Cheekin vajaan vuoden keikkatauko päättyi viime vuonna Blockfest-festivaalilla. Kuva: Helmi Järvinen / Sanoma-arkisto
Cheekin vajaan vuoden keikkatauko päättyi viime vuonna Blockfest-festivaalilla. Kuva: Helmi Järvinen / Sanoma-arkisto

Tuohtuneet Ilosaarirock-fanit uhkaavat panna festivaalin boikottiin kuultuaan Cheekin keikasta.

Ilosaarirock tiedotti hiljattain, että Cheek esiintyy festivaalilla ensi heinäkuussa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun räppäri nähdään Joensuun Ilosaaressa.

Cheek lähettää terveiset Ilosaarirockin yleisölle

Tunnelmia eiliseltä Cheekin keikalta ja terveiset Ilosaarirockin yleisölle!

Julkaissut Ilosaarirock Festival 24. tammikuuta 2016

Festarin Facebook-päivitys herätti erilaisia reaktioita, kuten Cheek aina. Osa ihastui, osa raivostui, ja osa raivostui raivostujille.

”Kiitos kuluneista 24 vuodesta. Se oli loistavaa niin kauan kuin sitä kesti.”

– Kai tämä on vitsi? Olen käynyt Ilosaaressa hyvän fiiliksen takia vuosia, vaikka bändit harvoin ovat herättäneet intohimoja. Nyt herättää, mutta ei kovin hyvällä tavalla. Kuinkahan moni teidän vakiokävijöistä haluaa tukea Cheekiä, se kuitenkin vie esiintyjäbudjetista niin ison siivun, ettei tänä vuonna saada yhtään hyvää isompaa bändiä paikalle, kuuluu eräs kommentti, joka on saanut lähes 200 tykkäystä.

Moni tuntuu pelkäävän, että teinit valtaavat festivaalin.

– Olenkin miettinyt, milloin on liian vanha riekkumaan Ilosaaressa. Nyt teitte päätöksen puolestani. Tänä vuonna en lippua osta. Kiitos kuluneista 24 vuodesta. Se oli loistavaa niin kauan kuin sitä kesti, kommentoi festarikävijä.

– Pitäkää tunkkinne! ärähtää toinen Ilosaaren boikottiin paneva.

Vaihtoehtofestari pilalla?

Boikottiin ryhtyviä on helppo ymmärtää. Festivaalilla on perinteisesti ollut vaihtoehtoinen leima. Eräs kommentoija haikailee "alkuperäisen rock- ja hippitunnelman" perään. Ilosaaressa on perinteisesti kuultu runsaasti räppiä, mutta artistit eivät ole olleet samanlaista koko kansan kastia kuin Cheek.

Cheekin fanien huuto on lopulta kovempaa kuin arvostelijoiden.

Voiko yksi esiintyjä pilata festivaalin, kun kyseessä on kuitenkin vain yksi keikka, jonka aikana voi pysytellä muualla?

Todennäköisesti supermenestynyt artisti vetää valittajista huolimatta Ilosaareen ison joukon porukkaa. Kerta toisensa jälkeen loppuunmyydyt katsomot ovat todistaneet, että Cheekin fanien huuto on lopulta kovempaa kuin arvostelijoiden.

Cheek lähetti vuonna 2013 Blockfest-räppifestivaalilla terveisiä vihaajilleen:

Jutun alkua on muokattu klo 18.28. Ilosaarirock ei ole tiedottanut, että Cheek olisi pääesiintyjä.

humppajamppa

Cheek-raivo leimahti Ilosaarirock-uutisesta: ”Pitäkää tunkkinne!”

Jännä mauste noissa keskusteluissa on se raivo millä fanit rähjää idolinsa puolesta =D suvaitsevaisuus ja vas vs oik politiikkakin vedetty mukaan =D No toivottavasti cheek-fanit sitten osoittaa myös arvostavansa runsain joukoin vaihtoehtoisten musiikki genrejen edustajia, ja valloittavat heidänkin settiensä lavojen edustan. Sääliksi käy bändejä jotka jäänevät (toivottavasti ei) ilman yleisöään valtavirta-shown kerätessä lippuvolyymin. Ilossaarirockin valtteja ovat olleet pikkulavojen ja...
Lue kommentti

Sami Minkkinen kertoo uudessa blogikirjoituksessaan, miten hänen uusi suhteensa sai alkunsa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo kahdessa uusimmassa tekstissään tuoreesta parisuhteestaan ja siitä, miten kaikki sai alkunsa.

