Vasta vuonna 2018 poimitaan kovan työn hedelmät. Kuva: Imaxtree
Vasta vuonna 2018 poimitaan kovan työn hedelmät. Kuva: Imaxtree

Kannattaa satsata myös hyvinvointiin ja terveyteen.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Rakkaus: Työn ja talouden haasteet tulevat ensi vuonna päällimmäisenä, ihmissuhteet jäävät hieman taka-alalle. Rakkausrintamalla ei ole se suuri vuosi, tasaisuus ja rauhallisuus sopii neitsyen vuoden kulkuun kuitenkin loistavasti. Alkukesä on sosiaalisen elämän kannalta ilahduttavan vilkas, romantiikan saralla hehkein ajanjakso osuu 20.9.–14.10. Etenkin lokakuun ensimmäisellä viikolla intohimon tuulet ovat vahvimmillaan.

Seitsenvuotiskriisi tietää työrintamalle suurta työmäärää.

Työ ja raha: Tammikuun ensimmäinen viikko on työn kannalta nihkeä tai hankala, loppukuu lupaa enemmän sujuvuutta, vaikka kiire ja pieni stressi polttaakin jalkojen alla. Apujoukot saapuvat työrintamalle kevään kuluessa, maalis-huhtikuun kohdalla moni neitsyt tekee tuloksellista jälkeä. Loppukesän ja alkusyksyn kohdalla neitsyt saa valmistautua tulipalokiireeseen, talous kohenee ylityötuntien myötä. Suurimman paineen alla elävät 13.9. jälkeen syntyneet, joilla seitsenvuotiskriisi tietää työrintamalle suurta työmäärää. Osa kamppailee leikkauksien, yt-neuvottelujen tai tenttipaineiden keskellä. Paineet helpottavat ennen joulua, vuoden 2018 puolella on aika nauttia kovan työn hedelmistä.

Hyvinvointi: Elokuisille on luvassa tasaisen rauhallinen vuosi, muiden tukeminen ja auttaminen antaa eniten voimaa. Syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneet joutuvat toteamaan energiatason alhaisuuden, jaksaminen on vuoden kuluessa välillä koetuksella. 13.9. jälkeen syntyneet joutuvat luopumaan sohvaperunan roolistaan, tuleva vuosi tulee vaatimaan mieltä ja kehoa elvyttäviä toimenpiteitä.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.