Anna Abreu meni naimisiin lumilautailijarakkaansa kanssa

Kuva Jonna Öhrnberg

Poptähti Anna Abreu ja lumilautailija Lauri Heiskari avioituivat tänään.

Laulaja Anna Abreu, 23, vihittiin tänään lumilautailija Lauri Heiskarin, 29, kanssa Helsingissä.

Pari on pitänyt yhtä lokakuusta 2011, ja kihlat vaihdettiin viime kesänä.

Lauri on kansainvälisesti menestynyt lumilautailija. Pitkän uran tehnyt mies on erikoistunut lumilautailuelokuviin eikä häntä siksi ole nähty esimerkiksi MM-kilpailuissa.

Parin toi yhteen Laurin lumilautailijakollegan Eero Ettalan kuvaaja, joka on Annan ystävä. Kun pari tapasi, Lauri ei tiennyt Annan olevan kuuluisa, koska mies on asunut viime vuodet Kaliforniassa.

– Aloimme viettää aikaa yhdessä ja todellakin rakastuin häneen. Hän on nöyrä ja tuntee kaikki ystäväni. On outoa, ettemme ole tavanneet aiemmin, Lauri kommentoi suhdetta Whitelines-lumilautailusivuston haastattelussa viime syksynä.

Aiemmin Anna on seurustellut Idols-kilpakumppaninsa Panu Larnoksen sekä malli Joonas Wörlinin kanssa.

Kommentit (1)
Vierailija
Viesti

Huomasin artikkelin 7 päivää-lehdessä ja ihailin Annan hääpukua, joka tosin oli sivusta kuvattu, mutta kunnon puku silti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Näyttelijä Pihla Penttinen: ”Vanhempieni toinen ero oli rankka”

Pertti Sveholmia ja Pihla Penttistä yhdistää rakkaus teatteriin, nautiskeluun ja pieruvitseihin. – Muut perhesuhteet eivät ole tulleet meidän väliimme, isä ja tytär kertovat.

Jahka Nelosen viihdeshow Tripla ja Ryhmäteatterissa pyörivä Eduskunta III on saatu päätökseen, näyttelijä Pihla Penttinen, 37, suunnittelee kevääksi reissua Eurooppaan. Sen hän tekisi junilla ja busseillen.

Pihlan isä, näyttelijä Pertti Sveholm, 61, kutsuu autoreissuja manuaaliseksi matkustamiseksi.

– Tien päällä sattuu kaikkea kivaa. Niin kuin muutama vuosi sitten, kun unohdimme sinut parkkipaikalle, muistatko?

Pihla muistaa kyllä. Harvoin on aikuinen ihminen tuntenut oloaan yhtä hämmentyneeksi.

Toinen ero oli rankka

Pihlaa ja Perttiä yhdistävät geenit, ammatti, mieltymys nautiskeluun sekä yksinolon tarve pieninä annoksina. Kumpikin pääsi teatterikouluun toisella yrittämällä, 23-vuotiaana. Pihla syntyi, kun Pertti kävi toista vuosikurssiaan.

– Pihla syntyi keskelle melko intensiivistä elämäntilannetta. Enemmän vietin aikaa teatterilla kuin kotona. Kyllä Pihla siitä varmasti joutui kärsimään, Pertti katsoo tytärtään.

Pertti ja Pihlan äiti erosivat kahdesti, lopullisesti kun tytär oli yhdeksänvuotias.

– Olin isompi ja ymmärsin tilanteen lopullisuuden, Pihla kertoo.

– Koin kuitenkin hyväksi, että asuin viikot vuoroin isän ja vuoroin äidin luona. Kuvio piti meidät läheisinä. Olisi voinut olla traagisempi vaihtoehto, jos vanhempani olisivat yrittäneet sinnitellä yhdessä.

Pertti on pitänyt tärkeänä, etteivät uudet perhekuviot tai perheenjäsenet ole vaikuttaneet isän ja tyttären suhteeseen.

– Meillä on aina ollut hyvä yhteys, eikä sitä ole eletty mutkan kautta. Muut perhesuhteet eivät ole tulleet väliimme, Pertti kuvailee.

Silmät kiinni ja hosuen

Vanhemmuuden taidot olivat koetuksella silloin, kun Pihla kävi läpi murrosikäänsä. Se tarkoitti stoppia kaikelle, mikä oli ollut tärkeää Pihlan elämässä; lukiolle, pianotunneille, tanssiharrastukselle.

– Ilmoitin reteästi, että nyt on mun aika opetella elämään. Eli enimmäkseen istuin kahviloissa, poltin röökiä ja filosofoin.

Pertti yritti hallita tilannetta, tuloksetta.

