Me Naiset Trend Fashion Day -muotitapahtuman takahuoneessa kävi kova kuhina, kun malleja valmisteltiin catwalk-kuntoon. Katso kuvat ja videot.

Me Naiset Trend Fashion Day -muotitapahtuman takahuoneessa käy kuhina, kun hius- ja meikkitaiteilijat hiovat mallien näytöslookeja.

 

Hius- ja meikkitiimiläisten sekä mallien näytöspäivän aamu alkoi varhain. Aamupalaa oli tarjolla jo kello 06.30 alkaen.

Kukin malli pääsi vuorollaan L'Oréal Professionnel -hiustaiteilijoiden käsittelyyn.

 Myös hiuslisäkkeet kiharrettiin kihartimien avulla.

Maybelline-meikkitaiteilijat loivat malleille kolme eri meikkityyliä: rokkaavan smoky eyes -silmämeikin, kulmakarvalookin ja punahuulet.

Takahuoneessa kului päivän aikana litratolkulla vettä.

Lue lisää

Lue kaikki Me Naiset Trend Fashion Day -tapahtuman jutut täältä.

Backstagella huudetaan vielä viimeisiä ohjeita, kun mallit ovat jo valmiita astumaan catwalkille.

Mallit valmistautuvat astumaan catwalkille juuri ennen Me Naiset Trend Fashion Day -muotinäytöksen kenraaliharjoituksen alkua.

Katsomo odottaa jo illan yleisöä. Valkoiset istuintyynyt olivat paitsi soman näköisiä myös mukavia istua.

Tarkkaa touhua. Muotinäytöksen stylisti Sofia Oksanen loi näytökseen neljä eri tyyliteemaa. Sofia kävi pukijoiden kanssa läpi viimehetken stailausohjeita vielä juuri ennen kenraaliharjoituksen alkua.

Meikki- ja hiustaiteilijat nauttivat salaattia lounaaksi samalla, kun he katsastivat, miten malleille tehdyt hius- ja meikkityylit toimivat catwalkilla näytösvaloissa.

Me Naisten muotinäytös oli täynnä syksyn trendejä ja visuaalista nautintoa.

Lue lisää

Lue kaikki Me Naiset Trend Fashion Day -muotitapahtuman jutut täältä.

Me Naiset Trend Fashion Day -tapahtumassa esiteltiin perjantaina syksyn ja talven muotia. Muotitapahtuma houkutteli paikalle lukuisia julkkiksia, jotka päivittelivät kuulumisiaan ja jammailivat Jannika B:n ja Haloo Helsingin keikoilla.

Laulaja Krista Siegfrids oli perjantaina päässyt jo yli siitä, että hänen "ihana" iPhone5-puhelimensa oli edellispäivänä pudonnut vessanpönttöön.

Krista nähdään pian televisiossa, sillä hän on Voice Kids -ohjelman valmentaja.

– Se oli siisti proggis, sillä lapset ovat niin aitoja ja hauskoja. Ohjelmassa oli muutamia lapsia, jotka olisivat pärjänneet myös aikuisten Voice of Finlandissa, Krista kertoi perjantaina Me Naiset Trend Fashion Day -tapahtumassa.

Sympaattinen Maryam Razavi oli yksi Me Naisten muotinäytöksen malleista. Vaikka Maryam vaikutti tyyneltä ennen muotinäytöstä, hän jännitti esiintymistään catwalkilla – aivan kuten aina.

– Ei auta kuin hengittää syvään, Maryam mietti.

Näyttelijä Mikko Leppilampi tuli kannustamaan avopuolisoaan Maryamia. Myöhäisillasta näyttelijä innostui tanssahtelemaan catwalkilla.

– Kuljemme Popedan ja Yön jalanjälkiä, sillä tavoitteenamme on ainakin 30 vuoden ura. Siihen on vielä matkaa, sillä olemme vetäneet vasta 450 keikkaa, Haloo Helsingin kitaristi-taustalaulaja Leo Hakanen sanoi (toinen vasemmalla).

Haloo Helsinki veti Helsinki Fashion Weekend -tapahtumassa toiseksi viimeisen keikkansa ennen kuukauden lomaa.

–  Jokainen meistä lähtee relaamaan ulkomaille tai mökille, Elli kertoi.

Vasemmalla kitaristi-taustalaulaja Jere Marttila, oikealla rumpali Jukka Soldan.

Laulaja Jannika B:n tunnistaa jo kaukaa pinkistä hiuksista.

–  Tämä on todella kestävä väri. Juurikasvu ehtii loistaa päänahastani ennen kuin väri haalistuu. Järkyttävin värikokeiluni on ollut sininen tukka 8. luokalla, Jannika kertoi. Hän oli toinen Me Naisten illan esiintyjistä.

Stylisti Vesa Silver pukeutui Givenchyn paitaan.

– Kallein ostamani koru on 400 euron nenäkoru. Sekin on Givenchyn.

– Kalenteri huutaa hoosiannaa, näyttelijä Mia Ehrnrooth päivitteli kuulumisiaan.

Miaa työllistävät Salatut elämät - ja syyskuussa alkava Dancing on Ice -ohjelma, jossa kilpaillaan luistelussa. Lisäksi näyttelijä lanseerasi hiljattain korusarjan Iberon kanssa.

 

Juri Silvennoinen tunnetaan parhaiten mallina, mutta on myös meikkaajien agentti.

– Mulla on joka aamu ulkonäköpaineita. Aamutoimeni kestävät viidestä minuutista tuntiin, Juri virnuili.

Me Naisten päätoimittaja Johanna Lahti (vas.) ja stylisti Sofia Oksanen (oik.) olivat tyytyväisiä Me Naisten muoti-iltaan. Sofia poimi upeaan näytökseen neljä teemaa: denim, army-henkisyys, puhdaslinjainen skandinaavisuus ja isot muhkeat neuleet yhdistettynä nahkaan.

