Vuosihoroskooppi 2014: Leijona 22.7.–23.8.

Uskalla luopua vanhasta.

Rakkaus

Historiallinen vuosi on alkamassa kaikille leijonille, mutta erityisesti niille, jotka ovat kesän alussa vielä sinkkuja. Jos alkuvuosi­ on ihmissuhde­rintamalla rauhallinen, vauhti kiihtyy kesää kohti.

Jupiter on saapumassa merkkiin lahjojen kera 16.7. ja antaa mahdollisuuden tavoitella onnea elokuulle 2015 saakka. Osa leijonista haluaa hengittää entistä vapaammin, jolloin kuristava parisuhde joutuu suurennuslasin alle.

Seitsenvuotiskriisi puristaa 7.8. jälkeen syntyneiden rakkauselämää ja tuo tuplasti kriittisyyttä parisuhteen arkeen. Elokuun ensimmäisen viikon leijonat ovat vuoden aikana erityisen onnekkaita.

Sosiaalisesti vilkkaimmat jaksot ovat toukokuussa ja 16.11.–10.12. Romantiikka kukkii erityisesti 12.8.–5.9.

Työ ja raha

Elokuun ensimmäisen viikon leijonat saavat vuoden upeimmat mahdollisuudet menestyä. 7.8. jälkeen syntyneet päättävät työelämässään yhden­ jakson. Uudet ovet aukeavat­ erityisesti syyskuusta alkaen. Onko aika vaihtaa työtä, perustaa­ yritys tai jäädä eläkkeelle? Heinäkuussa syntyneiden hyvät työuutiset osuvat ajalle 16.7.–31.8. Sen sijaan 4.–24.10. on huono aika allekirjoittaa työsopimus.

Hyvinvointi

Ennen 6.8. syntyneet ovat käyneet läpi melkoisen mankelin kuluneen vuoden aikana. Nyt on mahdollisuus vaalia terveyttä. 7.8. jälkeen syntyneet uuvuttavat­ itsensä työllä. Reistaileva terveys kertoo omien tarpeiden laiminlyömisestä. Vuoden jälkimmäinen puolisko houkuttelee leijonia hemmotteluun.

Vuoden 2014 vuosihoroskoopista julkaistaan kaksi tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa torstaina 9.1.2014.

23.8.–22.9.

Kuukausihoroskooppi: Ota rohkeasti askel uuteen, Neitsyt

Neitsyt pitää kiinni vanhasta haaveesta, josta olisi pitänyt luopua kauan sitten. Uskalla myöntää, että tämä ei ole sinulle oikea tie, niin huomaat olevasi uusien mahdollisuuksien edessä. Onnetar on puolellasi, kun otat itse ensimmäisen askeleen.

Onnekkaimmat päivät 11. 9. & 23. 9.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka on nyt hunajapurkki, joka vetää puoleensa kaikenlaisia kosiskelijoita. Yksi heistä on niin merkittävä, että kannattaa olla aistit valppaina. Sinulta pyydetään apua tilanteeseen, josta sinun olisi parempi pysyä mahdollisimman kaukana. Sano ei. Jokainen selitys tulkitaan nyt väärin.

Onnekkaimmat päivät 8. 9. & 27. 9.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni kihisee toimintahalua, mutta ympäristö ei pääse vauhtiin mukaan. Erityisen työlääksi muodostuu lähipiirin härkä. Pidä tiukasti kiinni rahoistasi. Aika on otollinen työpaikkaromanssille, mutta sitä ennen joudut kohtaamaan jotain sellaista, jonka luulit jääneen jo taakse.

Onnekkaimmat päivät 1. 9. & 7. 9.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehen ei kannata ottaa tässä kuussa minkäänlaisia riskejä sen enempää rahassa kuin rakkaudessakaan. Mikään ei nyt ole ihan sitä, miltä näyttää. Ainoa keino onnistua on varmistaa, että se, joka sinua aamulla peilistä katsoo, on ollut rehellinen itselleen. Vaadit itseltäsi nyt niin paljon, että terveytesi voi olla vaarassa. Delegoi.

Onnekkaimmat päivät 17. 9. & 26. 9.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris on nyt tienristeyksessä. Kääntyminen minne tahansa näyttää heikommalta vaihtoehdolta kuin entinen, mutta sinne ei enää pääse. Selviytymisen avain on nyt putipuhdas itsekkyys. Valitse se, mikä on itsesi kannalta paras vaihtoehto. Silloin vastuukin on sinulla. Neitsyeltä saat kaipaamaasi tukea.

