Uskalla luopua vanhasta.

Rakkaus

Historiallinen vuosi on alkamassa kaikille leijonille, mutta erityisesti niille, jotka ovat kesän alussa vielä sinkkuja. Jos alkuvuosi­ on ihmissuhde­rintamalla rauhallinen, vauhti kiihtyy kesää kohti.

Jupiter on saapumassa merkkiin lahjojen kera 16.7. ja antaa mahdollisuuden tavoitella onnea elokuulle 2015 saakka. Osa leijonista haluaa hengittää entistä vapaammin, jolloin kuristava parisuhde joutuu suurennuslasin alle.

Seitsenvuotiskriisi puristaa 7.8. jälkeen syntyneiden rakkauselämää ja tuo tuplasti kriittisyyttä parisuhteen arkeen. Elokuun ensimmäisen viikon leijonat ovat vuoden aikana erityisen onnekkaita.

Sosiaalisesti vilkkaimmat jaksot ovat toukokuussa ja 16.11.–10.12. Romantiikka kukkii erityisesti 12.8.–5.9.

Työ ja raha

Elokuun ensimmäisen viikon leijonat saavat vuoden upeimmat mahdollisuudet menestyä. 7.8. jälkeen syntyneet päättävät työelämässään yhden­ jakson. Uudet ovet aukeavat­ erityisesti syyskuusta alkaen. Onko aika vaihtaa työtä, perustaa­ yritys tai jäädä eläkkeelle? Heinäkuussa syntyneiden hyvät työuutiset osuvat ajalle 16.7.–31.8. Sen sijaan 4.–24.10. on huono aika allekirjoittaa työsopimus.

Hyvinvointi

Ennen 6.8. syntyneet ovat käyneet läpi melkoisen mankelin kuluneen vuoden aikana. Nyt on mahdollisuus vaalia terveyttä. 7.8. jälkeen syntyneet uuvuttavat­ itsensä työllä. Reistaileva terveys kertoo omien tarpeiden laiminlyömisestä. Vuoden jälkimmäinen puolisko houkuttelee leijonia hemmotteluun.

Vuoden 2014 vuosihoroskoopista julkaistaan kaksi tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa torstaina 9.1.2014.

Ravuille on luvassa intohimoa, mutta myös tuittuilua.

Erotiikkapommi Mars kiertää merkissäsi alkukesän aikana, joten suuret tunteet ovat silloin pinnalla. Jos osaat hyödyntää tämän tehopakkauksen, saat työpinon hupenemaan, remontin valmiiksi ja sinä sivussa vietät intohimoisia hetkiä rakkauselämässä. Marsin negatiivinen puoli saa sinut kuitenkin tuittuilemaan.

20.7. jälkeen pääset rauhoittumaan ja nauttimaan lomanvietosta ilman jatkuvaa tekemisen painetta. Ajoita lomasi loppukesään, jos mahdollista. Venus näet saapuu merkkiisi 31.7. ja hellii ihmissuhteitasi aina 26.8. saakka.

Sinkkuravun romantiikan kipinä syttyy parhaiten loppukesän pimenevinä iltoina.

Nauti nyt, sillä loppukesästä vauhti hiljenee.

Nopeatempoinen ja tapahtumarikas jakso päättyy juhannusviikolle. 21.6. jälkeen on aika laittaa aivot narikkaan. Etenkin 2.–6.6. syntyneet pääsevät juhannuksena nauttimaan vapaa-ajasta ja ihmissuhteista. Alkukesällä syttynyt romanssi etenee intohimoisempaan suuntaan heinäkuun puolella.

Toukokuiselle kaksoselle heinäkuun alkupuoli on kesän romanttisinta aikaa, kesäkuisilla kaksosilla romantiikka kukoistaa heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Loppukesällä ja alkusyksyllä kaksosen on hyvä muistaa hidastaa vauhtia: sitkeä flunssa, iso laskupino tai pitkät työpäivät ovat tehokkaita intohimon tappajia. Kesällä kannattaa panostaa jaksoihin 22.–23.6. ja 19.–21.7.

Heinäkuun lopussa ja elokuussa oinailla riittää toimintaa.

