Vuosihoroskooppi 2014: Leijona 22.7.–23.8.

Uskalla luopua vanhasta.

Rakkaus

Historiallinen vuosi on alkamassa kaikille leijonille, mutta erityisesti niille, jotka ovat kesän alussa vielä sinkkuja. Jos alkuvuosi­ on ihmissuhde­rintamalla rauhallinen, vauhti kiihtyy kesää kohti.

Jupiter on saapumassa merkkiin lahjojen kera 16.7. ja antaa mahdollisuuden tavoitella onnea elokuulle 2015 saakka. Osa leijonista haluaa hengittää entistä vapaammin, jolloin kuristava parisuhde joutuu suurennuslasin alle.

Seitsenvuotiskriisi puristaa 7.8. jälkeen syntyneiden rakkauselämää ja tuo tuplasti kriittisyyttä parisuhteen arkeen. Elokuun ensimmäisen viikon leijonat ovat vuoden aikana erityisen onnekkaita.

Sosiaalisesti vilkkaimmat jaksot ovat toukokuussa ja 16.11.–10.12. Romantiikka kukkii erityisesti 12.8.–5.9.

Työ ja raha

Elokuun ensimmäisen viikon leijonat saavat vuoden upeimmat mahdollisuudet menestyä. 7.8. jälkeen syntyneet päättävät työelämässään yhden­ jakson. Uudet ovet aukeavat­ erityisesti syyskuusta alkaen. Onko aika vaihtaa työtä, perustaa­ yritys tai jäädä eläkkeelle? Heinäkuussa syntyneiden hyvät työuutiset osuvat ajalle 16.7.–31.8. Sen sijaan 4.–24.10. on huono aika allekirjoittaa työsopimus.

Hyvinvointi

Ennen 6.8. syntyneet ovat käyneet läpi melkoisen mankelin kuluneen vuoden aikana. Nyt on mahdollisuus vaalia terveyttä. 7.8. jälkeen syntyneet uuvuttavat­ itsensä työllä. Reistaileva terveys kertoo omien tarpeiden laiminlyömisestä. Vuoden jälkimmäinen puolisko houkuttelee leijonia hemmotteluun.

Vuoden 2014 vuosihoroskoopista julkaistaan kaksi tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa torstaina 9.1.2014.

24.10.–22.11.

Kuukausihoroskooppi: tätä tähdet lupaavat marraskuussa

Skorpionin elämää tukahduttaa tärkeäksi koettu yhteys, josta on tullut liian sitova. Sinun on joko jäätävä voimattomana paikoillesi tai revittävä itsesi irti, jotta voit lähteä tavoittelemaan sisimpäsi kaipausta. Uskalla tarttua tilaisuuteen, sillä sateenkaaren päässä on nyt aarre. Onnekkaimmat päivät 2.11. & 20.11.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on tuli kantapäitten alla. Kaipaat kipeästi uusia tuulia, joita lyhytkin matka voisi tuoda. Hermostut alkukuusta ihmisiin, jotka eivät ole perehtyneet riittävästi sinulle tärkeisiin asioihin. Kuun lopussa ilmapiiri muuttuu suotuisaksi uuden parisuhteen syntymiselle tai vanhan vahvistamiselle.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 25.11.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris on nyt mukana asetelmassa, jolle tähtitaivas tarjoaa isoa mahdollisuutta menestykseen. Merkitykselliseen asemaan nousee suhde Rapuun. Jos se sujuu, moni asia muuttuu paremmaksi. Äidin neuvo on tärkeä. Tammikuun 4.–7. päivinä syntyneiltä vaaditaan rehellisyyttä sekä itseä että muita kohtaan, jottei koko juttu kaatuisi turhaan pullisteluun.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 29.11.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies pitää nyt kaksin käsin kiinni jostain sellaisesta, jonka pitäisi jo päästä kokeilemaan siipiään. Olet itse henkilökohtaisen vapauden voimakkaimpia edelläkävijöitä, älä kiellä toisilta sellaista, mitä vaadit itsellesi. Erilaisuus muuttuu rikkaudeksi vasta silloin, kun itse hyväksyt oman erilaisuutesi. Joku ystävyyssuhde voi nyt helposti syventyä rakkaudeksi.