Onnekkaimmat päivät 10. 9. & 23. 9.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies katsoo elämäänsä taaksepäin. Oletko saavuttanut sen, mihin olet pyrkinyt? Jos tavoite on kaukana, ryhdy tarvittaviin toimiin. Vain silloin voi päästä perille, kun tietää, minne on matkalla. Käynnissä on jakso, jolloin sinun on saatava olla yksin. Älä vaadi läheisiltäsi liikaa, niin voit tulla taas takaisin.

Onnekkaimmat päivät 23. 9. & 30. 9.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on nyt lempipuuhassaan, ratkaisemassa toisten ongelmia ja hoivaamassa haavoittuneita. Sinun ei silti kannata asettaa kaikkia panoksia yhdelle hevoselle. Erityisen tarkka kannattaa olla neitsyen kanssa. Se, mikä näyttää polttavankuumalta, hiipuu hengettömäksi lokakuun loppuun mennessä. Parempi katsoa kuin katua.

Onnekkaimmat päivät 11. 9. & 23. 9.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on nyt niittämässä joskus paljon aikaisemmin kylvettyä viljaa. Sisäinen vaatimus ohjaa sinua ratkaisuihin, joihin et vähän aikaa sitten olisi uskonut. Kyse on kuitenkin välttämättömistä päätöksistä, joiden tekeminen lopulta helpottaa suuresti oloasi. Erityiseen rooliin nousee nyt leijona. Kenen elämää elät?

Onnekkaimmat päivät 1. 9. & 5. 9.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän elämässä on käynnissä selkeämpi jakso. Unelmista on puhkaistu liian suuret kuplat, mutta samalla itsevarmuutesi kasvaa ja uskallat edetä kohti aitoa iloa, jota olet menettämisen pelossa vähän vältellyt. Joku vanha omistusriita nousee esiin, nyt on aika selvittää se. Ota itsellesi vain se, mitä oikeasti haluat.

Onnekkaimmat päivät. 7. 9. & 22. 9.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen joutuu mittaamaan ystävyyssuhteittensa vakautta. Lujalle pohjalle rakennetuilla ihmissuhteilla on taipumus vain vahvistua entisestään, mutta kaikki pinnallinen rusentuu paineiden alla. Muista, että et anna sellaisia lupauksia tai sitoumuksia, joissa sydämesi ei ole täysillä mukana. Katkaise vääriltä huhuilta siivet.

Onnekkaimmat päivät 6. 9. & 16. 9.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu joutuu vielä hetken elämään aliarvioituna. Lohduttaudu sillä, että tämä jakso on ollut tarpeen itsetuntosi vahvistamiseksi. Saat jousimieheltä tukea, ja kuun loppua kohden vapaampi ilma alkaa virrata monesta suunnasta. Vältä riskien ottamista ja kaikkea sijoittamista kuun ensimmäisellä viikolla.

Onnekkaimmat päivät 1. 9. & 22. 9.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona on syyskuun alussa epävarma siitä, mitä hän haluaa. Vanha suolakin janottaa, ja jos et ole varovainen, saatat lipsahtaa aidan sille puolelle, joka vain näyttää vihreämmältä. Onneksi tämä menee ohi, ja myrskyn laannuttua elämässä on jäljellä juuri hän, kenen pitääkin. Oinaan kanssa täytyy puhdistaa ilmaa.

Onnekkaimmat päivät 6. 9. & 23. 9.

23.7.–22.8.

Kuukausihoroskooppi: Nyt on aihetta hymyyn, Leijona!

Leijona häikäistyy nyt helposti omasta loisteestaan. Eikä se ole väärin. On iloittava, kun siihen on aihetta. Koeta silti olla tallomatta arempia. Kalojen kanssa syntyy helposti konflikti, mutta sen tehtävä on puhdistaa ilmaa paljon paremmalle, yhteiselle huomiselle. Onnekkaimmat päivät 4.8. & 26.8.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyttä kaivataan nyt uusien ideoiden toteuttajaksi. Nyt olisi oikea aika leikata kokonaan irti sellaiset siteet, jotka kuljettavat elämääsi jonkun toisen määräämään suuntaan. Suuri rakkaus on kulkemassa ohitsesi mutta pysähtyy kohdallesi vain, jos olet riittävän itsenäinen ja vapaa.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 26.8.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka korjaa satoa jostain kaukaa menneisyydessä kylvetystä siemenestä. Erityisen merkittäväksi nousee Oinaan rooli. Kohtaamisessanne on vahva kohtalon kosketus. Tee nyt juuri niin kuin sisimmässäsi tunnet oikeaksi, muiden moitteista tai vaatimuksista välittämättä. Älä silti työnnä tehtäviäsi toisten vastuulle.

