Viime syksynä Antin hiuksissa oli jo aavistus sinistä. Sen jälkeen väri on muuttunut entistä kirkkaammaksi.  Kuva: Jonna Öhrnberg
Viime syksynä Antin hiuksissa oli jo aavistus sinistä. Sen jälkeen väri on muuttunut entistä kirkkaammaksi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Viisi vinkkiä, joiden avulla sokkiväreillä värjättyjen hiusten haalistumista voi estää.

Antti Tuisku jakoi tänään Instagram-tilillään kuvan hetkessä haalistuneesta hiusväristään.

Viime perjantaina Antti pokkasi Emma-gaalassa kolme pystiä kirkkaan violetissa hiustyylissään. Tämänpäiväinen "ennen ja jälkeen" -kuva osoittaa Antin kärsivän samasta ongelmasta kuin useat muutkin kirkkailla väreillä hiuksiaan värjäävät ihmiset: väri ei tahdo pysyä hiuksissa.

Antti lisääkin kuvaansa hashtagin "kaikki me ollaan ihmisii".

 

Ei ihan hehkeimmillään.😂😂🙈🙈 #petolepää #petoonirti #petokevät #kaikkimeollaanihmisii #etkösäkuullutsäkelpaatkyllä

A photo posted by En Kommentoi-albumi julkaistu! (@antti_tuisku) on

Näin kirkkaana väri hehkui vielä Emma-gaalassa:

Näin vältät haalistumisen

The Dainty Squid -blogia pitävä Kaylah rakastaa sokkiväreillä värjättyjä hiuksia. Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla kirkkaan hiusvärin haalistumista voi hänen mukaansa estää.

1. Pese viileällä vedellä

Lämmin vesi avaa hiussuomuja, jolloin väri karkaa viemäriin pesuveden mukana. Kokeile pestä hiukset mahdollisimman viileällä vedellä.

2. Harvenna pesuväliä

Sampoopesu väistämättä haalistaa kirkasta väriä. Mitä harvemmin hiuksia tarvitsee pestä sampoolla, sitä parempi. Hiero sampoota ainoastaan hiusten tyveen älä latvoihin. Jos hiukset tuntuvat rasvoittuvan nopeasti, kuivasampoosta on apua pesujen välissä.

3. Valitse sulfaatiton sampoo

Sulfaatit haalistavat värin tehokkasti. Valitse siis sulfaatiton sampoo. Vältä myös alkoholia sisältäviä muotoilutuotteita.

4. Sekoita suoraväriä hoitoaineeseen

Sokkivärit tehdään yleensä suoraväreillä. Niitä voi sekoittaa vähän myös hoitoaineeseen. Näin väri kestää kauniina pidempään pesujen välilläkin.

5. Vältä kloorivettä

Jos käyt uimassa uimahallissa, viimeistään nyt on aika hankkia uimalakki. Kloorivesi on myrkkyä kirkkaille väreille.

Antin tukka kuin Backstreet Boyseilla

Antti kävi laitattamassa violetin värin hiuksiinsa päivää ennen viime perjantaista Emma-gaalaa. Hän jakoi Instagram-tilillään hauskoja vaihekuvia värjäyksestä.

 

Ja sit arvauksia et mikä on huomisen väri #emmagaala n #redcarpet illa.😜😂🙈 #petoonirti #petokevät

A photo posted by En Kommentoi-albumi julkaistu! (@antti_tuisku) on

Violettien kutrien pohja oli ensin vaalennettava. Välivaihe toi ilmeisesti Antin itsensäkin mieleen Backstreet Boys -yhtyeen tyylin vuodelta 1999.

 

I want it that way‼️‼️😂😂😂😂😂 #petoonirti #petokevät Eiköhän me olla ihan valamiita. #kusenhousuun

A video posted by En Kommentoi-albumi julkaistu! (@antti_tuisku) on

Antti osaa selvästikin nauraa itselleen. Ja mikäpä se on hymyillessä, kun ura kukoistaa parhaillaan.

