Koko kesän meininki kaikille merkeille!

Oinas 21.3.-21.4.

Kesän kohokohdat: Olet astumassa äärimmäisen jännittävään tapahtumaketjuun, älä siis sulje silmiäsi. Jos sinulla on jo ihana, lämmin ja antoisa kumppanuus, parisuhteesi vahvistuu ja syvenee entisestään kesän aikana.

Jos taas parisuhteesi on voinut huonosti tai elät tylsää sinkkuelämää, tulet saamaan jännitystä ja sydämentykytyksiä enemmän kuin verenpaineesi sallii. Tapahtumien keskipisteessä porskuttavat vahvimmin 21.-25.3. syntyneet, joiden ei kannata pelätä tylsää kesää. Vapauden ja riippumattomuuden kaipuu saattaa yllättää vannoutuneimmankin seurustelijan, kaikkeen on syytä varautua.

12 vuoden välein saapuva uuden alun mahdollisuus antaa osviittaa jo maaliskuisille, huhtikuiset saavat odotella vuoroaan vuoden 2011 puolelle.

Alkukesän hempein huuma ajoittuu juhannuksen molemmin puolin, heinäkuun toiselta viikolta alkaen harrastukset ja matkustaminen astuvat vahvemmin kuvaan. 10.-27.7. on parasta aikaa suunnistaa romanttiselle risteilylle tai yhteenkuuluvuutta vahvistavalle patikkaretkelle.   

Suurimmat haasteet: Temperamenttisi tai impulsiivisuutesi asettaa parisuhteen ajoittain koetukselle. Elokuu ei tule olemaan sinulle helppo, sillä eroottisuuden jumala Mars ja romantiikan kuningatar Venus vaativat kumppanuudeltasi erityisestä kärsivällisyyttä.

Yhteenotot tai ristiriidat ovat loppukesästä väistämättömiä, siksi kiirettä, stressiä tai kommunikoinnin epäselvyyksiä on syytä välttää. Käsi kädessä vaeltava erotiikkapommi Mars-Venus koettelee erityisesti parisuhdetta, jonka intohimo on hiipumaan päin. Elokuun ensimmäinen viikko testaa kumppanuuden kestävyyttä äärimmilleen, irtiottojen mahdollisuus koskee vahvimmin merkin alkupäätä. Harvinaisen muutosvoittoinen taivaankansi järisyttää loppukesästä niin maailmantaloutta, luonnon tasapainoa kuin henkilökohtaisten elämän harmoniaa. Kevät 2011 tulee jatkamaan sitä muutossarjaa, johon oinas hyppää jo kesän 2010 aikana. Jos rakkaus iskee nyt kuin salama kirkkaalta taivaalta, ei paljoa ole enää tehtävissä.  

Olet parhaimmillasi: 17.6.-9.7.

Härkä 21.4.-22.5.

Kesän kohokohdat: Jos monella muulla merkillä onkin kesän aikana rakkaushuolia, sinä pääset karikon läpi luovimalla viisaasti. Kiireisen kevään jälkeen osaat todella nauttia aurinkoisesta kesästä ja sen suomasta mahdollisuudesta viettää aikaa oman kumppanin kanssa.

Kesäkuu ei vielä lupaa mitään sen suurempia järistyksiä, mutta heinäkuun helteillä alkaa sitäkin vilkkaampi kuherrus. Saat nauttia taivaankannen romanttisesta ja eroottisesta ilakoinnista aina heinäkuun 27. päivään saakka, sen jälkeen työelämän kiireet vievät suuremman huomion. 

 Sinun valttikorttisi ihmissuhderintamalla on tänä kesänä hyvä itseluottamus. Olet loistava aloitteentekijä etkä herätä olemuksellasi vastustusta. Hyvän ja tasapainoisen parisuhteen rakentaminen ei ole sinulle vaikeaa, etenkin jos maltat irtaantua jääkaapin ja sohvan välillä ravaamisesta. Toivottavasti kumppanisi on ulkoilmaihminen tai rakastaa liikuntaa, sillä kesä houkuttaa sinua pitämään huolta kunnostasi. Yhteisen harrastuksen löytäminen lujittaa kumppanuutta etenkin alkukesän aikana. Tämä kesä ei kuitenkaan vielä ole se unelmien täyttymys. Vuoden 2011 kesällä uudet tuulet puhaltavat jo aivan eri volyymillä. 

Suurimmat haasteet: Vaikka oletkin luonteeltasi realisti, voi kesä tuoda tullessaan unelmia paremmasta. Joudut aika ajoin tömäyttämään jalkasi maan pinnalle ja toteamaan elämän ja parisuhteen realiteetit. Romanttisia rakkaustarinoita lueskellessa on hyvä muistaa kuitenkin arjen vaatimukset, pilvilinnat kuuluvat kirjojen kansiin.

Suurimpiin fantasioihin sortuvat 17.-22.5. syntyneet. Elämä tuntuu rullaavan tasaisen vanhoja latuja, ja siksi hienoinen tylsistyminen uhkaa paikoilleen jämähtänyttä suhdetta. Sinkkuhärillä on vaarana hypätä suhteeseen, joka ei alkuunkaan näytä onnistumisen merkkejä.  

Elokuulle olisikin syytä keksiä mielenkiintoista yhteistä tekemistä, ettei kumppani haihdu omiin harrastuksiinsa. 21.-27.4. syntyneiden jännittävät työhaasteet vievät väistämättä ajatukset pois  romantiikasta.   

Olet parhaimmillasi: 9.-27.7.

Kaksonen 22.5.-22.6.

Kesän kohokohdat: Alkukesä tuntuu kohdallasi hurahtavan ohi melkein huomaamatta, heräät eloon vasta elokuun puolella. Monien haasteiden jälkeen kaipaat lepoa ja rauhaa, loppukesä suo tähän paremmat mahdollisuudet. Toivottavasti vietät lomaa juuri elokuun puolella, sillä se tarjoaa merkillesi ehdottomasti upeimmat puitteet parisuhteen kannalta. Energisyytesi lisääntyy huikeasti ja eroottisuutesi herää henkiin.

Olet taivaankannen erotiikkapommin Mars-Venuksen kohtaamisen keskipisteessä, ja siksi heinä-elokuun vaihde on ehdottomasti upeinta aikaa mennä naimisiin, viettää kihlajaisia tai kultahääpäivää. 22.-26.5. syntyneet nauttivat elämän jännittävistä yllätyksistä, kuka kosinnasta, kuka lapsen odotuksesta tai lapsenlapsen syntymästä. Parisuhteen onnea tukee monenlaiset elämän positiiviset käänteet. 

Moni kaksonen miettii kesän aikana turvallisuuden rakentamista muuton, talon ostamisen tai lapsen alulle panemisen myötä. Koska kesä on vain alkusoittoa tulevan syksyn ja alkutalven tapahtumille, kannattaa suuret käänteet harkita huolellisesti. Parisuhteen kannalta on kuitenkin odotettavissa enemmän hyviä uutisia, pesänrakennusvietti pitää kiireisenä. Merkin loppupää taiteilee vielä levottomien muutosenergioiden kanssa. Onneksi kesä lupaa hengähdystaukoa ennen syksyn rytinöitä.