Onnekkaimmat päivät 16.11. & 17.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat yrittää nyt auttaa enemmän kuin mihin resurssit riittävät. Olet mukana asetelmassa, jossa onnistuminen voi olla haaveita paljon suurempaa, jos vain saatte turhat jännitteet purettua. Neitsyestä on nyt suurta hyötyä, jos vain annat hänelle tilaa.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 13.11.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan parisuhteessa on 8. päivän jälkeen pieni suvantovaihe, kun rakkauden planeetta Venus pehmentää tunteitasi ja tuo elämääsi uusia mukavia tuttavuuksia. Aika lisää myös luovuuttasi. Nauti joka hetkestä, sillä pian elämäsi on taas täynnä intohimoa, impulsiivisuutta ja valitettavasti vähän riitaakin.

Onnekkaimmat päivät 9.11. & 17.11.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on kuun alussa täynnä pelihenkeä. Älä anna asioiden mennä kuitenkaan flirttiä pidemmälle. Nämä hetket on tarkoitettu nauttimiseen, ei sitoutumiseen. Ensimmäisen viikon jälkeen vakavoidut itsekin, ja silloin saattaa työympyröissä tapahtua erikoinen käänne riidasta rakkauteen. Jos niin tapahtuu, onnen hinta voi olla melko korkea.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 12.11.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen on nyt niin työorientoitunut, ettei aikaa tahtoisi riittää mihinkään muuhun. Ota silti huomioon sen ihmisen tunteet, joka turhaan odottaa sinua luokseen. Älä vaadi liikaa itseltäsi äläkä muilta. Suhtautumisesi omaan kehoosi on vahvassa murroksessa. Prosessi etenee, mutta nyt pystyt jo olemaan rehellinen itsellesi ja sen myötä suhteet syvenevät.

Onnekkaimmat päivät 3.11. & 23.11.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu kaipaa niin vahvasti harmoniaa ja hellyyttä, että on valmis joustamaan äärimmäisyyksiin asti tullakseen hyväksytyksi. Tämä voi kostautua, kun palaat takaisin raiteillesi. Häkkilinnuksi sinusta ei kuitenkaan ole. Jonkun ystävän erikoinen käytös saa selityksen. Suhde Kauriiseen on erittäin merkityksellinen.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 14.11.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonan marraskuu edellyttää periksiantamattomuutta. Sinun pitäisi jaksaa nyt puurtaa, vaikka pääset poimimaan työn hedelmiä vasta myöhemmin. Luovuttaminen olisi kuitenkin suuri virhe. Joku yrittää käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen. Kuun lopussa voitat enemmän, jos vaadit vähemmän. Pikkumaisuus voi silloin pilata hyvin alkaneen projektin.

Onnekkaimmat päivät 10.11. & 24.11.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyen vaistot ovat erityisen herkkiä. Osaat lukea ihmisistä paljon enemmän kuin he aavistavatkaan. Tee siis siirtosi nyt, kun sinua ei pysty kukaan huijaamaan. Erityisesti Kalojen kanssa on nyt hyvä olla tarkkana. Kun saatte suhteenne täysin rehelliseksi, onnistutte. Ravun neuvoja kannattaa kuunnella.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 24.11.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaa’alla on nyt vaikeuksia saada viestiään ymmärrettävään muotoon. Selvitä, mitä todella haluat. Vain täydellinen rehellisyys itseäsi ja muita kohtaan avaa nyt ne tärkeimmät ovet. Edestakainen liike ei tuota iloa kenellekään. Parisielua etsivä Juno on nyt merkissäsi. Uskallatko vastata sen kutsuun?

Onnekkaimmat päivät 2.11 & 19.11.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kuukausihoroskooppi: tätä tähdet lupaavat lokakuussa

Vaa’an kannattaa nyt pitää kieli keskellä suuta, koska väärinkäsitysten välttäminen on mahdotonta. Hätiköiden tehty ratkaisu osoittautuu helposti vääräksi. Odota kuun puolivälin yli ennen kuin teet sitovia päätöksiä.

