Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän? Satu Ruotsalaisen laatima ystävänpäivähoroskooppi kertoo, minkä merkin seurassa kannattaa juhlia päivää ja minkä kanssa syntyy kärhämää. Mutta mistä löytyisi sutinaa?

Oinas 21.3.–21.4.

Vietät tänä vuonna harvinaisen romanttista ystävänpäivää, kun sosiaalinen Venus ja toimintapommi Mars kiertävät merkissäsi. Älä jää kotisohvalle, vaan etsiydy ihmisten seuraan ja nauti irrottelusta. Vaa’an seurassa koet sielujen sympatiaa ja juttu luistaa. Vaikka skorpioni ja kauris saavat sinut tavallisesti ärsyyntymään, osaat luovia heidänkin kanssaan tahdikkaasti. Ystävänpäiväromanssi voi syntyä yllättäen toisen oinaan kanssa.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Podet melkoista puheripulia ja tarvitset ympärillesi ihmisiä, jotka jaksavat olla yhtä innostuneita maailmanmenosta ja ajan ilmiöistä. Ystävänpäivää kannattaa nyt juhlistaa pitkän kaavan kautta, juttua riittää pikkutunneille saakka. Romantiikannälkäinen oinas ja aina yhtä sulokielinen vaaka sopivat päivän seurueeseen loistavasti. Jousimiehen elämänongelmat vaativat syvempää paneutumista, myös neitsyen kanssa syntyy helposti erimielisyyttä.

Kauris 23.12.–20.1.

Et ole erityisen sosiaalinen ystävänpäivänä, kavereillasi tuntuu olevan muuta menoa ja arjen kiireet eivät anna tilaa juhlinnalle. Olet levoton ja turhautunut, läheisten kanssa syntyy helposti konflikteja. Rapu ja kalat tuovat parhaiten sisäisen lapsesi esille ja saavat pinnan alla uinuvan tunnepuolesi heräämään. Ystäväpiirissäsi olevat neitsyet ja vesimiehet vastaavat älyllisiin haasteisiisi parhaiten. Tulisieluinen oinas ja epävakaa vaaka testaavat kärsivällisyyttäsi.

Härkä 21.4.–22.5.

Et ole erityisen sosiaalisella tuulella, ja ystävänpäiväjuhlat jäävät helposti tekstiviestin tai kortin lähettämisen asteelle. Jos ystävät saavat kuitenkin houkuteltua sinut mukaan rientoihinsa, tyydyt rauhalliseen elokuvailtaan tai aikaiseen päivällistapaamiseen. Innostut vesimiehen ajatuksista ja ideoista, mutta paras romantiikan kipinä syttyy herkän kalan kanssa. Seurueeseen eksyvän leijonan itsetunto-ongelmat tai egon nostatus eivät herätä sympatiaasi.

Rapu 22.6.–22.7.

Päädyt todennäköisimmin juhlistamaan päivää tutun ja turvallisen naapurin, sukulaisen tai ikiystävän seurassa, saatat myös innostua kaivamaan vanhojen luokkakavereiden yhteystietoja esille. Olet harvinaisen suorasukaisella tuulella ja tämä saa etenkin leijona-, ja kaurisystävän perääntymään. Neitsyt saa mielesi mukavasti tasaantumaan, myös skorpioni onnistuu viileästi palauttamaan jalkasi maan kamaralle kiivaimmassa hormonimylläkässäsi.

Leijona 22.7.–23.8.