Suurimmat haasteet: Painit juhannukseen asti erilaisten velvollisuuksien, kiireen ja aikatauluongelmien kanssa. Ja vaikka kesälomasi olisikin jo alkanut, haukkaa muutto, remontti tai lastenhoito vielä oman aikansa parisuhteen yhteisestä ajasta. Jos olet täyttänyt kalenterisi erilaisista tapahtumista tai menoista, älä ihmettele, jos kumppanisi ärähtää yhteisen ajan puutetta. Alkukesä onkin kumppanuudellesi suurin haaste, miten saat suoritettua tehtäväsi niin, että myös parisuhde säilyy hengissä. Saatat myös ärhennellä läheisillesi alkukesän aikana, lyhyt pinnasi tekee sinusta hankalan ja oikuttelevan aina heinäkuun viimeiselle viikolle saakka.

Olet parhaimmillasi: 6.-31.8

Rapu 22.6.-22.7.

Kesän kohokohdat: Ravut saavat nauttia elokuun alkuun saakka merkissään liikkuvasta parisuhdekouluttajasta, joka laittaa rakkausasioita raiteilleen. Yhteistyö, toisen arvostus ja vastavuoroisuus tulevat entistä tärkeämmiksi, anteeksiantamisen taitoa koetellaan kesän aikana useaan otteeseen.

Suurienkin myrskyjen ja haasteiden keskellä monesta ravusta kuoriutuu kumppanilleen ja perheelleen omistautuja. Suurin tunneroihu ajoittuu juhannuksen tienoilta aina heinäkuun toiselle viikolle saakka, jolloin parisuhde saavuttaa uusia ulottuvuuksia.  Intensiivinen tulevaisuuden suunnittelu tuntuu romantiikan pauloissa luonnolliselta valinnalta.   

Koska romanttinen Venus poistui merkistä 13.6. on ravulla odotettavissa hieman nihkeämpi kesä. Puutarhan hoito, kesämökin kunnostaminen tai antoisaan romaaniin uppoutuminen voi tuntua ajoittain tärkeämmältä kuin parisuhde. Akkujen lataaminen on kuitenkin kumppanuuden kannalta tärkeää, elokuun monet haasteet tarvitsevat tuekseen levännyttä mieltä. Ne ravut, jotka ovat uskaltautuneet syksyn 2009 jälkeen irrottautua liian vaikeasta parisuhteesta, saavat nauttia kesästä ja uusista mahdollisuuksista avoimin mielin.  

Suurimmat haasteet: Kesäkuisten rapujen elämässä syksyllä 2009 lähtenyt seitsemän vuoden tarkistuskierros saa uuden käänteen kesän aikana. Syvät mietteet parisuhteen merkityksestä pakottavat tekemään välttämättömät toimenpiteet, huono suhde joutuu romukoppaan. Jos parisuhteella ei ole ollut pitkään aikaan henkistä sisältöä, on taivaankannen ote armoton. Juhannukselle osuva kuunpimennys koettelee erityisesti aivan merkin alkupäässä syntyneiden sielunelämää, heinäkuun 11. päivälle osuva auringonpimennys taas vaatii pöydän puhdistamista 8.-13.7. syntyneiden kumppanuudessa. 

Heinä-elokuun vaihde vaatii tekemään tarvittavia siirtoja. Nekin, jotka hakeutuvat parisuhdeterapiaan, huomaavat ärsyyntymiskynnyksensä olevan elokuun aikana erityisen alhaalla. Rakentavat keskustelut voivat olla kiven takana. Heinäkuisten suurimmat haasteet liittyvät tunnetilojen suuriin muutoksiin, ympäristön paineet eivät ole herkkua etenkään elokuun puolella.  

Olet parhaimmillasi: 25.6.-10.7.

Leijona 22.7.-23.8.

Kesän kohokohdat: Leijonat aloittavat kesänsä viehkeän romanttisen Venuksen seurassa. Heinäkuun toiselle viikolle saakka ilmassa leijuu jännittynyttä odotusta, helliä sanoja ja ihastumisen tunteita. Juhannustanssien ehdottomasti viedyin henkilö kuuluu tähän merkkiin, hauskanpito ja jännittävät uudet ihmiset luovat sähköistä tunnelmaa. Monien muutoksien, epäselvyyksien ja pettymyksien kautta kulkeneet leijonat tuntevat itsensä tänä kesänä onnelliseksi, elinvoimaiseksi ja viriiliksi.

 Monien mahdollisuuksien suma saattaa olla ajankohtainen myös sinkkuleijonilla, jotka eivät välttämättä osaa päättää, kuka ehdokkaista on loppujen lopuksi paras. 22.-25.7. syntyneiden erityisen onnekkaat elämänkäänteet jatkuvat vielä tulevana vuonnakin. Koko merkin kannattaa pyhittää heinäkuun loppupuoli  romanttiselle lomalle tai ikimuistoiselle matkalle. 

Parisuhteen tasapainottaminen alkaa elokuun puolella. Kompromissien tekeminen haasteellisessakin liitossa on loppukesästä huomattavasti helpompaa, kumppanin hyvät puolet näyttävät paljon suuremmilta kuin pienet virheet.

Suurimmat haasteet:  Leijona on kulkenut läpi kiirastulen viimeisen vuoden aikana ja siksi nyt on osattava keskittyä olennaiseen. Liian moneen suuntaan energian purkaminen vie parhaimman terän parisuhteelta. Koska eroottinen lataus oli kevään aikana korkeimmillaan, voi hienoinen väsymys vaivata tällä saralla. Kumppanin mielenkiinnon suuntautuminen parisuhteen ulkopuolelle aiheuttaa myös kesän aikana kädenvääntöä. Työ-, tai harrastuskiireet tuntuvat aika-ajoin epämiellyttäviltä, varsinkin, jos yhteinen aika jää tämän vuoksi vähäiseksi. Onneksi elokuun tuulet puhaltavat eroottisen Mars-energian jälleen henkiin. 18.-23.8. syntyneet kulkevat pää pilvissä ja tutkivat parisuhdettaan epärealistiselta pohjalta. Arkielämän pienet huolet ja murheet tulevat pakostakin parisuhteen väliin, kumppania ei kannata ottaa kesän aikana itsestäänselvyytenä.

Olet parhaimmillasi: 17.6.-9.7.

Neitsyt 23.8.-23.9.

Kesän kohokohdat: Kesä 2010 on sinulle monella tavalla ikimuistoinen. Merkissäsi liikkuu suuri joukko planeettoja erityisesti heinäkuun aikana ja saat todeta olevasi jännittävien tapahtumien keskipisteessä. Jos sukulaiset tuppaavat jatkuvana virtana kylään, pihan aita vaatii kunnostusta ja työpaikalta soitellaan lomallakin, tiedät kaikessa kiireessäsi olevasi tarpeellinen. Jos tässä välissä ehtii vielä helliä kumppania, kaikki hyvin.

