Kuva Jonna Öhrnberg

Poptähti Anna Abreu ja lumilautailija Lauri Heiskari avioituivat tänään.

Laulaja Anna Abreu, 23, vihittiin tänään lumilautailija Lauri Heiskarin, 29, kanssa Helsingissä.

Pari on pitänyt yhtä lokakuusta 2011, ja kihlat vaihdettiin viime kesänä.

Lauri on kansainvälisesti menestynyt lumilautailija. Pitkän uran tehnyt mies on erikoistunut lumilautailuelokuviin eikä häntä siksi ole nähty esimerkiksi MM-kilpailuissa.

Parin toi yhteen Laurin lumilautailijakollegan Eero Ettalan kuvaaja, joka on Annan ystävä. Kun pari tapasi, Lauri ei tiennyt Annan olevan kuuluisa, koska mies on asunut viime vuodet Kaliforniassa.

– Aloimme viettää aikaa yhdessä ja todellakin rakastuin häneen. Hän on nöyrä ja tuntee kaikki ystäväni. On outoa, ettemme ole tavanneet aiemmin, Lauri kommentoi suhdetta Whitelines-lumilautailusivuston haastattelussa viime syksynä.

Aiemmin Anna on seurustellut Idols-kilpakumppaninsa Panu Larnoksen sekä malli Joonas Wörlinin kanssa.

Vierailija
Viesti

Huomasin artikkelin 7 päivää-lehdessä ja ihailin Annan hääpukua, joka tosin oli sivusta kuvattu, mutta kunnon puku silti.

Suvi Teräsniskan kotona äiti remontoi ja isä kokkaa.

Vuoden ajan äitiyslomalla ollut laulaja Suvi Teräsniska uhkui energiaa eilen järjestetyssä Iskelmä Gaalassa. Lapsiarki on osoittautunut Suville helpoksi hommaksi, ja pienokainen kulki äitinsä mukana rattaissa myös gaalassa.

– Meillä ei ole ollut mitään haasteita. Lapsi nukkuu ja syö hyvin. Hän ei oudoksu uusia asioita tai ujostele, Suvi sanoi ja hymyili.

– Äitiys on ollut antoisaa hommaa, ja se on opettanut minulle tiettyä huolettomuutta. Olen monessa mielessä perfektionisti. Olen aina halunnut, että kotona kengät ovat järjestyksessä, ja pyykit lajittelen neuroottisesti. Äitiys on näyttänyt, että tietyissä asioissa voi vähän lipsua.

”Meillä on mieheni kanssa sukupuoliroolit sekaisin.”

Äitiys ja pitkä äitiysloma ovat antaneet Suville uutta energiaa. Suvi ei pelkää isojakaan haasteita, kuten kodin remontoimista omin käsin.

– Olen ollut todella toimelias viimeaikoina. Minulla on sellainen fiilis, että vuorokaudessa on 24 tunnin sijaan 48 tuntia.

– Meillä on mieheni kanssa sukupuoliroolit sekaisin. Mies on tehnyt kotona ruokaa, ja minä olen laittanut parkettia lattiaan, Suvi kertoi.

Käytännöllistä romantiikkaa

Lapsiarjen keskellä on tärkeää pitää huolta myös parisuhteesta. Suvi kertoo olevansa rakkaudenosoituksissaan aina enemmän käytännönläheistä tyyppiä, vaikka paljastaakin suuntaavansa ystävänpäivänä miehensä Simo Aallon kanssa pitkästä aikaa kahdenkeskiselle illalliselle.

– Saatan räjäyttää puolisoni vaatekaapin ja järjestellä kaiken siistiksi. Hän osaa arvostaa sellaista todella paljon, Suvi jutteli.

Pituushyppääjä Tommi Evilä uskoo, että televisiokeväässä on tilaa kahdelle ”urheilijoiden Vain elämää” -ohjelmalle.

Suomalaisen urheilutaivaan suurimmat sankarit pääsevät tänä keväänä tilittämään tuntojaan TV5-kanavan Mertaranta ja legendat ohjelmassa.

Timo Jutila, Marja-Liisa Kirvesniemi, Hanna-Maria Seppälä, Jari Isometsä, Jani Sievinen, Toni Nieminen, Tommi Evilä ja Minna Kauppi käyvät ohjelmassa läpi uransa huippuhetkiä ja pahimpia suvantoja.

Urheilijalegendojen elämä näyttää keskiviikkoisen ensimmäisen jakson perusteella vaikealta. Vaikuuttaa, että media ja kansalaiset ovat aina ymmärtäneet huippu-urheilijoita väärin.

Kysyimme asiasta pituushyppääjä Tommi Evilältä eilisessä Iskelmä Gaalassa.

Tommi Evilä, ovatko urheilijat väärinymmärrettyjä?