Onnekkaimmat päivät 14.10. & 22.10.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni tietää, mitä tahtoo – ja juuri nyt hänellä on tarvittava rohkeus ja voima sen ottamiseen. Vaikka et sitä myönnäkään, muutos on sinulle aina haaste. Nyt on juuri oikea aika toteuttaa se iso suunnitelma, jota olet pitkään hautonut. Julkisuus ei kuitenkaan vielä ole eduksi etenemisellesi.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 23.10.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies on itseään suurempien voimien puristuksessa. Kohtaat menneisyyden haamuja, ja ainoa tie niiden voittamiseen on rehellisyys itsellesi. Nyt on se hetki, jolloin sinun pitää unohtaa kaikki tekosyyt ja ylimääräinen velvollisuuden tunne. Aseta happinaamari ensin omille kasvoillesi, vasta sitten pystyt auttamaan muita.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 25.10.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris joutuu kahden tulen väliin, mutta kannattaa ottaa kaksi askelta taaksepäin ja antaa ihmisten selvittää itse sotkunsa. Jos puutut peliin liian aikaisin, menetät jatkomahdollisuutesi. Tämä sota on sodittava, ennen kuin mitään uutta ja parempaa pystyy rakentamaan. Roolisi on siinä merkittävä, odota rauhassa.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 31.10.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on nyt niin tasapainon tarpeessa, että saatat ihan vain riitaa välttääksesi suostua johonkin sellaiseen, mitä jo myöntyessäsi tiedät joutuvasi katumaan. Varovainenkin ehkä merkitsee suostumusta sellaiselle, joka odottaa liikoja. Sano siis suoraan ei, niin haavat jäävät naarmujen asteelle. Vapaus avaa uusia ovia, joille sanot mielelläsi kyllä kiitos!

Onnekkaimmat päivät 8.10. & 22.10.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat joutuu selvittelemään välejä menneisyyden kanssa, ennen kuin myötätuuli tarttuu purjeisiin. Jos uskallat avata vanhat solmut, saat uutta potkua ja mahdotonkin muuttuu mahdolliseksi. Erityisen merkittävässä roolissa on Neitsyeltä tuleva vaatimus. Elämä helpottuu , kun ei syytä muita omista virheistä.

Onnekkaimmat päivät 17.10. & 22.10.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas joutuu nyt tarkistelemaan parisuhdettaan suurennuslasin kanssa. Onko kaikki niin kuin pitääkin – ja kuljetteko vielä samaan suuntaan? Menneisyys voi heittää varjojaan, mutta ne kannattaa kohdata rohkeasti ja avoimesti. Luurankojen kerääminen kaappeihin on jo niin kovin vanhanaikaista. Älä luota uusiin tuttavuuksiin.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 23.10.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän kannattaa antaa asioiden mennä omalla painollaan. Liiallinen yrittäminen synnyttää turhia ristiriitoja, mutta jos et itse potki tutkainta vastaan, edessäsi on varsin miellyttävä ajanjakso. Vaikka vakavasti otettavat kohtaamiset ovat edessä vasta kuun loppupuolella, vedät nyt puoleesi ihmisiä, joiden seurassa elämä tuntuu elämisen arvoiselta.

Onnekkaimmat päivät 23.10. & 29.10.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten opeteltavaksi tulee vanha viisaus siitä, mikä on liikaa ja mikä on liian vähän. Koeta olla innostumatta, vaikka asiat lähtevätkin ensin jouhevasti liikkeelle. Tämä matka ei ole niin lyhyt, miltä ensin näyttää. Neitsyen kritiikki voi tehdä kipeää. Paras tapa selviytyä on kääriä hihat ja ryhtyä töihin.

Onnekkaimmat päivät 25.10. & 29.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Ravun kannattaa nyt lukea sopimuspaperit äärimmäisen tarkasti ennen allekirjoittamista. Intuitio on luotettavin työkalusi. Uskalla sanoa ei, jos sisimpäsi sitä vaatii. Erityisen tärkeää on osoittaa diplomatiaa ja kärsivällisyyttä myös silloin, kun joku toinen sanoo sinulle ei. Mikään väkisin tehty ei nyt onnistu. Parempi siis katsoa kuin katua.