Vahvasti herännyt eroottinen kipinä on joka tapauksessa kesän mukavimpia seuralaisiasi. Juhannuksen tienoilla taivaankannelle muodostuva haastava kuvio on sinulle onneksi hyvin suosiollinen, vaikka yleinen ilmapiiri saattaakin olla jännittynyt ja hieman alakuloinen. Sinkkuneitsyillä on tänä kesänä vientiä, elokuussa puhelinlaskut saattavat nousta kuherrellessa pilviin.

Heinäkuun helteet herättelevät romanttista puoltasi ja 9.7. jälkeen kaipaat huomattavasti enemmän syliä ja toisen lämpöä. Elokuun ensimmäiselle viikolle saakka kestävä kuhertelun kausi tuntuu monien paineiden keskellä tärkeältä. Lepo, aurinko ja yhdessäolo herättelevät eroottisen Mars-energian vuoden korkeimmille lukemille. Loppukesä saattaa kulua haikeasti mukavia muistoja miettien, syksyn työkiireet painavat jo elokuussa vahvasti päälle.

Suurimmat haasteet: Suurimpien muutostuulien keskellä painivat ehdottomasti 20.-23.9. syntyneet, joille historiallisen pakottava taivaankansi ei anna paljoa liikkumatilaa. Parisuhde on kesän aikana monen ympäristötekijän puristuksessa, tärkeät päätökset tulevat ajankohtaiseksi. Muuton, remontin tai naimisiinmenon aiheuttamaa stressiä olisi syytä välttää jo etukäteen hyvillä järjestelyillä. Kodin, työn ja rakkauselämän vaateita ei ole tänä kesänä helppo sovittaa yhteen.

Vahvan Mars-energian vaatimukset saattavat osalle neitsyistä tulla yllätyksenä. Temperamentin hallinta ei ole parhaimmillaan, repäisevät yhteenotot kuuluvat kuvaan. Pesänrakennusvietti ja suuret tunteet herättelevät myös mustasukkaisuuden mustia pilviä.  

Olet parhaimmillasi: 9.7.-6.8.

Vaaka 23.9.-23.10.

Kesän kohokohdat: Sinulla on tavallisen arkinen alkukesä rakkausrintamalla, ellet ole sattunut syntymään 23.–26.9. Alkupään vaa'at ovat elämänsä myllytyksessä, monella tapaa. Jos rakkaus saapui jo kevään aikana, on kesä mitä tunnekylläisin ja intohimoisin. Jos taas olet syntynet 27.9. jälkeen, joudut odottelemaan apujoukkojen saapumista elokuun puolelle.

Mars ja Venus aloittavat yhteisen kulkunsa merkissä 6.8. jälkeen, joten kiihkeimmät tunteet ajoittuvat loppukesään. Pimenevät kesäillat houkuttelevat romanttisen vaa'an liikkeelle ja maagisen vetovoimainen taivaankansi hoitaa loput. Sykähdyttäviä ihastuksia, palavia rakastumisia ja onnekkaita raskausuutisia on luvassa. Rakkauden jumalatar Venus jää poikkeuksellisesti merkkiin aina marraskuun loppuun saakka, joten suuret tunteet eivät jää kesäihastukseksi.

Kesä vaatii vaa'alta suurta rohkeutta, sillä paikalleen jääminen ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta. Loppukesä on ehdottomasti irtirepäisyn aikaa, niin hyvässä kuin huonossakin mielessä. Koska vaaka rakentelee rakkauselämän perustuksia vakaammalle pohjalle tulevan kahden vuoden aikana, on kesä 2010 vain yksi etappi tässä projektissa. Kuuluisan tasapainon saavuttaminen ja onnellisuuden etsiminen on pitkä prosessi. 

Suurimmat haasteet: Lokakuussa 2009 alkanut seitsemän vuoden tarkistuskierros saavuttaa yhden etapin juhannuksen aikoihin. Taivaankannelle muodostuva tukala planeettakuvio pakottaa ottamaan askelia uuteen suuntaan. Työn, taloustilanteen tai opiskelujen aiheuttama stressi vaikuttaa vahvimmin syyskuisten rakkauselämään.

Alkukesä antaa jo paljon vinkkejä siitä, mihin suuntaan tuore tai vanha suhde on kehkeytymässä. Jos parisuhde on vedellyt pitkään viimeisiään, on heinä-elokuun vaihde kohtalokasta aikaa. Vauvan syntymä, muutto tai muu suuri elämänmuutos laittaa samalla tavalla elämänarvot uusiksi. 

Olet parhaimmillasi: 6.-31.8.

Skorpioni 23.10.-22.11.

Kesän kohokohdat: Et ole tänä kesänä tulilinjalla rakkauselämässäsi, vaan joudut olemaan luonteesi mukaisesti muiden tunne-elämän selvittelijänä. Kesä on enemmänkin poteroon asettumista, tilanteen ylläpitäminen parisuhteessa ei juuri nyt vaadi sinulta suuria ponnisteluja. Saatat välillä jopa tuntea, ettei parisuhde tällä hetkellä ole sinua varten, kaipaat enemmän henkisiä haasteita ja omaa rauhaa. Koska herkempiä, romanttisempia ja ehdottomasti kiihkeämpiä tuulia on luvassa vasta syyskuun puolella, on kesä syytä ottaa levon ja akkujen lataamisen kannalta rauhallisesti. 

Vaikka taivaankansi kurittaakin juhannuksen tietämillä monia muita merkkejä, saavat 23.-26.10. syntyneet nauttia keskikesän juhlasta onnellisten tähtien alla. Kesähäät tai muu merkkipäivä lupaa onnistuneita järjestelyjä. Koko merkillä parisuhteen intohimo on tasapainossa talven ja kevään harmaan kauden jälkeen, kesäkuun loppu ja heinäkuu lupaavat ilmapiirin sähköistymistä. Koska elokuu on selkeästi haastavampi kuukausi monella tavalla, kannattaa parisuhteen yhteiseen aikaan panostaa alkukesästä.

Suurimmat haasteet: Marsin ärhäkkä vaikutus talven ja kevään aikana oli kohtalokas monelle skorpionille. Tänä kesänä on siksi syytä välttää ristiriitoja ja turhia väittelyitä, jos aikoo elää rauhallista parisuhde-elämää. Koska ongelmat tuntuvat myös olevan aivan eri osoitteessa, ei skorpionilla ole muuta tietä kuin luovia läheisten mielialavaihtelujen keskellä. 18.-22.11. syntyneet ovat vaarassa tehdä huonoja valintoja epäonnistumisten jälkeen. Kesä voi olla pettymysten aikaa, jos kumppanin valitsee vain paetakseen yksinäisyyttä. 

Koska parisuhteen henkinen puoli on tällä hetkellä erityisesti tapetilla, saman aaltopituuden löytyminen muodostuu jo kesän aikana miltei pakkomielteeksi. Elokuun puolella skorpionin tutkiva luonne on kriittisimmillään, kumppanista löytyy monenlaista painokasta sanottavaa.  

Olet parhaimmillasi: 9.-29.7.

Jousimies 23.11.-23.12.

