vuosiho kaksonen

Etsi aikaa hiljentymiseen ja omaan rauhaan.

Rakkaus

22.–24.5. syntyneet kaksoset pääsevät alkuvuoden jälkeen ylös epäselvästä tunnesuosta, jonka vietävinä he ovat olleet jo pari vuotta. Elämäntilanne ihmissuhderintamalla muuttuu valoisammaksi.

Muut  toukokuussa syntyneet joutuvat kamppailemaan epäselvien tunteiden, suurten odotusten ja harmaan arjen tuomien pettymysten kanssa. Tiukka totuudessa pysyminen on tulevana vuonna parisuhteen valttikortti.

Kesäkuussa syntyneille vuosi on rakkausrintamalla tasaisempi. Yhteinen­ työprojekti, remontti tai harrastus panee puhaltamaan yhteen­ hiileen. Kuun vaihteessa tai kesäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneet saavat osakseen upeimmat planeetta­kuviot. Romanttisin­ ajanjakso osuu kesään juhannuksen jälkeen. Hempeitä tunnelmia on luvassa aina 18.7. saakka.

Työ ja raha

Hienoinen laiskuus, väsymys tai saamattomuus vaivaa toukokuussa syntyneitä. Luova työ tuntuu mukavalta, puurtaminen taas ei. Taloustilanne kärsii kunnianhimon puutteesta. Kesäkuussa­ syntyneet paiskivat talven ja kevään aikana pitkää päivää, mikä näkyy tilipussissa.

Puhetyöläiset ovat elementissään 8.–29.5. Huonoja sijoituksia on syytä varoa 17.–30.6. Syksy ja loppuvuosi ovat työrintamalla uusien mahdollisuuksien aikaa.

Hyvinvointi

Merkin alkupäässä syntyneet pääsevät eroon pitkäaikaisesta väsymyksestään tai saamattomuuden tunteestaan. 25.–30.5. syntyneet eivät ole vuoden aikana parhaassa vedossa, sillä voimat ovat joskus hukkateillä. Kesäkuussa­ syntyneet ottavat itseään niskasta kiinni, ja uusi ruokavalio tai kuntoiluinnostus antaa­ voimia.

Vuoden 2014 vuosihoroskoopista julkaistaan kaksi tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa torstaina 9.1.2014.

Kommentit

Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä

Me Naisten uusimmat jutut