Toivottavasti nautit alkukesän romantiikasta, sillä rakkauden papitar Venus hellii merkkiäsi pitkään. Juhannuksen kohdalla sosiaalinen elämäsi on jo rauhallisempaa. Silloin keksit itsellesi tekemistä, ja romantiikka jää sukujuhlan tai mökkiremontin jalkoihin.

Huhtikuinen oinas ärtyy liiasta tekemisestä ja levontarpeesta, ihmisuhteissa ilmenee jännitteitä aina 20.7. saakka. Heinäkuun loppu ja elokuu ovat merkillesi toiminnallisia, yhteiset harrastukset nousevat tärkeälle sijalle.

Parhaat tunnetilat löytyvät 15.–17.7 ja 11.–13.8.

Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän? Satu Ruotsalaisen laatima ystävänpäivähoroskooppi kertoo, minkä merkin seurassa kannattaa juhlia päivää ja minkä kanssa syntyy kärhämää. Mutta mistä löytyisi sutinaa?

Oinas 21.3.–21.4.

Vietät tänä vuonna harvinaisen romanttista ystävänpäivää, kun sosiaalinen Venus ja toimintapommi Mars kiertävät merkissäsi. Älä jää kotisohvalle, vaan etsiydy ihmisten seuraan ja nauti irrottelusta. Vaa’an seurassa koet sielujen sympatiaa ja juttu luistaa. Vaikka skorpioni ja kauris saavat sinut tavallisesti ärsyyntymään, osaat luovia heidänkin kanssaan tahdikkaasti. Ystävänpäiväromanssi voi syntyä yllättäen toisen oinaan kanssa.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Podet melkoista puheripulia ja tarvitset ympärillesi ihmisiä, jotka jaksavat olla yhtä innostuneita maailmanmenosta ja ajan ilmiöistä. Ystävänpäivää kannattaa nyt juhlistaa pitkän kaavan kautta, juttua riittää pikkutunneille saakka. Romantiikannälkäinen oinas ja aina yhtä sulokielinen vaaka sopivat päivän seurueeseen loistavasti. Jousimiehen elämänongelmat vaativat syvempää paneutumista, myös neitsyen kanssa syntyy helposti erimielisyyttä.

Kauris 23.12.–20.1.

Et ole erityisen sosiaalinen ystävänpäivänä, kavereillasi tuntuu olevan muuta menoa ja arjen kiireet eivät anna tilaa juhlinnalle. Olet levoton ja turhautunut, läheisten kanssa syntyy helposti konflikteja. Rapu ja kalat tuovat parhaiten sisäisen lapsesi esille ja saavat pinnan alla uinuvan tunnepuolesi heräämään. Ystäväpiirissäsi olevat neitsyet ja vesimiehet vastaavat älyllisiin haasteisiisi parhaiten. Tulisieluinen oinas ja epävakaa vaaka testaavat kärsivällisyyttäsi.

Härkä 21.4.–22.5.

Et ole erityisen sosiaalisella tuulella, ja ystävänpäiväjuhlat jäävät helposti tekstiviestin tai kortin lähettämisen asteelle. Jos ystävät saavat kuitenkin houkuteltua sinut mukaan rientoihinsa, tyydyt rauhalliseen elokuvailtaan tai aikaiseen päivällistapaamiseen. Innostut vesimiehen ajatuksista ja ideoista, mutta paras romantiikan kipinä syttyy herkän kalan kanssa. Seurueeseen eksyvän leijonan itsetunto-ongelmat tai egon nostatus eivät herätä sympatiaasi.

Rapu 22.6.–22.7.

Päädyt todennäköisimmin juhlistamaan päivää tutun ja turvallisen naapurin, sukulaisen tai ikiystävän seurassa, saatat myös innostua kaivamaan vanhojen luokkakavereiden yhteystietoja esille. Olet harvinaisen suorasukaisella tuulella ja tämä saa etenkin leijona-, ja kaurisystävän perääntymään. Neitsyt saa mielesi mukavasti tasaantumaan, myös skorpioni onnistuu viileästi palauttamaan jalkasi maan kamaralle kiivaimmassa hormonimylläkässäsi.

Leijona 22.7.–23.8.