Onnekkaimmat päivät 19.8. & 30.8.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni tekee nyt valintoja, jotka rakentavat perustaa elämälle pitkäksi aikaa. Jos jokin asia tökkii millään tavalla, luovu siitä surutta. Jokainen negatiivinen kokemus on nyt vahva viesti siitä, ettei kyseiseen suuntaan kannata mennä. Etene silti rohkeasti. Eilisen on nyt hyvä jäädä kokonaan taakse.

Onnekkaimmat päivät 13.8. & 21.8.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies toimii rauhan rakentajana työyhteisössään. Osaat asettaa sanasi oikein ja pystyt lieventämään jännitteitä. Omassa lähipiirissäsi joku on etääntymässä sinusta. Auta häntä lähtemään hyvillä mielin. Silloin palaaminen on helpompaa. Loppukuu on hyvin kiireinen, mutta työ kiittää tekijäänsä.

Onnekkaimmat päivät 4.8. & 7.8.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris tuo nyt tahtomattaankin luurankoja ulos kaapeistaan. Osut tilanteisiin, joissa kätketty totuus paljastuu tavoilla, jotka eivät ole kenellekään helppoja. Kolmiodraamaakin saattaa olla kohtalon tarjottimella esillä. Totuuden varaan on silti parempi rakentaa kuin illuusion. Anna Kalojen lohduttaa.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 15.8.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on ansassa liian sitovassa ihmissuhteessa. Nyt on oikea aika irrottautua. Varsinkin Kalojen merkistä tullut apu on viisasta lopettaa ajoissa, ennen kuin se muuttuu taakaksi teille molemmille. Päästä irti turhista peloista. Olet oman tiesi kulkija – ja moottoritie on nyt taas kuuma.

Onnekkaimmat päivät 13.8. & 19.8.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on ikuisen dilemman edessä: milloin pitää päästää irti? Olet sielultasi parantaja, ja siipirikot hakeutuvat huomaasi. Tulee kuitenkin aina se hetki, jolloin haavoittuneet siivet taas kantavat. Avaa häkki! Ne, jotka oikeasti kuuluvat lähellesi, eivät tarvitse sinulta tukea vaan arvostusta. Älä alennu marttyyriksi.

Onnekkaimmat päivät 4.8. & 6.8.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Saat iskettyä hakkusi elämäsi antoisimpaan kultasuoneen, jos olet nopea ja rohkea. Nyt ratkaisee ennen kaikkea se, millaisen onnen sallit itse itsellesi. Muista, että jos et laita happinaamaria ensin itsellesi, et pysty auttamaan muitakaan.

Onnekkaimmat päivät 12.8. & 15.8.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on nyt tuskaisuuteen asti riippuvainen toisten tekemistä ratkaisuista. Jonkun vanhan asian täytyy kuolla, että uusi pääsisi syntymään. Tyyni rauhallisuus on nyt paras tapa edetä. Kissa pääsee pöydälle ilman, että sinä nostat sen sinne. Vältä isoja investointeja kuun alussa.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 15.8.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten elokuu alkaa harmittavalla väärin-
ymmärryksellä. Se kannattaa selvittää heti, jottei se mutkistuisi umpisolmuksi. Muistathan vanhan viisauden siitä, että sitominen ei kuulu hyvään parisuhteeseen, mutta sitoutuminen kuuluu. Heitä siis pois silkkinauhat ja avaa sydämesi.

Onnekkaimmat päivät 4.8. & 7.8.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu on niin täynnä joka puolelle pursuilevaa energiaa, että tekemisen tahti alkaa väkisinkin asettaa paineita myös toisille ihmisille. Menestyksen mittari on nyt se, miten osaat toimia omista lähtökohdistasi. Kaikki se, minkä nyt teet jotakuta toista miellyttääksesi, kääntyy itseäsi vastaan. Jousimiehet ja Kalat ovat hyvässä harmoniassa kanssasi.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 21.8.

Kesän 2015 suuri rakkaushoroskooppi: katso kaikki tähtimerkit

Kuumia romansseja ja intohimon tuulia? Rentoa lojumista vai supertehokasta sporttailua? Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä tähdet povaavat tälle kesälle.

KAKSONEN 22.5.–22.6.

Rakkaus/ihmissuhteet: Kaksonen on käynyt alkukesän vääntöä, mutta nyt on rauha maassa. Ihmissuhdeasiat tuntuvat soljuvan paljon helpommin kesäkuun jälkipuoliskolla. Kiire ja pieni särmikkyys leimaavat kesäkuuta, mutta yleisvaikutelma jää huikeasti plussan puolelle. Vaikka kaksosen paras vauhti hieman hiipuukin 25.6. jälkeen, on sosiaalinen elämä heinäkuussa kiitettävän vilkasta. Romantiikannälkäiset saavat nauttia alkukesän ihanuudesta aina 18.7. saakka. Heinäkuun lopulla tunteet hieman viilenevät. Loppukesällä tarkistellaan jo kesäromanssin jatkuvuutta, 9.8. jälkeen arkikiireet rokottavat parisuhdeaikaa.