Onnekkaimmat päivät 15.10. & 30.10.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonaa ei nyt mikään tavanomainen tyydytä. Tarvitset draamaa elämääsi, ja jos jännitettä ei muuten synny, rakennat sen itse. Älä siis syytä turhasta riidasta ketään toista. Jos rinnallasi on ihminen, joka uskaltaa ottaa haasteen vastaan ja syöksyä kanssasi seikkailuun, vain taivas on teille rajana. Tylsimykset kannattaa nyt heittää yli laidan.

Onnekkaimmat päivät 9.10. & 25.10.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt pääsee kokemaan déjà-vu-ilmiön. Se, mikä heinäkuussa jäi kesken, tulee nyt luoksesi uudelleen ja antaa sinulle toisen mahdollisuuden. Nyt ei enää kannata lykätä päätöksen tekoa tuonnemmaksi. Onnetar on puolellasi, ja saat myös uutta voimaa näkemystesi ilmaisuun.

Onnekkaimmat päivät 6.10. & 13.10.

23.8.–22.9.

Kuukausihoroskooppi: Ota rohkeasti askel uuteen, Neitsyt

Neitsyt pitää kiinni vanhasta haaveesta, josta olisi pitänyt luopua kauan sitten. Uskalla myöntää, että tämä ei ole sinulle oikea tie, niin huomaat olevasi uusien mahdollisuuksien edessä. Onnetar on puolellasi, kun otat itse ensimmäisen askeleen.

Onnekkaimmat päivät 11. 9. & 23. 9.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka on nyt hunajapurkki, joka vetää puoleensa kaikenlaisia kosiskelijoita. Yksi heistä on niin merkittävä, että kannattaa olla aistit valppaina. Sinulta pyydetään apua tilanteeseen, josta sinun olisi parempi pysyä mahdollisimman kaukana. Sano ei. Jokainen selitys tulkitaan nyt väärin.

Onnekkaimmat päivät 8. 9. & 27. 9.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni kihisee toimintahalua, mutta ympäristö ei pääse vauhtiin mukaan. Erityisen työlääksi muodostuu lähipiirin härkä. Pidä tiukasti kiinni rahoistasi. Aika on otollinen työpaikkaromanssille, mutta sitä ennen joudut kohtaamaan jotain sellaista, jonka luulit jääneen jo taakse.

Onnekkaimmat päivät 1. 9. & 7. 9.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehen ei kannata ottaa tässä kuussa minkäänlaisia riskejä sen enempää rahassa kuin rakkaudessakaan. Mikään ei nyt ole ihan sitä, miltä näyttää. Ainoa keino onnistua on varmistaa, että se, joka sinua aamulla peilistä katsoo, on ollut rehellinen itselleen. Vaadit itseltäsi nyt niin paljon, että terveytesi voi olla vaarassa. Delegoi.

Onnekkaimmat päivät 17. 9. & 26. 9.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris on nyt tienristeyksessä. Kääntyminen minne tahansa näyttää heikommalta vaihtoehdolta kuin entinen, mutta sinne ei enää pääse. Selviytymisen avain on nyt putipuhdas itsekkyys. Valitse se, mikä on itsesi kannalta paras vaihtoehto. Silloin vastuukin on sinulla. Neitsyeltä saat kaipaamaasi tukea.

Onnekkaimmat päivät 10. 9. & 23. 9.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies katsoo elämäänsä taaksepäin. Oletko saavuttanut sen, mihin olet pyrkinyt? Jos tavoite on kaukana, ryhdy tarvittaviin toimiin. Vain silloin voi päästä perille, kun tietää, minne on matkalla. Käynnissä on jakso, jolloin sinun on saatava olla yksin. Älä vaadi läheisiltäsi liikaa, niin voit tulla taas takaisin.

