Stressi on kauriin vuoden pahin vihollinen. Kuva: Imaxtree
Stressi on kauriin vuoden pahin vihollinen. Kuva: Imaxtree

Puhu suoraan mieltä vaivaavista asioista.

Kauris 23.12.–21.1.

Rakkaus: Ihmissuhteesi tulevat olemaan koetuksella helmikuun alusta asti. Mielenkiintoisen kevään kiemurat tuovat tullessaan haastavan työkaverin tai parisuhteen nousut ja laskut. Maaliskuu on rakkauselämän kannalta vaativa, epäselvistä asioista on syytä puhua suoraan. Kesäkuusta kannattaa nauttia täysin rinnoin nihkeän kevään jälkeen. Myös romantiikan saralla alkukesä on antoisin. Syksyn saapuessa sosiaaliset suhteet ovat parhaimmillaan. Joulun tienoilla syntyneet pohtivat rakkauden ja intohimon olemusta.

Älä ota kaikkia maailman töitä hoitaaksesi, uuvut liian työtaakan alla.

Työ ja raha: Jos alkuvuoden kohdalla postilaatikosta tipahtelee ylimääräisiä laskuja, tai menoja on enemmän kuin tuloja, viisas korjausliike on paikallaan. Järjestelmällisyys ja hyvä organisointikyky ovat onneksi puolellasi kevään aikana, etenkin 10.3. alkava tehojakso työrintamalla kestää huhtikuun loppupuolelle saakka. Myös alkusyksy 5.9. jälkeen on otollinen hetki lisätä työmäärää, ja talous kohenee menoja vähentämällä.

Hyvinvointi: Stressi on tulevan vuoden pahin vihollisesi. Älä ota kaikkia maailman töitä hoitaaksesi, uuvut liian työtaakan alla. Oma aika on ajoittain tapetilla, mutta sitäkin järjestyy aikatauluja suunnittelemalla. Loppuvuoden kohdalla Saturnus tuo tullessaan ylimääräistä vastuuta, joka ei vähene vuonna 2018. Pidä huoli, että pidät ohjakset käsissäsi, kukaan muu ei tee sitä puolestasi.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.