Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä tähdet povaavat vaakojen kesään.

Vaaka 23.9.–23.10.

Rakkaus/ihmissuhteet: Syyskuisille vaaoille alkukesä kääntyy lämpimien ihmissuhteiden vaalimiseen. Osalle se tarkoittaa mieluista lastenhoitoprojektia, toisille taas vilkasta kyläilyä tai kesätapahtumien koluamista. Lokakuisten sosiaalinen kesä käynnistyi juhannusviikolla. Romanttisimmat keskikesän juhlatunnelmat kuuluvat tänä kesänä 5.–13.10. syntyneille. Vaikka kesän ihmissuhteissa onkin helppoutta, voi 25.6. jälkeen alkava kuuden viikon jakso tuoda pieniä mutkia matkaan. Nalkuttava naapuri tai juopotteleva sukulainen voi olla melkoinen takiainen. 12.10. jälkeen syntyneille matkat tuovat heinäkuulle ja elokuun alkuun kipinää, loppukesä 9.8. jälkeen herättelee sekä romanttisia toiveita että eroottisen huuman. Sinkkuvaaka löytää elokuun pimenevistä illoista jännityksen aiheita.

Loma/Vapaa-aika: Juhannuksen jälkeen alkukesän vauhti on hiipunut ja moni vaaka haluaa nauttia levosta. Heinäkuun viimeisellä ja elokuun ensimmäisellä viikolla matkustelu tulee ajankohtaiseksi. Vilkas loppukesä on vaa’alle tasapainoisempi, ja lomassa on nautinnollisempia piirteitä. Tunnelma jatkuu pitkälle syksyyn.

Kesän kompastuskivet: Vaaka kerää liian suuren määrän tekemistä, eivätkä lepo ja rentoutuminen onnistu. Etenkin 10.–14.10. syntyneet tekevät harkitsemattomia ratkaisuja. 4.–8.10. syntyneet sortuvat dominoimaan läheisiään.

 

 

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.