Loma/vapaa-aika: Kesä on kaksoselle vauhdikas ja tapahtumarikas alusta loppuun. Toukokuiset tuntevat talven ja kevään jälkeen tarvetta irtaantua liian tiukoista aikatauluista tai velvollisuuksista: osa löytää itsensä kaukomailta saakka. Golf-, soutu- tai juoksuharrastus hiipuu hieman keskikesällä, mutta innostaa jälleen elokuun toiselta viikolta. Loppukesä on marjapoimijalle tai maratoonarille melkoista suorittamista, upea virtapiikki takaa menestyksellisiä suorituksia.

Kesän kompastuskivet: Tänä kesänä kaksonen ei juuri kompastele: kesän planeettakuviot kannustavat enemmänkin onnistumaan. Kuun vaihteessa syntyneiden rahankäyttö voi aiheuttaa kesän aikana sanomista, 9.–14.6. syntyneiden terveystilanne vaatii tarkistusta.

RAPU 22.6.–22.7.

Rakkaus/ihmissuhteet: Jos kevät herätteli ravun sosiaalisen elämän ja osalla myös romanttisen puolen henkiin, alkukesästä ihmissuhderintamalla on huomattavasti hiljaisempaa. Juhannusjuhlat sujuvat rauhallisesti läheisten seurassa. Intohimon tuulet puhaltavat merkkiin jälleen 25.6. jälkeen: sinkut villiintyvät keskikesällä ja varatuilla ravuilla lepo ja loma tekevät hyvää hormonitasapainolle. Merkin loppupäässä syntyneillä kiihkeä kesä jatkuu aina elokuun toiselle viikolle saakka. Heinäkuun jälkipuoliskolla sosiaalinen elämä on vilkkainta, ja rapu osallistuu kesäjuhliin ja tapahtumiin innokkaasti. 22.–27.6. syntyneillä kesän parhaat hetket ajoittuvat 11.8. jälkeen, kuun vaihteessa syntyneet tunnelmoivat läpi kesän.

Loma/vapaa-aika: Kevään mukavan lomailu- ja hemmottelujakson jälkeen ravun rentoutumisen hetket jäävät kesäkuussa vähemmälle. Kun toimintapommi Mars vielä saapuu merkkiin 25.6., kuntokuuri, mökkiremontti tai vaativa kesätyö pitää kesäkuussa syntyneet ravut kiireisinä. Heinäkuiset hyppäävät omaan tehorumbaansa 9.7.–9.8., ja lavatanssiharrastajilla tai maratonille tähtäävillä on käytössään huikea energiapiikki. Rapu on kesän kuluessa hieman levoton ja tekee nopeita ja impulsiivisia reissupäätöksiä. Loppukesä 9.8. jälkeen on lomailijalle selvästi rauhallisempi.

Kesän kompastuskivet: Toimintapommi Marsin liikkuessa merkissä 25.6.–9.8. ravulla on käytettävissään huikea energiamäärä. Mars-energian purkaminen voi hankalimmillaan tarkoittaa toisten komentamista, kiukun purkamista ja räjähdysalttiutta. 9.–13.7. syntyneet tekevät nopeita käänteitä, jotka kaduttavat myöhemmin.

LEIJONA 22.7.–23.8.

Rakkaus/ihmissuhteet: Tulossa on vuosisadan kesä, ja monet viettävät ikimuistoisen onnellisia hetkiä kultansa kainalossa. On ihme, ellei sinkkuleijona nyt löydä mieleistään seuraa. Romantiikan papitar Venus saapui merkkiin 5.6. ja sulostuttaa leijonien elämää koko kesän, paitsi 18.–30.7. Heinäkuisilla jellonilla sosiaalisin jakso osuu kesäkuun ensimmäiselle puoliskolle. Elokuiset nautiskelevat matkojen, kesäjuhlien, festivaalien sekä romantiikan annista juhannuksen alusviikolta lähtien. Kesä–heinäkuun taitteessa etenkin 9.–13.8. syntyneet viettävät kesän mieleenpainuvimpia hetkiä. 11.8. päättyy leijonan onnekas Jupiter-vuosi, joka kaikkine mukavine käänteineen saapuu seuraavan kerran vuonna 2026. Suuria tunteita on joka tapauksessa luvassa pitkälle syksyyn.