Sami Minkkinen kertoo uudessa blogikirjoituksessaan, miten hänen uusi suhteensa sai alkunsa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo kahdessa uusimmassa tekstissään tuoreesta parisuhteestaan ja siitä, miten kaikki sai alkunsa.

Viime toukokuussa avioerostaan kirjoittanut Minkkinen sai myrskyn aikaan kerrottuaan jättäneensä vaimonsa rakastuttuaan toiseen. Ex-parin toinen yhteinen lapsi oli tuolloin alle kaksi kuukautta vanha, mikä synnytti paljon keskustelua ja kritiikkiäkin blogin lukijoiden keskuudessa.

Minkkinen kertookin muutama päivä sitten julkaistussa tekstissään, että moni on yhä ihmetellyt nopeaa muutosta.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin.

Minkkinen listaa myös muita syitä kipinän syttymiselle.

”Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään.”

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. 

– Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään.

Uudemmassa blogikirjoituksessaan Minkkinen tavanneensa seurustelukumppaninsa ensimmäistä kertaa bussimatkalla. Minkkinen istuutui vastakkain vielä tuntemattoman naisen kanssa ja oli nopeasti myyty.

– Elämä on täynnä kohtaamisia. Toiset ovat merkityksellisempiä kuin toiset. Haluan kertoa yhdestä kohtaamisesta. En tiennyt sellaista voivan edes olla olemassa. Olen kuullut puhuttavan, että ihmisen katseesta voi nähdä hänen menneisyytensä. Edessäni olivat silmät, joista näki kauemmas kuin heti uskalsin edes katsoa. Tiedättehän sellaisen katseen, jonka nähtyään haluaa vain pitää lähellä.

 

Minä rakastan sinua. Suoraan kameraan. Sanokaa se hänelle, jota rakastatte. #havaintojaparisuhteesta #kesä #rakkauspuhe

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä, missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni, Minkkinen kirjoittaa.

Minkkinen on kertonut blogissaan myös esimerkiksi siitä, kuinka vaikeaa etäsuhteessa eläminen on ollut uuden kumppanin kanssa.

Blogin kirjoittamisen lisäksi Minkkinen tullaan näkemään uuden Kielletty rakkaus -sarjan tuotantokauden juontajana. Uudet jaksot alkavat ensi syyskuussa.

Tyttäreni 5v

Sami Minkkinen rakastui bussissa tuntemattoman naisen silmiin: ”Silloin en ollut vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään”

Minkkinen on kaikessa kuvottavuudessaan kuvottavin miehenkuvatus mitä maa päällään kantaa. Jos itse olisin 2kk vanhan vauvan isä niin pääprioriteettini olisi nyt ja vuosia eteenpäin lapseni, ei toisen naisen perse tai silmät. Oksettava pelle kertakaikkiaan.
Lue kommentti

Anna Puun teinikuva on herättänyt hilpeyttä Instagramissa.

Vanhojen valokuvien seasta löytyy joskus melkoisia aarteita. Nyt varsinaisen helmen laatikoiden kätköistä on löytänyt muusikko Anna Puu, 35. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään 90-luvulta.

Ensi syksynä toisen kerran The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimiva Puu kertoo, että kuvassa hän on Kreetalla leirikoulumatkalla. Ikää hänellä on ollut silloin noin 15 vuotta.

– Muistan, että Björk piti sen hiuksia tuolleen sykeröillä ja tietty fanityttönä minä myös, Anna Puu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt hashtägiksi esimerkiksi nuorikapinallinen ja teinianna.

Ainakin 90-luvun teinit tunnistavat kuvasta myös monta muuta ysärivillitystä: farkkurepun, liian isot reisitaskuhousut, skeittikengät ja lasit, joissa on oranssit linssit.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös kommentoijissa: ”Ootko tää sinä?” eräs kommentoija ihmettelee.

Oletko sinä löytänyt hauskan nuoruuskuvan itsestäsi? Lähetä se meille ja kerro, mikä tekee kuvastasi erityisen!