Onnekkaimmat päivät 23. 9. & 30. 9.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on nyt lempipuuhassaan, ratkaisemassa toisten ongelmia ja hoivaamassa haavoittuneita. Sinun ei silti kannata asettaa kaikkia panoksia yhdelle hevoselle. Erityisen tarkka kannattaa olla neitsyen kanssa. Se, mikä näyttää polttavankuumalta, hiipuu hengettömäksi lokakuun loppuun mennessä. Parempi katsoa kuin katua.

Onnekkaimmat päivät 11. 9. & 23. 9.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on nyt niittämässä joskus paljon aikaisemmin kylvettyä viljaa. Sisäinen vaatimus ohjaa sinua ratkaisuihin, joihin et vähän aikaa sitten olisi uskonut. Kyse on kuitenkin välttämättömistä päätöksistä, joiden tekeminen lopulta helpottaa suuresti oloasi. Erityiseen rooliin nousee nyt leijona. Kenen elämää elät?

Onnekkaimmat päivät 1. 9. & 5. 9.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän elämässä on käynnissä selkeämpi jakso. Unelmista on puhkaistu liian suuret kuplat, mutta samalla itsevarmuutesi kasvaa ja uskallat edetä kohti aitoa iloa, jota olet menettämisen pelossa vähän vältellyt. Joku vanha omistusriita nousee esiin, nyt on aika selvittää se. Ota itsellesi vain se, mitä oikeasti haluat.

Onnekkaimmat päivät. 7. 9. & 22. 9.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen joutuu mittaamaan ystävyyssuhteittensa vakautta. Lujalle pohjalle rakennetuilla ihmissuhteilla on taipumus vain vahvistua entisestään, mutta kaikki pinnallinen rusentuu paineiden alla. Muista, että et anna sellaisia lupauksia tai sitoumuksia, joissa sydämesi ei ole täysillä mukana. Katkaise vääriltä huhuilta siivet.

Onnekkaimmat päivät 6. 9. & 16. 9.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu joutuu vielä hetken elämään aliarvioituna. Lohduttaudu sillä, että tämä jakso on ollut tarpeen itsetuntosi vahvistamiseksi. Saat jousimieheltä tukea, ja kuun loppua kohden vapaampi ilma alkaa virrata monesta suunnasta. Vältä riskien ottamista ja kaikkea sijoittamista kuun ensimmäisellä viikolla.

Onnekkaimmat päivät 1. 9. & 22. 9.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona on syyskuun alussa epävarma siitä, mitä hän haluaa. Vanha suolakin janottaa, ja jos et ole varovainen, saatat lipsahtaa aidan sille puolelle, joka vain näyttää vihreämmältä. Onneksi tämä menee ohi, ja myrskyn laannuttua elämässä on jäljellä juuri hän, kenen pitääkin. Oinaan kanssa täytyy puhdistaa ilmaa.

Onnekkaimmat päivät 6. 9. & 23. 9.

23.7.–22.8.

Kuukausihoroskooppi: Nyt on aihetta hymyyn, Leijona!

Leijona häikäistyy nyt helposti omasta loisteestaan. Eikä se ole väärin. On iloittava, kun siihen on aihetta. Koeta silti olla tallomatta arempia. Kalojen kanssa syntyy helposti konflikti, mutta sen tehtävä on puhdistaa ilmaa paljon paremmalle, yhteiselle huomiselle. Onnekkaimmat päivät 4.8. & 26.8.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyttä kaivataan nyt uusien ideoiden toteuttajaksi. Nyt olisi oikea aika leikata kokonaan irti sellaiset siteet, jotka kuljettavat elämääsi jonkun toisen määräämään suuntaan. Suuri rakkaus on kulkemassa ohitsesi mutta pysähtyy kohdallesi vain, jos olet riittävän itsenäinen ja vapaa.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 26.8.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka korjaa satoa jostain kaukaa menneisyydessä kylvetystä siemenestä. Erityisen merkittäväksi nousee Oinaan rooli. Kohtaamisessanne on vahva kohtalon kosketus. Tee nyt juuri niin kuin sisimmässäsi tunnet oikeaksi, muiden moitteista tai vaatimuksista välittämättä. Älä silti työnnä tehtäviäsi toisten vastuulle.

