Monica Bellucci on ollut Sean Conneryn Bondien suuri fani. ”Conneryn Bondilla oli aina tilanne hallussa. Tuohon hahmoon verrattuna Danielin Bond on hyvin eksyksissä, arvaamaton ja moderni”, näyttelijä sanoo.

Monica Bellucci, 51, on vanhin Bond-tyttö kautta aikojen – eikä häntä pidäkään tytötellä. Mutta iästä viis, sanoo näyttelijä itse. – 50-vuotiaalla on jäljellä vielä puolet elämästä.

Ensin Monica Bellucci luuli, että hän saisi olla M, James Bondin pomo.

Niin kertoivat maailmalla levinneet huhut, ja eihän agenttileffoissa edes olisi muita rooleja aikuiselle naiselle. Monica, 51, kun ei ollut todellakaan Bond-tyttöjen ikäluokkaa.

Judi Denchin seuraajaa näyttelijästä ei kuitenkaan tullut. Juuri ensi-iltaan tulleessa 007 Spectre -elokuvassa Monica näyttelee italialaista Luciaa, jolla on tärkeä salaisuus. Daniel Craig, 47, on elokuvan Bond.

Lucian roolia on jo kutsuttu kaikkien aikojen vanhimmaksi Bond-tytöksi. Se ei harmita näyttelijää lainkaan.

– Ei, en tietenkään ole Bond-tyttö, Monica naurahtaa.

– Pitäisikö sanoa, että näyttelen Bond-rouvaa? Kun agenttini soitti, hän sanoi: haluatko hyvät naurut? Sinulle ehdotetaan roolia Bondista. Sanoin, että mitä ihmettä minä Bondissa tekisin, hän muistelee huvittuneena.

Uraa leimaa rohkeus

On helppo ymmärtää, miksi ohjaaja Sam Mendes halusi Monican Bondiin. Näyttelijä on seksikäs nainen, jonka italialainen eleganssi sopii täydellisesti agenttiseikkailujen eksoottiseen maailmaan.

Aika, jolloin Bond-tytöt olivat kuin sankarin käsivarressa roikkuvia asusteita, on ohi. Uusimmissa elokuvissa naiset ovat tasa-arvoisia.

– Toisaalta, jos he kaikki olisivat olleet pelkkiä asusteita, en muistaisi nimiäkään. Bondin naisten traditio on pitkä, Monica sanoo.

– Eva Green, Halle Berry, Sophie Marceau ja tietenkin Ursula Andress. Seksikkäitä, kauniita, loistavia näyttelijöitä. Entä Famke Janssen! Voimakas, yllättävä, ilkeäkin hahmo.

Mallina aloittaneen Monica Belluccin uraa on leimannut rohkeus. Hänet on nähty muun muassa Mel Gibsonin ohjaamassa The Passion of the Christissa Maria Magdalenana ja toisaalta ranskalaisessa Irreversiblessa raiskauksen uhrina.

Euroopassa Monica muistetaan draamarooleistaan. Toisen maailmansodan Italiaan sijoittuvassa romanttisessa Malenassa hän teki yhden kiitetyimmistä pääosistaan. Viime vuonna hän käveli Cannesin punaista mattoa näyteltyään italialaisessa mehiläistenkasvattajaperheen tarinassa The Wonders.

Kun näyttelijä istuu lontoolaisen Corinthia-hotellin sviitissä kertomassa Bondista ja urastaan, hän on hyvin erilainen kuin Spectren alistettu Lucia.

– Lucia tulee toisesta ajasta. Hän elää maailmassa, jossa vain miehillä on valtaa, eikä hän osaa paeta. Ei ole sattumaa, että hahmo on italialainen, Monica kuvailee.

– Uskon, että Lucia saa naiskatsojat ajattelemaan, että tuosta häkistä on päästävä ulos. Ainakin italialaisten naisten on opittava, että he ansaitsevat vapauden. Olemme kuin lintuja häkeissä, ja vaikka häkki avataan, emme uskalla lentää ulos.

Bondin seurassa Lucia ymmärtää, että hänellä on naisellista valtaa, ja uskoo voivansa vihdoin paeta.

Hyvät kipinät

Bondin ja Lucian vaarallinen suhde on Spectren tunteellisinta antia. Monica näkee Daniel Craigin näyttelemässä 007-hahmon luonteessa jotain kiehtovan makaaberia.

– Craigin esittämällä Bondilla on outo suhde kuolemaan. Hän etsii pimeyttä. Se on sisäistä taistelua, joka tekee hänestä arvoituksellisen, Monica kuvailee.

