Kanye Westiä pidetään yhtenä suurenhulluimpana julkkiksena. Kuva: Reuters
Kanye Westiä pidetään yhtenä suurenhulluimpana julkkiksena. Kuva: Reuters

Räppäri Kanye West on tehnyt elämästään performanssitaidetta. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet mielissään hänen uusimmasta tempauksestaan.

Mitä tahansa Kanye West, 39, tekee, hän tekee sen isosti – ja yrittää saada tuotoksilleen mahdollisimman paljon huomiota. Tällä kertaa West on saanut huomion itseensä alastomuudella. Famous-biisin musiikkivideolla räppäri makaa sängyssä alastomana yhdentoista julkkikselta näyttävän hahmon kanssa. Videolla räppäri on itse keskellä ja aivan hänen vieressään näyttää olevan Kim Kardashian ja Taylor Swift

Lisäksi vällyjen välissä näyttäisi olevan Rihanna, Chris Brown, Amber Rose (Westin eksä), Caitlyn JennerBill CosbyGeorge W. BushAnna Wintour, Ray J ja Donald Trump.

West on hakenut Famous-musiikkivideoonsa inspiraatioa taidemaalari Vincent Desiderion taiteesta.

West järjesti musiikkivideon ensi-illan perjantaina Los Angelesissa, minkä jälkeen somessa on käyty kuumana. Osa on pitänyt musiikkivideota nerokkaana taidetempauksensa ja markkinointikikkana, jolla West yrittää "räjäyttää internetin" – aivan kuten hänen vaimonsa teki aikoinaan peppukuvallaan Paper-lehden kannessa. Mutta monet ovat myös pitäneet Westin videota todella mauttomana ja syyttävät räppäriä naisvihasta.

– Miten on mahdollista, että ihmiset puolustavat Kanyen "taidetta", kun hän on pannut alastoman Rihannan ja alastoman Chris Brownin vierekkäin! eräs Twitter-kommentoija ihmettelee.

– Miten jotkut eivät näe mitään ongelmaa siinä, että Kanye laittaa Chris Brownin ja Rihannan näköishahmot vierekkäin, toinen Twitter-kommentoi kirjoittaa.

Browniin ja Rihannaan liittyvillä kommenteilla viitataan siihen, että Brown on tuomittu ex-naisystävänsä pahoinpitelystä. 

Miten Taylor Swift reagoi videoon?

Videolla olevista julkkiksista useita on pidetty Westin vihamiehinä, mutta räppäri itse vakuutti ennen kohua, ettei hänen tarkoituksensa ole dissata ketään.

– Videon on tarkoitus keskustella kuuluisuudesta. Siinä olevat ihmiset ovat olleet tarkkoja siitä, mitä heidän seksiasioistaan on julkisuudessa kerrottu, artisti kommentoi Vanity Fair -lehdelle.

Toistaiseksi vain Chris Brown on kommentoinut videota Instagramissa. Hän kutsui Westiä hulluksi, mutta lahjakkaaksi – ja kyseli myös, miksi häntä esittävän "vahanuken" peppuvaon pitää vilkkua lakanoiden välistä.

Tosin Kanyen puhelin saattaa vielä soida – ja luultavasti asianosaiset myös harkitsevat oikeusjuttuja. Ainakin Taylor Swifillä saattaa olla videosta mielipide. Kaksikolla tuli nimittäin aikaisemmin riita kyseisen Famous-biisin sanoituksia, kun se julkaistiin helmikuussa. Yhdessä kohdassa räppäri laulaa, että voisi kuvitella harrastavansa seksiä Swiftin kanssa. Lisäksi hän laulaa, että hän oli se tyyppi, joka teki "vosusta" (Swift) kuuluisan. Swift kommentoi tuolloin, että pitää sanoituksia mauttomina ja naisvihapuheena.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Lähteet: Twitter, Independent, Esquire

Sami Minkkinen kertoo uudessa blogikirjoituksessaan, miten hänen uusi suhteensa sai alkunsa.