Onnekkaimmat päivät 19.8. & 30.8.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpioni tekee nyt valintoja, jotka rakentavat perustaa elämälle pitkäksi aikaa. Jos jokin asia tökkii millään tavalla, luovu siitä surutta. Jokainen negatiivinen kokemus on nyt vahva viesti siitä, ettei kyseiseen suuntaan kannata mennä. Etene silti rohkeasti. Eilisen on nyt hyvä jäädä kokonaan taakse.

Onnekkaimmat päivät 13.8. & 21.8.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies toimii rauhan rakentajana työyhteisössään. Osaat asettaa sanasi oikein ja pystyt lieventämään jännitteitä. Omassa lähipiirissäsi joku on etääntymässä sinusta. Auta häntä lähtemään hyvillä mielin. Silloin palaaminen on helpompaa. Loppukuu on hyvin kiireinen, mutta työ kiittää tekijäänsä.

Onnekkaimmat päivät 4.8. & 7.8.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris tuo nyt tahtomattaankin luurankoja ulos kaapeistaan. Osut tilanteisiin, joissa kätketty totuus paljastuu tavoilla, jotka eivät ole kenellekään helppoja. Kolmiodraamaakin saattaa olla kohtalon tarjottimella esillä. Totuuden varaan on silti parempi rakentaa kuin illuusion. Anna Kalojen lohduttaa.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 15.8.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies on ansassa liian sitovassa ihmissuhteessa. Nyt on oikea aika irrottautua. Varsinkin Kalojen merkistä tullut apu on viisasta lopettaa ajoissa, ennen kuin se muuttuu taakaksi teille molemmille. Päästä irti turhista peloista. Olet oman tiesi kulkija – ja moottoritie on nyt taas kuuma.

Onnekkaimmat päivät 13.8. & 19.8.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on ikuisen dilemman edessä: milloin pitää päästää irti? Olet sielultasi parantaja, ja siipirikot hakeutuvat huomaasi. Tulee kuitenkin aina se hetki, jolloin haavoittuneet siivet taas kantavat. Avaa häkki! Ne, jotka oikeasti kuuluvat lähellesi, eivät tarvitse sinulta tukea vaan arvostusta. Älä alennu marttyyriksi.

Onnekkaimmat päivät 4.8. & 6.8.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Saat iskettyä hakkusi elämäsi antoisimpaan kultasuoneen, jos olet nopea ja rohkea. Nyt ratkaisee ennen kaikkea se, millaisen onnen sallit itse itsellesi. Muista, että jos et laita happinaamaria ensin itsellesi, et pysty auttamaan muitakaan.

Onnekkaimmat päivät 12.8. & 15.8.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on nyt tuskaisuuteen asti riippuvainen toisten tekemistä ratkaisuista. Jonkun vanhan asian täytyy kuolla, että uusi pääsisi syntymään. Tyyni rauhallisuus on nyt paras tapa edetä. Kissa pääsee pöydälle ilman, että sinä nostat sen sinne. Vältä isoja investointeja kuun alussa.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 15.8.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten elokuu alkaa harmittavalla väärin-
ymmärryksellä. Se kannattaa selvittää heti, jottei se mutkistuisi umpisolmuksi. Muistathan vanhan viisauden siitä, että sitominen ei kuulu hyvään parisuhteeseen, mutta sitoutuminen kuuluu. Heitä siis pois silkkinauhat ja avaa sydämesi.

Onnekkaimmat päivät 4.8. & 7.8.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu on niin täynnä joka puolelle pursuilevaa energiaa, että tekemisen tahti alkaa väkisinkin asettaa paineita myös toisille ihmisille. Menestyksen mittari on nyt se, miten osaat toimia omista lähtökohdistasi. Kaikki se, minkä nyt teet jotakuta toista miellyttääksesi, kääntyy itseäsi vastaan. Jousimiehet ja Kalat ovat hyvässä harmoniassa kanssasi.

Onnekkaimmat päivät 6.8. & 21.8.