– Emme me ole oikeastaan väärinymmärrettyjä. Meidän kohdallamme on vaan ongelmallista, että television kautta välittyy vain suoritus. Meistä välittyy siis vajavainen kuva. Ohjelma avaa ihmisille toista puolta, jota he eivät ole tottuneet näkemään.

Millaista ohjelmaa oli tehdä?

– Aivan loistavaa. Mukana on jengiä, jota olen seurannut pienestä saakka. Heidän kanssaan oleminen tuntui melkein epätodelliselta.

Televisiossa pyörii tänä keväänä myös Teemu Selänteen isännöimä Supertähdet. Kumman uskot menestyvän paremmin?

– Minulle sillä ei ole mitään merkitystä, koska minulle ei jaeta tästä palkintoja enkä pysty muutenkaan vaikuttamaan asiaan. Se lintu on lentänyt pesästä.

Mahtuuko televisiokevääseen kaksi urheilijoista kertovaa ohjelmaa?

– Tähän maahan mahtuu useampi kuin yksi kokkiohjelma, joten uskon, että myös urheilijoille löytyy tilaa.

Oletko katkera siitä, ettet ole mukana Selänteen ohjelmassa?

– Katkeruus tarkoittaisi sitä, että ajattelisin Teemun ohjelman olevan parempi. Urheilijat ovat sen verran joviaalia porukkaa, että meillä riittää keskinäistä kunnioitusta toisillemme lajirajoista riippumatta. Kunnioitan kaikkia suomalaisia urheilijoita. Kummassakin ohjelmassa on kovaa porukkaa.

Lauran Voutilaisen ja Juha Heikkilän yhteinen hirsitalo on myynnissä.

Muusikko Laura Voutilaisen elämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon. Hän palasi juuri kolmen viikon Karibian risteilyltä, jossa vietti aikaa tyttökavereiden kanssa. Myös työrintamalla näkyy uusi kuvioita. Hän tekee uutta musiikkia ja on vaihtanut levy-yhtiötä.

Viime kesänä Laura jätti erohakemuksen yhdessä miehensä Juha Heikkilän kanssa. Harkinta-aika päättyy pian. Pari ehti olla yhdessä 17 vuotta.

– Minulla on kokonaisvaltainen nelikymppisen elämänmurros meneillään, Laura kuvaili Me Naisille eilen järjestetyssä Iskelmä Gaalassa.

”Muutos on kuitenkin minulle tervetullutta.”

Eroprosessi on ollut Lauralle paikoitellen raskas.

– Tämä on ollut luopumista jostain elämänvaiheesta, eikä elämä ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Muutos on kuitenkin minulle tervetullutta.

Parhaillaan Laura etsii uutta kotia. Lauran ja Juhan yhteinen hirsitalo on ollut myynnissä tammikuusta saakka. Yhteinen kiinteistö ei ole helpottanut erosta selviytymistä.

– Kyllä tämä vaatii kärsivällisyyttä. Mutta nyt ei auta kuin yrittää sietää keskeneräisyyttä.

Juha Tapio ja hänen puolisonsa ovat olleet yhdessä teini-iästä asti.

Muusikko Juha Tapio oli eilen järjestetyn Iskelmä Gaalan ehdoton kuningas. Hän kahmi kolme palkintoa, ja Sinun vuorosi loistaa -kappale valittiin vuoden iskelmäksi. Lisäksi mies pokkasi parhaan miesartistin ja vuoden albumi -palkinnot.

Juha fiilisteli tunnustuksiaan häkeltyneenä.

– Vielä kymmenen vuotta sitten olisin sanonut, että ei minua tällaiset ulkomusiikilliset asiat kiinnosta. Mutta nykyään ajattelen, että tämä on hieno juttu.

Säkää ja kemiaa

Rakkausballadeistaan tunnettu Juha innostui myös kertomaan pitkän parisuhteensa salaisuuden. Hän on ollut yhdessä puolisonsa Raijan kanssa teini-ikäisestä asti. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

– Siihen [suhteen kestämiseen] tarvitaan paljon säkää ja kemiaa. Mä väitän, että kiertäjän ammatti on yksi aika hyvä tekijä. Kotiin tullessa on tuore fiilis olla taas siellä, Juha kertoi.

”Pitäähän jörölle miehelle olla joku tapa kertoa asioista, joista ei voi puhua.”

Juhan herkät kappaleet ovat vedonneet suomalaisten tunteisiin jo vuosia. Miksi hän on niin hyvä kirjoittamaan rakkauslauluja?

– Pitäähän jörölle miehelle olla joku tapa kertoa asioista, joista ei voi puhua, Juha sanoi ja hymyili.

– Olen ollut sellainen nuoresta pitäen, että kerron tunteistani kappaleiden kautta. Aloin tehdä musiikkia 16-vuotiaana – juuri siinä vaiheessa, kun pyörin urheiluseuroissa jätkien kanssa. Siellä ei voinut tai osannut puhua. Laulujen kautta osasin kertoa vaikeista asioista.