Anu ja Antti eläytyvät Hilja maitotyttö -elokuvan tunnelmiin. Anneli Sauli oli Hilja, Saulo Haarla häneen rakastuva ylioppilas Yrjö. Kuva Jouni Harala

Näyttelijäpariskunta Antti Reini, 48, ja Anu Sinisalo, 46, ovat seurustelleet kaksi vuotta. Pariskunta kertoo, mitä he toisissaan rakastavat.

Antti: "Anu on valloittavan myönteinen, kaunis ja valoisa persoona. Hänen lähellään on hyvä olla. Kunnioitan Anussa hänen ihmisyyttään, naiseuttaan ja sitä, että hän yksinkertaisesti on oma rehellinen itsensä. Tiedän, kenen kanssa olen tekemisissä.

Emme ole Anun kanssa samasta puusta veistettyjä vaikka olemmekin samasta metsästä. Katselemme asioita usein eri näkökulmista riitelemättä oikeasta ja väärästä, ja se on hyvän kommunikaation lähtökohta. Olemme tasavertaisia.

Kesässä parasta on lämpö, valo ja luonnon kauneus. Kesä löysää ihmisten hartiat: jengi on aina vähän rennompaa. Silloin on myös helpompaa poimia tienvarresta kukka toiselle.

Romanttiset hetket syntyvät yleensä odottamatta, milloin ja missä vain. Kaupan kassalla, pellon reunalla, järvessä, yöunilla tai ruuhkassa. Toisaalta, hetkethän ovat myös ikuisia, eivät pelkkiä ohimeneviä silmänräpäyksiä."

Anu: "Arvostan Antin rehellisyyttä ja sitä, että hän on juuri sellainen kuin on. Antti on huumorintajuinen ja luotettava. Jos hän jotain lupaa, hän myös pitää lupauksensa. Antti on hieno, hellä mies.

Ennen kuin tapasin Antin, kävin aina juhannusyönä keräämässä seitsemän erilaista kukkaa tyynyni alle ja toivoin näkeväni unta tulevasta sulhasestani. Se ei koskaan toiminut, sillä unissani ei näkynyt ikinä yhtään miestä.

Kesä on mitä parhainta aikaa Suomessa. Ihmiset ovat hymyileväisiä, nauttivat elämästään ja ottavat enemmän kontaktia toisiin ihmisiin eivätkä vain taaperra toppatakkiensa alla! Muutama päivä sitten painoimme Antin kanssa moottoripyörällä pitkin pikkuteitä auringon laskiessa. Se oli kovin romanttista."

 

Veeti Kallio ja Jenni Teräväinen Pretty Womanin rakastavaisina. Satu Silvo ja Reidar Palmgren Loma Roomassa -elokuvan tunnelmissa. Teuvo Loman ja Niko Helenius Titanicin kannella. Lisää leffahenkeen kuvattuja otoksia julkkispareista Me Naisten numerossa 25–26/2013!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu, poliitikko Pekka Haaviston puoliso Antonio Flores on valmistunut hiljattain muotisuunnittelijaksi.

Hiustaiteilijana ja kansanedustaja Pekka Haaviston puolisona tunnettu Antonio Flores on viettänyt syksyä uudenlaisen työn parissa.

– Olen valmistunut nyt Helsinki Design Schoolista muotisuunnittelijaksi, ja sain onnekseni suunnitella yhden iltapuvun eräälle vieraalle tämän vuoden Linnan juhliin. Tämä on ensimmäinen virallinen iltapukuni, Flores iloitsi tiistaina muotisuunnittelija Lalli Savolaisen näytöksessä.

Flores on tehnyt tähän mennessä vain yhden hääpuvun ja yhden iltapuvun.

– Mutta nämä olivat tuttavilleni. Katsotaan mitä nyt tapahtuu!

Hän ei voi kertoa, kenelle Linnan juhlien puku tulee, eikä mitään edes materiaaleista.

– Puvun kantaja ei halua, että puhun asiasta, joten se on salaisuus.

Muotisuunnittelun lisäksi Flores on matkustellut tänä syksynä paljon.

– Lähden jälleen parin viikon päästä Bangkokiin ja sen jälkeen lennän Malagaan. Olen tuore kummisetä, sillä siskoni sai hiljattain poikavauvan. Meillä on ristiäiset joulukuun alussa ja samalla vietän joulua pitkästä aikaa äitini ja perheeni kanssa Espanjassa.