– Sovimme silloin, etten anna neuvoja tai käskyjä, ellei Pihla pyydä niitä itse. Ei mennyt kauan, kun tilanne muuttui.

Kolmen lapsen isällä ei ole ihmeempää kasvatusfilosofiaa. Lapsille on yritetty välittää kelvot perusarvot.

– Että olisivat hyviä ihmisiä. En minä tiedä, miten se kuuluu heille opettaa. Olen pannut silmät kiinni ja hosunut vain. Olen aika hiljainen mies, mutta lapsilleni yritän aina olla läsnä.

Pihlan ja Pertin nopeat

Lempielokuva?

Pertti: Näitä mietitään aina viiden kaljan jälkeen, ja listasta tulee loputon. Nyt nopeasti mietittynä Jacques Tatin Enoni on toista maata.

Pihla: Vastaanko rehellisesti vai haluanko vaikuttaa älykkäältä? Tom Cruisen Cocktailiin palaan aina uudestaan. Ei siksi, että se olisi maailman paras elokuva, vaan turvankaipuun hetkellä se toimii taatusti vähän kuin makkarakastike.

Idoli?

Pihla: Sanon oman alan ihmisistä näyttelijä Leena Uotilan.

Pertti: Gerard Dépardieu rupesi vanhoilla päivillään niin pöljäksi, ettei häntä voi enää nimetä. Sanotaan Charlie Chaplin.

Pihtari vai tuhlari?

Pertti: Taidan olla tuhlari.

Pihla: En minä paljon tuhlaa mutta vielä vähemmän pihtaan. Varsinkin ruuassa tulee tuhlattua.

Mitä ostitte viimeksi lahjaksi toisillenne?

Pertti: Isänpäivä meni jo, eikä ole lahjaa näkynyt … Pihlalle tarjosin drinkit hänen syntymäpäivänään eli viimeksi ostin viinaa.

Pihla: Ja minä vein isän syömään eli ostin hänelle ruokaa. Olemme enemmän nautintoihmisiä kuin kaman hamstraajia.

Millaisia kuskeja olette?

Pertti: Olen rauhallinen ja mielestäni hyvä kuski. Tykkään autolla ajamisesta.

Pihla: En ole koskaan hankkinut ajokorttia.

Millaisia laulajia olette?

Pertti: Yksi sana riittää kuvailemaan taitojani: surkea. Laulaminen olisi kiva taito. Sen kerran kun olen lapsille laulanut, niin vain hyvin hiljaa ja varovasti.

Pihla: En minäkään ole kummoinen laulaja, parempi pistää taustajoukkoihin kuin solistiksi. Rakastan laulaa autossa, mutta koska en aja itse, joku joutuu aina sijaiskärsijäksi.

Lempiruokasi?

Pertti: Pihla aukaisi tämän pelin jo makkarakastikkeellaan, ja kotiruuat ovat loistavia. Makaronilaatikko voi olla maailman parhaita ruokia.

Pihla: Totta! Aasia-kausi on alkanut hiipua, ja olen lipumassa Italia-osastolle. Juuri eilen söin todella hyvän ja tuhman pasta carbonaran, joka on loistoruoka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Siskonpeti-näyttelijä iloitsee raskaudestaan: "Tein kaksi vuotta surutyötä siitä, ettei kolmatta lasta tule"

Kolmatta lastaan odottava Sanna Stellan on iloinen, että antoi raskaudelle vielä mahdollisuuden.

Näyttelijä Sanna Stellan, 41, odottaa jo malttamattomana kolmannen lapsensa syntymää. Vauvan laskettu aika on kevättalvella.

Sanna kertoo pohtineensa pitkään, hankkiiko ylipäätään vielä lasta, mutta päätti sitten miehensä kanssa antaa uudelle raskaudelle mahdollisuuden.

– Tein kaksi vuotta surutyötä siitä, ettei kolmatta lasta tule. Mielen pohjalla kyti koko ajan kuitenkin toive lapsesta. Sitten päätin, että it's now or never. Ja aika pian tärppäsi. Uskon, että näin oli tarkoitettu.

Raskauden alku ei tosin ollut helppo.

– Ensimmäiset kolme kuukautta yökkäsin ja olin kuolemanväsynyt. Oli vaikeaa, kun ei voinut vielä kertoa kenellekään asiasta, hän muisteli.

12 viikon kohdalla pahoinvointi ja väsymys kuulemma loppuivat kuin seinään.

– Nyt minussa on virtaa kuin pienessä kylässä, Sanna virnisti Hevisaurus-elokuvan kutsuvierasnäytännössä Bio Rexissä. Sanna on lastenleffan keskeisessä roolissa perheenäitinä..

