Kuva Jonna Öhrnberg

Poptähti Anna Abreu ja lumilautailija Lauri Heiskari avioituivat tänään.

Laulaja Anna Abreu, 23, vihittiin tänään lumilautailija Lauri Heiskarin, 29, kanssa Helsingissä.

Pari on pitänyt yhtä lokakuusta 2011, ja kihlat vaihdettiin viime kesänä.

Lauri on kansainvälisesti menestynyt lumilautailija. Pitkän uran tehnyt mies on erikoistunut lumilautailuelokuviin eikä häntä siksi ole nähty esimerkiksi MM-kilpailuissa.

Parin toi yhteen Laurin lumilautailijakollegan Eero Ettalan kuvaaja, joka on Annan ystävä. Kun pari tapasi, Lauri ei tiennyt Annan olevan kuuluisa, koska mies on asunut viime vuodet Kaliforniassa.

– Aloimme viettää aikaa yhdessä ja todellakin rakastuin häneen. Hän on nöyrä ja tuntee kaikki ystäväni. On outoa, ettemme ole tavanneet aiemmin, Lauri kommentoi suhdetta Whitelines-lumilautailusivuston haastattelussa viime syksynä.

Aiemmin Anna on seurustellut Idols-kilpakumppaninsa Panu Larnoksen sekä malli Joonas Wörlinin kanssa.

Nyrkkeilijä kirjoittaa tämänhetkisen elämänsä haasteista pitkässä Instagram-kirjoituksessaan.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo Instagramissa julkaisemassaan tekstissä uusperhe-elämän haasteista. Kirjoituksen aluksi hän kertoo, että haluaa tuoda asian esille yhdessä puolisonsa Niklas Räsäsen kanssa.

– Kuten tiedätte, Nikulla ja minulle on molemmilla lapsi edellisestä suhteesta, eli perheessä on kaksi lasta, joilla on kaksi kotia, Eva kirjoittaa.

 

Haluamme Nikun kanssa nostaa esille vaijettua aihetta. Olemme erittäin onnellisia yhdessä, ja se varmasti näkyy kaikesta, myös kuvista joita jaamme. Se ei kuitenkaan ole ihan koko totuus. Kuten tiedätte, Nikulla ja mulla on molemmilla lapsi edellisestä suhteesta/liitosta, eli perheessä on kaks lasta joilla on kaksi kotia. Mä herään joka ikinen aamu ajatukseen "Leon." En aina heti muista, että nythän oli isän vuoro, eikä poika ole kotona. Kun kävelen pojan huoneen ohi sänky on tyhjänä ja leikit on jäänyt kesken. Sydän painaa taas sata kiloa ja ahdistaa. Niklas vuorostaan saattaa opettaa mun pojalle asoita, samalla kun omansa on äitinsä luona eikä isä paikalla. Ja Niku kokee suurta syyllisyyttä. En käsitä, että monet eronneet vanhemmat kertovat miten hienosti ero on sujunut lasten kohdalla. "Lapset ovat sopeutuneet niin hienosti" ja "Asumme niin lähekkäin että lapset voi tulla ja mennä kuten haluavat" jne. No lasten on pakko sopeutua, eihän niille anneta vaihtoehtoa. Tai sitten ei vaan kehdata myöntää, että tää on ollu hemmetin vaikeaa kaikille. Nyt kolme vuotta eron jälkeen voin sanoa, että lapset voivat hyvin. Mutta silti. Miten lapsi oppii asettumaan ja löytää rauhan, kun elää kahdessa kodissa? Mitä kun leikit on kesken kun täytyy vaihtaa kotia, tai poika on sopinut treffit naapurin lapsen kanssa ymmärtämättä, että juuri silloin on toisen vanhemman päivä. Mitä jälkiä se jättää lapsiin, että heidät erotetaan vuorotellen toisesta vanhemmasta vasten tahtoaan? Mitä kun kodeissa on eri säännöt, tai kun lapsi joutuu välillä suojelemaan toista vanhempaa, tai kun juuri se tärkeä unilelu on toisessa kodissa? Mitä kun lapsi aina ikävöi toista vanhempaa, vaikka aikaa kuluisi kuinka? Ja mitä kun en voi olla lapselle läsnä joka hetki, vaikka haluaisin? Kun en voi lohduttaa kun hän kaipaa, kun en näe häntä tekemässä ensimmäistä maalia jalkapallo-ottelussa tai hyppäämässä volttia mereen ekaa kertaa. En halua syyllistää ketään, sillä monesti ero on välttämätön eikä kenenkään pidä elää huonossa suhteessa, ellei sitä pysty muuttamaan paremmaksi. Se ei tietenkään ole lapsellekaan hyväksi. Mutta ei myöskään haluta kannustaa ketään antamaan periksi liian helposti.

