Seitsenvuotiskriisi ohi, juhuu! Kuva: Imaxtree
Seitsenvuotiskriisi ohi, juhuu! Kuva: Imaxtree

Ihmissuhteiden tulevaisuutta pitää pohtia tarkkaan.

Kalat 20.2.–21.3.

Rakkaus: Merkkiä syksystä 2015 saakka kormittanut seitsenvuotiskriisi on vielä kesken 13.3. jälkeen syntyneiden osalta. Ihmissuhteissa on pakko miettiä tulevan vuoden aikana, mikä on kestävää ja mikä on pakko laittaa syrjään. Tammikuu on koko merkin osalta tarmokas ja huikean energinen, Venuksen tuomat hyvät hetket on järkevää säilöä rinnan alle kevääseen saakka. Vaikka rakkaudenpapitar Venus poistuukin merkistä 3.2., se palaa uudelleen 3.4. ja testaa kumppanuuden kestävyyttä. Jos huhtikuun alku tuntuu pääsiäiseen asti nihkeältä, loppupuolen ihanuudesta on hyvä nauttia täysin palkein. Myös elokuu ja marraskuu ovat ihmissuhderintamalla antoisia. Maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä on elämässään suuria unelmia.

Ihmissuhteissa on pakko miettiä, mikä on kestävää ja mikä on pakko laittaa syrjään.

Työ ja raha: Ennen 13.3. syntyneillä työelämä helpottuu selkeästi, viime vuoden raskas ponnistelu tuntuu vain ikävältä muistolta. Etenkin 8.–12.3. syntyneet saavat niittää kylvämäänsä, menestys seuraa ahkeruuden perässä. Jos talven ja kevään kulku on vielä työelämän suhteen tasaisempi, 10.10. jälkeen alkava loppuvuosi tuo mukanaan suuria mahdollisuuksia. Vuoden 2017 puolella näistä etuisuuksista pääsevät nauttimaan ennen 9.3. syntyneet. Merkin loppupäässä syntyneillä seitsenvuotiskriisi päättyy 20.12. Uuden vuoden kohdalla on hyvä tähyillä vuoden 2018 puolelle, luvassa on työn ja talouden mukava nousukausi.

Hyvinvointi: Terveyden puolella suurimmat haasteet näkyvät 13.3. jälkeen syntyneillä, uupumuksen oireet kannattaa ottaa tosissaan. Syksy ja loppuvuosi ovat muille kaloille parasta itsehuollon aikaa, unelmamatka tai huippukunnon saavuttaminen kannustavat tulevaan.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.