Viime toukokuussa avioerostaan kirjoittanut Minkkinen sai myrskyn aikaan kerrottuaan jättäneensä vaimonsa rakastuttuaan toiseen. Ex-parin toinen yhteinen lapsi oli tuolloin alle kaksi kuukautta vanha, mikä synnytti paljon keskustelua ja kritiikkiäkin blogin lukijoiden keskuudessa.

Minkkinen kertookin muutama päivä sitten julkaistussa tekstissään, että moni on yhä ihmetellyt nopeaa muutosta.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin.

Minkkinen listaa myös muita syitä kipinän syttymiselle.

”Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään.”

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. 

– Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään.

Uudemmassa blogikirjoituksessaan Minkkinen tavanneensa seurustelukumppaninsa ensimmäistä kertaa bussimatkalla. Minkkinen istuutui vastakkain vielä tuntemattoman naisen kanssa ja oli nopeasti myyty.

– Elämä on täynnä kohtaamisia. Toiset ovat merkityksellisempiä kuin toiset. Haluan kertoa yhdestä kohtaamisesta. En tiennyt sellaista voivan edes olla olemassa. Olen kuullut puhuttavan, että ihmisen katseesta voi nähdä hänen menneisyytensä. Edessäni olivat silmät, joista näki kauemmas kuin heti uskalsin edes katsoa. Tiedättehän sellaisen katseen, jonka nähtyään haluaa vain pitää lähellä.

 

Minä rakastan sinua. Suoraan kameraan. Sanokaa se hänelle, jota rakastatte. #havaintojaparisuhteesta #kesä #rakkauspuhe

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä, missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni, Minkkinen kirjoittaa.

Minkkinen on kertonut blogissaan myös esimerkiksi siitä, kuinka vaikeaa etäsuhteessa eläminen on ollut uuden kumppanin kanssa.

Blogin kirjoittamisen lisäksi Minkkinen tullaan näkemään uuden Kielletty rakkaus -sarjan tuotantokauden juontajana. Uudet jaksot alkavat ensi syyskuussa.

Tyttäreni 5v

Sami Minkkinen rakastui bussissa tuntemattoman naisen silmiin: ”Silloin en ollut vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään”

Minkkinen on kaikessa kuvottavuudessaan kuvottavin miehenkuvatus mitä maa päällään kantaa. Jos itse olisin 2kk vanhan vauvan isä niin pääprioriteettini olisi nyt ja vuosia eteenpäin lapseni, ei toisen naisen perse tai silmät. Oksettava pelle kertakaikkiaan.
Lue kommentti

Anna Puun teinikuva on herättänyt hilpeyttä Instagramissa.

Vanhojen valokuvien seasta löytyy joskus melkoisia aarteita. Nyt varsinaisen helmen laatikoiden kätköistä on löytänyt muusikko Anna Puu, 35. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään 90-luvulta.

Ensi syksynä toisen kerran The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimiva Puu kertoo, että kuvassa hän on Kreetalla leirikoulumatkalla. Ikää hänellä on ollut silloin noin 15 vuotta.

– Muistan, että Björk piti sen hiuksia tuolleen sykeröillä ja tietty fanityttönä minä myös, Anna Puu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt hashtägiksi esimerkiksi nuorikapinallinen ja teinianna.

Ainakin 90-luvun teinit tunnistavat kuvasta myös monta muuta ysärivillitystä: farkkurepun, liian isot reisitaskuhousut, skeittikengät ja lasit, joissa on oranssit linssit.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös kommentoijissa: ”Ootko tää sinä?” eräs kommentoija ihmettelee.

Oletko sinä löytänyt hauskan nuoruuskuvan itsestäsi? Lähetä se meille ja kerro, mikä tekee kuvastasi erityisen!