Bachelorin valittu Satu ja kakkoseksi tullut Jenny suunnittelevat yhteistä kesälomamatkaa. ”Pitäisiköhän lähteä yhdessä Toscanaan”, Satu heittää ja Jenny nauraa. ”Juha oli jo viemässä Satua Toscanaan.” Kuva: Satu Kemppainen

Bachelorin Satua ja Jennyä yhdistävät huonot kokemukset miehistä. Molemmat ovat pettyneet rakkaudessa.

Ei löytynyt rakkautta, mutta uusi ystävyys löytyi.

Bachelor Suomen voittanut Satu Torsti, 27, ja toiseksi tullut Jenny Helenius, 32, ovat ohjelman kuvausten jälkeen ystävystyneet niin, että yhteydenpito on jo päivittäistä.

Molemmilla oli ennakkoluuloja toisistaan kuvausten alussa, mutta ne haihtuivat, kun naiset tutustuivat. 

– Kyllä me vähän mulkoiltiin, Satu nauraa. 

– Taisimme olla molemmat ennakkoluulojemme vankeja. 

– Sanoinkin huonekaverilleni Katjalle, että olen saanut sinusta ihan vääränlaisen käsityksen, Jenny muistelee. 

Ohjelmanteon aikana sekä Jenny että Satu pettyivät poikamies Juhan toimintaan. Naisia yhdistävät huonot kokemukset rakkaudessa jo aiemmin.

– Meitä yhdistävät pettymykset rakkaudessa. Ihastumme aina pahoihin poikiin, Satu sanoo.

Toipuminen kesken

Juuri huonojen kokemusten vuoksi heittäytyminen oli Sadulle vaikeaa ohjelmassakin: vaikka tunteita olisi, niitä ei uskalla näyttää pettymyksen pelossa.

– Olin varovainen, koska pettymyksiä on ollut niin hemmetin paljon. Nyt kun olisi ollut mahdollisuus elokuvarakkauteen, en uskaltanut päästää tunteitani valloilleen. Olen oppinut, että suhteet menevät aina päin mäntyä, ja niinhän tässäkin kävi.

Viimeinen piste Juhan ja Sadun suhteelle pantiin vasta viime viikolla.

”Myös Sadun kannalta oli hyvä, että heidän juttunsa päättyi. Satu, sä ansaitset parempaa.”

Sekä Sadun että Jennyn toipuminen samasta miehestä on vielä kesken, sillä molemmat ihastuivat Juhaan syvästi.

Jenny on kuitenkin tyytyväinen, että hän pääsi helpommalla, kun Juha ei lopulta valinnut häntä.

– Myös Sadun kannalta oli ihan hyvä, että heidän juttunsa päättyi. Satu, sä ansaitset paljon parempaa, Jenny tsemppaa uutta ystäväänsä.

Lue koko haastattelu Me Naisten numerosta 20/2016!

M35

Bachelorissa ystävystyneet Satu ja Jenny: ”Ihastumme aina pahoihin poikiin”

"Nyt kun olisi ollut mahdollisuus elokuvarakkauteen" ja "Ihastumme aina pahoihin poikiin" kommentit jättävät Jennystä ja Sadusta hyvin lapsellisen kuvan. Ainakin oman kokemukseni mukaan valitettavan suuri osa naisista tuntuu kuitenkin jämähtäneen samanlaiseen henkiseen teini-ikään, jolloin haettaessa syytä epäonnisuuteen rakkaudessa, olisi paikallaan myös katsoa pitkään peiliin. En vaan yksinkertaisesti ymmärrä miten nämäkin kaksi ihan mukavilta ja fiksuilta vaikuttavaa naista voivat olla niin...
Lue kommentti
Adios Suomi!

Bachelorissa ystävystyneet Satu ja Jenny: ”Ihastumme aina pahoihin poikiin”

Enpä usko etteivätkö Jenny ja Satu olisi pohtineet tovin jos toisenkin millaisesta miehestä pitävät. Valitettavan usein miehet Suomessa vain ovat joko tylsiä ja luotettavia tai mielenkiintoisia ja epäluotettavia. Juha oli selvästikin jälkimmäistä kategoriaa ja vielä lisäksi itsekäs. Jos ei yksinkertaisesti tunne vetovoimaa siihen tavistallukkamieheen, niin siinä ei paljon pohdiskelut auta. Jennyn ja Satun kannattais vaihtaa maisemaa. Erityisesti Jennylle povaisin parempaa onnea rakkaudessa...
Lue kommentti

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu, poliitikko Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores on valmistunut hiljattain muotisuunnittelijaksi.

Hiustaiteilijana ja kansanedustaja Pekka Haaviston puolisona tunnettu Antonio Flores on viettänyt syksyä uudenlaisen työn parissa.

– Olen valmistunut nyt Helsinki Design Schoolista muotisuunnittelijaksi, ja sain onnekseni suunnitella yhden iltapuvun eräälle vieraalle tämän vuoden Linnan juhliin. Tämä on ensimmäinen virallinen iltapukuni, Flores iloitsi tiistaina muotisuunnittelija Lalli Savolaisen näytöksessä.