Olet ystävänpäivänä seuraelämän keskiössä, huumorintajusi ja tilannekomiikkasi toimii pettämättömästi, vedät puoleesi muita hauskanpitäjiä. Kun menojalka vipattaa lupaavasti, tanssiparketilla ei tarvitse pyöriä yksinään. Itsetietoinen oinas on ystävänpäivänä kuuma pakkaus, romanssin poikanen voi myös olla luvassa tyylikkään vaa’an kanssa. Viisaan vesimiehen kanssa syntyvät parhaat ja syvällisimmät keskustelut, mutta samalla kiivaimmat väittelyt.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Joudut katselemaan vierestä, kun muut suunnittelevat ystävänpäivätapaamisia tai muita iltarientoja. Arkivelvollisuuksien hoitaminen ei välttämättä anna tilaa sen suuremmille irtiotoille, mukava viestittely ystäväpiirin kesken tuo kuitenkin tärkeän hyvän mielen. Ystävien joukosta erottuvat jämäkkä kauris ja lupaukset pitävä toinen neitsyt. Romanttisessa mielessä ravun herkkyys ja kalan kyky ilmaista rakkautta ovat piirteitä, joita todennäköisesti arvostat suuresti.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Et nauti seuraelämän keskipisteenä olemisesta juuri nyt, ja siksi vetäydyt mieluiten omaan rauhaasi tai vietät mukavaa koti-iltaa läheisten seurassa. Ystävänpäivänä sinulle on tärkeämpää kuulla vanhempien tai parhaan ystävän kuulumisia, puolitutut eivät saa huomiotasi. Ystäväpiirissäsi viihdyt parhaiten maanläheisen härän tai herkän kalan kanssa, romantiikka kukoistaa ravun tai kauriin kanssa. Etäinen vesimies ja tasapainoton vaaka saavat piikkisi esille.

Jousimies 22.11.–23.12.

Pääset onnellisesti nauttimaan taivaankannen lahjoista ystävänpäivänä, merkkiisi osuva lämpöaalto jatkuu huikeana aina kesäkuun alkuun saakka. Ota vastaan ystävien kutsu, luvassa on hauskanpitoa ja tervetullutta irrottelua. Valloittava oinas on monelle merkille kiintoisa kumppaniehdokas, niin myös sinulle. Myös vaaka ja kaksonen sopivat sekä ystäväpiiriin että rakastetuksi. Pikkutarkka neitsyt ja yliherkkä kala saavat elämässäsi aikaan kaaosta.

Vaaka 23.9.–23.10.

Oikeassa seurassa loistat ja säkenöit, mutta tänä ystävänpäivänä on vaarana eksyä kiukkuisen, humalaisen tai elämään katkeroituneen vanhan tuttavan seuraan, joka pilaa tunnelmasi läsnäolollaan. Valitse siis viisaasti. Maskuliininen oinas saa feminiinisen puolesi parhaiten esille, ystäväpiirissä oinas voi kuitenkin olla se, joka ärsyttää eniten. Vesimiehen upea tarinointi ja viisas elämänkatsomus saavat polvesi notkumaan, myös leijonan kupliva luonne vetoaa huumorintajuusi.

Vesimies 20.1.–20.2.

Vietät lämminhenkistä ystävänpäivää ja kaipaat ympärillesi sanavalmiita älykköjä, jotka pysyvät järjenjuoksusi mukana. Olet tuki ja turvallinen olkapää suurimmalle osalle ystävistäsi, sinuun luotetaan ja uskotaan ystävänä ja kumppanina. Ystäväpiirissäsi on todennäköisesti vilkkaita kaksosia tai sanavalmiita vaakoja, joiden kanssa parannat mielelläsi maailmaa. Leijona herättää sinussa intohimon tunteita, härän jähmeys ja hitaus taas kaivavat huonoimmat puolesi esille.

Kalat 20.2.–21.3.

Alkuvuoden vilkkaan sosiaalisen jakson jälkeen jättäydyt mielelläsi taka-alalle ja vietät ystävänpäivää matalalla profiililla. Pysähtyneisyyden tunne sopii mukavaan koti-iltaan, lämminhenkinen tekstiviesti ystäville ajaa kyllä asiansa. Ystäväpiirissäsi härkä on vahvin tukipilarisi vaikeuksien keskellä, mutta hauskanpito onnistuu sekä ravun että kauriin kanssa. Skorpioni vastaa intohimojesi herättelystä, mutta kaksosen ja jousimiehen levottomuus tuntuvat vieraalta.

Päivän horoskoopin löydät täältä ja vuosihoroskoopin 2017 täältä.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.