Kuva Jonna Öhrnberg

Poptähti Anna Abreu ja lumilautailija Lauri Heiskari avioituivat tänään.

Laulaja Anna Abreu, 23, vihittiin tänään lumilautailija Lauri Heiskarin, 29, kanssa Helsingissä.

Pari on pitänyt yhtä lokakuusta 2011, ja kihlat vaihdettiin viime kesänä.

Lauri on kansainvälisesti menestynyt lumilautailija. Pitkän uran tehnyt mies on erikoistunut lumilautailuelokuviin eikä häntä siksi ole nähty esimerkiksi MM-kilpailuissa.

Parin toi yhteen Laurin lumilautailijakollegan Eero Ettalan kuvaaja, joka on Annan ystävä. Kun pari tapasi, Lauri ei tiennyt Annan olevan kuuluisa, koska mies on asunut viime vuodet Kaliforniassa.

– Aloimme viettää aikaa yhdessä ja todellakin rakastuin häneen. Hän on nöyrä ja tuntee kaikki ystäväni. On outoa, ettemme ole tavanneet aiemmin, Lauri kommentoi suhdetta Whitelines-lumilautailusivuston haastattelussa viime syksynä.

Aiemmin Anna on seurustellut Idols-kilpakumppaninsa Panu Larnoksen sekä malli Joonas Wörlinin kanssa.

Hollywoodin tehotäti sai tyttäreltään epätavallisen syntymäpäivälahjan.

Häikäisevä näyttelijä Judi Dench on ottanut tatuoinnin 81-vuotiaana. Näyttelijätär on tatuoinut oikeaan ranteeseensa kliseiset sanat Carpe Diem (tartu hetkeen).

Daily Mailin mukaan näyttelijätär sai tatuoinnin lahjana tyttäreltään Fintyltä viime syntymäpäivänään.

Dench itse kertoo, että tatuointi oli täydellinen yllätys ja tarkoitettu hänelle motoksi.

”Tahdon olla liikkuvainen ja pystyä tekemään asioita, silmäni eivät lannista minua.”

Denchiä pidetään Hollywoodin tehotätinä, mutta nyt hän myöntää, että ikä on tuonut omat hidasteensa myös hänelle. Dench on julkisuudessa kertonut, että hänellä on todettu silmänpohjan rappeuma. Tatuoinnilla onkin myös symbolinen merkitys hetkessä elämisestä ja nauttimisesta.

– Tahdon olla liikkuvainen ja pystyä tekemään asioita, silmäni eivät lannista minua.

Hersyvää 81-vuotiasta on ihailtu ja suitsutettu maailman medioissa ahkeraan.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi

Poliisin esitutkinta juontaja Axl Smithin salakatseluvyyhdistä on valmistunut.

Poliisi kertoo nyt, että Axl Smithistä on laadittu kaikkiaan 60 rikosilmoitusta, joista 43 on lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan. Kaikissa syyteharkintaan siirtyneissä tapauksissa rikosnimikkeenä on salakatselu.

Kaikkia rikosilmoituksissa olleita asianomistajia ei tunnistettu esitutkinnan aikana, ja osassa tapauksista asia oli rikosoikeudellisesti vanhentunut.

Salakatselun lisäksi neljässä tapauksessa rikosnimikkeenä on kunnianloukkaus ja kahdessa tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen. Poliisi epäilee esitutkinnan henkilötodistusten ja teknisen tutkinnan perusteella, että kolmessa tapauksessa salakatselulla saatua materiaalia on näytetty ulkopuolisille henkilöille ja kolmessa tapauksessa jaettu muutaman ihmisen WhatsApp -ryhmään.

 

 

2/3

A photo posted by Axl Smith (@axlsmithcom) on

Smith julkaisi keväällä Instagram-tilillään muutamia mustavalkokuvia oikeusistunnoistaan.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Laulaja Evelina kertoi Radio Suomipopilla, että on jo nyt saavuttanut unelmansa. Hän on lopettanut päivätyönsä ja tekee kesällä jopa 40 keikkaa. – Koen, että mun pääkoppa on pysynyt ihan hyvin messissä.

Evelina, 21, (oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso) ei ole julkaissut vielä yhtään albumia, mutta hänellä menee paremmin kuin koskaan. Hän on yksi kesän kysytyimmistä artisteista ja keikkoja on tänä kesänä yli 40. Lisäksi Mikael Gabrielin kanssa tehty Honey-sinkku on myynyt tuplaplatinaa ja Sireenikin platinaa. Myös viime viikolla julkaistu Sushi nousi Spotifyssä heti toiseksi Suomen top 50 -listalla.

Tammikuussa Evelina kertoi Me Naisille, että ”hänellä ei ole ikinä ollut mihinkään muuhun samanlaista draivia kuin musiikkiin”. Tuolloin suosio ei kuitenkaan ollut vielä räjähtänyt, mutta nyt on. Ja Evelinan mukaan hän on jo nyt saavuttanut unelmansa – varsinkin, kun pystyi lopettamaan päivätyönsä alkuvuodesta.

”Mä oon tähdännyt tähän 20 vuotta.”

– Pystyn elättämään itseni musiikilla, saan mennä ympäri Suomea ja vetää omia biisejä. Se on sitä, mitä mä oon pienestä asti halunnut.

