Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä tähdet povaavat jousimiehen kesään.

Jousimies 23.11.–23.12.

Rakkaus/ihmissuhteet: Jousimiehen kesä on yhtä ilotulitusta. Joulukuisilla romantiikka on kukoistanut juhannuksen alusviikolta lähtien. Kesä tulee olemaan hekumallinen lukuun ottamatta heinäkuun jälkimmäistä puoliskoa, jossa voi ilmaantua erimielisyyksien aiheita. Koska sosiaalinen Venus suosii merkkiä lokakuun alkuun saakka, on jousimiehen vaellusvietti aktiivinen vielä loppukesästä ja alkusyksystä. Häitä ja sukujuhlia on luvassa yllin kyllin.

Loma/vapaa-aika: Kesän parasta antia ovat ihmissuhteet, ja siksi jousimies on valmis menemään kauas saadakseen olla rakastamiensa ihmisten lähellä. Kiireettömyys leimaa keskikesän kulkua. 10.–14.12. syntyneille kesä–heinäkuun taite tulee olemaan erityisen mielenkiintoinen, ja kesän upein juhlahetki tai matka osuu kohdalle. Loppukesä 9.8. jälkeen on jousimiehen liikuntaparatiisi: energiaa riittää vaikka kolmelle maratonille.

Kesän kompastuskivet: Marraskuiset eivät osaa päästää irti velvollisuuksistaan. Syksy tulee vaativana vastaan, eivätkä akut ole kesän aikana latautuneet. Kuun vaihteessa syntyneet kärsivät itsetunnon puutteesta ja kyvystä tarttua haluamiinsa asioihin. Kesä tuntuu siksi turhalta haahuilulta.

 

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.

Kauriiden loppukesästä on tulossa rauhallinen.

Joulukuisen kauriin kiivastempoinen kesäjakso päättyi juhannuksena. Silloin kiistat roskien viemisestä tai lasten hoidosta helpottivat, ja leppoisa lomatunnelma pehmittää ihmissuhteita.

Tammikuiset kauriit pääsivät juhannuksen alla nauttimaan mukavasta seurasta. Seuran valinta on edelleen kuitenkin tärkeää, sillä ärsyyntymiskynnys on matalalla aina 20.7. saakka. Etenkin tammikuun alkupuolella syntyneillä räiskyy parisuhteissaan.

Loppukesä on lähes kaikille kauriille rauhallinen, ainostaan merkin viimeisellä viikolla syntyneillä levottomuus tai sinkkuelämän yksitoikkoisuus aiheuttaa ylimääräistä tempoilua. Kesän tunne-elämän kohokohdat osuvat ajanjaksoille 8.–10.7. ja 4.–6.8.

Jousimiehen kesän tunne-elämän huippuhetket lähestyvät.

13.12. jälkeen syntyneiltä seitsenvuotiskriisi kysyy kärsivällisyyttä ja tahtoa ylittää hankaluudet, moni parisuhde on käymistilassa. Sinkkujouskari on erityisen kriittinen ihmissuhdevalinnoissaan.

Kriisin ja elämänmuutoksen juuri läpikäyneet jousimiehet arvostavat kesän kulussa turvallisuutta ja vakautta. Alkukesä on romantiikan saralla rauhallinen, juhannuksena tulee oman ajan ja tilan tarve.

Jousimiehen kesän mukavin jakso alkaa 20.7. jälkeen. Yhteinen kesäharrastus tai perhejuhlat luovat loppukesään yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kesän tunne-elämän huippuhetket osuvat aikaan 5.–7.7. ja 1.–3.8., jolloin eksoottiset matkat toimivat jousimiehen romantiikan lähteinä.