A photo posted by eva wahlström (@eva_wahlstrom) on

Hän kertoo tekstissään, kuinka vaikeaa vanhemmalle on, että lapsi asuu kahdessa eri kodissa.

– Herään joka ikinen aamu ajatukseen 'Leon'. En aina heti muista, että nythän oli isän vuoro, eikä poika ole kotona. Kun kävelen pojan huoneen ohi, sänky on tyhjänä ja leikit on jäänyt kesken. Sydän painaa taas sata kiloa ja ahdistaa. Niklas vuorostaan saattaa opettaa minun pojalleni asioita, samalla kun omansa on äitinsä luona eikä isä paikalla. Ja Niku kokee suurta syyllisyyttä.

 ”Herään joka ikinen aamu ajatukseen 'Leon.'”

Menetetyt ensimmäiset voltit

Eva pohtii kirjoituksissaan, miten eroperheessä elävä lapsi pärjää kahden kodin välillä. Lisäksi hän ihmettelee, kuinka moni sanoo, että uusperheessä eläminen on helppoa.

– En käsitä, että monet eronneet vanhemmat kertovat, miten hienosti ero on sujunut lasten kohdalla. 'Lapset ovat sopeutuneet niin hienosti' ja 'Asumme niin lähekkäin, että lapset voi tulla ja mennä kuten haluavat' ja niin edelleen. No lasten on pakko sopeutua, eihän niille anneta vaihtoehtoa. Tai sitten ei vaan kehdata myöntää, että tämä on ollut hemmetin vaikeaa kaikille, Eva kirjoittaa.

Evan omasta erosta on jo kolme vuotta. Hän kertoo, että kahden kodin järjestelmä toimii tällä hetkellä hyvin, mutta siitä huolimatta tilanne edelleen mietityttää.

”Mitä kun kodeissa on eri säännöt, tai kun lapsi joutuu välillä suojelemaan toista vanhempaa, tai kun juuri se tärkeä unilelu on toisessa kodissa?”

– Mitä kun kodeissa on eri säännöt, tai kun lapsi joutuu välillä suojelemaan toista vanhempaa, tai kun juuri se tärkeä unilelu on toisessa kodissa?

– Mitä kun lapsi aina ikävöi toista vanhempaa, vaikka aikaa kuluisi kuinka? Ja mitä kun en voi olla lapselle läsnä joka hetki, vaikka haluaisin? Kun en voi lohduttaa, kun hän kaipaa, kun en näe häntä tekemässä ensimmäistä maalia jalkapallo-ottelussa tai hyppäämässä volttia mereen ekaa kertaa, Eva kirjoittaa.

Lopuksi hän kehottaa ihmisiä harkitsemaan tarkasti, ennen kuin eroaa.

– Monesti ero on välttämätön eikä kenenkään pidä elää huonossa suhteessa, ellei sitä pysty muuttamaan paremmaksi. Se ei tietenkään ole lapsellekaan hyväksi. Mutta ei myöskään haluta kannustaa ketään antamaan periksi liian helposti.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Muusikko Tero Vaara kirjoitti tiukkasanaisen Facebook-päivityksen lapsuudestaan ja isästään.

Mamba-yhtyeestä tuttu laulaja Tero Vaara, 51, julkaisi eilen Facebookissa julkisen päivityksen, jossa kertoo isänsä kuolleen viime viikon torstaina. Päivityksen mukaan hän on saanut läheisiltään osanottoja tapahtuneesta. Ne hän kertoo ottaneensa vastaan ”herrasmiestyyliin”.

Samalla Tero kuitenkin kertoo, että hänen suhteensa isään oli hankala.

– Ei oltu läheisiä ollenkaan, hän kirjoittaa.

– Vähän tuntuisi, että lopullinen erkaantuminen tapahtui jo vuosikymmeniä sitten. Itkut on itketty.

Teron mukaan peruskoulunopettajana työskennellyt isä oli kotona ”kiukkuinen ja lyhytpinnainen äijä, jolla ei enää ollut paukkuja omien pentujen lapsellisuuksia sietämään”.

”Iltapäivien ilmapiiri porilaisessa pientalossa oli useimmiten kerrassaan painostava”

– Iltapäivien ilmapiiri porilaisessa pientalossa oli useimmiten kerrassaan painostava, Tero kertoo päivityksessään.

Myös isän alkoholin käytöstä Tero kertoo avoimesti.

– Pitkät juomaputket loivat lisää arvaamattomuutta eloon. Viinankatkuun tai horjahteluun oli parasta olla reagoimatta. Klassinen virtahepo olohuoneessa -dilemma väistettiin täydellisellä teeskentelyllä, puhumattomuudella ja ohi katsomisella.

Nuoruuden kodissa Terosta ei tuntunut turvalliselta.