Belluccin mukaan uusimpien Bond-elokuvien vakava sävy on ennen kaikkea ohjaajan käsialaa. Sam Mendes tunnetaan yhtä paljon teatterintekijänä kuin draamaelokuvistaan American Beauty ja Revolutionary Road. Bond-ohjaajaksi hän oli outo valinta, mutta taito yhdistää viihteellisyyttä ja vakavaa teki edellisestä 007-leffasta Skyfallista koko 53-vuotiaan elokuvasarjan suosituimman.

– Näissä elokuvissa on samaa luonnetta kuin American Beautyssa. Sam Mendes kyseenalaistaa sen, mihin on totuttu, Monica summaa.

Mikä tärkeintä, Craigin ja Belluccin kemia todella toimii valkokankaalla. Romanssi on lyhyt, mutta koko Bond-historian kipinöivimpiä.

– Daniel on herrasmies. Hän saa muut näyttelijät tuntemaan olonsa tervetulleiksi, Monica kertoo.

– Ja sanotaan niin, että koska hän on hyvin seksikäs, suutelukohtausten näytteleminen on helppoa.

Ero toi paineita lapsista

Kotona Pariisissa Monica on 5- ja 11-vuotiaiden tytärten äiti. Lapset syntyivät suhteesta ranskalaisnäyttelijä Vincent Casselin kanssa. Pariskunta tapasi vuonna 1996. Kumpikin oli yksi oman maansa suurimmista tähdistä, ja he tekivät kansainvälisiä uria, joihin kuului elokuvia sekä Euroopassa että Hollywoodissa.

Suhde kesti 18 vuotta. Eron jälkeen Vincent Cassel muutti Brasiliaan. Lapset Leva ja Deonie jäivät äidilleen Pariisiin.

Kuten ne italialaiset naiset, jotka Belluccin mukaan tarvitsevat Spectren Lucian mallia omanarvontuntonsa vahvistamiseen, näyttelijä itsekin on kamppaillut vapautensa hyväksymisen kanssa.

– Nautin nyt vapaudesta. Opettelen sitä yhä. 18 vuotta on pitkä aika, Monica sanoo.

– Olemme yhä väleissä. Lapset ovat meidän, ja se pitää sidettä yllä.

"Työ aiheuttaa minulle joskus syyllisyydentuntoa."

Tasapainottelu uran ja perheen välillä on jäänyt eron jälkeen enemmän Monican harteille.

– Työ aiheuttaa minulle joskus syyllisyydentuntoa. Joskus lapset ovat mukana kuvauspaikoilla, mutta ei se aina ole mahdollista, näyttelijä kertoo.

– Näyttelijäntyön hyvä puoli kuitenkin on, että usein on kuukausien, puolen vuodenkin tauko töiden välillä. Silloin saan olla perheeni kanssa.

Äidin leipätyö saattaa olla julkista, mutta se ei ole lasten asia. Belluccin elokuvista harvat ovat lapsille sopivia, ja ainoa jonka hän on heille näyttänyt, on koheltava menestyskomedia Asterix ja Cleopatra.

– Haluan, että he keskittyvät omana elämäänsä. Minä olen läsnä heitä, eivät he minua varten.

Vapaa-aikanaan Monica keskittyykin kotiin. Kuntosalilla hän ei viihdy lainkaan.

– Lapset auttavat minua pysymään fyysisesti kunnossa. Olen läsnä kotona ja teen kotitöitä itse, hän kertoo.

– Sitä paitsi rakastan hyvää ruokaa ja hyvää punaviiniä. Pukeutumalla mustaan saa peitettyä parit lisäkilot. Mutta jos pitää näytellä Bondissa, täytyy sitä ennen miettiä pasta-annosten kokoa.

Supertähtien perintö

Spectre oli jättituotanto, jota kuvattiin lähes puoli vuotta. Sen parista Monica jatkoi Serbiaan.

– Olen aina tehnyt hyvin erityyppisiä elokuvia. Bondin jälkeen menin Emir Kusturican kuvauksiin, aivan toisenlaiseen maailmaan, hän kertoo.

Mustalaiselokuvistaan tunnetun Kusturican ensi vuonna valmistuvassa elokuvassa Monica puhuu serbiaa. Aiemmin hän on näytellyt paitsi italiaksi ja englanniksi, myös ranskaksi ja aramean kielellä.

– Nykyään on vaikeaa luoda kansainvälistä uraa Italiasta käsin. Olen tehnyt elokuvia myös amerikkalaisten, serbialaisten ja ranskalaisten ohjaajien kanssa. Olen ollut sikäli onnekas.

