Kuvitus Helmi Järvinen, kuvat Shutterstock
Kuvitus Helmi Järvinen, kuvat Shutterstock

Vaakojen sosiaalisen elämän paras jakso alkaa ensi viikolla.

Vaakanaisten elämässä on vuoden aikana nähty kihlajaisia, naimisiinmenoja ja raskausuutisia. Sinkkuvaakojen on hyvä kesän aikana pitää silmät auki, jalat alta vievä kumppaniehdokas kolkuttelee ovella. Myös varattujen on syytä olla varuillaan – etenkin, jos oma parisuhde rakoilee pahasti. Juhannus ja kesä-heinäkuun taite nostavat pinnalle parisuhteessa piiloon lakaistuja ongelmia.

Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden on syytä varoa liian nopeita käänteitä rakkauselämässään.

Vaakojen paras jakso alkaa 5.7., ja sosiaalinen elämä kukoistaa heinäkuun lopulle asti. Rakkauden parhaat viikonloput osuvat aikaan 27.–29.7. ja 24.–26.8.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.