Hyvin menee, mutta menköön. Kuva: Imaxtree
Hyvin menee, mutta menköön. Kuva: Imaxtree

Ihmissuhteesi ovat ensi vuoden puolella harmonisia, eivät haastavia.

Leijona 22.7.–23.8.

Rakkaus: Ihmissuhteesi ovat ensi vuoden puolella enemmän kannustavia ja eheyttäviä, ongelmat ja haasteet tuntuvat kuuluvan ystävälle tai naapurille. Lopputalvi 3.2. jälkeen tulee kohdallasi aloittamaan vilkkaan ja pitkään jatkuvan sosiaalisen aallon, jonka loppumetrit ulottuvat kesäkuun alkuun saakka. Vapun ja koulun päättäjäisten kohdalla on aihetta mukavaan juhlaan. Romantiikan parhaat hetket ajoittuvat loppukesään ja alkusyksyyn, sinkkuleijonan toiveet ovat korkealla etenkin 26.8.–20.9. Loppuvuoden mukavaa pikkujoulukautta ei kannata pilata mustasukkaisuusdraamaan.

Talouden kohentaminen on mahdollista, mutta vaatii kovaa työtä.

Työ ja raha: Katse kääntyy merkissäsi erityisesti 12.8. jälkeen syntyneiden uravalintoihin, mahdollisuuksien kartoittaminen kannattaa aloittaa jo vuoden alussa. Talouden kohentaminen on mahdollista, mutta vaatii kovaa työtä. Alkuvuoden paras työjakso leijonan osalta osuu helmikuulle ja maaliskuun alkuun, myös loppukesään 20.7. jälkeen kannattaa panostaa tavallista suuremmalla intensiteetillä. Työn ja talouden kannalta vuoden haastavin jakso löytyy joulukuun kohdalta.

Hyvinvointi ja terveys: Saat huikeasti kannustusta hyvinvointisi kohentamiseen, pienet oireet ja kolotukset antavat vinkkiä, mihin kannattaa vuoden kuluessa panostaa. Hyödynnä loppukesän kohdalla huikea energialataus, aloita kuntoilu, dieetti tai remonttiprojekti. Lepää, rentoudu ja laiskottele syyskuun puolella, akkujen lataaminen auttaa jaksamaan loppuvuoden koitoksissa.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.