Kesän kohokohdat: Merkkisi on siirtymässä vahvasti uuteen kulta-aikaan ja tästä esimakua saa jo tämän kesän aikana 23.-25.11. syntyneet. Innostavien ja onnekkaiden tapahtumien kulussa ovat mukana niin parisuhde, työ kuin kohentuva talous. Kun kaikki elämän osa-alueet ovat tasapainossa, on myös kumppanuudessa odotettavissa harmonista yhdessäoloa. 

Viimeisen puolen vuoden aikana jousimies on ottanut harteilleen miellyttävän huolehtijan roolin ja projekti jatkuu vielä kesän yli alkusyksyyn. Kotiin, lapsiin tai lapsenlapsiin kohdistunut ajankäyttö haukkaa kuitenkin tärkeitä tunteja parisuhteelta, siksi yhteisen ajan löytämiseksi on tehtävä hartiavoimin töitä. 

Moni asia näyttäytyy selkeämpänä elokuun puolella, vaikka syksy vielä tarjoileekin omia haasteitaan. Kumppanin piintyneitä tapoja kun ei tapa aika eikä raha. Koska viehkeyden papitarta Venusta saa odotella merkkiin vasta tammikuussa 2011, jäävät innostavat tapahtumat enemmän eroottisen Marsin harteille.   

Suurimmat haasteet: Taistelet juhannukseen saakka työkiireiden tai muiden velvollisuuksien kanssa ja siksi saat huokaista helpotuksesta vasta heinäkuun viimeisellä viikolla. Moni asia valitettavasti ärsyttää sinua suunnattomasti alkukesän aikana, joten autoruuhkat, kumppanin huono päivä tai kehno sää saa pinnasi kiristymään suhteettomasti. Lyhytjännitteisyys näkyy voimakkaimmin alati vaihtuvissa mielipiteissä tai kärsivällisyydessä kuunnella toisen kantaa. Suurimmat yhteenotot liittyvät arkisiin tiskausvuoroihin tai ajankäytön erimielisyyksiin. Yritä löytää kultainen keskitie kesä-heinäkuun aikana, muuten löydät itsesi jatkuvilta tukkanuottasilta. 

Merkin loppupäätä kuritetaan kesän aikana olan takaa, parisuhteen onnea ja iloa on hankala löytää. Ikävä, rutiininomainen suorittaminen ja velvollisuuksien hoitaminen ei palvele kumppanuuden parhaita puolia. Elokuun puolella tärkeät päätökset on tehty, syksy ja loppuvuosi kuluvat vielä ihmetellessä uusia tuulia.

Olet parhaimmillasi: 6.-31.8.

Kauris 23.12.-12.1.

Kesän kohokohdat: Kauris on yksi niistä merkeistä, joka joutuu taivaankannen puristuksessa tekemään selkeitä ratkaisuja. Onnellisuuden aiheitakin löytyy, huolimatta haasteiden sumasta. Erityisesti 23.-28.12. syntyneet joutuvat tekemään kesän aikana kompromisseja työn, rakkauden ja kodin välillä. Jottei keskikesän juhlat menisi vain vanhojen selvittelyksi, on juhannuksen aikana paras unohtaa ulkopuoliset paineet ja keskittyä hetkeksi taikojen virittelyyn. Tuleva vuosi vaatii kauriilta erityisen vahvaa panostusta parisuhderintamalla, onnellisuuden eteen joutuu tekemään rutkasti enemmän töitä kuin aiemmin.

Kauriin energiakäyrä on kesä-heinäkuun aikana kadehdittavan korkea. Eroottisen elämän vilkkaus voi tulla itsellekin yllätyksenä, kuntoa ja intoa riittää. Romanttisimmat auringonlaskut ajoittuvat kauriin osalta heinäkuun toiselta viikolta aina kuun loppuun saakka.   

Suurimmat haasteet: Hyppääminen elämäntilanteesta toiseen ei varmasti käyt helposti ja sen joutuvat toteamaan myös turvallisuudesta ja rutiineista kiinni pitävät merkin edustajat. Koska elämä puskee nyt täysillä tehoilla uutta vanhan tilalle, on tilanteen tasalla pysyminen vaikeaa. Heittäytyminen virran vietäväksi ei ole kauriin tyylistä, mutta kesän haasteissa lähes pakollista. Parisuhteen on mukauduttava kaikkiin muutoksiin, tai jäätävä kelkasta. 

Seitsemän vuoden tarkistuskierros jatkuu merkin osalta taas heinäkuun lopulta, jolloin on aika päivittää oma elämäntilanne uudestaan. Hankalan ihmissuhteen poisheittäneet ovat etulyöntiasemassa kesän lopulla, sillä tärkeiden päätösten tekeminen ei vaadi kissatappelua. Sinkkukauriilla voi olla paljon odotuksia kesän varalle, mutta kriittisyys estää monen hyvän ihmissuhteen syntymisen. Työn haasteet tempaavat elokuun alussa niin voimallisesti mukaansa, ettei parisuhteelle yksinkertaisesti jää paljoa aikaa eikä energiaa.

Olet parhaimmillasi: 10.-29.7.

Vesimies 21.1.-20.2. 

Kesän kohokohdat: Hyvän kumppanuuden ylläpitäminen ei ole sinulle enää haaste menneen talven ja kevään jälkeen. Yhteenotot ja selvittelyt on tehty ja on aika siirtyä väljemmille vesille. Pelisäännöt ovat nyt varmasti molemmille osapuolille selkeät. Kiivasrytmisen kevään jälkeen suorastaan hypit riemusta, saat levätä ja katsella rauhassa ympärille.

Merkin alkupää aloittaa jo tänä kesänä historiallisen hienon tuttavuuden taivaankannen muutosten kanssa. Jos pitkä sinkkukausi on takana, on ihme jos kesä ei tuo vipinää rakkausrintamalla. 21.-24.1. syntyneet ovat jo kovassa vahdissa kesäkuun aikana, ensi vuosi lupaa muulle merkille samanlaista juhlaa. Juhannuksen tienoille osuva haastava taivaankansi kuunpimennyksineen ei ole tälle merkille maailmaloppu. Suurin osa merkistä kun kulkee vaaleanpunaiset lasit silmillään. 

Elokuu on vesimiehelle ehdottomasti herkintä ja romanttisinta aikaa ja mikä hienointa, sama tunne jatkuu pitkälle syksyyn. Koska vesimies on loppukesästä haluttu myös työympäristössä, joutuu kumppani tyytymään hieman vähempään aikaan. 

Suurimmat haasteet: Heinäkuun alun sumuinen taivaankansi tuo mukanaan upeita visioita tai unelmia parisuhteen tulevaisuudesta, mutta jalat kannattaa pitää tässä vaiheessa tiukasti maassa. Vaikka ruoho näyttäisikin vihreämmältä aidan toisella puolella, ei ajankohta ole paras mahdollinen uuden suhteen aloitukselle. Pikakihlautuminen tai ensisilmäyksellä rakastuminen kuuluvat usvaisen planeettakuvion antiin.  