1970-luvulle asti monet maailman arvostetuimmista leffantekijöistä olivat italialaisia. Vaikka suuruuden ajat ovat takana, perinnöstä voi yhä ammentaa. Rooman oman Hollywoodin naiset olivat tummia, temperamenttisia ja tarvittaessa kohtalokkaita. Siellä ovat Lucia-hahmonkin juuret.

– Italiassa esikuviani ovat Anna Magnani, Claudia Cardinale, Gina Lollobrigida ja Sophia Loren. Huikeita naisia! Suuria näyttelijöitä, Bellucci toteaa.

Ammattiinsa näyttelijä suhtautuu jopa pelonsekaisella kunnioituksella, eikä hän halua rinnastaa mennyttä loistoa ja omaa uraansa.

– En uskalla koskaan verrata itseäni toisiin näyttelijöihin. Voin vain ihailla loistavia suorituksia, Bellucci toteaa.

Ikärasismi laantumassa

Etenkin naisnäyttelijöille ikä on iso haaste uralla. Meryl Streep on ainoita ykköskaartin näyttelijöitä, joille työtä on riittänyt tasaisesti. Italiassa Monica Belluccille on tarjottu yhä hyviä rooleja, mutta kutsut Hollywoodiin loppuivat neljänkympin kynnyksellä melkein kuin seinään.

"Olen 51. Olen hengissä, vaikka täytin 50!"

Hän itse ei kuitenkaan asiasta suostu stressaamaan. Monican mukaan nyt koko alalla ollaan menossa parempaa päin, ja Lucian rooli Bondissa on siitä todiste.

– Maailma on muuttunut. 50-vuotias ei ole enää vanha. Hänellä on puolet elämäänsä jäljellä. Minusta kauneus on lahja, joka ei katoa, mutta muuttuu, Bellucci pohtii.

Viidenkympin rajapyykin ylittäminen on hänestä suorastaan iloinen juttu.

– Olen 51. Olen hengissä, vaikka täytin 50!

Numeroiden korostaminen on aika hassua, hän nauraa.

– Voimme kaikki olla iloisia siitä, että olemme elossa. Olen iloinen terveydestäni, ja haluan elää satavuotiaaksi.

Eläkepäiviin on pitkä aika, mutta suunnitelmat ovat jo valmiina.

– Haluan olla vanha, ikivanha, ja nähdä kuinka lapsistani tulee onnellisia aikuisia. Minusta tulee isoäiti, ehkä isoisoäiti, ja juon hyvää cappuccinoa kahvilassa Piazza di Spagnan laidalla.

Monica Bellucci
  • Syntyi 30.9.1964 Città di Castellossa Umbriassa, Italiassa.
  • Opiskeli lakia ja rahoitti opintojaan mallintöillä.
  • Teki 1988 ison mallisopimuksen Milanossa. Alkoi opiskella näyttelemistä.
  • Ensimmäinen merkittävä englanninkielinen elokuvarooli Bram Stokerin Draculassa 1992.
  • Kaksi tytärtä.

Helen taisi juuri pongahtaa häijyjen muijien ykköseksi.

– Aion olla kaikista häijyistä naisista häijyin, Helen Mirren, 71, lausui maanantaina.

Sanoillaan hän viittasi presidenttiehdokas Donald Trumpin lausuntoon kilpakumppanistaan Hillary Clintonista kaksikon kolmannessa vaaliväittelyssä.

Brittinäyttelijä pääsi ääneen Elle-lehden vuosittaisessa Women in Hollywood -tapahtumassa, joka pidettiin Los Angelesissa maanantaina. Helen Mirren palkittiin tilaisuudessa legendaarisen asemansa ja elämäntyönsä vuoksi.

Kiitospuheensa yhteydessä näyttelijä jakoi parhaat elämänohjeensa, joista voivat ottaa oppia kaikki muutkin naiset tiellään häijyiksi muijiksi.

Lue myös: Häijyt muijat kunniaan! 12 naista, joita voi vain ihailla

– Käyn nopeasti läpi muutaman vinkin, joiden avulla selvitä elämästä, koska varmasti tiedätte, että olen melko vanha, joten olen nähnyt aika paljon elämää. Voitte jakaa vapaasti eteenpäin viittä parasta vinkkiäni, Helen Mirren sanoi puheessaan, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Elle-lehden sivuilla.

”1. Älä ikinä juo alkoholia, paitsi jos juhlit jotain, jos olet järkyttynyt jostakin tai jos on päivä, joka loppuu y-kirjaimeen (huom. englanniksi kaikkien viikonpäivien nimet päättyvät y:hyn). Jos otat, älä koskaan aja.”