Omat vanhemmat ovat teinien mielestä aina vähän noloja. Jopa katu-uskottava presidentti Barack Obama.

Jokaisen teinin vanhempi sen tietää: sitä on aina vähän nolo omien lastensa mielestä. Kukapa ei olisi teininä jättänyt pientä hajurakoa, kun on kävellyt isänsä tai äitinsä kanssa kaupungilla. Tai huokaissut, kun on nähnyt vanhempiensa Facebook-päivityksen.

Edes presidentti Barack Obama, 55, ei ole voinut välttyä hetkiltä, joissa hän on tajunnut olevansa nolo isä. Useimmiten teinit ovat nykytekniikassa niin paljon aikaansa edellä kuin vanhempansa. Näin on myös Obaman perheessä.

Presidentti kertoi tällä viikolla Jimmy Kimmelin talk show'ssa hauskan esimerkin hetkestä, kun hän tajusi olevansa nolo. Obama oli kysynyt illallisella nuoremmalta tyttäreltään, 15-vuotiaalta Sashalta, mikä Snapchat oikein on ja mitä sillä voi tehdä. Sasha näytti isälleen. Tästä innostuneensa presidentti alkoi sitten luennoida illallispöydässä ääneen vaimolleen Michellelle sosiaalisen median merkityksestä.

Sasha huomasi tilaisuutensa ja kuvasi isänsä luennon.

– Sasha lähetti videon ystävilleen, että tässä mun isä nyt luennoi sosiaalisen median merkityksestä. Michellestä tämä oli tosi hauskaa, Obama kertoi Jimmy Kimmelille.

Vaikka presidentti onkin teinityttärensä mielestä nyt vähän nolo, ei mene kuin muutama vuosi, niin tilanne voi muuttua. Siitäkin presidentillä on omakohtaista kokemusta. Viime heinäkuussa Obama päätti laulaa vanhemman tyttärensä Malian 18-vuotissynttäreillä. Obama kertoi ennen esitystä, että on isän tehtävä nolata tyttärensä. Mutta toisin kävi. Malia ei hävennyt isänsä epävireistä laulua, vaan liikuttui tämän eleestä.

Ay-johtaja on ollut sairauslomalla lokakuun alusta lähtien.

Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin kertoo Facebook-sivuillaan, että hänen sairastamansa rintasyöpä on aggressiivinen.

– Eteenpäin mennään vaikka kaikki uutiset eivät ole iloisia tai hyviä. Sain tänään kuulla että rintasyöpäni on aggressiivista lajia, joten kaikenlaisia hoitoja on nyt sitten valitettavasti edessä. Sytostaateilla aloitetaan. Taistelutahto on kohdillaan ja tukea ympärillä on ihanasti.

Selin sanoo olevansa onnekas ja kiittää ystäviään, työtovereitaan sekä muita ihmisiä saamastaan tuesta. Lisäksi hän toivoo, ettei hänen sairautensa olisi ainoa keskustelunaihe, kun hän tapaa ihmisiä kasvokkain.

– Olen monella tavalla onnekas. Tukea on runsaasti saatavilla. Elämä jatkuu, Selin kirjoittaa julkisessa Facebook-postauksessaan.

Seliniltä leikattiin rintasyöpä lokakuun alussa ja hän on ollut toistaiseksi sairauslomalla.

Eron takia Anna ja Sebastian lopettivat myös suositun bloginsa.

Suosittua Anna ja Sebastian -blogia pitäneet Anna ja Sebastian ovat eronneet. He kertoivat erosta blogissaan.

– Kiitokset, että ootte pysyneet blogiretkellä mukana viimeiset neljä vuotta. Blogi sulkeutuu nyt, sillä kaikki rakkaustarinat ei oo tarkotettu kestämään. Ollaan muutettu erilleen, ja elämä jatkuu toivottavasti ystävinä, kaksikko kirjoittaa.

Pari tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 2013, jolloin heidän kirjoituksensa alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Rakkaudentäyteinen pariskuntablogi herätti sekä kauhistelua että ihailua. Blogista harvinaisen teki aluksi se, että Anna ja Sebu kirjoittivat sitä yhdessä.

Erosta uutisoi ensimmäisenä Nyt.fi.