Loma/vapaa-aika: Heinäkuiset viettävät parasta loma-aikaansa heti alkukesällä, ja liikuntapainotteinen kesä starttaa parhaimmillaan 9.8. Elokuisille tulee harvinaisen sosiaalinen kesä jo juhannusviikolta lähtien. 9.8. jälkeen leijonat päätyvät golfkentälle, purjehtimaan tai lenkkipolulle. Liikuntainnostus jatkuu syyskuun lopulle.

Kesän kompastuskivet: Tuhlaaminen! Mieti, mihin rahasi laitat, sillä kesän lopulla matti voi olla kukkarossa.

NEITSYT 23.8.–23.9.

Rakkaus/ihmissuhteet: Alkukesä on tapahtumaköyhä, ja pienet ärtymyksen puuskat vaivaavat etenkin syyskuisia. Juhannusjuhlille ei ole luvassa suuria romantiikan sykkeitä, mutta mieliala, energiakäyrä ja lomanviettotunnelma ovat huomattavasti korkeammalla juhannuksen jälkeen. Rakkauden lähettiläs Venus kiertää merkkiin 18.7. mutta jää vierailulle vain 31.7. saakka. Romanttiset tunnelmat odotuttavat itseään syksyyn. 23.–28.8. syntyneet juhlistavat jo 11.8. jälkeen Jupiterin saapumista merkkiin. Osalle se tarkoittaa parisuhteen uutta upeaa alkua.

Loma/vapaa-aika: Alkukesä on monelle neitsyelle työntäyteinen. Energinen lomajakso osuu heti juhannuksen jälkeen, jolloin elokuiset ehtivät parhaiten mökkitunnelmaan. Syyskuisten paras lomajakso starttaa heinäkuun toiselta viikolta matkusteluineen ja juhlineen. Energiakäyrä on ylhäällä 9.8. saakka: kotona tai mökillä riittää puuhaa, puistojumppa tai tanssikurssi innostaa purkamaan energiaa. Koko kesän upeimmat lomakuviot alkavat 11.8. jälkeen. 23.–28.8. syntyneitä odottaa loppukesästä unelmaloma.

Kesän kompastuskivet: Elokuiset eivät osaa olla armollisia itselleen. Kun kesällä pitäisi ladata akkuja, työ viekin mennessään. Terveyshaasteet runtelevat merkkiä, on kesäflunssaa tai kuumepäiviä.

VAAKA 23.9.–23.10.

Rakkaus/ihmissuhteet: Syyskuisille vaaoille alkukesä kääntyy lämpimien ihmissuhteiden vaalimiseen. Osalle se tarkoittaa mieluista lastenhoitoprojektia, toisille taas vilkasta kyläilyä tai kesätapahtumien koluamista. Lokakuisten sosiaalinen kesä käynnistyi juhannusviikolla. Romanttisimmat keskikesän juhlatunnelmat kuuluvat tänä kesänä 5.–13.10. syntyneille. Vaikka kesän ihmissuhteissa onkin helppoutta, voi 25.6. jälkeen alkava kuuden viikon jakso tuoda pieniä mutkia matkaan. Nalkuttava naapuri tai juopotteleva sukulainen voi olla melkoinen takiainen. 12.10. jälkeen syntyneille matkat tuovat heinäkuulle ja elokuun alkuun kipinää, loppukesä 9.8. jälkeen herättelee sekä romanttisia toiveita että eroottisen huuman. Sinkkuvaaka löytää elokuun pimenevistä illoista jännityksen aiheita.

Loma/Vapaa-aika: Juhannuksen jälkeen alkukesän vauhti on hiipunut ja moni vaaka haluaa nauttia levosta. Heinäkuun viimeisellä ja elokuun ensimmäisellä viikolla matkustelu tulee ajankohtaiseksi. Vilkas loppukesä on vaa’alle tasapainoisempi, ja lomassa on nautinnollisempia piirteitä. Tunnelma jatkuu pitkälle syksyyn.

Kesän kompastuskivet: Vaaka kerää liian suuren määrän tekemistä, eivätkä lepo ja rentoutuminen onnistu. Etenkin 10.–14.10. syntyneet tekevät harkitsemattomia ratkaisuja. 4.–8.10. syntyneet sortuvat dominoimaan läheisiään.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Rakkaus/ihmissuhteet: Skorpioni sai nauttia erityisen mukavasta ja sosiaalisesta loppukeväästä, ja siksi alkukesä ei välttämättä ollut romanttisessa mielessä paras mahdollinen. 25.6. jälkeen kesä tarjoaa parisuhteen harmoniaa, intohimon tuulia ja mukavaa yhdessäoloa. Yhteinen taloprojekti, harrastus tai matkustelu pitää parisuhteen elinvoimaisena. Sinkkuskorpioni on heinäkuun toisella ja kolmannella viikolla rohkea, sanavalmis ja aloitteellinen, 9.8. jälkeen on aika tarkistaa syttyneen kipinän kestävyyttä. Aivan merkin loppupäässä syntyneet ovat kriittisiä: huono parisuhde tulee monella päätökseen pitkän harkinnan jälkeen.