Olet ystävänpäivänä seuraelämän keskiössä, huumorintajusi ja tilannekomiikkasi toimii pettämättömästi, vedät puoleesi muita hauskanpitäjiä. Kun menojalka vipattaa lupaavasti, tanssiparketilla ei tarvitse pyöriä yksinään. Itsetietoinen oinas on ystävänpäivänä kuuma pakkaus, romanssin poikanen voi myös olla luvassa tyylikkään vaa’an kanssa. Viisaan vesimiehen kanssa syntyvät parhaat ja syvällisimmät keskustelut, mutta samalla kiivaimmat väittelyt.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Joudut katselemaan vierestä, kun muut suunnittelevat ystävänpäivätapaamisia tai muita iltarientoja. Arkivelvollisuuksien hoitaminen ei välttämättä anna tilaa sen suuremmille irtiotoille, mukava viestittely ystäväpiirin kesken tuo kuitenkin tärkeän hyvän mielen. Ystävien joukosta erottuvat jämäkkä kauris ja lupaukset pitävä toinen neitsyt. Romanttisessa mielessä ravun herkkyys ja kalan kyky ilmaista rakkautta ovat piirteitä, joita todennäköisesti arvostat suuresti.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Et nauti seuraelämän keskipisteenä olemisesta juuri nyt, ja siksi vetäydyt mieluiten omaan rauhaasi tai vietät mukavaa koti-iltaa läheisten seurassa. Ystävänpäivänä sinulle on tärkeämpää kuulla vanhempien tai parhaan ystävän kuulumisia, puolitutut eivät saa huomiotasi. Ystäväpiirissäsi viihdyt parhaiten maanläheisen härän tai herkän kalan kanssa, romantiikka kukoistaa ravun tai kauriin kanssa. Etäinen vesimies ja tasapainoton vaaka saavat piikkisi esille.

Jousimies 22.11.–23.12.

Pääset onnellisesti nauttimaan taivaankannen lahjoista ystävänpäivänä, merkkiisi osuva lämpöaalto jatkuu huikeana aina kesäkuun alkuun saakka. Ota vastaan ystävien kutsu, luvassa on hauskanpitoa ja tervetullutta irrottelua. Valloittava oinas on monelle merkille kiintoisa kumppaniehdokas, niin myös sinulle. Myös vaaka ja kaksonen sopivat sekä ystäväpiiriin että rakastetuksi. Pikkutarkka neitsyt ja yliherkkä kala saavat elämässäsi aikaan kaaosta.

Vaaka 23.9.–23.10.

Oikeassa seurassa loistat ja säkenöit, mutta tänä ystävänpäivänä on vaarana eksyä kiukkuisen, humalaisen tai elämään katkeroituneen vanhan tuttavan seuraan, joka pilaa tunnelmasi läsnäolollaan. Valitse siis viisaasti. Maskuliininen oinas saa feminiinisen puolesi parhaiten esille, ystäväpiirissä oinas voi kuitenkin olla se, joka ärsyttää eniten. Vesimiehen upea tarinointi ja viisas elämänkatsomus saavat polvesi notkumaan, myös leijonan kupliva luonne vetoaa huumorintajuusi.

Vesimies 20.1.–20.2.

Vietät lämminhenkistä ystävänpäivää ja kaipaat ympärillesi sanavalmiita älykköjä, jotka pysyvät järjenjuoksusi mukana. Olet tuki ja turvallinen olkapää suurimmalle osalle ystävistäsi, sinuun luotetaan ja uskotaan ystävänä ja kumppanina. Ystäväpiirissäsi on todennäköisesti vilkkaita kaksosia tai sanavalmiita vaakoja, joiden kanssa parannat mielelläsi maailmaa. Leijona herättää sinussa intohimon tunteita, härän jähmeys ja hitaus taas kaivavat huonoimmat puolesi esille.

Kalat 20.2.–21.3.

Alkuvuoden vilkkaan sosiaalisen jakson jälkeen jättäydyt mielelläsi taka-alalle ja vietät ystävänpäivää matalalla profiililla. Pysähtyneisyyden tunne sopii mukavaan koti-iltaan, lämminhenkinen tekstiviesti ystäville ajaa kyllä asiansa. Ystäväpiirissäsi härkä on vahvin tukipilarisi vaikeuksien keskellä, mutta hauskanpito onnistuu sekä ravun että kauriin kanssa. Skorpioni vastaa intohimojesi herättelystä, mutta kaksosen ja jousimiehen levottomuus tuntuvat vieraalta.

Päivän horoskoopin löydät täältä ja vuosihoroskoopin 2017 täältä.