”2. Rakkaudessa ei ole sääntöjä – en usko – mutta älä kiirehdi naimisiin, oikeasti. Menin mieheni kanssa naimisiin myöhemmin elämässäni, ja se on toiminut oikein hyvin.”

”Älä kiirehdi naimisiin, oikeasti.”

”3. Anna kumppanillesi vapaus ja tue häntä tavoitteidensa saavuttamisessa. Se on todella tärkeää ja koskee molempia suuntia, sekä miehiä että naisia.”

”4. Blackjack-pöydässä splittaa aina ässät, kasit ja ysit.”

”5. Ole yhteydessä ystäviisi päivittäin, enkä tarkoita Facebookia. On parempi, että on kolme hyvää ystävää kuin kolmesataa sosiaalisessa mediassa. Ystäviä, joille voit oikeasti puhua.”

Koska Helen Mirren ei piittaa omistakaan säännöistään, hän ei pysynyt lupaamassaan viidessä elämänohjeessa. Kuudes ohje oli kieltämättä häijy.

– Ja lopuksi, viis veisaa kenestäkään, joka tuomitsee sen, miltä näytät, etenkin jos hän on joku anonyymi, tuntematon, netissä vaaniva hyypiö tai on turvonnut, pienipäinen, dinosauruskätinen presidenttikandidaatti.

Jääkiekkoilijarakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Kaavilainen Tiina Hallalahti jätti maanantaina Facebookin ilmoituksen, jossa kertoo tarjoavansa mummolle kodin. – Kyse ei ole työpaikasta, hän painottaa.

Annetaan koti boheemille tänttähäärä mummolle maalta. Ylläpidosta huolehditaan, kerran viikkoon saunotus, kesäisin vastalla. Oma huone, vessa, suihku. Etuihin kuuluu hyvät marjamaat, täysi käyttöoikeus punkaa kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa (poislukien kannabis). Kirkkoon viedään sunnuntaisin, jos tarve vaatii. Mieluummin suht raitis (iltamyssyt suotakoon). Leasingmummon tehtäviä, lukea satuja taaperolle, höpötellä jonninjoutavia, katsoa silloin tällöin taaperoa, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Hommiin ei kuulu siivous (ellei mummo rakasta sitä yli kaiken). Mummon etuja on myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu – sekä teinejä (tapakasvatettuja.) Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti. Saa jakaa.

Tällainen ilmoitus on levinnyt Facebookissa maanantai-illasta lähtien. Ilmoitusta on jaettu alle vuorokaudessa yli 6000 kertaa. Ilmoituksen on kirjoittanut kaavilainen Tiina Hallalahti. Tiina kertoo idean lähteneen perheen tarpeista, sillä heillä ei ole tukiverkostoa lähellä.

– Anoppini asuu 800 kilometrin päässä ja äidilläni on elämässä paljon muuta. Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Minä teen töitä kotoa, ja mies on viikot pääosin muualla töissä. Meillä on täällä melkoinen huvikumpi: lapsia on viisi ja sitten eläimiä. Mutta tässä on kyse myös siitä, että haluamme tarjota kodin ja ylläpidon jollekin mummolle. Kyse olisi molemmat voittaa -tilanteesta, Tiina kertoo puhelimitse.

Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.
Tiina asuu perheensä kanssa Kaavilla, josta on 60 kilometriä Kuopioon ja 95 kilometriä Joensuuhun.

Moni ymmärtänyt ilmoituksen väärin

Tiina on saanut maanantain jälkeen monia yhteydenottoja, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. Yksi kiinnostunut olisi halunnut muuttaa miehensä kanssa. Jotkut taas ovat haaveilleet, että järjestely voisi sopia heille sitten joskus, kun ovat jääneet eläkkeelle. Kiinnostuneissa on ollut myös parikymppisiä nuoria ja sellaisia, joilla on itselläänkin monia lapsia ja lapsenlapsia.

– Emme valitettavasti hae nyt ukkia, vaan ainoastaan mummoa. Toivomme myös, että elämänkokemusta olisi kertynyt rutkasti. Uskon, että sopivin on sellainen, jolla ei ole omaa perhettä tai lapsenlapsia, Tiina sanoo.

Hänen mukaansa jotkut ovat myös ymmärtäneet ilmoituksen väärin. Kyse ei ole työpaikkailmoituksesta – eikä mummon tarvitse olla käytettävissä ympäri vuorokauden.

”Tämän pitää ehdottomasti tuntua mummosta kodilta.”

