Muun muassa Rita Niemi-Manninen, Juha Mentula ja Vertti Harjuniemi ovat mukana Gladiaattoreissa. Kuvat: Nelonen
Muun muassa Rita Niemi-Manninen, Juha Mentula ja Vertti Harjuniemi ovat mukana Gladiaattoreissa. Kuvat: Nelonen

Trailerista saa maistiaisia syyskuussa alkavasta Gladiaattorit-ohjelmasta.

Gladiaattorit, tuo uudistettu versio 1990-luvun klassikko-ohjelmasta, pyörähtää kesän jälkeen käyntiin televisiossa!  Ohjelmassa kilpailijat taistelevat gladiaattoreita vastaan erilaisissa, fyysisesti vaativissa lajeissa.

3031783

Nelonen julkisti uuden Gladiaattorit-ohjelmansa kilpailijat toukokuussa ja tänään se on julkaissut ensimmäisen trailerin ohjelmasta.

Mukana on 16 gladiaattoria, joista moni on julkisuudesta tuttu kasvo. Heitä ovat muun muassa Martina Aitolehti, Hannes Hyvönen ja Rita Niemi-Manninen. Lue lisää kilpailijoista jutussamme täällä.

Syyskuussa alkavan ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kerro suosikkisi

Äänestä alla olevassa kyselyssä, kuka on ennakkosuosikkisi uusista gladiaattoreista.

Kysely

Kuka on suosikkisi uusista gladiaattoreista?

Rita Niemi-Manninen
Rita Niemi-Manninen
26.0%
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti
22.0%
Oona Tolppanen
Oona Tolppanen
14.0%
Jere Tiihonen
Jere Tiihonen
10.0%
Vertti Harjuniemi
Vertti Harjuniemi
10.0%
Jucci Hellström
Jucci Hellström
4.0%
Amin Asikainen
Amin Asikainen
4.0%
Minna Pajulahti
Minna Pajulahti
4.0%
Hannes Hyvönen
Hannes Hyvönen
2.0%
Laura Saarinen
Laura Saarinen
2.0%
Milena AbbasMamode
Milena AbbasMamode
2.0%
Rami Hietaniemi
Rami Hietaniemi
0%
Terhi Lumme
Terhi Lumme
0%
Aki Manninen
Aki Manninen
0%
Suski Mantila
Suski Mantila
0%
Juha Mentula
Juha Mentula
0%
Ääniä yhteensä: 50

Hampstead on siveä senioriromanssi, jossa epätodennäköinen pari löytää toisensa.

Yhdysvalloista Lontoon Hampsteadiin muuttanut Emily (Diane Keaton) on miehensä kuoltua tuuliajolla. Hän tutustuu sattumalta Davidiin (Brendan Gleeson), joka asustelee itse kyhäämässään hökkelissä Heath-puistossa. Epäsuhtainen pari alkaa tuntea vetoa toisiaan kohtaan.

2010-luvulla on pikkuhiljaa alettu ymmärtää, että eläkeläisetkin ovat innokkaita elokuvissa kävijöitä, eivätkä supersankarisarjakuvafilmatisoinnit välttämättä kiinnosta heitä. Viimeistään vuonna 2011 ilmestynyt sympaattinen hyvän mielen komedia The Best Exotic Marigold Hotel osoitti, että harmaat pantteritkin voivat rynnistää teattereihin niin sankoin joukoin, että elokuvasta tulee hitti.

Tähän markkinarakoon takoo Joel Hopkinsin ohjaama uutuus Hampstead. Senioriyleisölle suunnattu romanttinen draama on yllättävän siveellinen. Pääparin fyysinen läheisyys jää vain yhteen suudelmaan. Kuvitteleeko ohjaaja tosiaan, että varttuneemmat katsojat ovat siveydensipuleja?

Kiinnostavinta Hampsteadissä on puvustus. Emilyn hahmon vaatevarasto tuo kovasti mieleen Keatonin ikonisen nimiroolin Woody Allenin vuonna 1977 ilmestyneessä hittikomediassa Annie Hall. Keaton ammensi elokuvan puvustuksen omasta vaatekaapistaan: miestenhousuja, kravatteja, pikkutakkeja. Ikoninen tyyli oli valmis. Hampsteadin puvustaja Liza Bracey nostaa hattua Annie Hallin unisexstailille.

Katso traileri:

Hampstead

***

Ensi-ilta 11.8.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä lykkää myöhemmäksi tärkeitä käytännön asioita. Paperivuoren kimppuun on syytä käydä heti, kun mahdollista. Käytä energiasi viisaasti.

 

NEITSYT

Vältä ylireagointia. Kuulet tänään kommentteja, joita ei ole helppoa ottaa vastaan. Draamaa ei synny, jos pidät hermosi kurissa.

 

VAAKA

Sinun on vaikea tehdä päätöksiä tänään. Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita.

 

SKORPIONI

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Älä jätä kesken mitään, vaan sinnittele hankalatkin urakat loppuun asti. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos avartaa ajatusmaailmaasi. Saat uuden näkökulman dilemmaan, joka on kiusannut sinua pitkään. Onni ei ole nyt puolellasi raha-asioissa.

 

KAURIS

Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Nosta äänesi kuuluviin, niin saat taustatukea ideallesi. Luota itseesi ja ylläty iloisesti lopputuloksesta.

 

VESIMIES

Saat kritiikkiä, joka saa sinut epäilemään kykyjäsi. Joku kasaa nyt tahallaan esteitä tiellesi. On aika laittaa kaikki peliin.

 

KALAT

Raha-asiat ovat tänään etusijalla. Lupaava tilaisuus odottaa sinua aivan kulman takana. Tartu siihen ja tee uskalias siirto.

 

OINAS

Toimit tänään sovittelijana. Perheen sisällä nousee pintaan jännitteitä, jotka kaipaavat selvittämistä. Ole diplomaattinen ja etsi kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja.

 

HÄRKÄ

Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna yksittäistapauksen lannistaa sinua. Suuntaa katse kohti tulevaa ja laadi uusia suunnitelmia.

 

KAKSONEN

Keskity olennaiseen. Joku yrittää harhauttaa sinua sivupoluille. On tärkeää, että pidät päämääräsi mielessäsi kaikesta huolimatta.

 

RAPU

Luvassa on myöhästelyä ja hermojen kiristymistä. Älä anna periksi. Etsi vaihtoehtoisia reittejä ongelmien sattuessa kohdalle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!