Oma pimeä puolesi on joka tapauksessa katsastettu heinäkuun alkuun mennessä ja esiin tulleet pelot ovat tiukasti kartoitettu. Haasteesi onkin miettiä, miksi olet kohdannut ihmissuhderintamalla ilmaantuneet paineet. Koska vahvuutesi on ilmaisussa, keskity kertomaan tunteistasi ja ajatuksistasi. Pidät liian usein itsestäänselvyytenä sitä, että kumppani tietää, mitä tunnet. Terveytesi vaatii myös huomiota loppukesästä. Kun panostat omaan hyvinvointiisi, myös parisuhteesi voi paremmin.

Olet parhaimmillasi: 1.-31.8.

Kalat 20.2.-21.3.

Kesän kohokohdat: Kalat siirtyvät anteliaan talven ja kevään jälkeen hieman tukalampaan jaksoon. Jo kesäkuun puolella on selvää, että ihmissuhderintamalla on kovia jännitteitä ja näiden paineiden keskellä pitäisi yrittää taiteilla viisaasti. Taivaankansi ojentaa onneksi samalla työkalut tilanteen hoitamiseksi, kyse on vain omasta aktiivisuudesta. Elokuun alkuun saakka on tärkeä sitoutua projektiin, joka lupaa tasaisempaa tietä myöhemmin. Juhannuksena syntyvä taivaankannen dramatiikkakuvio ei heilauta kalan elämää millään lailla, päinvastoin. Merkin alkupää saa juhlistaa keskikesää railakkaalla tavalla.

Kalan merkki sysää suurimmat muutospaineet oinaalle ja haluaa hengittää kesän aikana pitkään ja syvään. Myös merkin loppupää saa tehdä tämän antoisan elkeen jo heinäkuun lopulla, jolloin koko merkki on tarkistanut kahden ja puolen vuoden aikana mihin suuntaan haluaa parisuhteensa jatkossa kulkeutuvan. Elokuun tuulet tuovat uuden alun tuntua, tulinen rakastuminen tai pirteä ihastuminen tuo kaivattua jännitystä elämään. Myös vanhassa suhteessa alkaa loppukesästä uusi aikakausi, kipeät asiat jäävät menneisyyteen. 

Suurimmat haasteet: Kovimmissa paineissa elävät kesä-heinäkuun aikana 18.-21.3. syntyneet, jotka vielä käyvät läpi seitsemänvuotisen kriisinsä jälkimaininkeja. Kesä näyttää, mihin suuntaan parisuhde loppujen lopuksi lähtee.

Itsehillintä ei ole tänä kesänä kalan valttikortti, vastamerkistä tykittävä Mars ei anna armoa kiistatilanteissa. Suurimmat räiskeet ajoittuvat alkukesään ja tunnetilojen vaihtelut jatkuvat heinäkuun viimeiselle viikolle saakka. Mukavan ja rauhallisen loman vietto voi olla kiven takana, varsinkin, jos työpuhelin pirisee vielä kesämökin laiturillakin. Koska kevät avasi ovet uuteen henkiseen minään, on kesän aikana aikaa miettiä, mitä onnen saavuttaminen lopulta maksaa. Jos suhteessa on ollut liian pitkään vahvoja särmiä, voi loppukesä vaatia hakemaan rauhaa yksinäisyydestä. 

Olet parhaimmillasi: 9.-31.8.

Uusia ihastuksia vai parisuhteen lämmittelyä? Kaupunkilomia vai rentoa mökkeilyä? Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä tähdet povaavat tälle kesälle.

Oinas 21.3.–21.4.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Oinaan alkukesä ei ole rakkauselämän kannalta vielä parasta aikaa. Ennen juhannusta arkielämän kiireet ja vaatimukset menevät romantiikan edelle. Myös juhannus vaihtuu lähes koko merkin osalta seesteisissä tunnelmissa. Romantiikka heräilee heinäkuun toiselta viikolta lähtien. Tätä ihanuutta on luvassa aina 5.8. saakka. Loppukesän puolella oinas unohtaa romanttisen hörhöilyn. 2.8. alkaen ajatukset siirtyvät työelämän vaatimuksiin, osa innostuu kunnonkohotusprojektista.

”Maratonkunto on huipussaan elokuun puolella!”

Loma/Vapaa-aika: Oinaalla on ollut melkoisen vauhdikas kevät. Meno hieman rauhoittuu alkukesällä. Moni merkin edustaja pitää lepoa ja palautumista tärkeinä, mukavaan laiskotteluun, grillailuun ja rantaelämään löytyy aikaa etenkin juhannuksen jälkeen. Liikuntaintoilijat pääsevät elokuun puolella jälleen vauhtiin. Maratonkunto on maaliskuisten osalta huipussaan elokuun puolella, huhtikuisten energiakäyrä lähtee huikeaan nousuun elokuun viimeisellä viikolla. Myös kesäharrastuksiin ja matkustamiseen riittää intoa loppukesän ja alkusyksyn aikana.

Kesän kompastuskivet: 13.4. jälkeen syntyneet ovat levottomia: muutoshalu saa kesän aikana tekemään harkitsemattomia ratkaisuja. 4.–8.4. syntyneet hallitsevat ympäristöään liian tiukalla otteella: pomottaminen karkottaa ystäviä.

 

Härkä 21.4.–22.5.

”Luvassa on eksoottinen matka, intiaanikesä mökkeillen tai patikoiden.”

Rakkaus/Ihmissuhteet: Huhtihärän rakkauselämässä ei ole näkyvissä suuria käänteitä. Seuraelämän parhaimmat hetket osuvat juuri keskikesän juhlaan, elokuun alkupuoli houkuttelee hauskanpitoon. Toukokuisille on luvassa huomattavasti vauhdikkaampi kesä, menoja ja rientoja riittää. Ennen 13.5. syntyneille taivaankansi lupaa unelmakesää, sinkkuhärkä löytää itsensä sokkotreffeiltä tai ihastuksen pyörteistä. 13.5. jälkeen syntyneille alkukesä on kuitenkin levoton. Kiukun ja ärtymyksen aiheita on luvassa etenkin kesäkuun lopulle, heinäkuukaan ei näytä tuovan tilanteeseen suurta helpotusta. Rakkauselämän kannalta loppukesä 5.8. jälkeen näyttää koko merkin osalta upeimmalta.

Loma/Vapaa-aika: Toukohärän kannattaa suunnitella kesäloma huolellisesti, luvassa on eksoottinen matka, intiaanikesä mökkeillen tai patikoiden. Juhannuksen tienoo hellii erityisesti 4.–8.5. syntyneitä, juhannustaika kantaa pitkälle loppukesään. Koska härän energiakäyrä ei kesän aikana ole kovin korkealla, vapaa-aika menee helposti laiskottelun puolelle. 13.5. jälkeen syntyneiden on hyvä varoa liian kovaa vauhtia vesillä tai liikenteessä. Myös turhan vauhdikkaat liikuntalajit kannattaa kiertää kaukaa. Alkukesä on matkustelun kannalta rauhallisempi, koti-Suomen nähtävyydet kiinnostavat enemmän 30.7. jälkeen.

