Vuosi tuo mukanaan myös iloisia rahallisia yllätyksiä. Kuva: Imaxtree
Vuosi tuo mukanaan myös iloisia rahallisia yllätyksiä. Kuva: Imaxtree

Uudet tuulet puhaltavat merkkiisi, toteuta haaveitasi ja ole rohkea päätöksissäsi.

Vaaka 23.9.–23.10.

Rakkaus: Mitä vapautumisen vuosi sinulle merkitsee? Oletko irtaantumassa hankalasta parisuhteesta, nautitko sinkkuelämästä ja itsenäisyydestä vai lentävätkö lapset pesästä ja saat nauttia kumppanuuden iloista ilman häiriötekijöitä? Syyskuussa 2016 merkkiin saapunut Jupiter antaa vaaoille uusia mahdollisuuksia 10.10.2017 saakka. Sinkkuvaa’an on syytä tähystää ympärilleen, se oikea on juuri kulman takana. Jos kevään kulussa vielä on hämmennyksen tuntua, on kesä ja erityisesti alkusyksy ihmissuhteiden kannalta erityisen antoisia. Venus vierailee vielä loppusyksyn kunniaksi merkissä 14.10.–7.11.

Optimistisuus on vuoden upein lahja merkille.

Työ ja raha: Odotatko ylennystä tai palkankorotusta, ajattelitko vielä kouluttautua tai hakea unelmavirkaa? Uudet tuulet puhaltavat merkkiisi, toteuta unelmiasi ja ole rohkea päätöksissäsi. Taivaankansi kannustaa etenkin lokakuisia vaakoja tekemään ratkaisevia siirtoja, työnkuvan muutos tai osaston vaihtaminen voi lisätä työmotivaatiota kummasti. Työn kannalta tehokkain ajanjakso osuu 21.4. jälkeiseen loppukevääseen sekä 22.10. starttaavaan seitsemän viikon jaksoon. Vuosi tuo tullessaan tuhlaamisen turhuutta ja riskien ottamista, mutta myös jännittäviä yllätyksiä talouden saralla.

Hyvinvointi: Optimistisuus on vuoden upein lahja merkille ja siksi monen vaikean elämäntilanteen yli pääseminen tuntuu huomattavasti helpommalta. Jupiter-vuonna rahaa palaa hemmotteluhoitoihin, hammasremonttiin tai vaatekaapin sisällön uusimiseen. Parisuhdekeskeisen vaa'an vuoden tervehdyttävin asia on kuitenkin kukoistava rakkaus.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.