Katso astrologi Satu Ruotsalaisen laatimat vuoden 2016 horoskoopit kaikille merkeille täältä!

Oinas 21.3.–21.4.

Tänä vuonna oinaan kannattaa olla rohkea uusien valintojen edessä. Lue horoskooppi.

Härkä 21.4.–22.5.

Härkä menestyy kovalla työllä. Lue horoskooppi.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Neuvo kaksoselle: ole päättäväinen siinä, mitä teet. Lue horoskooppi.

Rapu 22.6.–22.7.

Ravun kannattaa hyödyntää tänä vuonna korkea viretasonsa. Lue horoskooppi.

Leijona 22.7.–23.8.

Leijona, pidä varasi. Älä provosoidu kritiikistä. Lue horoskooppi.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Neitsyt haparoi tänä vuonna uuden ja vanhan välillä. Lue horoskooppi.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka pääsee nyt loistamaan taidoillaan. Lue horoskooppi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Harkitse riskinottoa erityisen tarkkaan, skorpioni! Lue horoskooppi.

Jousimies 23.11–23.12.

Jousimies, nyt ei ole aika hätiköidä tärkeissä päätöksissä. Lue horoskooppi.

Kauris 23.12.–21.1.

Kauriin kannattaa nyt hoitaa talouttaan huolellisesti. Lue horoskooppi.

Vesimies 21.1.–20.2.

Vesimies, panosta tänä vuonna laadukkaaseen vapaa-aikaan. Lue horoskooppi.

Kalat 20.2.–21.3.

Kalat voisivat miettiä, mistä voivat tänä vuonna luopua. Lue horoskooppi.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.