– Uskonnon opettamisesta mies ei omien sanojensa mukaan pitänyt ollenkaan, mutta oli kuitenkin kasvatusmetodikseen omaksunut raamatullisen "Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan” -filosofian.

”On paljon ajattelemista tästä kaikesta”

Päivityksen alla moni on kiitellyt Teroa suorapuheisesta kirjoituksestaan. Tähän mennessä Teron kirjoitus on kirvoittanut yli 300 kommenttia. Joukossa on osanottoja, sympatiaa ja kertomuksia vastaavista kokemuksista.

– Kiitos kun jaoit, on paljon ajattelemista tästä kaikesta. Se oli sitä aikaa sodan jälkeen, näitä on valitettavan paljon. Surra ei saanut, ei itkeä, ei nauraa. Ei osattu puhua tunteista, ne tulivat sitten ulos juuri näillä menetelmillä joita tässä kirjoitit, eräs kommentoijista kertoo.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Näyttelijä Ellen Pompeo valitsi varman toimeentulon, koska ei uskonut tarpeeksi työllistymiseensä Hollywoodissa.

Näyttelijä Ellen Pompeo, 46, oli kolmikymppinen aloittaessaan supersuositun Greyn anatomia -sairaalasarjan pääosassa. Menestyksestä huolimatta hän myöntää Peoplen haastattelussa miettineensä 12 tuotantokauden aikana, olisiko välillä aika tehdä urallaan jotakin muuta.

Hän päätti kuitenkin pysyä televisioruudussa.

– Päätökseni pysyä Greyn anatomiassa perustui puhtaasti ikääni, näyttelijä myöntää.

– 33-vuotiaana olin tarpeeksi viisas ymmärtääkseni, että kelloni tikittää jo Hollywoodissa, Ellen Pompeo sanoo viitaten ikäsyrjinnästään tunnettuun elokuvateollisuuteen.

Hän myöntää aloittaneensa näyttelijänä tavallista myöhemmin. Vähitellen sopimusneuvotteluissa kävi ilmi, ettei roolien löytyminen enää neljänkymmenen ikävuoden lähestyessä ole helppoa.

Ei vanhoille jaksoille

Päätös jäädä sarjaan olikin Ellenin mielestä hyvä, eikä hän kadu sitä. Sarja menestyi hyvin ja tarjosi hänelle varman toimeentulon.

– Päätin pysyä sarjassa, olla kiitollinen ja yrittää ratsastaa sillä niin kauan kuin pystyn. Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni, ja ajan kuluessa se on tuntunut aina vain paremmalta.

Vaikka näyttelijä suhtautuukin vanhenemiseen luonnollisena asiana, vuosikymmenen takaisia jaksoja hän ei halua katsoa – onhan hän vanhentunut ruudussa yli 10 vuotta.

– Niin epämiellyttävää kuin ikääntymisensä katsominen onkin, en usko, että fyysiseen kauneuteen keskittyminen on paras juttu mielen kannalta.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Näyttelijä Shannen Doherty on sairastanut rintasyöpää jo vuoden. Nyt hän julkaisi kuvasarjan, jossa leikkaa hiuksensa pois.

Tv-sarjoista Beverly Hills 90210 ja Siskoni on noita tunnettu näyttelijä Shannen Doherty, 45, sairastui rintasyöpään vuosi sitten. Viikko sitten hän julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kuvasarjan, jossa näyttää kuinka leikkasi sairauden takia päänsä kaljuksi.

Ensimmäisessä kuvassa hän syleilee äitiään Rosa Elizabeth Dohertyä.

 

Step 1

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Seuraavassa kuvassa hän leikkaa itse hiuksiaan saksilla. 

 

Step 2

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Kolmannessa kuvassa hiukset ovat lyhentyneet runsaasti. Shannen hymyilee äitinsä ja ystävänsä Anne Marie Kortrightin kanssa.

 

Step 3

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Neljännessä kuvassa Anne Marie ryhtyy lyhennyspuuhiin.

 

Step 4

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Ja sitten on hennosti hymyilevän yhteiskuvan vuoro. 

 

Step 5

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Viimeisimpänä Shannen esittelee uutta sivuprofiiliaan. 

 

Step 6

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Eilen Shannen julkaisi Instagramissaan kuvan, jossa hymyilee äitinsä, Annen ja ystävänsä Chris Cortazzon kanssa. Hiukset häneltä on lähtenyt kokonaan. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti: ”Kiitos näille kolmelle, jotka auttoivat minut uskomattoman rankan päivän läpi ja ovat tukenani joka minuutti ja rakastavat minua.”

Lisäksi hän kertoi, että hänen miehensä Kurt Iswarienko on parhaillaan työmatkalla Meksikossa: ”Mutta hän tiesi jättäneensä minut hyviin käsiin”, Shannen kirjoitti.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.