Kesän kompastuskivet: 13.5. jälkeen syntyneillä riittää huonosti kärsivällisyyttä tappelevien teinien, kiukkuisen uhmaikäisen tai ilolientä nauttineen kumppanin seurassa. Jännitteet helpottavat 2.8. jälkeen.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Toivottavasti kaksoset ovat ottaneet alkukesällä ilon irti merkissään liikkuneesta Venuksesta: tämä romantiikan papitar siirtyy rapujen iloksi 17.6. Kesäkuun lopulla kaksonen uppoutuu hyvän romaanin tai tv-sarjan lumoihin. Heinäkuun alussa seuraelämä on rauhallista, ja loppukesällä saat seuraa ystävistä ja yhteisöistä. Toukokuinen kaksonen palaa kevään tunnelmiin jälleen elokuun puolella, kiireen ja stressin keskellä myös ihmissuhteissa räiskyy. 31.5.–4.6. syntyneet elävät keskellä seitsenvuotiskriisiä. Kesän aikana parisuhde joutuu puntariin. Loppukesä on merkin osalta tahmeampi, ainoastaan 13.–17.6. syntyneet onnistuvat jakamaan aikansa järkevästi rakkauden, työn ja arjen kesken.

”Hikiliikunta on syytä jättää muille.”

Loma/Vapaa-aika: Kaksosen energiakäyrä ei ole alkukesästä parhaimmillaan, joten hikiliikunta on syytä jättää muille. Kesäkuun loppu innostaa kaksosta matkustamaan, mutta juhannusta vietät mieluiten lähipiirin kera mökkeillen. Harmittavia velvollisuuksia ilmaantuu elokuussa kuvaan, lomailu jää tässä vaiheessa vain haaveeksi. 13.–17.6. syntyneet panostavat kesän aikana hyvinvointiin ja terveyteen.

Kesän kompastuskivet: Toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden ei kannata haalia liian paljon tekemistä kesäksi, sillä oma jaksaminen on ajoittain koetuksella.

Rapu 22.6.–22.7.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ravulle osuu alkukesän upeimmat rakkauskuviot. Venus saapuu merkkiin juuri juhannuksen alla 17.6. ja ravitsee rakkauselämää aina 12.7. saakka. Moni sinkkurapu on ihastuksen pyörteissä. Vanhoille pareille loma tekee puolestaan ihmeitä. Vanhat heilat sotkevat 14.7. jälkeen syntyneiden tunteita. Heinäkuun puolella tilanne selkiytyy: onnellisuuden huumassa etenkin 30.6.–4.7. syntyneiden parisuhteen tila vakiintuu tai syvenee. Loppukesällä ystävät ja sukulaiset tulevat lähemmäksi.

”Kannattaa varoa rikkomasta lupauksia.”

Loma/Vapaa-aika: Ravun alkukesä kuluu ystävän häitä suunnitellessa tai isovanhempien syntymäpäiviä juhlien. Heinäkuun alkupuolella rapu intoutuu matkustamaan.

Kesän kompastuskivet: 14.–17.7. syntyneiden kannattaa varoa rikkomasta lupauksia. Velvollisuuksien laiminlyönti kostautuu talven aikana. 5.–10.7. syntyneiden on hankala tehdä kompromisseja.

Leijona 22.7.–23.8.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkukesä on lähes koko merkin osalta hieman tapahtumaköyhä, rakkausrintamalla ei ole juhlan aihetta. Juhannus vaihtuu osalla kärttyisyyden ilmapiirissä. 13.–17.8. syntyneet osaavat parhaiten ottaa ilon irti kesästä. Sokkotreffit tai uusi ihastus tuovat iloa pitkäksi aikaa. Romanttinen venus saapuu leijonan iloksi 12.7. Elokuiset leijonat saavat nauttia intohimon tuulista aina 5.8. saakka. Mukava seuraelämän jakso suosii myös kesäjuhlia. Heinäkuisten elämässä sattuu ja tapahtuu 2.–23.8. Elokuisilla intohimo roihuaa elokuun lopusta syyskuun lopulle asti.

”Romantiikka kukoistaa osalla lomamatkoilla.”

Loma/Vapaa-aika: Vaikka leijonan loma alkaisikin juhannukselta, arjen askareet, pihatyöt tai muut velvollisuudet pitävät kiireisenä. 12.7. alkava kolmen viikon jakso on syytä hyödyntää ihmissuhteita hellien ja hoivaten. Romantiikka kukoistaa osalla lomamatkoilla. Loppukesän korkea energiataso sopii uuden harrastuksen aloittamiseen tai fyysisten rajojen kokeiluun. Elokuussa liikuntaharrastukset ovat parhaimmillaan.

Kesän kompastuskivet: Mieti, miksi olet ajoittain niin kiukkuinen. Poltat siltoja takanasi turhalla temperamentillasi.

Neitsyt 23.8.–23.9.

”Kukkein romantiikka osuu elokuulle.”

Rakkaus/Ihmissuhteet: Neitsyellä on takanaan mielenkiintoinen Jupiter-vuosi, jonka anteliaisuudesta pääsevät kesän aikana vielä käsiksi 7.9. jälkeen syntyneet. Jos mielitiettyä ei alkuvuoden aikana ole löytynyt, kesän aikana kannattaa suunnistaa naistentansseihin tai kesäfestivaaleille. Syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden seitsenvuotiskriisi jämähtää päälle koko kesäksi. Alkukesä on romantiikan osalta mukavan lämmin, mutta kukkein romantiikka osuu elokuulle.

Loma/Vapaa-aika: Kesällä toteutat pitkään muhineen haaveesi eksoottisesta matkasta. Mukava vapauden tunne siivittää kesäpäiviä, rahaa palaa tavallista enemmän. Loppukesä tuo tällä saralla pieniä murheita.

Kesän kompastuskivet: Hoitamattomat vaivat muuttuvat hankaliksi, ellet kiinnitä niihin huomiota. Syyskuun alussa syntyneillä riittää stressitekijöitä.

Vaaka 23.9.–23.10.

”Romantiikan papitar Venus kiertää merkkiin loppukesän kohdalla.”

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vaa’an katse on jo syksyssä, jolloin käynnistyy upea 12 vuoden sykli Jupiterin saapuessa merkkiin 9.9. Alkukesä ei anna romanttisella saralla sen suurempia sykähdyksiä. Juhannuksena vaaka ei innostu suurista joukkokokouksista tai ihmispaljoudesta. Myös heinäkuun alku on ihmissuhteiden osalta rauhallinen. Vaaka käpertyy mielellään omiin puuhiinsa ja nauttii kesälomasta ilman suurempia paineita. Kesäjuhlat ja tapahtumat osuvat enemmän heinäkuun jälkimmäiselle puoliskolle. Romantiikan papitar Venus kiertää merkkiin vasta loppukesän kohdalla.