– Tietysti toinen puoli musta miettii välillä, että tapahtuuks tää varmasti mulle ja oonko itse saanut tän aikaan. Mutta toinen sanoo, että tähänhän mä oon tähdännyt 20 vuotta – ja totta kai oon ansainnut, Evelina kertoi Radio Suomipopin haastattelussa tällä viikolla.

2669035
Kuuntele Evelinan haastattelu videolta. Video: Radio Suomipop

Miten hän sen teki?

Evelina tuli ensi kerran julkisuuteen vuonna 2012 The Voice of Finlandin ensimmäisellä kaudella. 16-vuotias lukiolainen oli kilpailun kuopus, finaalipaikka Elastisen tiimissä jäi haaveeksi, eikä ura vielä tuolloin lähtenyt nousuun.

Nyt Evelina myöntää, ettei ole itsekään pysynyt täysin kärryillä nykyisessä suosiossaan. Vaikka hän on yrittänyt pinnalle jo vuosia, suosio alkoi yhtäkkiä.

 

Kiitos Kouvola 💙🙏🏽 oli ihanaa nähä tyyppei eikä sade haitannu yhtää! Salakuvaaja @kirahagstrom

Kuva, jonka evelina (@evelinavirallinen) julkaisi

Evelinan fanit ovat innokkaita niin somessa kuin keikoillakin. Tällä kuvalla on 12 000 tykkääjää.

”Koen, että pääkoppa on pysynyt messissä ihan hyvin.”

– Sitä tajuaa itse kaiken vähän jälkijunassa. Esimerkiksi nyt vasta hiffaan, miten iso biisi Honey on ollut. En oikein itekään tiiä, miten keikkojakin on alkanut tulla niin paljon. Mutta koen, että mun pääkoppa on pysynyt messissä ihan hyvin. Fyysinen puoli on toinen juttu, kun pitää pärjätä muutaman tunnin yöunilla ja ajaa pitkiä matkoja. Mutta sitten pitää vaan ottaa varastoon sitä unta. Pystyn nukkumaan 12 tunnin yöunia.

Evelina ei mielellään puhu The Voice of Finland -käynnistään, mutta julkaisi hiljattain kuvan niiltä ajoilta, kun oli 16-vuotias.

Yksi syy Evelinan suosioon ja uskollisiin faneihin on Instagram. Siellä Evelinasta on luotu brändiä. Hän on somessa aktiivinen ja niin ovat fanitkin. Tällä hetkellä seuraajia on lähes 70 000.

Olisiko Evelina tässä tilanteessa ilman Instagramia?

– Siihen en osaa vastata. Mutta tietysti Instagram on mulle pääväylä kaikkeen tiedottamiseen.

 

MUN TUOTTAJA ON VUODEN TUOTTAJA 🔑 ANOTHER ONE #humalpuna

Kuva, jonka evelina (@evelinavirallinen) julkaisi

Evelina ja tuottaja MGI, joka on tehnyt yhteistyötä muun muassa 50 Centin, Justin Bieberin ja Pitbullin kanssa.

Artisteista Evelina on tehnyt yhteistyötä Mikael Gabrielin lisäksi JVG:n (kuvassa), Cheekin, Asteen ja Robinin kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto/Tuomas Selänne

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Missä on Chris? Tämä tuntuu olevan kysymys, josta on tullut jo jonkinlainen vakio Ruotsin kuningasperhettä käsittelevissä jutuissa.

Tällä kertaa prinsessa Madeleinen siippa loistaa poissaolollaan Ruotsin hovin julkaisemassa kesäpotretissa.

Kuva on kuningashuoneen kesätervehdys, jonka myötä kuningasperhe siirtyy lomanviettoon. Seuraavan kerran he kokoontunevat yhteiskuvaan kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlinnassa 14. heinäkuuta.

Nyt julkaistu kuva on otettu 6. kesäkuuta Ruotsin kansallispäivänä, mutta hovi jakoi sen Twitterissään vasta nyt. Kuvassa miestensä kanssa poseeraavat kansallispukuihin pukeutuneet kruununprinsessa Victoria, kuningatar Silvia ja Carl Philipin vaimo Sofia.

Huomiota herättää kuva reunassa seisova yksinäinen Madde, jonka mies Christopher O'Neill puuttuu kuvasta. Chris ei ilmeisesti päässyt paikalle juhlimaan Ruotsin kansallispäivää, sillä häntä ei näy muissakaan päivän aikana kuvatuissa juhlallisuuksissa. Miehen poissaoloa on ehtinyt ihmetellä myös ruotsalaislehti Expressen.

”Vain kaksi päivää yhteiskuvan ottamisesta, 8. kesäkuuta, vietettiin Chrisin ja Madden hääpäivää.”

Vain kaksi päivää yhteiskuvan ottamisesta, 8. kesäkuuta, vietettiin Chrisin ja Madden hääpäivää, joten kovin kaukaisella matkalla Chris ei kesäpotretin ottamisen aikaan toivottavasti ollut.

Ja tietenkin skeptikon täytyy myös esittää kysymys: jos kerran Twitterissä nyt julkaistu kuva on otettu jo viikkoja sitten, miksei sen tilalle voinut saman tien valita yhteiskuvaa, jossa olisi myös Chris?

 

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.