Vesimies tarttuu innokkaasti uusiin mahdollisuuksiin. Kuva: Imaxtree
Vesimies tarttuu innokkaasti uusiin mahdollisuuksiin. Kuva: Imaxtree

Työurakka tai opiskelurupeama tuottaa upeaa tulosta.

Vesimies 21.1.–20.2.

Rakkaus: Elämässäsi on uutta nostetta, intoa ja myötätuulta, vuosi 2017 on upeiden mahdollisuuksien aikaa. Joulunajan ja mieleenpainuvan uudenvuodenjuhlan jälkeen saat tammikuun alkupäivinä nauttia Venuksen kierrosta merkissäsi, ihmissuhteissasi on ylimääräistä hehkua. Arkeen palaaminen tapahtuu kuitenkin jo ennen loppiaista. Tammikuussa ja kuun vaihteessa syntyneille vuoden kulku ei lupaa rakkausrintamalle suuria käänteitä, onnekkaimmat tapahtumat koskevat enemmän 3.2. jälkeen syntyneitä. Romantiikan kannalta heinäkuu 5.7. jälkeen tulee olemaan vuoden kohokohta, ystävyys ja yhteistyö ovat tapetilla 14.10.–7.11.

Onnekkaat käänteet näkyvät myös tilipussissa.

Työ ja raha: Alkuvuosi tulee olemaan erityisesti 10.–14.2. syntyneiden elämässä menestyksellistä, työ- tai opiskelurupeama tuottaa upeaa tulosta. Talven ja kevään kulkuun on hyvä ujuttaa mielenkiintoinen kurssi- tai koulutustilaisuus. 3.–9.2. syntyneet menestyvät loppukevään ja kesän kuluessa, taloustilanteen kohetessa myös upeat matkat ovat mahdollisia. Merkin loppupuolella syntyneille loppukesä ja alkusyksy 10.10. saakka merkitsevät henkilökohtaista läpimurtoa. Onko kiikarissa uusi työ tai parempi palkka, onnekkaat käänteet näkyvät myös tilipussissa.

Hyvinvointi: Saat kaikki mahdolliset työkalut terveytesi ja hyvinvointisi hoitamiseen, taivaankansi ei lahjo muita merkkejä yhtä ruhtinaallisesti. Jos löydät itsellesi uuden sopivamman ruokavalion tai innostavan liikuntaharrastuksen, pääset kohentamaan energiatasoasi huikeasti. Antoisat matkat ovat vuoden parasta terapiaa.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.