– Me Naisten muoti on lähestyttävää, käyttökelpoista ja herkullista, Johanna kuvaili.

Kristiina Komulainen juonsi illan paneelikeskustelut, joissa puhuttiin muodista ja kauneudesta.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka.

Vaatesuunnittelija Katri Niskanen oli fiiliksissä Helsinki Fashion Weekendistä.

– On mahtavaa, että Suomessa järjestetään muotiviikkomainen muotiviikonloppu, jossa on muodin lisäksi loistavia artisteja.

Oman malliston lisäksi Katria on työllistänyt yhteistyö Nanson ja laulaja Jenni Vartiaisen kanssa.

– Jennille suunnittelemissani vaatteissa näkyy sellainen jumalatarmainen naiseus ja maanläheisyys. Väripaletti on mystistä ja luonnollista, Katri kuvaili. 

Jennin vaatteiden lisäksi Katri on suunnitellut myös hiljattain hääjuhliaan viettäneen laulaja Anna Abreun hääpuvun.

 

Myös yksi Suomen menestyneimmistä malleista, Niina Kurkinen nähtiin catwalkilla.

Toimittaja-juontaja Viivi Avellán osallistui paneelikeskusteluun. Hän meni kesällä naimisiin ja odottaa nyt esikoistaan.

Vaatesuunnittelija Mirkka Metsola (vas.) tunnetaan muun muassa nahka-asusta, johon Krista Siegfrids pukeutui viime vuoden Emma-gaalassa. Miss Suomi Lotta Hintsa (oik.) valmistautuu Miss Universum -kilpailuihin, jotka järjestetään Venäjällä marraskuussa.

Me Naisten huippusuositun Kalastajan vaimo -blogin kirjoittaja Johanna Alvestad (vas.) tuli muotitapahtumaan suoraan Norjasta. Vierellä Anu Makkonen.

Vaatesuunnittelija Tiia Vanhatapio.

Entinen huippumalli Ninja Sarasalo (oik.) on tyytyväinen elämäänsä. 4-vuotiaan pojan äiti meni kesällä naimisiin. Vierellä hiusmuotoilija Nina Björkman.

Juontajatoverukset Ari Hursti ja Jarkko Valtee tekivät muotitapahtumasta suoraa lähetystä Radio Aaltoon.

Muotikonsultti Leena Sarvi ja Bjørn Bruun.

Lisää aiheesta:

Kalastajan vaimon Helsinki Fashion Weekend

Ennakkopalat muotinäytöksestä

Suvi Tiilikainen: Näin syntyy smoky eyes -meikki 

Stylisti Sofia Oksanen: Muotinäytöksessä nähdään neljä teemaa

Malli Maryam Razavi ei muotimokaile: "Pukeutuminen on asenteesta kiinni"

Lisää Helsinki Fashion Weekendin julkkiksia sekä upeita muotikuvia ja tunnelmia Me Naisten seuraavassa numerossa 36/2013. 

 

Päivitetty 1.9. klo 17.21.

Poimimme muotimaistiaiset Me Naiset Trend Fashion Day -muotinäytöksen kenraaliharjoituksesta. Tässä kattauksessa ensivilkaisu syksyn ja talven 2013 muotitrendeihin.

– Me Naiset Trend Fashion Day -muotinäytös on iloinen, energinen ja se heijastaa hyvää oloa, näytöksen suunnitellut stylisti Sofia Oksanen kuvailee.

Sofia on pominut näytökseen syksyn neljä eri muotiteemaa: denim, army-henkisyys, puhdaslinjainen skandinaavisuus ja isot muhkeat neuleet yhdistettynä nahkaan.

 

Me Naiset Trend Fashion dayn muotinäytöksen stylisti Sofia Oksanen marssittaa catwalkille syksyn neljä kuumaa trendiä: denimiä, army-henkeä, puhdaslinjaista skandinaavisuutta ja muhkeita neuleita.

Me Naiset Trend Fashion day -muotitapahtuman stylisti Sofia Oksanen viilettää pinkeissä lenkkareissaan villisti ympäri muotinäytöksen backstagea.

Illan näytöstä edeltävä kenraaliharjoitus on juuri alkamassa ja Sofia käy pukijoiden kanssa läpi kävelyharjoituksessa ilmenneitä korjaustarpeita.

- Osa kengistä on jäänyt saapumatta, joten juuri tällä hetkellä ongelmistani suurimmat liittyvät kenkiin, Sofia huikkaa hymyillen.

Hän ei kuitenkaan vaikuta tippaakaan hätääntyneeltä.

- Minulla on universumin paras assari, Noora Makkonen, joka ehtii hoitaa jokaisen kriisin ennen kuin ne edes alkavat, Sofia selittää.

Sofia on työskennellyt Me Naiset Trend Fashion dayn parissa kesäkuusta lähtien. Nyt kun h-hetki on käsillä, olo on kuulemma väsynyt mutta yllättävän rauhallinen.

- Ehkä jännistys iskee päälle siinä vaiheessa, kun saan kenraaliharjoituksessa kuulokkeet ja mikrofonin korvilleni. Niiden avulla varmistan näytöksen aikana, että oikeat vaatemerkit menevät oikealla hetkellä lavalle.

Muotinäytös rakentuu neljän eri teeman ympärille.

- Syksyn trendeistä lavalla tullaan tänään näkemään denimiä, army-henkisyyttä kuten parkatakkeja, puhdaslinjaista skandinaavisuutta ja muhkeita neuleita yhdistettynä nahkaan, Sofia vinkkaa.