Loma/vapaa-aika: 25.6. alkava kuuden viikon jakso on suotuisa kesä-heinäkuun taitteessa lokakuisille ja 9.7. jälkeen marraskuisille. Skorpioni ei tänä kesänä tunnelmoi joukkotapahtumissa: liikunnallinen perheloma urheiluopistolla tai golfkentällä ajaa asiansa, osa hakeutuu yksinäiselle mietiskelymatkalle. Työpaineet alkavat jo 9.8. jälkeen ja pakottavat takaisin sorvin ääreen.

Kesän kompastuskivet: 20.–22.11. syntyneet palaavat loppuvuoden 2014 tunnelmiin, sillä seitsenvuotiskriisi puskee väkisinkin kesän kulkuun. Oman pimeän puolen kohtaaminen voi pahimmillaan olla riskin ottamista, uhkapelaamista ja alavireisyyttä. Kesä nostaa pintaan skorpionin perisynnin: mustasukkaisuuden ja omistamisen pakkomielteen.

JOUSIMIES 23.11.–23.12.

Rakkaus/ihmissuhteet: Jousimiehen kesä on yhtä ilotulitusta. Joulukuisilla romantiikka on kukoistanut juhannuksen alusviikolta lähtien. Kesä tulee olemaan hekumallinen lukuun ottamatta heinäkuun jälkimmäistä puoliskoa, jossa voi ilmaantua erimielisyyksien aiheita. Koska sosiaalinen Venus suosii merkkiä lokakuun alkuun saakka, on jousimiehen vaellusvietti aktiivinen vielä loppukesästä ja alkusyksystä. Häitä ja sukujuhlia on luvassa yllin kyllin.

Loma/vapaa-aika: Kesän parasta antia ovat ihmissuhteet, ja siksi jousimies on valmis menemään kauas saadakseen olla rakastamiensa ihmisten lähellä. Kiireettömyys leimaa keskikesän kulkua. 10.–14.12. syntyneille kesä–heinäkuun taite tulee olemaan erityisen mielenkiintoinen, ja kesän upein juhlahetki tai matka osuu kohdalle. Loppukesä 9.8. jälkeen on jousimiehen liikuntaparatiisi: energiaa riittää vaikka kolmelle maratonille.

Kesän kompastuskivet: Marraskuiset eivät osaa päästää irti velvollisuuksistaan. Syksy tulee vaativana vastaan, eivätkä akut ole kesän aikana latautuneet. Kuun vaihteessa syntyneet kärsivät itsetunnon puutteesta ja kyvystä tarttua haluamiinsa asioihin. Kesä tuntuu siksi turhalta haahuilulta.

KAURIS 23.12.–21.1.

Rakkaus/ihmissuhteet: Kauriin alkukesässä ei ollut kovin suuria romantiikan aaltoja: arkinen puuhastelu, puutarhatyöt tai lastenhoito vaativat enemmän huomiota. Loppukevään jännitteiden jälkeen kaikki rauha on kuitenkin pala paratiisia. Nyt juhannuksen jälkeen rauha on vaihtunut kärsimättömyydeksi, joka joulukuisilla on pahimmillaan kesä–heinäkuun taitteessa ja tammikuisten riesana 9.7. jälkeen. Heinäkuun lopun kivoja juhlia, matkoja ja kesätapahtumia ei kannata pilata riitelyllä. Kesän mukavimmat tuulet puhaltavat 11.8. jälkeen: loppukesä ja alkusyksy tarjoavat sekä sinkulle että vakiintuneelle sykähdyttäviä hetkiä.

Loma/vapaa-aika: Juhannuksen jälkeen lomailevat kauriit saavat unohtaa laiskottelun ja hemmottelun. Muutto, remontti, lasten kesäloma tai ystävän häiden järjestely vie odottamattoman paljon energiaa ja aikaa, ja pinna kiristyy vähemmästäkin. Kauriin sosiaalisin jakso osuu 18.7. jälkeen heinäkuun loppupuoliskolle, missä mukavat mökkilomat, matkat ja juhlat ovat ajankohtaisia. 23.–28.12. syntyneiden parhaat lomahetket osuvat 11.8. jälkeen. Loppukesä on näille kauriille levon ja rentoutumisen tyyssija, josta muut kauriit saavat nauttia vasta syksyn tullen.

