Kiirettä piisaa. Kuva: Imaxtree
Kiirettä piisaa. Kuva: Imaxtree

Hankala parisuhde päättyy, vahva kumppanuus selviää mäen yli.

Jousimies 23.11.–23.12.

Rakkaus: Tammikuu ei ole sosiaalisen elämän kannata erityisen vilkas, mutta lopputalvella ja keväällä sattuu ja tapahtuu. Tilaisuudet, tapahtumat ja juhlat vetävät jousimiestä puoleensa. Myös loppukesä 20.7. jälkeen innostaa ystävätapaamisiin tai luokkakokouksiin, romantiikan saralla jytisee vasta joulukuun kohdalla. 14.12. jälkeen syntyneiden vaativa seitsenvuotiskriisi on sekä antoisa matka menneiden selvittelyyn että päätösten jakso tulevaisuuden suhteen. Hankala parisuhde päättyy, vahva kumppanuus selviää mäen yli.

Tilaisuudet, tapahtumat ja juhlat vetävät jousimiestä puoleensa.

Työ ja raha: Marraskuisen jousimiehen työrintamalla on tasaisen tappavaa, suuret valinnat ovat takanapäin, vuosi 2017 ei enää houkuttele tekemään uusia siirtoja. Joulukuisista 2.–8. syntyneet haahuilevat paremman työn ja palkan perään, epärealistiset odotukset voivat olla osalla pettymyksen aiheuttajia. 8.12. jälkeen syntyneiden vastuun lisääntyminen näkyy tilipussissa, vapaa-ajan väheneminen tuntuu välillä raskaalta. Työn tehokuukaudet ovat helmikuussa ja elokuussa, loppuvuoden hyvä vauhti hyytyy hieman 3.12., jälkeen.

Hyvinvointi: Merkkiisi on kohdistunut pidemmän aikaa suurempia vaatimuksia ja jomottava polvi tai kipeä hammas vaatii tekemään tulevan vuoden aikana toimenpiteitä. Jos olet syntynyt 14.12. jälkeen, löydät vuoden kulkuun uuden lääkkeen, metodin tai rentoutumistekniikan, jolla selätät harmittavat kolotukset. Joulukuun alkupuolella syntyneiden on syytä varoa turhaa lääkkeiden syöntiä tai epäterveellistä ruokavaliota, energiataso on vuoden aikana alhaalla.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.