle, koska olen ällö ja ruma? Ei...? Läskeilleni mä voin jotain jos en niitä voi hyväksyä itse tai elää niiden kanssa. Madeleine on hyväksynyt itsensä ja vammansa ja elää sen kanssa unelmiaan tavoitellen. Se on sentään paljon enemmän kuin useimmat meistä tekee itsensä hyväksi. Ihanaa nähdä vaihteeksi "viallinen" malli,...
Lue kommentti
nimimerkki

Down-mallin ura nousukiidossa – sai huippusopimukset, esiintyy New Yorkin muotiviikoilla

hienoa että kaikenlaista kauneutta arvostetaan.jäin vain miettimään että ymmärtääkö hän varmasti mitä tekee ja onko valinta oma ...siis mallinan kasvot tunnetaan nyt jo suomessakin ja muualla maailmassa.kestääkö pää julkisuuden ja pystyykö hän sitä käsittelemään.en tiedä kyllä juuri mitään downin syndroomasta.mutta jäin pohtimaan asiaa.
Lue kommentti

Sami Minkkinen kertoo uudessa blogikirjoituksessaan, miten hänen uusi suhteensa sai alkunsa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo kahdessa uusimmassa tekstissään tuoreesta parisuhteestaan ja siitä, miten kaikki sai alkunsa.

Viime toukokuussa avioerostaan kirjoittanut Minkkinen sai myrskyn aikaan kerrottuaan jättäneensä vaimonsa rakastuttuaan toiseen. Ex-parin toinen yhteinen lapsi oli tuolloin alle kaksi kuukautta vanha, mikä synnytti paljon keskustelua ja kritiikkiäkin blogin lukijoiden keskuudessa.

Minkkinen kertookin muutama päivä sitten julkaistussa tekstissään, että moni on yhä ihmetellyt nopeaa muutosta.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin.

Minkkinen listaa myös muita syitä kipinän syttymiselle.

”Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään.”

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. 

– Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään.

Uudemmassa blogikirjoituksessaan Minkkinen tavanneensa seurustelukumppaninsa ensimmäistä kertaa bussimatkalla. Minkkinen istuutui vastakkain vielä tuntemattoman naisen kanssa ja oli nopeasti myyty.

– Elämä on täynnä kohtaamisia. Toiset ovat merkityksellisempiä kuin toiset. Haluan kertoa yhdestä kohtaamisesta. En tiennyt sellaista voivan edes olla olemassa. Olen kuullut puhuttavan, että ihmisen katseesta voi nähdä hänen menneisyytensä. Edessäni olivat silmät, joista näki kauemmas kuin heti uskalsin edes katsoa. Tiedättehän sellaisen katseen, jonka nähtyään haluaa vain pitää lähellä.

 

Minä rakastan sinua. Suoraan kameraan. Sanokaa se hänelle, jota rakastatte. #havaintojaparisuhteesta #kesä #rakkauspuhe

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä, missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni, Minkkinen kirjoittaa.

Minkkinen on kertonut blogissaan myös esimerkiksi siitä, kuinka vaikeaa etäsuhteessa eläminen on ollut uuden kumppanin kanssa.

Blogin kirjoittamisen lisäksi Minkkinen tullaan näkemään uuden Kielletty rakkaus -sarjan tuotantokauden juontajana. Uudet jaksot alkavat ensi syyskuussa.

Tyttäreni 5v

Sami Minkkinen rakastui bussissa tuntemattoman naisen silmiin: ”Silloin en ollut vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään”

Minkkinen on kaikessa kuvottavuudessaan kuvottavin miehenkuvatus mitä maa päällään kantaa. Jos itse olisin 2kk vanhan vauvan isä niin pääprioriteettini olisi nyt ja vuosia eteenpäin lapseni, ei toisen naisen perse tai silmät. Oksettava pelle kertakaikkiaan.
Lue kommentti

Anna Puun teinikuva on herättänyt hilpeyttä Instagramissa.

Vanhojen valokuvien seasta löytyy joskus melkoisia aarteita. Nyt varsinaisen helmen laatikoiden kätköistä on löytänyt muusikko Anna Puu, 35. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään 90-luvulta.

Ensi syksynä toisen kerran The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimiva Puu kertoo, että kuvassa hän on Kreetalla leirikoulumatkalla. Ikää hänellä on ollut silloin noin 15 vuotta.

– Muistan, että Björk piti sen hiuksia tuolleen sykeröillä ja tietty fanityttönä minä myös, Anna Puu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt hashtägiksi esimerkiksi nuorikapinallinen ja teinianna.

Ainakin 90-luvun teinit tunnistavat kuvasta myös monta muuta ysärivillitystä: farkkurepun, liian isot reisitaskuhousut, skeittikengät ja lasit, joissa on oranssit linssit.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös kommentoijissa: ”Ootko tää sinä?” eräs kommentoija ihmettelee.

Oletko sinä löytänyt hauskan nuoruuskuvan itsestäsi? Lähetä se meille ja kerro, mikä tekee kuvastasi erityisen!