Kesän kompastuskivet: Merkkiin osunut muutospaine tuo levottomuutta 10.–14.1. syntyneiden kesään, harkinta suurten elämänmuutosten kohdalla on paikallaan. Osa tekee liian nopeita käänteitä asumisen, parisuhteen tai työn vaihdoksen suhteen.

HÄRKÄ 21.4.–22.5.

Rakkaus/ihmissuhteet: Härkä saa vilkkaan sosiaalisen loppukevään jälkeen tyytyä kuivakkaan hiljaiseen alkukesään. Rakkauselämässäkään ei ole luvassa sen suurempia käänteitä. Ainoastaan kuun vaihteessa ja toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet onnistuvat luomaan parisuhteeseen harmonisen kesän. Heinäkuun viimeiselle viikolle osuvat juhlat ja tapahtumat ovat monella tapaa kesän kohokohtia. Suuremmat tunteet ja romanttiset odotukset siirtyvät enemmän syksyn puolelle.

Loma/vapaa-aika: Ne härät, jotka lomailevat vasta heinäkuun alusta lähtien, saavat alkukesän lomailijoita enemmän nauttia Suomen suven annista, matkustelusta sekä kesän tapahtumista ja festivaaleista. Energiakäyrä on ylhäällä aina elokuun toiselle viikolle saakka, joten kuntoiluintoilijat pääsevät tositoimiin. 20.–22.5. syntyneet joutuvat tasapainoilemaan vastuiden ja lomankaipuun välimaastossa, kun taloustilanne, opiskelu tai raskas työ ei anna kesän aikana mahdollisuutta lomailuun.

Kesän kompastuskivet: Oletko liian vaativa ihmissuhteessasi ja asetatko liian suuria odotuksia kumppanillesi/kumppaniehdokkaallesi? Loppukesästä kompastut omaan ehdottomuuteesi, ellet löysää hieman periaatteistasi.

OINAS 21.3.–21.4.

Rakkaus/ihmissuhteet: Loma tai vapaapäivät ovat antaneet oinaalle mahdollisuuden hoitaa parisuhdetta ja sinkkuoinas on viihtynyt alkukesän ihmisvilinässä ja erilaisissa kesätapahtumissa. Keskikesälle osuvat rakkaus-elämän viileimmät viikot. Maaliskuisilla kesä–heinäkuun taite tuo ryppyjä rakkauteen, huhtikuisilla lupaa pinnan kiristymistä heinäkuun jälkimmäinen puolisko. Onneksi loppukesällä, 9.8. jälkeen, intohimon tuulet puhaltavat kovaa. Pimenevät illat saavat oinaan hormonit hyrräämään, ja tätä ihanuutta jatkuu pitkälle alkusyksyyn.

Loma/vapaa-aika: Oinas saa nauttia harvinaisen nautinnollisesta lomakesästä. Energiataso on ollut korkealla 25.6. saakka, mutta nyt rauhallisempi puuhastelu on ajankohtaista. Keskikesällä oinas nauttii luonnosta, patikoinnista ja mökkisaunan lämmittelystä. Liikunta ja kuntoiluinnostus nousevat jälleen loppukesästä, 9.8. jälkeen. Sosiaalinen kesä tuo tullessaan paljon matkoja.

Kesän kompastuskivet: Laiskottelu! Pidä huoli, että liikut ja tartut toimeen, sillä laiskanpullea kesä ei sovi oinaalle alkuunkaan. Turhautumisen tunteet tulevat tekemättömistä töistä ja ympärilläsi olevasta kaaoksesta.

KALAT 20.2.–21.3.

Rakkaus/ihmissuhteet: Kalojen seitsenvuotiskriisi hellitti kesäkuun puolivälin jälkeen ja antoi merkin alussa syntyneille mahdollisuuden hengähtää, joten nyt on luvassa kaikin puolin upea kesä. Intohimon tuulet puhaltavat mukavasti 25.6. jälkeen, ja elokuun toiselle viikolle saakka kestävä lemmenaalto lämmittää merkkiä vielä pitkälle loppukesään. Kuun vaihteessa syntyneiden kannattaa olla tarkkana lemmenviestien lähettelyssä, sillä etenkin kesän alussa ne tuntuvat menevän väärään osoitteeseen. Myös heinäkuun viimeiselle viikolle on luvassa samanlaista selvittelyä. Kalan sosiaalinen elämä on loppukesästä huomattavasti rauhallisempaa. Kesäromanssin kestävyyttä koetellaan elokuun puolella.

