Camilla Läckberg vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Kuvakaappaus Camillasta ja Simonista viikonlopulta.
Camilla Läckberg vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Kuvakaappaus Camillasta ja Simonista viikonlopulta.

Menestyskirjailija juhli häitään viikonloppuna.

Ruotsalainen dekkarikirjailija Camilla Läckberg, 42, meni viikonloppuna salaa naimisiin kumppaninsa Simon Sköldin, 30, kanssa. Yhtenä Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista pidetty Läckberg kertoi asiasta Instagram-tilillään sunnuntaina.

– Ette voi tietääkään, kuinka vaikeaa tästä oli olla hiljaa. Olen odottanut, että voin kertoa tämän. Nyt voin vihdoin sanoa ääneen sanat, jotka olen halunnut sanoa. Minä ja Simon olemme menneet naimisiin. Aiemmin tänään pidimme pienen seremonian pihallamme perheen ja lähimpien ystäviemme kanssa. Olemme naimisissa!

”On elämäni suurin voitto, että haluat elää kanssani loppuelämäni.”

– Simon, on elämäni suurin voitto, että haluat elää kanssani loppuelämäni. Teet elämästäni hauskempaa ja värikkäämpää – turvallisempaa. En ole koskaan tuntenut oloani yhtä turvalliseksi, kuin sinun kanssasi, kirjailija kirjoittaa Instagramissaan.

”Olin yhtä yllättynyt kuin muutkin”

Läckbergin ex-mies Martin Melin kertoo Hänt-lehdelle, ettei tiennyt entisen kumppaninsa häistä mitään etukäteen.

– Minulla ei ollut asiasta aavistustakaan. Olin yhtä yllättynyt kuin muutkin. Camilla lähetti minulle tekstarin, kun hän julkaisi tiedon Instagramissa. Hän kirjoitti: ”Tiedoksi, menimme tänään naimisiin”, Melin kertoo.

”Camilla lähetti minulle tekstarin, kun hän julkaisi tiedon Instagramissa.”

Melin kertoo olevansa iloinen ex-puolisonsa puolesta. Entisellä parilla on suhteesta Charlie-poika. Melinillä on myös 14-vuotias tytär Fanny, joka oli häissä morsiusneitona. Melin kertoo, että tytär oli onnistunut huijaamaan häntä täysin, eikä ollut paljastanut salaisuutta sanallakaan.

 

Gänget igår. ❤️ Bara Polly som saknas på bilden. Tjejerna hade också klänningar av @ida_lanto #simcamwedding

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Camilla Läckbergillä on yhteensä neljä lasta. Polly-tyttären isä on Simon. Willen ja Mejan isä on Läckbergin ex-aviomies Micke Eriksson. Charlien isä Martin Melin.

Dekkaristin ja hänen 12 vuotta nuoremman rakkaansa suhdetta on ehditty kritisoida heidän ikäeronsa takia. Sköldin ajateltiin olevan miljoonia kirjoillaan tahkonneen Läckbergin rahojen perässä.

Tämä ei Läckbergin mukaan ole totta. Hän on avoimesti puolustanut kumppaniaan julkisuudessa.

 

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.