Loma/Vapaa-aika: 15.10. jälkeen syntyneillä on edessään räväkkä kesä. Uskallus irtiottoon ja elämäntilanteen muuttamiseen näkyy myös kesälomasuunnitelmissa. Osa ottaa matkalaukut ja suuntaa pidemmäksikin aikaa ulkomaille, toisella kesäloma menee muuttaessa tai taloprojektissa. Kesän paras anti matkojen suhteen on 12.7.–5.8. Loppukesällä vaa’an energiataso lähtee nousuun, ja etenkin syyskuiset saavat nauttia marjanpoimimisen tai iltauinnin hohdokkuudesta 2.8. jälkeen.

Kesän kompastuskivet: 14.–19.10. syntyneet ovat vauhtisokeita toimissaan: äkkikäänteiden tekeminen tuntuu hetkellisesti mukavalta, mutta saatat katua myöhemmin. 7.–11.10. syntyneet sortuvat muiden määräilyyn.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Merkin viimeisellä viikolla syntyneet elävät melkoista vauhtikesää toimintapommi Marsin liikkuessa merkissä. Osa joutuu kuitenkin vielä kesäkuun lopulla tasapainoilemaan kesäflunssan tai kipeän polven kanssa. Eroottinen vire on huippulukemissa heinäkuun aikana. Koko merkki nauttii 17.6. lähtien vilkkaasta sosiaalisesta elämästä: juhannusjuhlissa on paikalla puoli sukua ja laaja ystäväpiiri. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla on hyvä hetki panostaa lähipiirin huomioimiseen.

”Skorpioni saa lomajaksoa ajatellen taivaankannen upeimmat kuviot.”

Loma/Vapaa-aika: Skorpioni saa kesän lomajaksoa ajatellen taivaankannen upeimmat kuviot. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ottavat itsestään mittaa väitöskirjan, maratonkokeilun tai ylennyksen vaatiman työmäärän puitteissa. Turhaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita on hyvä välttää elokuun alkuun saakka. 6.–10.10. syntyneet ovat melkoisen menestyskuvion keskellä. Hyvä rahatilanne mahdollistaa matkustelun, osa panostaa ylellisiin hankintoihin. Loppukesällä on hyvä muistaa levätä, kevät ja alkukesä eivät ole antaneet tähän mahdollisuutta.

Kesän kompastuskivet: Liika vauhti! Mars tekee tepposia etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneille. Uhkarohkeat kokeilut ja vauhdin hurma ovat kesän kulussa vaarallinen yhdistelmä.

Jousimies 23.11.–23.12.

”Parisuhdetta avittaa positiivinen käänne elämässä.”

Rakkaus/Ihmissuhteet: Hektinen kevät pakottaa marraskuisen jousimiehen etsimään rauhallista olotilaa. Loma tuleekin nyt todella tarpeeseen. Koska kiireet jatkuvat vielä elokuussa, juhannuksen jälkeinen viiden viikon periodi on hyvä pyhittää ihmissuhteiden ja erityisesti rakkauselämän vaalimiseen. Joulukuun alussa syntyneiden tunnetilat vaihtelevat lattiasta kattoon: kesän stressikuvio pakottaa tarkistamaan läheisimpien ihmissuhteiden tilanteen. 16.–19.12. syntyneiden parisuhdetta avittaa positiivinen käänne elämässä: muutto, vauvan syntymä tai uusi työpaikka. Rakkauselämän parhaat hetket osuvat 12.7.–5.8.

Loma/Vapaa-aika: Jousimiehen lomatunnelmat eivät vielä kesäkuussa ole parhaimmillaan. Arjen velvollisuuksien pyörittäminen ei anna mahdollisuutta levolle. Kuun vaihteessa ja joulukuun alussa syntyneet mökkeilevät tai matkustelevat paljon. Taide- ja kulttuuritapahtumat vetävät puoleensa. Heinäkuun lopun pyhität lomamatkalle.

Kesän kompastuskivet: Lepo ja rentoutuminen unohtuvat! Ethän vie itseäsi jaksamisen äärirajoille, terveytesi reistailee unenpuutteen ja liian vähäisen levon takia.

Kauris 23.12.–21.1.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Kauris elää upeiden mahdollisuuksien kesää. Talous- tai työtilanteen hyvät uutiset tuovat myös rakkauselämään mukavaa nostetta. 6.–10.1. syntyneet ovat kesäkuun lopulla menestyksen kukkulalla. Rakastunut kauris ottaa askelia avioliittoon, lapsen ristiäiset tai perheen ulkomaanmatka tuo arkeen kaivattua glamouria. Juhannukseen kannattaa panostaa, mukavat kesämuistot tuovat myös parisuhteeseen yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sinkkukauriin romantiikan nälkä on vahvimmillaan 5.8. jälkeen, eikä tarjontakaan ole huonoa. Elo-syyskuun taite lupaa merkin lopulla syntyneille onnellisuuden huipentumaa.

”Oletko varma, että haluat viettää kesälomasi valitsemiesi ihmisten seurassa?”

Loma/Vapaa-aika: Kauriin lomakuviot ovat ehdottomasti taivaankannen parasta antia. Erityisesti 7.1 jälkeen syntyneet pääsevät irrottelemaan kunnolla. Hauskanpito ja rentoutuminen on syytä ottaa pohjanmaan kautta, sillä tuleva syksy tulee olemaan erityisen työläs ja kiireinen. Energiataso on korkeimmillaan heinäkuun helteillä. Uinti- tai juoksukilometrien kerääminen onnistuu tässä kohtaa kesää parhaiten.

Kesän kompastuskivet: Seuran valinta! Oletko varma, että haluat viettää aikaasi ja kesälomasi valitsemiesi ihmisten seurassa? Yksi ihminen onnistuu pilaamaan ilmapiirin totaalisesti.

Vesimies 21.1.–20.2.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Toimintapommi Mars kurittaa merkkiä kesän aikana. Erityisesti 13.2. jälkeen syntyneiden pinna ja kärsivällisyys ovat hetkittäin koetuksella. Kesän kulkuun ilmaantuu hankala mies, joka osaa koetella hermojasi. Juhannusjuhlilla tulee erimielisyyksiä, joita selvitellään vielä pitkään kesän kulussa. Rakkauselämän seesteisempi ajanjakso näyttäytyy näille vesimiehille vasta 2.8. jälkeen. Muille vesimiehille kesä on huomattavasti rauhallisempi, seuraelämän mukavin piikki osuu 12.7.–5.8. Kesän kulussa ei ole tarvetta tehdä sen suurempia parisuhdejärjestelyjä, turvallisuuden ja pysyvyyden tunne kiehtoo enemmän.

”Energiakäyrä lähtee hyvään nousuun elokuun alussa.”

Loma/Vapaa-aika: Ne vesimiehet, jotka pääsivät nauttimaan helteistä toukokuussa ja mukavista lomatunnelmista kesäkuun alkupuoliskolla, saavat viedä mukavia muistoja syksyn puolelle. Yhtä hempeä taivaankansi ei helli vesimiehen juhannusjuhlaa tai kesä-heinäkuun taitetta. Heinäkuun toiselta viikolta lähtien vesimies viihtyy kesätoreilla, tanssilavoilla tai urheilukilpailuissa. Energiakäyrä lähtee hyvään nousuun elokuun alussa.