Loma/vapaa-aika: Kalojen lomailun mukavin ja vauhdikkain ajanjakso starttasi vasta nyt, 25.6. jälkeen. Elokuun toiselle viikolle saakka kestävä energia-aalto suosii vauhdikkaita kesäharrastuksia: osa löytää golfkentän, toinen moottoripyörän tai purjelautailun. 9.7. jälkeen kala matkustaa mielellään. Kesän upeimmat patikkaretket, risteilyt tai etelänmatkat osuvat heinäkuun toiselle ja kolmannelle viikolle.

Kesän kompastuskivet: Tänä kesänä on mahdollisuus kohottaa kuntoa, saada remontti valmiiksi tai opiskelu päätökseen. Huikean energiapiikin voi myös tuhlata laiskotteluun ja saamattomuuteen. Helmikuisten seitsenvuotiskriisi on lepovaiheessa, nyt ei voi enää työntää omia tarpeita ja toiveita roskakoriin.

VESIMIES 21.1.–20.2.

Rakkaus/ihmissuhteet: Vesimies on saanut viettää paitsi keväänsä myös alkukesänsä vauhdikkaissa tunnelmissa aina 25.6. saakka. Kesäkuussa vesimiehestä löytyy tarmoa, intoa ja aloitteellisuutta, sinkkuvesimies on vallattoman sanavalmis ja tarkkaavainen kuuntelija. Mukavat romanttiset hetket syntyvät kauniista sanoista ja hyvistä keskusteluista. Kesäkuun puolivälin jälkeen 20.–22.2. syntyneet siirtyvät loppuvuodesta 2014 alkaneeseen seitsenvuotiskriisiin, joka kaikkine käänteineen on valmis vasta 18.9. Parisuhde käy kesän aikana läpi melkoisen mylläkän.

Heinäkuun puolella vesimies haluaa rauhoittua aloilleen ja valitsee seuransa tarkoin. Hankala sukulainen tai juoruileva työkaveri mahtuu huonosti lomasuunnitelmiin. Sosiaalinen elämä rauhoittuu 18.7. jälkeen, jolloin vesimies kaipaa enemmän omaa aikaa ja tilaa. Loppukesän työ- tai opiskelukiireet eivät suosi romantiikkaa, parisuhteessa on luvassa syyskuun alkuun kestävä etääntymisen vaihe.

Loma/vapaa-aika: Kesäkuun energiapiikki kannattaa vielä hyödyntää maksimaalisesti, sillä heinäkuun puolella on tilaisuus heittäytyä riippumattoon hyvällä omallatunnolla. Elo-syyskuussa lomailevat saavat nauttia matkustelun iloista, äkkilähdöt kiinnostavat.

Kesän kompastuskivet: Loppukesä tulee olemaan vesimiehelle haastava, ja kesän aikana kasaantuneet jännitteet purkaantuvat ilmoille näyttävästi. Loppukesä tarjoaa oivaa tilaisuutta uuteen alkuun. Osa kompastuu mököttämiseen hetkellä, jolloin selvittely olisi ajankohtaista.

Suuri rakkaushoroskooppi: härän kesätunnelma löytyy juhlimalla

Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä tähdet povaavat härän kesään.

Härkä 21.4.–22.5.

Rakkaus/ihmissuhteet: Härkä saa vilkkaan sosiaalisen loppukevään jälkeen tyytyä kuivakkaan hiljaiseen alkukesään. Rakkauselämässäkään ei ole luvassa sen suurempia käänteitä. Ainoastaan kuun vaihteessa ja toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet onnistuvat luomaan parisuhteeseen harmonisen kesän. Heinäkuun viimeiselle viikolle osuvat juhlat ja tapahtumat ovat monella tapaa kesän kohokohtia. Suuremmat tunteet ja romanttiset odotukset siirtyvät enemmän syksyn puolelle.

Loma/vapaa-aika: Ne härät, jotka lomailevat vasta heinäkuun alusta lähtien, saavat alkukesän lomailijoita enemmän nauttia Suomen suven annista, matkustelusta sekä kesän tapahtumista ja festivaaleista. Energiakäyrä on ylhäällä aina elokuun toiselle viikolle saakka, joten kuntoiluintoilijat pääsevät tositoimiin. 20.–22.5. syntyneet joutuvat tasapainoilemaan vastuiden ja lomankaipuun välimaastossa, kun taloustilanne, opiskelu tai raskas työ ei anna kesän aikana mahdollisuutta lomailuun.

Kesän kompastuskivet: Oletko liian vaativa ihmissuhteessasi ja asetatko liian suuria odotuksia kumppanillesi/kumppaniehdokkaallesi? Loppukesästä kompastut omaan ehdottomuuteesi, ellet löysää hieman periaatteistasi.