Etsi aikaa hiljentymiseen ja omaan rauhaan.

Rakkaus

22.–24.5. syntyneet kaksoset pääsevät alkuvuoden jälkeen ylös epäselvästä tunnesuosta, jonka vietävinä he ovat olleet jo pari vuotta. Elämäntilanne ihmissuhderintamalla muuttuu valoisammaksi.

Muut  toukokuussa syntyneet joutuvat kamppailemaan epäselvien tunteiden, suurten odotusten ja harmaan arjen tuomien pettymysten kanssa. Tiukka totuudessa pysyminen on tulevana vuonna parisuhteen valttikortti.

Kesäkuussa syntyneille vuosi on rakkausrintamalla tasaisempi. Yhteinen­ työprojekti, remontti tai harrastus panee puhaltamaan yhteen­ hiileen. Kuun vaihteessa tai kesäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneet saavat osakseen upeimmat planeetta­kuviot. Romanttisin­ ajanjakso osuu kesään juhannuksen jälkeen. Hempeitä tunnelmia on luvassa aina 18.7. saakka.

Työ ja raha

Hienoinen laiskuus, väsymys tai saamattomuus vaivaa toukokuussa syntyneitä. Luova työ tuntuu mukavalta, puurtaminen taas ei. Taloustilanne kärsii kunnianhimon puutteesta. Kesäkuussa­ syntyneet paiskivat talven ja kevään aikana pitkää päivää, mikä näkyy tilipussissa.

Puhetyöläiset ovat elementissään 8.–29.5. Huonoja sijoituksia on syytä varoa 17.–30.6. Syksy ja loppuvuosi ovat työrintamalla uusien mahdollisuuksien aikaa.

Hyvinvointi

Merkin alkupäässä syntyneet pääsevät eroon pitkäaikaisesta väsymyksestään tai saamattomuuden tunteestaan. 25.–30.5. syntyneet eivät ole vuoden aikana parhaassa vedossa, sillä voimat ovat joskus hukkateillä. Kesäkuussa­ syntyneet ottavat itseään niskasta kiinni, ja uusi ruokavalio tai kuntoiluinnostus antaa­ voimia.

Vuoden 2014 vuosihoroskoopista julkaistaan kaksi tähtimerkkiä päivässä. Kaikki ennustukset ovat luettavissa torstaina 9.1.2014.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.