Kaksi ensimmäistä lasta, nyt 6- ja 3-vuotiaat, Sanna on kertonut synnyttäneensä ilman kivunlievitystä.

– Lapset ovat ihan onnessaan vauvasta ja odottavat tätä enemmän kuin vaikkapa Hevisaurusta, Sanna naureskeli.

Pariskunta ei tiedä tulokkaan sukupuolta. Heillä on entuudestaan jo poika ja tyttö.

– Taidamme pitää sen yllätyksenä loppuun saakka.

Perheen arki kahden lapsen ja kahden epäsäännöllistä työtä tekevän vanhemman huushollissa on jo nyt aikamoista härdelliä.

– Se on kuin tiukkaan viritetty koneisto. Kyllähän tässä hieman kammottaa, että miten kolmen kanssa pärjätään, Sanna hymähtää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Jukka Poika oikoo eroonsa ja siideripissikseen liittyviä huhuja Veitolalle: "Minut oli jo vaihdettu nuorempaan"

Jukka Pojan avovaimo Teija Storm kertoo Yökylässä Maria Veitola -jaksossa, että rakastui muusikossa tämän erilaisuuteen.

Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelman päätösjaksossa muusikko Jukka Pojan, 35, ja hänen avovaimonsa Teija Stormin kotona.

Jukka ja Teija tapasivat toisensa Goom-opiskelijaristeilyllä vuonna 2011. Jukalla oli laivalla keikka, ja Teija puolestaan oli töissä risteilyllä.

– En tiennyt Jukasta hirveesti. Kävin siellä keikalla, sit mä katoin, et jaa joku ihme hihhuli – en kuuntele, lähden pois, hirveetä kuraa, Teija kertoo jaksossa ensireaktiostaan.

Teijan mielipide muuttui kuitenkin nopeasti, kun hän ja Jukka tapasivat laivan hississä.

– Näin Jukan hississä ja olin, et aa, nyt mä oon rakastunut.

– Jukka vaikutti jotenkin niin erilaiselta. Oli tommonen ihme hihhuli, niin se jotenkin vetos.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Jukka kertoo ohjelmassa häntä harmittavista huhuista, joiden mukaan hän olisi vaihtanut "Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoo.

Hän myöntää silti, että asia on ärsyttänyt häntä.

– Olisin mä nyt aika rautahermo, jos mua ei yhtään ärsyttäis.

Jukka Poika ja Teija Storm esittelevät Maria Veitoallle Itä-Helsingissä sijaitsevan kotinsa, jossa Jukalla on oma studio ja Teijalla oma pukeutumishuone.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että avioero oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.

Yökylässä Maria Veitola -päätösjakso MTV3:lla ke klo 20.05

Kaikki Yökylässä Maria Veitolaan liittyvät jutut löydät täältä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Cheekin mystisiin selkäkipuihin löytyi erikoinen lääke

Räppäri joutui nukkumaan istualtaan.

Räppäri Cheek alias Jare Tiihonen kertoo joulukuun Gloriassa kärsineensä pitkään mystisistä selkäkivuista, joihin ei tuntunut löytyvän mistään apua. Kipujen takia hän joutui jopa nukkumaan istualtaan.

– Juoksin kaksi vuotta lääkäriltä toiselle kunnes yksi Eiran sairaalan spesialisti sanoi, että mun täytyy erottaa artisti- ja siviiliminä toisistaan.

Uransa alkuaikoina Jare painotti, että Cheek ei ole rooli vaan Cheek on osa häntä. Hän jäi kuitenkin miettimään lääkärin erikoista neuvoa.

– Sen jälkeen lähdin hakemaan rauhaa joogaretriitistä Mykonokselta. Kivut loppuivat siihen, Jare kertoo Gloriassa.

Haastattelussa räppäri muun muassa purkaa Jaren ja Cheekin eroa.

– Kun en ole lavalla ja Cheek vaan Jare, olen ihmisenä rauhallisempi ja hillitympi, viihdyn ehkä jopa vähän takanurkassa.

Lopettamista suunnitteleva Cheek esiintyy Gloriassa Hollywood-henkisissä muotikuvissa. Kuvissa hänen kanssaan poseeraa ukrainalainen malli Alina. Katso kuvat ja tunnelmia kuvausten kulisseista täältä.

Kommentit (1)
Nänni
Viesti

hohhoi.. Taitaa poika olla hukassa itsensä ja kaikkien muidenkin kanssa. Muistan kyllä tämänkin "katujen kasvantin" ja muiden liiga urpojen pyristelyt Lahdessa back in the day. Oltiin kyllä polleata poikaa kun porukalla kuljettiin ja muut tönittiin pois edestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.