Antaa tulla vain, 2017! Kuva: Imaxtree
Antaa tulla vain, 2017! Kuva: Imaxtree

Kevättalvi tuo sinkkuoinaalle suuren rakkauden, ja vanhassakin parisuhteessa vietetään rakkaudentäyteisiä hetkiä.

Oinas 21.3.–21.4.

Rakkaus: Sinulle on avautumassa harvinaisen mielenkiintoinen vuosi ihmissuhderintamalla, sillä sosiaalinen ja romanttinen Venus kiertää merkkiisi 3.2. ja poistuu erilaisten kiemuroiden jälkeen vasta kesäkuun alussa. Parhaimmillaan kevättalvi tuo tullessaan sinkkuoinaan suuren rakkauden, vanhassa parisuhteessa vietetään rakkaudentäyteisiä hetkiä. Maaliskuu tuo osalle mutkia matkaan etenkin 4.3. jälkeen, rakkausrintamalla on pakko tarkistaa suhteen lujuutta. Vuoden sosiaalisin jakso ajoittuu vapun jälkeiselle toukokuulle, 6.6. saakka oinaalla on kevättä rinnassa. Ihmissuhteet kukoistavat myös heinäkuun kohdalla, 5.7. jälkeinen lomakausi antaa tilaa parisuhteen laatuajalle. Syksyn ja loppuvuoden kohdalla arjen kiireet aiheuttavat enemmän kitkaa, 22.10. jälkeen työ-, ja talouspaineet kiusaavat joulukuun toiselle viikolle saakka.

Sinulle on avautumassa harvinaisen mielenkiintoinen vuosi ihmissuhderintamalla.

Työ ja raha: Laita alkuvuoden kohdalla ylimääräinen vaihde päälle, sillä saat lisäpotkua toimiisi jo 28.1. jälkeen. Helmikuun alkupuoli on maalisoinaalle tehokasta aikaa, huhtioinaiden turbovaihde toimii parhaiten 10.2–10.3. Ammatillinen kehittyminen seuraa 11.4. jälkeen syntyneitä oinaita läpi vuoden, kunnianhimo yhdistettynä ahkeruuteen tulee olemaan lyömätön yhtälö. Talouden suhteen vuoden kulussa on monia sudenkuoppia, syksyyn asti on järkevää elää kohtuuden rajoissa. Suurten hankintojen ja sijoitusten kanssa on syytä olla tarkkana 20.4.–3.5.

Hyvinvointi: Sinulla on harvinaisen paljon intoa ja energiaa hoitaa itseäsi. Panosta alkuvuoden liikuntaharrastuksiin ja kevään vapaa-aikaan, saat akkusi ladattua ennen syksyn koitoksia.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.