Kun hommat menevät putkeen, ne menevät putkeen. Kuva: Imaxtree
Kun hommat menevät putkeen, ne menevät putkeen. Kuva: Imaxtree

Onko edessä parisuhteen syventyminen, raskaus ja vauvan syntymä – vai ihanaa sinkkuelämää?

Skorpioni 23.10.–22.11.

Rakkaus: Osa skorpioneista otti raskaana olevan Jenni Dahlmanin tapaan varaslähdön 10.10.2017 starttaavaan upeaan uuden alun Jupiter-vuoteen. Moni skorpioni pääsi rakentelemaan vuoden 2013–14 seitsenvuotiskriisin jälkeen uuden elämän rakkausrintamalle. Onko tämän aikajakson hedelmä nyt parisuhteen syventyminen, raskaus ja vauvan syntymä vai onko ihana vapaa sinkkuelämä elämää parhaimmillaan? Tammikuu antaa hyvän lähdön sosiaalisen verkoston aktivoimiselle, myös loppukesän kohdalla ihmissuhderintamalle puhaltaa lämmin tuuli. Vuoden romanttiikkapläjäys saapuu 7.11.–1.12., ihana lomamatka olisi tässä kohtaa paikallaan.

Ihmissuhderintamalle puhaltaa lämmin tuuli.

Työ ja raha: Jos alkuvuosi käynnistyy työn osalta tehokkaasti, ei 10.3. vappuun asti kestävä jakso ole sujuvuudeltaan yhtä antoisa. Aikataulut muuttuvat ja tekniset laitteet tuottavat päänvaivaa, peruutukset ja unohdukset tuovat oman haasteensa kevään kulkuun. Alkukesä on sekä työn tuottavuuden että talouden hoidon kannalta tehokasta, marras-joulukuussa skorpionin liikevaihto on kuitenkin parhaimmillaan.

Hyvinvointi: Kevään ja alkukesän jälkeen skorpioni osaa arvostaa hyvinvointia ja terveyttä aivan uudella tavalla. Hyvän olon vaaliminen on tärkeä teema vuodelle 2017, kuntokuurin parhaat päivät osuvat kesä–heinäkuulle sekä joulukuulle. Etenkin loppuvuoden kohdalla tulevaisuudenusko on korkealla, näkymät vuoden 2018 puolelle ovat mieltä ylentäviä.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.