Antti Holma nähdään vuonna 2016 Tatu ja Patu -elokuvassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Antti Hämäläinen
Antti Holma nähdään vuonna 2016 Tatu ja Patu -elokuvassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Antti Hämäläinen

Antti Holma ja Riku Nieminen ovat nykyään kuin kaksi marjaa.

Näyttelijä Antti Holma julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään kuvan isosta karvakasasta ja vitsaili ajelleensa pitkästä aikaa kainalokarvansa. No ei! Eivät karvat tietenkään olleet kainaloista vaan päästä. Tänään Antin uudelle lookille selvisi syykin. Hän näyttelee pääosaa Tatu ja Patu -elokuvassa.

 

 

Ajelin kainalokarvat pitkästä aikaa.

Kuva, jonka Antti Holma (@anttiholma) julkaisi

Antti hassutteli Instagramissa.

 

Vähän matkaa vielä Tatuksi ja Patuksi. Maski auttaa! 👬

Kuva, jonka Antti Holma (@anttiholma) julkaisi

Kanelia kainaloon Tatu ja Patu -elokuvan päätähdet: Riku Nieminen ja Antti. Tatu ja Patu -kirjoja on myyty Suomessa yli 900 000 kappaletta ja hahmojen pohjalta tehdään nyt ensimmäinen elokuva. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi viikolla. Valkokankailla koko perheen elokuva nähdään loppuvuodesta 2016. 

 

ANTTI HOLMA JA RIKU NIEMINEN TÄHDITTÄVÄT TATU JA PATU –ELOKUVAAElokuvan kuvaukset käynnistyvät ensi viikolla, ja...

Julkaissut Kustannusosakeyhtiö Otava 10. joulukuuta 2015

 

Jotta näet kuvan, sinun pitää olla kirjautunut Facebookiin.

Leffakuvausten jälkeen Antti jättää Suomen hetkeksi ja muuttaa ulkomaille. Lue lisää täältä.

Näyttelijä Eija Vilpas on huomannut, että nauraminen on terapeuttista.

Näyttelijä Eija Vilpas täytti vastikään 60 vuotta. Tämän olen oppinut -haastattelussaan hän kokee, että vielä on paljon tehtävää.

–Haluaisin opetella suunnistamaan. Viihdyn metsässä, mutta en uskalla mennä vieraaseen metsään edes kompassin ja kartan kanssa, koska minulla on niin onneton suuntavaisto. Ruotsin-laivallakin hytin löytäminen on aivan mahdotonta, kansansuosikki nauraa.

Ikääntyessään Eija kokee palanneensa nuoruuteensa: hän asuu taas yksin, ja perhearjen pyörittäminen on ohi. Kolme lasta ovat jo aikuisia. Seurana asuu kaksi koiraa ja kissa.

–Ystävien kanssa nauraminen on minulle tärkeää. Pitää jutella vakaviakin, mutta nauraminen on hirveän terapeuttista. Ajattelen, että kerran päivässä pitäisi nauraa oikein kunnolla, Eija sanoo.

–Ihmissuhteeni ovat aika pysyviä. Entisen miehenikin, Ville Virtasen, kanssa olemme hyviä kavereita. Ihmissuhteet voivat säilyä, vaikka elämäntilanteet muuttuvat.

Mitä Eija kertoo uskostaan? Entä 30 vuoden urastaan ”samalla raksalla”? Miten äitiys muuttuu ikääntyessä? Lue Eijan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun kyläkauppias Sampo Kaulanen menetti isänsä, hän sulkeutui suruunsa. –Jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu-vaimo miettii nyt.

Jounin kaupastaan tunnetulla Sampo Kaulasella, 38, ja vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasella, 37, on takanaan poikkeuksellisen raskas vuosi.

Koko perheen elämä muuttui peruuttamattomasti keväällä 2016, kun Sampon isä teki itsemurhan kärsittyään pitkään mielenterveysongelmista. Eläkepäivät jäivät viettämättä, lastenlasten varttuminen näkemättä.

Sampo sulkeutui suruunsa. Vierellä Minttu sai huomata, että puoliso, joka oli aina ollut leppoisa veikko kuppia otettuaan, muuttui nyt synkäksi ja äreäksi.

–En pistä pahakseni sitä, että Sampo silloin tällöin lähtee parin kolmen päivän rännille kavereittensa kanssa. Mutta jos surua ja katkeruutta alkaa turruttaa alkoholilla, ollaan väärällä tiellä, Minttu miettii.

–Välillä olin Sampon juomisesta huolissani. En siitä, että hänelle kehittyisi alkoholiongelma, vaan niistä raskaista tunteista, jotka alkoholi nosti esiin, Minttu sanoo.

Muutos parempaan tapahtui vasta kuukausien jälkeen ensin perheen aurinkolomalla ja myöhemmin Sampon ja Mintun kahdenkeskisellä lomalla.

–Yhtäkkiä Sampo alkoi puhua tunteistaan ja peloistaan. Sen reissun jälkeen hänellä ei enää hitsannut niin pahasti, Minttu kertoo.

–On totta mitä sanotaan – ajan kuluminen auttaa suruun, Sampo sanoo.

Mitä Sampo ja Minttu ajattelevat läheisen itsemurhasta? Miten aviopari selviytyi rajusta vuodestaan? Lue Sampon ja Mintun tarina Me Naisten uusimmasta numerosta 32/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.