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen kertoo kahdessa uusimmassa tekstissään tuoreesta parisuhteestaan ja siitä, miten kaikki sai alkunsa.

Viime toukokuussa avioerostaan kirjoittanut Minkkinen sai myrskyn aikaan kerrottuaan jättäneensä vaimonsa rakastuttuaan toiseen. Ex-parin toinen yhteinen lapsi oli tuolloin alle kaksi kuukautta vanha, mikä synnytti paljon keskustelua ja kritiikkiäkin blogin lukijoiden keskuudessa.

Minkkinen kertookin muutama päivä sitten julkaistussa tekstissään, että moni on yhä ihmetellyt nopeaa muutosta.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin.

Minkkinen listaa myös muita syitä kipinän syttymiselle.

”Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään.”

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. 

– Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään.

Uudemmassa blogikirjoituksessaan Minkkinen tavanneensa seurustelukumppaninsa ensimmäistä kertaa bussimatkalla. Minkkinen istuutui vastakkain vielä tuntemattoman naisen kanssa ja oli nopeasti myyty.

– Elämä on täynnä kohtaamisia. Toiset ovat merkityksellisempiä kuin toiset. Haluan kertoa yhdestä kohtaamisesta. En tiennyt sellaista voivan edes olla olemassa. Olen kuullut puhuttavan, että ihmisen katseesta voi nähdä hänen menneisyytensä. Edessäni olivat silmät, joista näki kauemmas kuin heti uskalsin edes katsoa. Tiedättehän sellaisen katseen, jonka nähtyään haluaa vain pitää lähellä.

 

Minä rakastan sinua. Suoraan kameraan. Sanokaa se hänelle, jota rakastatte. #havaintojaparisuhteesta #kesä #rakkauspuhe

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä, missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni, Minkkinen kirjoittaa.

Minkkinen on kertonut blogissaan myös esimerkiksi siitä, kuinka vaikeaa etäsuhteessa eläminen on ollut uuden kumppanin kanssa.

Blogin kirjoittamisen lisäksi Minkkinen tullaan näkemään uuden Kielletty rakkaus -sarjan tuotantokauden juontajana. Uudet jaksot alkavat ensi syyskuussa.

Tyttäreni 5v

Sami Minkkinen rakastui bussissa tuntemattoman naisen silmiin: ”Silloin en ollut vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään”

Minkkinen on kaikessa kuvottavuudessaan kuvottavin miehenkuvatus mitä maa päällään kantaa. Jos itse olisin 2kk vanhan vauvan isä niin pääprioriteettini olisi nyt ja vuosia eteenpäin lapseni, ei toisen naisen perse tai silmät. Oksettava pelle kertakaikkiaan.
Lue kommentti

Anna Puun teinikuva on herättänyt hilpeyttä Instagramissa.

Vanhojen valokuvien seasta löytyy joskus melkoisia aarteita. Nyt varsinaisen helmen laatikoiden kätköistä on löytänyt muusikko Anna Puu, 35. Hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään 90-luvulta.

Ensi syksynä toisen kerran The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimiva Puu kertoo, että kuvassa hän on Kreetalla leirikoulumatkalla. Ikää hänellä on ollut silloin noin 15 vuotta.

– Muistan, että Björk piti sen hiuksia tuolleen sykeröillä ja tietty fanityttönä minä myös, Anna Puu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt hashtägiksi esimerkiksi nuorikapinallinen ja teinianna.

Ainakin 90-luvun teinit tunnistavat kuvasta myös monta muuta ysärivillitystä: farkkurepun, liian isot reisitaskuhousut, skeittikengät ja lasit, joissa on oranssit linssit.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös kommentoijissa: ”Ootko tää sinä?” eräs kommentoija ihmettelee.

Oletko sinä löytänyt hauskan nuoruuskuvan itsestäsi? Lähetä se meille ja kerro, mikä tekee kuvastasi erityisen!