Kesän kompastuskivet: Turha kiire ja stressi! Otatko itsellesi liian paljon tekemistä, nalkutatko muille tekemättömistä töistä ja hoitamattomista asioista?

Kalat 20.2.–21.3.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkukesässä on aimoannos herkkyyttä ja tunnelmaa, joka näkyy juhannusjuhlien humussa. Hyvässä seurassa auringonlasku, kokon polttaminen tai iltauinti tuntuvat taivaalliselta. Romantiikka väreilee 17.6.–12.7.

Heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla kala innostuu matkustamaan. Sukuloiminen ja ystävien tapaaminen sujuu hyvässä hengessä, osa irrottelee kesäfestivaaleilla ja konserteissa. Merkkiä runnova seitsenvuotiskriisi on armoton maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneille. Alkukesän matala­vireinen tunnelma palaa vielä loppukesän kohdalla. Sotkuisista ihmissuhteista kannattaa pysyä kaukana.

Loma/Vapaa-aika: Kala siirtyy kesän parhaimpaan lomajaksoon 17.6. Helmikuiset nauttivat juhannusviikolla puutarhatöiden, grillauksen tai pihatalkoiden tunnelmasta. Maaliskuiset rentoutuvat vasta juhannuksen jälkeen. Vapaa-aika kuluu veneillessä, uidessa tai muuten luonnossa. Heinäkuun ensimmäinen puolisko sopii myös matkustamiseen. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat elää huikean energistä alkukesää, liikkujan unelmakunto löytyy juuri heinäkuun helteillä. Energisen kevään ja alkukesän jälkeen kala pudottautuu maan pinnalle, elokuussa on mahdollista laiskotella.

”Oletko turhan ankara läheisillesi?”

Kesän kompastuskivet: Ylenpalttinen kriittisyys! Oletko turhan ankara läheisillesi ja vaaditko heiltä asioita, joita on mahdoton toteuttaa? Jos et osaa hellittää, lietsot raskasta ilmapiiriä ympärillesi.

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

 

Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä jousimiehille on luvassa tänä suvena.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Hektinen kevät pakottaa marraskuisen jousimiehen etsimään rauhallista olotilaa. Loma tuleekin nyt todella tarpeeseen. Koska kiireet jatkuvat vielä elokuussa, juhannuksen jälkeinen viiden viikon periodi on hyvä pyhittää ihmissuhteiden ja erityisesti rakkauselämän vaalimiseen. Joulukuun alussa syntyneiden tunnetilat vaihtelevat lattiasta kattoon: kesän stressikuvio pakottaa tarkistamaan läheisimpien ihmissuhteiden tilanteen. 16.–19.12. syntyneiden parisuhdetta avittaa positiivinen käänne elämässä: muutto, vauvan syntymä tai uusi työpaikka. Rakkauselämän parhaat hetket osuvat 12.7.–5.8.

Loma/Vapaa-aika: Jousimiehen lomatunnelmat eivät vielä kesäkuussa ole parhaimmillaan. Arjen velvollisuuksien pyörittäminen ei anna mahdollisuutta levolle. Kuun vaihteessa ja joulukuun alussa syntyneet mökkeilevät tai matkustelevat paljon. Taide- ja kulttuuritapahtumat vetävät puoleensa. Heinäkuun lopun pyhität lomamatkalle.

Kesän kompastuskivet: Lepo ja rentoutuminen unohtuvat! Ethän vie itseäsi jaksamisen äärirajoille, terveytesi reistailee unenpuutteen ja liian vähäisen levon takia.

Julkaisemme 24.6. alkaen joka päivä yhden tähtimerkin oman kesähoroskoopin 2016.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä leijonille on luvassa tänä suvena.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkukesä on lähes koko merkin osalta hieman tapahtumaköyhä, rakkausrintamalla ei ole juhlan aihetta. Juhannus vaihtuu osalla kärttyisyyden ilmapiirissä. 13.–17.8. syntyneet osaavat parhaiten ottaa ilon irti kesästä. Sokkotreffit tai uusi ihastus tuovat iloa pitkäksi aikaa. Romanttinen venus saapuu leijonan iloksi 12.7. Elokuiset leijonat saavat nauttia intohimon tuulista aina 5.8. saakka. Mukava seuraelämän jakso suosii myös kesäjuhlia. Heinäkuisten elämässä sattuu ja tapahtuu 2.–23.8. Elokuisilla intohimo roihuaa elokuun lopusta syyskuun lopulle asti.

Loma/Vapaa-aika: Vaikka leijonan loma alkaisikin juhannukselta, arjen askareet, pihatyöt tai muut velvollisuudet pitävät kiireisenä. 12.7. alkava kolmen viikon jakso on syytä hyödyntää ihmissuhteita hellien ja hoivaten. Romantiikka kukoistaa osalla lomamatkoilla. Loppukesän korkea energiataso sopii uuden harrastuksen aloittamiseen tai fyysisten rajojen kokeiluun. Elokuussa liikuntaharrastukset ovat parhaimmillaan.

Kesän kompastuskivet: Mieti, miksi olet ajoittain niin kiukkuinen. Poltat siltoja takanasi turhalla temperamentillasi.

Julkaisemme 24.6. alkaen joka päivä yhden tähtimerkin oman kesähoroskoopin 2016.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, mitä kaloille on luvassa tänä suvena.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkukesässä on aimoannos herkkyyttä ja tunnelmaa, joka näkyy juhannusjuhlien humussa. Hyvässä seurassa auringonlasku, kokon polttaminen tai iltauinti tuntuvat taivaalliselta. Romantiikka väreilee 17.6.–12.7.

Heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla kala innostuu matkustamaan. Sukuloiminen ja ystävien tapaaminen sujuu hyvässä hengessä, osa irrottelee kesäfestivaaleilla ja konserteissa. Merkkiä runnova seitsenvuotiskriisi on armoton maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneille. Alkukesän matalavireinen tunnelma palaa vielä loppukesän kohdalla. Sotkuisista ihmissuhteista kannattaa pysyä kaukana.

Loma/Vapaa-aika: Kala siirtyy kesän parhaimpaan lomajaksoon 17.6. Helmikuiset nauttivat juhannusviikolla puutarhatöiden, grillauksen tai pihatalkoiden tunnelmasta. Maaliskuiset rentoutuvat vasta juhannuksen jälkeen. Vapaa-aika kuluu veneillessä, uidessa tai muuten luonnossa. Heinäkuun ensimmäinen puolisko sopii myös matkustamiseen. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat elää huikean energistä alkukesää, liikkujan unelmakunto löytyy juuri heinäkuun helteillä. Energisen kevään ja alkukesän jälkeen kala pudottautuu maan pinnalle, elokuussa on mahdollista laiskotella.

Kesän kompastuskivet: Ylenpalttinen kriittisyys! Oletko turhan ankara läheisillesi ja vaaditko heiltä asioita, joita on mahdoton toteuttaa? Jos et osaa hellittää, lietsot raskasta ilmapiiriä ympärillesi.

Julkaisemme 24.6. alkaen joka päivä yhden tähtimerkin oman kesähoroskoopin 2016.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.