Toukokuussa syntyneillä on tasaista, kesäkuisilla haastavampaa. Kuva: Imaxtree
Toukokuussa syntyneillä on tasaista, kesäkuisilla haastavampaa. Kuva: Imaxtree

Karsi huolellisesti huonot vaihtoehdot hyvistä.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Rakkaus: Toukokuun kaksoselle vuosi on ehdottomasti tasapainoisempi ja tapahtumaköyhempi. Ihmissuhderintamalla on mukava rauhoittua aloilleen tai nauttia vapaudesta sinkkuna. Tuleva vuosi tarjoaa enemmän haasteita kesäkuisille, joilla on selkeästi suuremmat paineet työn, talouden ja terveyden hoitamisessa. Loppukevään kiireet eivät anna mahdollisuutta rakkauselämän vaalimiseen, kesäkuu sopii paremmin matkustamiseen ja parisuhteen yhteisiin harrastuksiin. Vuoden hehkein ja romanttisin jakso osuu 5.–31.7., lomatunnelma saa kaksosen hormonit hyrräämään. Merkin seitsenvuotiskriisi päättyy 20.12., parisuhde on siihen mennessä möyhitty alta ja päältä.

Riskin ottaminen ennen syksyä voi kannattaa moninkertaisesti.

Työ ja raha: Työrintamalla joudut miettimään oman työnkuvan toimivuutta ja sujuvuutta, etenkin 12.6. jälkeen syntyneet kokevat haasteita, jotka pakottavat miettimään muutoksia. Riskin ottaminen ja uuteen tilaisuuteen tarttuminen ennen syksyä voi kannattaa moninkertaisesti. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneet unelmoivat paremmasta työstä. Luovan työn tekijöille vuosi on antoisa, etenkin, jos työaika on liukuva ja työtehtävät motivoivia. Harrastuksesta voi tulla monelle lisätulojen lähde.

Hyvinvointi: Joudut korjailemaan ja paikkailemaan terveyttäsi eri tavoin, siksi tulevalle vuodelle on syytä varata aikaa liikunnalle, ulkoilulle ja ruokavalion suunnittelulle. Vuoden varrella on myös tarpeellista kysyä, mitä fyysinen epätasapaino kertoo henkisestä tilasta. Loppukevät 21.4. jälkeen on hyvä pyhittää energian purkamiselle uuden tai vanhan harrastuksen myötä, myös 22.10. jälkeen loppuvuoden kohdalla energiataso on korkealla.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.