Härkä saa tukea ystäviään ihmissuhdeturbulensseissa. Kuva: Imaxtree
Härkä saa tukea ystäviään ihmissuhdeturbulensseissa. Kuva: Imaxtree

Nauti harmonisesta ja turvallisesta vuodesta!

Härkä 21.4.–22.5.

Rakkaus: Katselet tyytyväisenä omaa elämääsi ja ihmissuhteistasi, kun vertaat ympärilläsi tapahtuvia myllerryksiä. Olet vuoden kulussa tärkeä tukipilari läheisillesi, ihmissuhteissa kaipaat enemmän harmoniaa ja turvallisuutta kuin draamaa ja räiskettä. Saat odotella romanttisen Venuksen saapumista merkkiisi aina kesäkuun alkuun asti, 6.6. jälkeen pääset nauttimaan kesäauringosta ja merkkiin puhaltavasta intohimon tuulesta aina 4.7. saakka. Syksyn kohdalla harmonisin ajanjakso osuu 20.9.–14.10. Jos vuoden kulusta löytyy ihmissuhdedraamaa, se ajoittuu loppuvuoden kohdalle 9.12 jälkeen.

Työ ja raha: Itsevarmuutesi on valttia työrintamalla. Huhtikuisten härkien osalta tämä näkyy etenkin maaliskuun puolenvälin kohdalla näytön paikkana, toukokuiset ovat parhaimmillaan huhtikuun ensimmäisellä puoliskolla, vaikka 10.–20.4. aikavälillä pienet sotkut ja solmut ovat mahdollisia. Alkusyksy 5.9. jälkeen tukee härän ammatillisia pyrkimyksiä, sujuvuuden tunne kestää parhaimmillaan 22.10. saakka.

Kiireettömyyden tunne luo puitteet henkiselle harmonialle.

Hyvinvointi: Saat onnekkaasti terapoida itseäsi mukavan puutarhatyön tai vanhojen huonekalujen entisöimisprojektissa. Vuoden kulkuun kannattaa ujuttaa taide-, tanssi-, tai musiikkiterapiakurssi, keväälle osuvat matkat toimivat monelle tärkeänä henkireikänä työkiireiden keskellä. Alkukesä ja etenkin juhannuksen tienoo tulee olemaan vuoden parasta loma-aikaa, kiireettömyyden tunne luo puitteet henkiselle harmonialle.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.