– On kyselty työsuhde-eduista ja lomista. Mutta emme etsi työntekijää, vaan perheenjäsentä. Täytyy natsata molemminpuoleisesti. Olisi kiva, jos mummo voisi esimerkiksi joskus auttaa nuorimman, 8-kuukautisen lapsen kanssa, ottaa hänet vaikka syliin ja pitää hetken seuraa. Muiden lasten kanssa voisi joskus vaikka leipoa piirakkaa tai käydä katsomassa sorsia sillä välin, kun minä käyn kaupassa tai kävelyllä. 

Tiina painottaa, että mummolla on oikeus olla kuin kotonaan ja tehdä mitä lystää.

– Jos hän haluaa laittaa kukkapenkin uusiksi, niin ei siihen tarvitse lupaa kysyä. Tämän pitää tuntua hänestä kodilta.

Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.
Hallalahden kotoa on lyhyt matka metsään. Tiina (vas.) on tällä hetkellä kotona 8 kuukautta vanhan lapsensa kanssa, mutta tekee myös töitä yrittäjänä.

Sopivuuden voi testata käytännössä

Tiina tietää, että sopivaa ihmistä voi olla vaikea löytyä. Tärkeintä on se, että mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

– Olemme sellainen hössöperhe. Luonto ja eläimet ovat meille tärkeitä. Koirat saavat nukkua sängyllä ja lepäillä sohvalla. Ja hevonen ja possu saattavat tulla kuistille moikkaamaan. Emme siis etsi mummoa, joka alkaa ensitöikseen nyppiä vaatteista karvoja.

Menon ja meiningin lisäksi mummon pitää myös kestää alituista puheensuorinaa, sillä Tiinan mukaan perheessä puhutaan paljon.

– Kun karjalainen ja lappalainen avaavat suunsa, niin myös volumet saattavat nousta. Siitä on apua, jos mummo osaa juttujen tulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

”Aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.”

1920-luvulla rakennetussa talossa riittää vilskettä päivittäin, sillä perheen lapset ovat siellä usein kavereidensa kanssa. Mummolle on kuitenkin varattu riittävästi omaa tilaa.

– Porukkaa tulee ja menee. Meidän on mahdollista järjestää niin, että mummolla olisi oma sisäänkäynti. Ja todellakaan ei tarvitse olla koko ajan tässä vilskeessä, vaan aivan kuten kuka tahansa perheenjäsen, mummo saa vapaasti hakeutua omaan rauhaan.

”Mekin sitoudumme mummoon.”

Tiinan mukaan paras tapa selvittää sopivuus molemminpuolin, on testata asia käytännössä.

– Tänne voi tulla kokeilemaan vaikka viikoksi, kestääkö omat hermot ja tykkääkö meistä ja elämäntavastamme. Me tietenkin myös sitoudumme mummoon. Jos mummoa tarvitsee kuskata lääkäriin, tai hänelle tulee jotain remppoja ja ramppoja, niin ne hoidetaan yhdessä, Tiina lupaa.

Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.
Sopiva mummo on sekä lapsi- että eläinrakas.

Näyttelijä Shannen Doherty on kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Rintasyöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty, 45, kertoi elokuussa, että syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin. Hänelle tehtiin rinnanpoisto toukokuussa.

– Yhdessä leikkauksessa saatiin selville, että osa syöpäsoluista on saattanut levitä imusolmukkeiden ulkopuolelle. Tästä syystä syystä saan kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, Doherty kertoi Entertainment Tonightin haastattelussa.

Shannen on myös kertonut sairaudestaan ja hoidoistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna Beverly Hills 90210- ja Siskoni on noita -näyttelijä jakoi kuvan, joka on otettu päivä kemoterapian jälkeen.

– Joskus ei pysty edes tanssimaan, syömään tai edes ajattelemaan seuraavaa päivää. Joskus tuntuu, ettei selviä, hän kuvailee hoidosta seuraavaa pahaa oloa.

Kuvassa näyttelijä makaa sairaalasängyssä huonovointisena.

– Se menee ohi. Joskus seuraavana päivänä, joskus kaksi, joskus kuusi päivää myöhemmin, hän muistuttaa ja kehottaa kaikkia syöpää sairastavia pysymään rohkeina, vahvoina ja positiivisina.

Tällä kertaa Shannen oli hoidon jälkeen niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt kuin makaamaan sängyssä. Aiemmin lokakuussa hän jakoi Instagramissa videon, jolla hän kertoi liikkumisen helpottavan pahaa oloa.

– Olin väsynyt ja halusin vain maata sängyssä, mutta lähdin ja tunsin oloni paljon paremmaksi, hän kirjoitti tanssivideon yhteydessä.