Leijonien vauhtiviikot alkavat heinäkuun lopulla.

Upean alkukesän jälkeen elät hetken sosiaalisesti hiljaista jaksoa. Rakkauselämässä on meneillään suvantovaihe, juhannuksen aikoihin sinkkuleijonakin nauttii vapaana olosta. Heinäkuun alkupuoli ei vielä lupaa suurempia muutoksia parisuhdestatukseen, mutta vauhtiviikot käynnistyvät vihdoin 20.7. Heinäkuinen leijona on syntymäpäiväjuhliensa tienoilla melkoinen dynamiittipötkö. Vahva intohimo kannattaa silloin kohdentaa työhön, opiskeluun tai antoisaan ihmissuhteeseen.

Elokuisen leijonan loppukesä on tapahtumarikas, ja kiireen keskellä on hyvä muistaa parisuhteen hoivaaminen. Loma ja romantiikka yhdistyvät leijonalla parhaiten vasta loppukesän ja alkusyksyn aikana, Venus saapuu merkkiin 26.8.

Vesimies, romanttinen puolesi on nyt parhaimmillaan!

Taivaankansi tukee toimiasi lähes koko kesän. Panosta ihmissuhteisiin muiden tehtävien rajoissa. Et ota painetta aikatauluista tai muiden vaatimuksista, luovit tilanteissa diplomaattisilla kyvyilläsi. Romanttinen puolesi on parhaimmillaan 5.7. jälkeen.

Heinäkuussa sosiaalinen luonteesi koettelee kumppanisi ymmärrystä, kun kohdennat intohimosi harrastukseen tai ystäväpiirin kesäpäiviin. Tunnekäyrä on huipussaan 10.–12.7.

Kesämatkat toimivat inspiraation lähteenä etenkin 2.–12.2. syntyneille, sinkkuvesimiehen kesäromanssi voi syttyä juuri matkalla. Loppukesä on stressialttiimpi, silloin parisuhteessa tulee kädenvääntöä.

Kesän tunne-elämän parhaat jaksot ovat vielä edessä.

Jos olet syntynyt ennen 13.3., kesäsi kulkee kepeästi. Olet ihmissuhteissasi joustava ja toimit suodattimena myös muiden erimielisyyksissä.

Merkkiin osunut seitsenvuotiskriisi jatkuu vielä 13.3. jälkeen syntyneillä. Pienet haasteet ja ongelmat heijastuvat parisuhteeseen, ja juhannusjuhlissa tunnelma saattoi olla kireä. Liikaa voimia vievä parisuhde tulee helposti päätökseensä.

Sosiaalinen elämä on kaloille parhaimmillaan 31.7. jälkeen. Elokuu tuo tullessaan juhlia ja tapahtumia, joissa etenkin sinkkukala viihtyy hyvin. Tunne-elämän parhaat jaksot osuvat kausiin 15.–17.6., 12.–14.7. sekä 9.–11.8.