Flores on tehnyt tähän mennessä vain yhden hääpuvun ja yhden iltapuvun.

– Mutta nämä olivat tuttavilleni. Katsotaan mitä nyt tapahtuu!

Hän ei voi kertoa, kenelle Linnan juhlien puku tulee, eikä mitään edes materiaaleista.

– Puvun kantaja ei halua, että puhun asiasta, joten se on salaisuus.

Muotisuunnittelun lisäksi Flores on matkustellut tänä syksynä paljon.

– Lähden jälleen parin viikon päästä Bangkokiin ja sen jälkeen lennän Malagaan. Olen tuore kummisetä, sillä siskoni sai hiljattain poikavauvan. Meillä on ristiäiset joulukuun alussa ja samalla vietän joulua pitkästä aikaa äitini ja perheeni kanssa Espanjassa.

Omat vanhemmat ovat teinien mielestä aina vähän noloja. Jopa katu-uskottava presidentti Barack Obama.

Jokaisen teinin vanhempi sen tietää: sitä on aina vähän nolo omien lastensa mielestä. Kukapa ei olisi teininä jättänyt pientä hajurakoa, kun on kävellyt isänsä tai äitinsä kanssa kaupungilla. Tai huokaissut, kun on nähnyt vanhempiensa Facebook-päivityksen.

Edes presidentti Barack Obama, 55, ei ole voinut välttyä hetkiltä, joissa hän on tajunnut olevansa nolo isä. Useimmiten teinit ovat nykytekniikassa niin paljon aikaansa edellä kuin vanhempansa. Näin on myös Obaman perheessä.

Presidentti kertoi tällä viikolla Jimmy Kimmelin talk show'ssa hauskan esimerkin hetkestä, kun hän tajusi olevansa nolo. Obama oli kysynyt illallisella nuoremmalta tyttäreltään, 15-vuotiaalta Sashalta, mikä Snapchat oikein on ja mitä sillä voi tehdä. Sasha näytti isälleen. Tästä innostuneensa presidentti alkoi sitten luennoida illallispöydässä ääneen vaimolleen Michellelle sosiaalisen median merkityksestä.

Sasha huomasi tilaisuutensa ja kuvasi isänsä luennon.

– Sasha lähetti videon ystävilleen, että tässä mun isä nyt luennoi sosiaalisen median merkityksestä. Michellestä tämä oli tosi hauskaa, Obama kertoi Jimmy Kimmelille.

Vaikka presidentti onkin teinityttärensä mielestä nyt vähän nolo, ei mene kuin muutama vuosi, niin tilanne voi muuttua. Siitäkin presidentillä on omakohtaista kokemusta. Viime heinäkuussa Obama päätti laulaa vanhemman tyttärensä Malian 18-vuotissynttäreillä. Obama kertoi ennen esitystä, että on isän tehtävä nolata tyttärensä. Mutta toisin kävi. Malia ei hävennyt isänsä epävireistä laulua, vaan liikuttui tämän eleestä.

Ay-johtaja on ollut sairauslomalla lokakuun alusta lähtien.

Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin kertoo Facebook-sivuillaan, että hänen sairastamansa rintasyöpä on aggressiivinen.

– Eteenpäin mennään vaikka kaikki uutiset eivät ole iloisia tai hyviä. Sain tänään kuulla että rintasyöpäni on aggressiivista lajia, joten kaikenlaisia hoitoja on nyt sitten valitettavasti edessä. Sytostaateilla aloitetaan. Taistelutahto on kohdillaan ja tukea ympärillä on ihanasti.

Selin sanoo olevansa onnekas ja kiittää ystäviään, työtovereitaan sekä muita ihmisiä saamastaan tuesta. Lisäksi hän toivoo, ettei hänen sairautensa olisi ainoa keskustelunaihe, kun hän tapaa ihmisiä kasvokkain.

– Olen monella tavalla onnekas. Tukea on runsaasti saatavilla. Elämä jatkuu, Selin kirjoittaa julkisessa Facebook-postauksessaan.

Seliniltä leikattiin rintasyöpä lokakuun alussa ja hän on ollut toistaiseksi sairauslomalla.

Eron takia Anna ja Sebastian lopettivat myös suositun bloginsa.

Suosittua Anna ja Sebastian -blogia pitäneet Anna ja Sebastian ovat eronneet. He kertoivat erosta blogissaan.

– Kiitokset, että ootte pysyneet blogiretkellä mukana viimeiset neljä vuotta. Blogi sulkeutuu nyt, sillä kaikki rakkaustarinat ei oo tarkotettu kestämään. Ollaan muutettu erilleen, ja elämä jatkuu toivottavasti ystävinä, kaksikko kirjoittaa.

Pari tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2013, jolloin heidän kirjoituksensa alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Rakkaudentäyteinen pariskuntablogi herätti sekä kauhistelua että ihailua. Blogista harvinaisen teki aluksi se, että Anna ja Sebu kirjoittivat sitä yhdessä.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Nyt.fi.